Hirdetés
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hát srácok, én próbálkoztam kontrollerrel, billentyűkkel, lopakodni, rambózni... hangulatos meg minden, de valahogy úgy érzem, túl vegyes lett. Kis Max Payne, kis Alan Wake, kis Deus Ex, de a végére nem állt össze.
Hangulatos, a kinézetre nem lehet panasz, de valahogy ezzel az érzelmi szállal elvész az a "badass" érzés, amitől Hitman-nek érezheted magad. Ami még nem tetszett:
- mi értelme van az egymást ütő challenge-eknek? Ki fogja 10-szer megcsinálni a King of Chinatown-t a különféle módokért (lelököd, megmérgezed, felrobbantod), amikor a pontokon kívül igazából semmiben nem változik meg a kimenet, viszont már monoton lesz mindig elölről kezdeni.
- az AI nincs a helyzet magaslatán, ha kilépsz egy ajtó mögül, lősz, majd visszamész, ott várnak bent és közben hallhatóan azon tanakodnak, hova tűntél
- Normal fokozaton játszom, de még így is gyakorlatilag pár másodperc alatt kiszúrnak, Instinct-tel is, és állandóan azt figyelni, ki merre néz, milyen ruhában van, fárasztó. Ráadásul ha elszúrod, vagy lerambózol mindenkit, vagy megint kezdheted a checkpoint-tól, így meg gyakorlatilag próba-szerencse, idővel végigmész minden pályán
- úgy tűnik, nagy a szabadságod, de valójában csak meg kell találnod azokat a tárgyakat, amiket aktiválhatsz, és a megfelelő sorrendben csinálod, akkor meglesz az eredménye.Nekem a Deus Ex nagyon tetszett, tudom, hogy más jellegű, de ott bírtam ezt a csendes, lopakodós dolgot, itt valahogy túlbonyolítottnak tartom.
Úgy látom, a kritikai értékelésekben 80% körül kapott, annyit megérdemel, mert nagyon színvonalas munka, de valahogy nekem a lelke hiányzik. Kár.

Új hozzászólás Aktív témák

- AOC 27G4XED FHD/IPS/180HZ (056)
- AOC 25G3ZM FHD/240HZ/0.5MS (055)
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest