Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én csak lesek amikor írjátok hogy simán a gitárhúrral kinyírtok mindenkit. Én még pisztollyal is csak sokadszorra tudok egy küldetést véghez vinni. Egyszerűen rengetegen vannak és ha egyet megölök onnantól már mindenki rám vadászik hiába bújok fedezékbe amíg meg nem ölök mindenkit nem tudok továbbmenni. Hogy kell csinálni, hogy ha egyet kinyírok ne jöjjön egyből rám 10 most legyen az akár rendőr akár maffiózó. Most pl azon a pályán vagyok amikor a csajt bevittem a liftbe és utána megállt a lift. Itt próbáltam egy különálló személyt gitárhúrral eltenni láb alól de egyből kiszúrták és pisztollyal ugyan lelőttem pár ellenséget, de utána kifogyott a lőszerem és szétlőttek. Mi a taktika amivel eredményesnek lehet lenni?
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs