Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy valaki tudja e a megoldást.
Szóval az a helyzet, hogy hiába csinálok mindent csendben mégsem ad a pálya végén silent assassin grade-t.
Hard-on most letoltam a Death Factory-t. Senki nem látott, minden balesetnek volt álcázva és a végén csak shadow értékelést kapok. Egyetlen kivétellel a bizonyítékot is lenyúltam, de ez nem lehet gond mert neten láttam olyat hogy a bizonyíték ellopása nélkül is megkapják a legmagasabb besorolást. 410k lett a pontszám a végén... -
BalaNce87
addikt
Pont ez a baj, hogy húszszor újra kell kezdeni. Tehát sokszor nem azon múlik mit csinálsz, hanem hogy szerencséd van e vagy nem.
A Checkpointról nem is beszélve...
Ha visszatöltöd, minden script default módba áll és ha oda nézel újra indul. És ÚJRA meg kell hallgatni az összes párbeszédet is
Most vagyok Hope városkában, már most látom hogy szopóág lesz -
BalaNce87
addikt
Szinte már értelmetlen kategória.
Háttal mész sapkában, napszemüvegben
Jó hogy nem rakok fel állszakállt.
Persze mikor egy kurva dagadt szakács jelmezében vagyok akkor senkinek nem gyanús, hogy egy szarrá gyúrt állat van a ruhában.
Hardon is van egy-két olyan challenge amit már szinte esély nélküli megcsinálni. Pl king of chinatown esetén felmenni a dílerhez. Három rendőr van ott folyamatosan. Még az instinct se segít sokszor... -
BalaNce87
addikt
válasz
Jhonny06 #277 üzenetére
Kezdek egyetérteni lassan... Hard fokozaton már egyszerűen baromi sokan vannak és brutálisan gyorsan reagálnak. Hozzáteszem tök életszagú, de ez sajnos nem fogja az embert a monitorhoz szögezni.
Amúgy a grafika brutálisan jó, a textúrák végre élesek szóval összességében jó csak nagyon vontatott. -
BalaNce87
addikt
Engem már a king of chinatown is tökre lenyűgözött. Csak azzal elvoltam vagy 2-3 órát
Néha irreálisan nehéz és véletlenszerű, mert mikor pl be kéne jutni a dílerhez, akkor hardon és feljebb már három zsaru van ott. Még ha meg is szerzed a ruhát a rendőrtől aki a kocsit őrzi úgy is csak véletlenszerűen lehet feljutni három rendőr között.
Meg az, hogy egy kínai piacon felveszel egy eladói ruhát az ne legyen már gyanús minden eladónak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged