- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
trassher #6386 üzenetére
majdnem
[Google képek] [LG Hungary]
-
eisento
addikt
válasz
trassher #6050 üzenetére
itt azért azon lenne a hangsuly hogy ha bexarik a táp elfüstöl eldurran stb akkor nem mind1 hogy visz mindent magával...... de amig el nem száll addig nem hiszi el az ember.... de használjatok csak nyugodtan ilyen hulladékokat. aki meg vargáné és tsa tápot használ az jó messzire tegye el magától a gépet... ^^ mert az felrobban és kb ugy fog kinézni mint a rossz terminátor mikor árni széjjellövi, kinyilik mint a bazsarózsa
-
jones965
Modder
válasz
trassher #5725 üzenetére
Szia !
Természetesen csinálok még képeket ahogy kérted, hiszen ezért építettem meg a gépet, illetőleg olvastam rengeteg külföldi fórumot, hogy másoknak is ötletet adjak a moddingoláshoz.
Egyébként ha megnézed az első képet nagyítva, akkor láthatod hogy a szivattyú oldalához van erősítve az alsó plexi világító ledje, a fölső plexié pedig a tartály mellé. -
konyok
tag
válasz
trassher #4807 üzenetére
Hát méricskélni még nem méricskéltem zárt ill. nyitott házzal hőmérsékleteket, de ha szeretnéd megteszem.
Amúgy nem vettem észre semmi különöset a hőmérsékleteken, de egy mérés biztos egzaktabb lene. Amúgy a ház elején és oldalán is vannak szellőző lukak és elég szép nagyok. De mint a képen is látod én tettem a ház elejére is ventit, hogy szívja befelé a levegőt.
-
bocX
tag
válasz
trassher #4189 üzenetére
hát ha az első linket megnézed, ott minden le van irva részletesen miből is lett "innen indultam" asszem a link neve, ott vannak képek is
eddig ugy voltam vele, hogy nem, de most mégis megosztom a tárhelyem: itt van sok képegyébként, flexel lett kivágva belül a fém, a műanyag előlap szikével lett kiigazítva, a tölcsér meg virágcserép pereme
igazi házi alapanyagokból készült, amit itthon találtam azt használtam fel
thX grat mindenkinek
-
-
szepsuti
aktív tag
-
gerjus
senior tag
válasz
trassher #2548 üzenetére
Hat kb 1 evben ketszer szoktunk haverokkal menni akor meg kibirom azt a 7 csavart ... szal annyira nem vesz a dolog ... viszon egy csomo helyet nyertem eddig mindig az asztalomon volt sok helyet foglalat most ezt megoldottam es meg dekorativabb is ....
Arni :hat ha ugy vesszuk akkor hazmeretben valoban en nyertem
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
trassher #2338 üzenetére
nem vészes, a ventik ford. száma állítható, 30% körül szoktam használni, igy olyan mint ha léghütésem lenne, vagy a konyhában lévő hűtő beköltözött volna, sztem nem zavaró
Gergo_pet: jól látodtudom h kijönne víz meg sokminden más az árából, de nem véletlenül van ez és nem víz.. de épp a kettő ötvözésén filózom, chipset+vga-ra (csak az túl komplett lenne, ugyis állandóan cserélem a lapot)..
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
trassher #2258 üzenetére
Először is a gepről, nagyon igényes munkát végeztek a srácok, nekem is az egyik kedvencem a subaru, szóval az a festés negyon klassz. Főleg nagyon tetszik, ahogy az elejét átalakitották lökháritó formára. Gondolom hang problémád sem nagyon lesz ezek után, elég csöndessé varázsolták a srácok a gépet. A risztó viszont teljesen fölösleges szerintem, nem sok értelme van, ugysem ütögeted a gépet, vagy igen?
Trassher: itt egy link amiből megtudhatod hogyan lehet távirányitású a géped, nem túl drága és nagyon praktikus. Természetesen nemfogsz tudni távirányitóval fps-t játszani, de az alapvető funkciókat simán kezeli sőt még többet is. [link] -
Winner_hun
félisten
válasz
trassher #2228 üzenetére
proci állandó terhelésen 45 fok, VGA fogalmam sincs hogy így, a csonkítás után mennyi, de előrre terhelve 60 fölé nem ment, ha jól emlékszek idle 40 fok körül volt (most 38 fok), chipset meg minimum 60 fok volt az előző hűtővel, ezzel ha 30 lehet sokat mondok, alig érzem langyosnak a hűtőt.
-
ANT
őstag
válasz
trassher #2200 üzenetére
Végülis egy (viszonylag vastag) tű szinte egyenértékű a vékony csavarhúzóval.
Viszont volna egy kérdésem a neonok elhelyezésével kapcs. Jelenleg ugye alul-felül vannak vízszintesen. Viszont kipróbáltam úgy is, h a felső neon a hátsó sarokban volt függőlegesen. Mindkét elhelyezésnél sajna van a neonoknak ''holtterük'', azaz egy részt elég gyengén világítanak be. Szóval nem tudom eldönteni, melyik verzió lenne jobb. Nálad van(nak) neon(ok)? Ha igen, milyen elrendezésben? (Ja, nálam még az is bekavar, h a ledes ventinek baromi erős fénye van, ami szinte elnyomja az UV neont.)
-
Shodan
őstag
válasz
trassher #2074 üzenetére
thx, A matrica pilótától van [link] a festés biztos kicsit drágább lett volna.
Szerintem amit írsz a panelnál az a tápcsatlakozó lesz.
Csapi007:ja, neonfonalal van megvilágítva, amit fekete lightbus controllerel szeretnék vezérelni csak sehol nem kapni ilyet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
wesker24
senior tag
-
Horbal
őstag
válasz
trassher #1455 üzenetére
Nemtom milyen cuccra gondolsz, de nem kell rögtön az 50-60 rongyos Dremmel gépben gondolkodni, bőven elég egy 3-10 rongy között kapható Ferm vagy Kinzo stb multigép, az is tud mindent max nem tart annyi ideig...
Iparoshoz meg tényleg ne vidd mert a gatyádat is elkérik, egy mezei szövegért anyagtól függően akár több 10 rongyot is elkérhetnek, mondjuk ez már lézeres gravír ami azért szebb...
Szal nem olyan veszélyes ez -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
trassher #1333 üzenetére
Persze, mert ilyen melegben senkinek nincs kedve epitgetni a gépet, majd nézd meg télen, amikor nem lesz mit csinálni, csak otthon bszni a rezet
Én sem irnék egy szót sem, ha nem kéne bent lennem a munkahejemen, mennék és egész nap a vizparton nézném a dombokat völgyeket, becsomagolva, kicsomagolva, vizbol partrol, sorrel, vagy anélkul, de leginkább azzal.
-
Org
aktív tag
válasz
trassher #1322 üzenetére
jaja trassher jol mondja...
meg o adta meg nekem is ezt az oldalt aztan most rendeltem egy csomo mindent, es kozotte van ilyen amit mondtok. En UV-s keket rendetem es most a heten kell hogy megjojjon.
Aztan majd az lesz a kiralysag.
Ezeket rendeltem:
1 x Revoltec csavar 4db Kék (H-MOD0082) = 320Ft
1 x Revoltec IDE kör-kábel (UDMA 133), UV aktív 48 cm (H-KAB0086) = 940Ft
1 x Kábel harisnya szett UV Kék (H-MOD0086) = 3.040Ft
1 x Sharkoon Ventilátor Rács - CS 120 mm (H-MOD0099B) = 742Ft
1 x Arctic Silver 5 3.5g (C-KI0051) = 1.710Ft
1 x Revoltec Floppy UV aktív kör-kábel 48 cm (H-KAB0098) = 660Ft
2 x Revoltec S-ATA kábel 50cm UV-Aktiv kék (H-KAB0058) = 1.080Ft
1 x Zalman F3 120mm (C-VE0089) = 1.190Ft
1 x Zalman NBF47 (C-HU0164) = 1.590Ft
1 x Arctic-Cooling Freezer 64 Pro (C-HU0168) = 4.325Ft
1 x Zalman VF700 Cu (C-HU0070) = 5.790Ft
4 x Zalman ZM - F1 (C-VE0010) = 3.200Ft
1 x Maxtor 200GB 7200rpm (8MB Cache) (H-HDD0068) = 15.990Ft
+ Áfa. -
ANT
őstag
válasz
trassher #1320 üzenetére
A képeken csak azok a kábelek látszanak, amiket használok. A többi össze van fogva kábelcipzárral, és el van rejtve. És ezek a hengeres IDE kábelek jók? (Arra értem a dolgot, hogy pl. dvd író hibák esetén többször tanácsolták, hogy ezt a hengeres kábelt vissza kéne cserélni a sima szalagkábelre. Ennek van vmi alapja?)
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
trassher #1247 üzenetére
Az ''ország legnagyobb választéka'' -tól? Hát nemtudom, azért óvatosan a csávóval, mert bár marha okosnak és tájékozottnak mutatja be magát, tulajdonképpen semmi koze a vizhuteshez, csupán annyi, hogy 2 éve olvasgat róla. Ő egy meg nem értett zseni, aki szereti magát nagyon profinak feltuntetni, egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy tudtommal orvostanhalgató a srác. Csak azért szólok, mert én már egyszer összetuztem vele, volt egy jo kis vitánk amiben nagykirálynak tuntette fel magát, meg minden van raktáron, persze a forumon gyorsan kiderult, hogy sok srácnak log bizonyos cuccokkal, mert megsincs minden raktáron. A cuccok jok nála az tény, csak a srác hozzáállása nagyon gáz. Szóval én inkább ezt ajánlanám [link] , ő tts egy őstag itt a PH-n, és egy picivel jobb a stilusa, mellesleg ugyanazok a cuccok megvannak nála is, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- be quiet! DARK ROCK PRO 4
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest