Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BomiBoogie

MODERÁTOR

Hát srácok, én próbálkoztam kontrollerrel, billentyűkkel, lopakodni, rambózni... hangulatos meg minden, de valahogy úgy érzem, túl vegyes lett. Kis Max Payne, kis Alan Wake, kis Deus Ex, de a végére nem állt össze.
    Hangulatos, a kinézetre nem lehet panasz, de valahogy ezzel az érzelmi szállal elvész az a "badass" érzés, amitől Hitman-nek érezheted magad. Ami még nem tetszett:
    - mi értelme van az egymást ütő challenge-eknek? Ki fogja 10-szer megcsinálni a King of Chinatown-t a különféle módokért (lelököd, megmérgezed, felrobbantod), amikor a pontokon kívül igazából semmiben nem változik meg a kimenet, viszont már monoton lesz mindig elölről kezdeni.
    - az AI nincs a helyzet magaslatán, ha kilépsz egy ajtó mögül, lősz, majd visszamész, ott várnak bent és közben hallhatóan azon tanakodnak, hova tűntél
    - Normal fokozaton játszom, de még így is gyakorlatilag pár másodperc alatt kiszúrnak, Instinct-tel is, és állandóan azt figyelni, ki merre néz, milyen ruhában van, fárasztó. Ráadásul ha elszúrod, vagy lerambózol mindenkit, vagy megint kezdheted a checkpoint-tól, így meg gyakorlatilag próba-szerencse, idővel végigmész minden pályán
    - úgy tűnik, nagy a szabadságod, de valójában csak meg kell találnod azokat a tárgyakat, amiket aktiválhatsz, és a megfelelő sorrendben csinálod, akkor meglesz az eredménye.

Nekem a Deus Ex nagyon tetszett, tudom, hogy más jellegű, de ott bírtam ezt a csendes, lopakodós dolgot, itt valahogy túlbonyolítottnak tartom.

Úgy látom, a kritikai értékelésekben 80% körül kapott, annyit megérdemel, mert nagyon színvonalas munka, de valahogy nekem a lelke hiányzik. Kár. :(

Új hozzászólás Aktív témák