Új hozzászólás Aktív témák
-
Tápomból csak az alaplapra megy a nagy kábel és egy a vinyókra, azt beragasztottam az alaplap alá, sata kábel szintén alaplap alatt megy, ide-t benyomtam a vinyóváz mögé, a többi tápkábel fent van elvezetve a másik oldalra, ahol nem látszanak.
Jah és még egy tápkábel jön az alaplap alatt ami szintén a vinyóváz mögött ér ki, arra van kötve a zalman és egy 8 centis venti ami a vinyókat hűti.
Egy kis időt kell rászánni de megére. -
-
FuckeR19
senior tag
Kössssz.
Van 2 is. Ottvannak azok, ha oldalrol nézed meg a gépet akkor lehet látni. A két 5.25-ös helyet átalakitottam és ráragasztottam az optikai meghajtók alölapjára igy ha kiadja a tálcát akkor az 5.25ös helyet is ''kiadja''. Kapcsolot pedig kikötöttem és az előlap alatt van 2 nyomókapcsoló amivel lehet kiadni és vissza.
Te mit tennél még az előlappal? Énis sokat gondolkodtam már azon h előlapot is fel kéne dobni valahogy de nincs semmi értelmes ötletem -
csutkaa
senior tag
-
Reac^
őstag
Ram hűtő még nincs bekötve ugyanis a mostani vizes rendszert eladom, már nyár eleje óta folyamatban van az új rendszer építése.
Igen már sok helyre igértem ram hűtésről eredményeket és fótókat, remélem hamarosan tejjesithetem az igéretem.
vizestopikban keresd Rob_Taylor kollégát, ő csinálja ezeket -
Ripley
tag
Szia!
Bár nem engem céloztál a kérdéssel, de azért válaszolok rá:
Igen, kell szoftver hozzá, igen hőmérsékleteket is ki tud írni, és igen te mondod meg, hogy mit írjon ki.
Ha nem akarsz forrasztgatni akkor ajánlom figyelmedbe:[link]
Szoftvernek én a Smartie-t használom, nagyon sok érdekes dolgot tud: [link]
Egyébként pár kép tőlem is az LCD-mről:
Két régebbi:
[link]
[link]
És két újabb:
[link]
[link] -
eastsider
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged