Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
mi a taktika? türelem! mondjuk húrral pont hogy az ellenség mögött 1 méterre lévő másik enemyt is simán el lehet intézni, nem kéne, hogy megforduljon a másik. szóval amit mondani akarok, hogy mindig várd meg, míg elmennek messzebbre, nehogy megforduljanak és meglássanak. ha puszta kézzel ölsz meg valakit, akkor a dulakodást meghallják, odafordulnak, meglátnak. ha kitöröd a nyakukat, azt meg is hallják és oda is mennek h mi volt az. szóval légy távol, meg légy türelmes míg odébbáll a többi npc.
a liftnél annyi, hogy az egyik megáll telefonálni, a másik bemegy a szobába jobbra, a telefonost már lehet is dógozni megfele. a másik távolságától függ, hogy milyen eszközökkel (szabad kéz, fiber wire)
egyébként egyáltalán nem nehéz game szerintem. -
aizen92
addikt
Valahogy be lehetne állítani h a rohadt steam ne updateljen? rohadt idegesítő h be akarok lépni és megcsinálni 1-2 contractsot mert van 1 órám játszani és a lassú steam updater miatt 200 megát 35 perc alatt tölt le amikor kb a netemmel lenne 1 perc.......................
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én csak lesek amikor írjátok hogy simán a gitárhúrral kinyírtok mindenkit. Én még pisztollyal is csak sokadszorra tudok egy küldetést véghez vinni. Egyszerűen rengetegen vannak és ha egyet megölök onnantól már mindenki rám vadászik hiába bújok fedezékbe amíg meg nem ölök mindenkit nem tudok továbbmenni. Hogy kell csinálni, hogy ha egyet kinyírok ne jöjjön egyből rám 10 most legyen az akár rendőr akár maffiózó. Most pl azon a pályán vagyok amikor a csajt bevittem a liftbe és utána megállt a lift. Itt próbáltam egy különálló személyt gitárhúrral eltenni láb alól de egyből kiszúrták és pisztollyal ugyan lelőttem pár ellenséget, de utána kifogyott a lőszerem és szétlőttek. Mi a taktika amivel eredményesnek lehet lenni?
Üdv: Fishor
-
peterszky
őstag
"Kivégeztem" a játékot, így spoiler nélküli véleményem az alkotásról, mint Hitman rajongó: TETSZIK!
Ami hibája, az egyben kicsit előnye is, bár én az elődöket ilyen szempontból jobban szerettem, itt nem megkapod az egész pályát, hanem "végigvezetnek" rajta, ez igazából egy negatív pont nálam, valóban nincs meg az a szabadság, mint a korábbi részekben.
Egy kicsit (hogy szándékosan-e, azt nem tudom) visszanyúltak a Codename 47-hez, nincs annyira kihangsúlyozva a baleset, ne ölj meg mást, csak a célpontot játékmenet, ami szerintem nem baj. Pl. a Blackwater pályán egy résznél én nem is akartam úgy végigvinni a dolgot, gyűlöltem mindenkit

Az érzelmek érdekesek, a korábbi részekben is megvoltak, már persze amikor a 47-es származása került szóba, itt is kicsit ez kerül elő, szóval engem ez nem zavart, a történet tetszett, a pályák nagyon rendben voltak.
Én a mentésrendszerhez nem nyúltam volna hozzá, a visszatöltésnél pedig tényleg elég szerencsétlen, hogy minden "visszaáll".
Egy kicsit más Hitman élmény volt, mint az eddigiek, de mint írtam is az elején, nekem tetszett, megéri az árát.
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Egy kutya... Az a pár % különbség a 8150 és a 8350 között, mint halottnak a csók.
Vegyél egy rendes proci. Ha már ilyen kártyákat veszel ne a procin spórolj. Teljesen felesleges pénzkidobás a két 6990 ilyen proci mellé. -
válasz
moxifloxacin
üzenetére
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Akkor meg is van a baj.
Tedd fel a legújabb csoda catalystot és mellé a legújabb CAP-ot és elvileg jó lesz. -
moxifloxacin
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
az okes de nem veszek 200 ert procit meg 60 ert hozza lapot mert tok felesleges szerintem hogy plussz 20 fpsert 300 ezreket dobaljak ki aztan meg jonnek az olyan jatekok amik tamogatjak a 8 magot aztan majd lessz pislogas :-) meg sajnos a jatek is szerintem rosszul lessz megirva mivel nem.hiszem hogy a proci miatt menne 20%-on a gpu mag! 3dmarkt vantage extremen meg csinalok vele250 fps eket amikor 80%-on vannak a magok :-)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Okés, de olyan sokkal azért nem erősebb a 8150-nél.
Inkább írd meg, milyen videókártya drivered van, már ketten is kérdeztük.
SZERK.: Akkor mindenképp tedd fel a 12.11b-t, pont ezeknél a legújabb játékoknál (Hitman, Far Cry) optimalizáltak.
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Melyik driver és CAP van fent?
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Azért vegyél Intelt mert egy ilyen Crossfire rendszerhez az FX8350-es procid lepkef.ng, még egy darab 6990-hez is kevés lenne. Több kártyás rendszerhez a processzorod nem a legjobb választás, egy azonos órajelű 4 éves i7 920 megeszi az FX-et vacsorára játékok alatt. Minimium egy keményen meghúzott 2600k vagy egy 3770k kellene.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Szóval arra tudunk gondolni, hogy a játék valamiért nem csípi a CF-et, de te meg nem tudod a CF-et nélkülözni, még akkor sem, ha egy kártyát használsz.
Milyen driver van fent amúgy? -
moxifloxacin
csendes tag
sziasztok! kosszi a a valaszokat! tehat 2 db 6990-es van! amit persze nem ertek hogy jatek alatt 15-20% os a magol kihasznaltsaga mind a 4-nek! az elozo kollegahoz pedig csak annyi bar nem ertek hozza hogy alapbol nem vennek intelt ezert lathatod hogy amd a config es meg amit nem ertek hogy az alap 4 ghz miert ne lenne eleg azert tobbet kellenne csinalnia a masinanak! probaljam meg esetleg 1 kartyaval? de ott is cf ben mukodik :-)) csak ugye maskepp! :-)
-
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy 6990 is 2db 6970 ami ugye megint csak Crossfire...
-
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Crossfire gondok... És a proci is elég gyenge 2db 6990-hez, ha már egyszer vettél 2db 6990-et akkor ajánlott lett volna egy i7 is mellé.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin
üzenetére
Vsync nem lehet bekapcsolva?
6990 CF?
-
moxifloxacin
csendes tag
!!!!!please help!!!!! miert van az hogy az en configommal ultra beallitas mellett is max 30 fps em van es a minimum benchmark alatt pedig 1 ez egy kicsit elkeserit. aki tud valamit higy esetleg beallitasi
dolgok az irjon! elore is koszonom -
peterszky
őstag
Hopeban, amikor bunyóznak a népek, a hang ugyanaz, mint egy régi stratégiai játékban, a Hooligans: Storm over Europeban
Vagy onnan emelték át, vagy ugyanonnan lopták mint a hollandok 
-
samfishR
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
én sajnálom, hogy a szabót olyan későre rakták, hamarabb is megkaphatta volna azt a patent kis ruhát 47

-
bpx
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
na annak (szabó) sok értelme volt egy saját pályát csinálni, nyugodtam mehetett volna átvezető videóban
-
törölt tag
Szerintem az egyik nagyon idegesítő dolog ez az erőltetett baleset beállítottság.
Mindig olyan robot beütésük van az embereknek mert sablonosan ugyanazt csinálják idővel, hogy A vagy B stb. megoldást lehessen választani. Sokkal jobb lenne ha valami véletlen, időlimites vagy xy megoldás lenne az élethűség miatt mert ez így tök élettelen.
Ha valaki lecsúszott mondjuk arról, hogy a célpont elment a lámpa alatt akkor így járt, kellene keresni más megoldást és pipa helyett az a lehetőség kaphatna x-et és ha a többi se jönne össze akkor is maradna még jó sok kreatív lehetőség csak nem ismétlődnének hanem mindegyik csak 1x lehetne.
Ha mindent elbénáztunk akkor mesterlövészpuska elő azt csá
De ez így, hogy csak várni kell mert 50x mászkál arra az ürge azért fura de ez a Hitman
. -
BalaNce87
addikt
Pont ez a baj, hogy húszszor újra kell kezdeni. Tehát sokszor nem azon múlik mit csinálsz, hanem hogy szerencséd van e vagy nem.
A Checkpointról nem is beszélve...
Ha visszatöltöd, minden script default módba áll és ha oda nézel újra indul. És ÚJRA meg kell hallgatni az összes párbeszédet is

Most vagyok Hope városkában, már most látom hogy szopóág lesz
-
aizen92
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
egyetértek. nekem is sikerült így végig vinni. a 10% a 2 dokinál jött meg a blackgate parknál elfogyott a türelem és ment a rambozás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze néha idegesítő huszadszorra újrakezdeni egy pályarészt, de meg lehet csinálni az is biztos!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ez hülyeség, ugyanúgy végig lehet vinni a játék 90%-át egy lövés nélkül.
Az, hogy ez egyeseknek nem megy, az nem a játék hibája
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negro
őstag
A Gun Shop -os resz pedig marha egyszeru megcsinalni ugy, hogy senkit nem olsz meg... nem nezel szet mik a lehetosegedi es nincs turelmed hozza. Bocs de azon tul, h az alruhas reszt tenyleg tulzasba vittek az eddigi legjobb Hitman jatek lett es mondom ezt ugy, hogy az osszes eddigi reszt vegig vittem anno.
-
Ryder62
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jaja, nálam is azért megy át hentbe mert sokszor van hogy 1 sec alatt már spotted.
Pl hope-ban. Bementem rendőr ruhában a telephelyre, ahol a roncs kocsik vannak és a kerítéshez érve nem vettem észre a zsarut aki kb 1 másodperc után kiszúrt és jött is utánam. Mondom kösz. Ott állok zsaru ruhában és már gyanús vagyok.
A régi rendszer sokkal hihetőbb is volt. Attól hogy nem láttak még már gyanús vagyok, fegyvert fognak rám stb.
Oké Hope még rendben van kis város na de Chicago-nál is ugyan ez volt. A tömegben voltam gyanús. Vicc az egész.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
JackFeryll
üzenetére
De ezt nagyrészben az álruhás rendszer elrontásának köszönhetik...
-
bpx
őstag
valaki aki már csinált (vagy fog csinálni) saját "pályát" Contracts módban, fel tudna venni Steamen barátok közé?
[link]már csak a 2 contracts achievement hiányzik
korábban csináltam egy könnyűt, ha szintén kell az achivement, akkor hajrá -
Ryder62
őstag
Véleményem szerint a játék nagyon jó... ha megfelelően játszik vele az ember.
Mint Hitman? Hatalmas bukás.
Mint lopakodós játék? Bukás.
Mint lopakodós, settenkedős játék némi akcióval? Kitűnő.Eddig lopakodtam, ha lebuktam újra töltöttem. A tökéletességre törekedtem. De most elszakadt a cérna a hülye álca miatt és lelőttem mindenkit a Gun Shop-ban. Utána a városban nem voltam ennyire kegyetlen. Lopakodtam, ha lebuktam hát lebuktam lelőttem aki észre vett. Bújócskáztam az őrökkel.
Szóval sajna én eddig bírtam. Ha ennyire e felé akarnak terelni, hogy lődözzek benne ám legyen. Legalább a lövöldözések is jól ki vannak dolgozva, látványosak.
Mondjuk eddig viszonylag könnyen el lehetett suhanni az őrök mellett. Most kezd durvulni a helyzet ha az ember lopakodni akar.
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ujra teszem a wint (masik fajtát )
érdemes lenne a 8ast?
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
1 napos

-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
csak a GTA 4 van fent ( Erdeti ) az meg laggol

vga driver a legfrisebb, chipset usb raid driverek fent.
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére

-
Balupapa
senior tag
Valamiért nem indul el nálam a játk

Az exe mukodése leáll. mit lehet ilyenkore tenni?
-
peterszky
őstag
Első benyomások:
+ A képi megjelenés remek, zenék, hangok úgyszintén.
+ Pozitív meglepetés, hogy végül nem "kukázták" Batesont!
+ A tömeg nagyon jó, köröket ver a Blood Money Mardi Gras pályára.
+ A térkép elvételével kicsit többet kell mozogni a pályákon.
+ Diana, belezúgtam
- Bár az ötlet jó, de szerintem is elrontották az álruha kezelést.
- A pályák (amiket eddig bejártam, most kell visszamennem Chinatownba) nem olyan szabadok, mint az eddig megszokott. -
-
negro
őstag
Vegyetek mar a "faradsagot" es nezzetek mar meg (mar akinek inge) a bill. kiosztast es ott szepen kiderul, hogy G-vel le lehet tenni barmit, igy a bombat is annelkul, hogy dobnad mert arra felfigyelnek.
-
ForRedGlory
félisten
Bakker irjatok mar ki, ha spoilereztek... offba sem lenne hatrany rakni.

-
peterszky
őstag
No, lassan én is kipróbálom

-
Hack3er
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
C:\Users\Hack3er\AppData\Local\SKIDROW

-
samfishR
senior tag
Mekkora szar.. a végén amikor a 3 fószer van, lelövöm az egyiket a hegy aljáról, kb 3 sírkő mögül, erre egyből cover blown vagy mi és a másik 2 elkezd rám lőni, úgy hogy kb a földet lövik maguk előtt... scriptelés fail. amúgy egész jó game
elsőre jobban tetszett, most, hogy már harmadjára viszem, kicsit előbukkannak a hülyeségek... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
- igen, és a DLC-k, fegyverek és ruhák, a lényegi, settenkedős, álruhás játékmenethez semmit nem tesznek hozzá, nem törték magukat ezekkel sem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hát srácok, én próbálkoztam kontrollerrel, billentyűkkel, lopakodni, rambózni... hangulatos meg minden, de valahogy úgy érzem, túl vegyes lett. Kis Max Payne, kis Alan Wake, kis Deus Ex, de a végére nem állt össze.
Hangulatos, a kinézetre nem lehet panasz, de valahogy ezzel az érzelmi szállal elvész az a "badass" érzés, amitől Hitman-nek érezheted magad. Ami még nem tetszett:
- mi értelme van az egymást ütő challenge-eknek? Ki fogja 10-szer megcsinálni a King of Chinatown-t a különféle módokért (lelököd, megmérgezed, felrobbantod), amikor a pontokon kívül igazából semmiben nem változik meg a kimenet, viszont már monoton lesz mindig elölről kezdeni.
- az AI nincs a helyzet magaslatán, ha kilépsz egy ajtó mögül, lősz, majd visszamész, ott várnak bent és közben hallhatóan azon tanakodnak, hova tűntél
- Normal fokozaton játszom, de még így is gyakorlatilag pár másodperc alatt kiszúrnak, Instinct-tel is, és állandóan azt figyelni, ki merre néz, milyen ruhában van, fárasztó. Ráadásul ha elszúrod, vagy lerambózol mindenkit, vagy megint kezdheted a checkpoint-tól, így meg gyakorlatilag próba-szerencse, idővel végigmész minden pályán
- úgy tűnik, nagy a szabadságod, de valójában csak meg kell találnod azokat a tárgyakat, amiket aktiválhatsz, és a megfelelő sorrendben csinálod, akkor meglesz az eredménye.Nekem a Deus Ex nagyon tetszett, tudom, hogy más jellegű, de ott bírtam ezt a csendes, lopakodós dolgot, itt valahogy túlbonyolítottnak tartom.
Úgy látom, a kritikai értékelésekben 80% körül kapott, annyit megérdemel, mert nagyon színvonalas munka, de valahogy nekem a lelke hiányzik. Kár.

-
k4rL^
senior tag
Én hangtompítós pisztollyal gyújtom be. C4 bombát én a játék második felétöl láttam csak, az elején csak taposoaknát.
Más:
SpoilerDeath Factory utolsó részén R&D, valaki át tudott menni Suit Only és Infiltrator kihívásokat figyelembe véve?
Elsö doki tüzes hajnövesztövel kilöve az egyszerü, Dr. Ashford vagy ki viszont húzós.
Bal oldalt kell elosonni, ahol két tudós beszélget és egy beteg fekszik. Robotkezet bekapcsolom, viszont a beteg meglát és ugrik az Infiltrator. -
Serpiko
addikt
Kinyitom a gáztűzhelyt jön a drága gáz eddig oké, de meggyújtani mivel tudom? Másik az lenne a bombát, hogy lehet a kocsira tenni?

-
ATi89
csendes tag
Hy!
Hozzátok fordulok!
valaki segítsen!
felraktam a steamet,minden drivert frissítettem,és még is az intro képernyőnél hiba üzenettel elszáll!
Mi lehet a probléma?valami ötlet?
Előre is köszönöm!
-
bpx
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Steam cloudban
de egyébként: [link]
Steam\userdata\...\205930\remote
érdekesség, hogy a 205930 a Sniper Challenge app id-ja
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis help!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tartja a játék a mentéseit? Történt ugyanis, hogy már igencsak sok játékórát beleöltem, de ma véletlenül játék közben ráléptem az asztal alatti elosztó főkapcsolójára, és ugye leállt a gépem.....visszakapcsoltam és visszaléptem a játékba és hüledezve láttam hogy eltűnt minden mentésem, csak a New Game opció aktív.
Próbáltam megkeresni a mentéseket, de sehol nem találtam

Most mitévő legyek? Nincs lelkierőm újra elkezdeni

-
mokus1
addikt
Sziasztok! Magyar a játék vagy mennyire kell tudni hozzá angolul hogy élvezhetően tudjam végig játszani? Magyarítás várható hozzá ha nem magyar? Ksöz

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, ez így jól hangzik, csak azért kérdezem, hogy akkor ha elmész mindenki mellett, nem kapsz lényegesen kevesebb pontot, mintha mindenkit mondjuk zsinórral megfojtanál?
Igaz, fecskendőm még nincsen, de gondolom, ami késik, nem múlikFőleg, hogy mióta áttértem kontrollerre, sokkal gördülékenyebben tudom irányítani a kopaszt, így a lopakodás jó alternatíva.
Viszont ezt a "ha ritkább ruhában vagy, kevésbé vesznek észre" dolgot kipróbálom majd a Prologue üvegháznál, bár furának tűnik, ha nem kertészruhában megyek be, akkor kevésbé feltűnő?

-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én régi jó szokáshoz híven direkt úgy játszottam, hogy még csak ki se ütök senkit (subdue) és csak lopakodok, hogy ne vegyenek észre
aztán amikor kezdett túl nehéz lenni, akkor esett le, hogy simán el lehet kábítani mindenkit, mert hiába von le pontot, ha eltünteted a tested, ugyanazt visszakapod...
sőt, ha pl. fecskendővel ölsz meg valakit (nem célpontot), arra még extra pont is jár a Silent Kill bónusz miatt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudom, azt már tapasztaltam, hogy átlátok vele a falon és látom az ellenfeleket. Előbb azért meg akarom ismerni a pályákat és csak utána nehezebb fokozatra menni.

Csak mindig észrevétlen akarok maradni, pedig mondjuk Normal-on a lövöldözés se tűnik nagy dolognak, mondjuk 10 embert simán le lehet szedni, pedig szerintem egy bérgyilkos elsősorban a célpontot teszi el láb alól, nem megöl mindenkit, aki arrafele jár... szóval kicsit erőltethették volna a lopakodást, és még takedown se muszáj, csak osonj el, aki mellett csak tudsz. -
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ezen kívül átlátsz vele a falon, látod vele a használható/fontos tárgyakat, lehet vele lassítva célozni
mondjuk én igyekszem sehol se használni, mert hardon kezdtem, utána meg jön a purist

-
Rav3n02
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére

Egyébként néha egész jópofa mozdulatokkal fedezi magát, főleg a Hide pointoknál
Az Attack of the Saints fejezet utolsó pályáján, ahol egy farmon kell mászkálni, keressétek meg a madárijesztőt és vegyétek fel a ruháját. A leges legnagyobb buli az egész játékban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát.. azért valami csavarosabbra számítottam, ahogy az elején beadja, hogy "különleges, emberfeletti képesség és gyakorlat.. blabla"
És erre az a különleges képesség, hogy elfordítja a fejét, hogy ne ismerjék fel. Ha ez menő, én is szoktam a Tesco-ban instinct segítséggel elfordulni, ha ismerős válogat a húspultnál.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, az a lényege

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyébként az Instinct-nek az a lényege, hogy ha azt "használod", akkor nehezebben ismernek fel aközben, anélkül meg gyorsabban? Nem igazán tudtam megfejteni. Oké, Prologue és a kertészet, de akkor is.

Elvette a kedvemet, hogy akkurátusan mindenkit a megfelelő ládába rejtettem, aztán a checkpoint újratöltésnél újra ott grasszáltak mind a 10-en. :S -
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, csak ha abban mész egy genszter tanyára, kinek nem lesz feltűnő?

Amikor van egy olyan küldetés, hogy egy csávó haverjait kell elkapni, és végül a csávót el kell rabolni (de nem spoilerezem le a lényeget), akkor van a házban egy borbély ruha, na abban szabadon lehet mászkálni, a kutyának sem lesz feltűnő. Érdekesen van ennek a logikája kitalálva, én sem tudom mindig megfejteni, hogy most ebben vajh' felismernek-e vagy sem.
-
Đusty
addikt
Olayan ruhát kell felvenni amit kevesen viselnek, a gyakoriban ismernek fel jobban, valamiért így van állítólag kitalálva.
-
sbai
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
"Persze mikor egy kurva dagadt szakács jelmezében vagyok akkor senkinek nem gyanús, hogy egy szarrá gyúrt állat van a ruhában."
A security guard, akitől el kell venni a keycardot, még meg is jegyzi, hogy neki még senki nem szólt az új szakács segédről és ennek majd utánajár.

De persze attól még igazatok van.

-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Steam restart megvolt a gémet letöltöttem újra. Most meg az AVG ezt írja Steam/steammapps/common/Hitman Absolution/HMA.exe ezt fenyegetésnek érzékeli. Kattintok a fenyegetés mellőzésére utána gém indítás és még mindig nem indul ugyanaz a hiba üzenet.
-
Serpiko
addikt
Most vettem a gémet játszani szeretnék indítom és ezt írja a steam: Ez a játék jelenleg nem érhető el (Unspecifiled Error)
Megoldás? -
BalaNce87
addikt
Szinte már értelmetlen kategória.
Háttal mész sapkában, napszemüvegben
Jó hogy nem rakok fel állszakállt. 
Persze mikor egy kurva dagadt szakács jelmezében vagyok akkor senkinek nem gyanús, hogy egy szarrá gyúrt állat van a ruhában.
Hardon is van egy-két olyan challenge amit már szinte esély nélküli megcsinálni. Pl king of chinatown esetén felmenni a dílerhez. Három rendőr van ott folyamatosan. Még az instinct se segít sokszor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Napelem
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként egyáltalán nem nehéz game szerintem.

Vegyél egy rendes proci. Ha már ilyen kártyákat veszel ne a procin spórolj. Teljesen felesleges pénzkidobás a két 6990 ilyen proci mellé.
Tedd fel a legújabb csoda catalystot és mellé a legújabb CAP-ot és elvileg jó lesz.

.

Megoldás?