- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Igen, ez olyan kép, mint nálam volt a piactér.
Egy dolgot nem értek, most azt "ki-spoilerezem" videókból mégpedig, hogy hogyan tudok mérgezni. Megtaláltam a kokaint, a kávét és a kaját is, látom, hogy fogyaszt belőle, de nem tudok velük mit csinálni. Egyrészt gombot sem találok rá, másrészt nem is akar ezekkel a cuccokkal interakcióba lépni.
-
Geryson
addikt
Hát ezt jó tudni, köszönöm.
Most egyenlőre továbbmentem a Chinatown pályára, 68e pont a magyar átlag, egyszer csináltam mínusz 120.000 pontot viszont harmadik nekifutásra most 112.000 ponttal zártam. Azért az nem rossz, duplája az átlagnak. Mondjuk látom, hogy a csúcspontszámok 200.000 felett vannak, az még messzebb van...
-
BalaNce87
addikt
Pont ez a baj, hogy húszszor újra kell kezdeni. Tehát sokszor nem azon múlik mit csinálsz, hanem hogy szerencséd van e vagy nem.
A Checkpointról nem is beszélve...
Ha visszatöltöd, minden script default módba áll és ha oda nézel újra indul. És ÚJRA meg kell hallgatni az összes párbeszédet is
Most vagyok Hope városkában, már most látom hogy szopóág lesz -
negro
őstag
Nekem egy dolog nem jon be, hogy ha ruhat cserel is az ember tul hamar gyanut fognak az egyazon ruhasok szinte mint ha csak siman besetallsz oltonyben es eszre vesznek. Max annyi a kulombseg, hogy Instinct- el terelhetsz de expertben meg annyira hamar lemegy raadasul vissza se toltodik csak szeleteket kapsz vissza bizonyos akciok utan.
Nyilvan ha jarorozik pl harom rendor akikbol az egyiket leszeded majd atveszed a ruhajat akkor az legyen gyanus a masik kettonek de ha egy korabi rendor cuccat szerzed meg, egeszen mashol, majd ugy talalkozol a 3 jarorozovel akkor az ne legyen mar annyira gyanus. Ezt kar, hogy nem igy oldottak meg.
-
trassher
addikt
SPOILER!
Nekem az utolsó tudóssal nem volt gondom. Szelep kinyit, fecskendővel bejbetrafáltam, nyitottam a hidat majd a híd előtti konzol mögé pont betudtam bújni mielőtt elillant a gőz. "Body found" lett ugye de máshogy nem tudtam kivitelezni.CactuS:Nekem is az volt a kedvencem, pont 10 perce csináltam meg. Én a kést csak az utolsónál használtam csalinak, mindenkit wire-rel öltem meg mivel az a kedvenc és ugye arra pluszt ad "Signature Kill" néven.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gondolom, a pontozás az Achievement-ek miatt van, szerintem nem kell tőle megijedni, a lényeg, hogy minél több legyen, rosszabbul biztos nem jársz.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy ki lehetne kapcsolni.Amúgy Purist fokozaton kezdett már valaki? Én szeretek lopakodni, vajon az mennyire hardcore, látom, hogy nincs semmi segítség meg tipp hozzá, de talán nem is kell, úgy a legélethűbb. Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged