- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Akkor ennyi volt? Pont amikor belejöttem vége? GÁz. Azt hittem ha az elején nem az absolutionra megyek hanem a másik részre akkor ott vannak még ilyen küldetések, ezek szerint tévedtem? AKkor ott mit lehet csinálni? Van az a quick game meg competition vagy micsoda meg create stb Akkor itt már nem lehet tovább játszani?
-
peterszky
őstag
Úgy mondjuk érthető
Közben az egyik Hitman könyv már itt van Budapesten, a másik január 9-én érkezik. Ha mást is érdekel, akkor ajánlom a Prospero könyvesboltot, ~4000 Ft-ból meglett a kettő, még eBayen sem láttam ennyiért. Hírlevél feliratkozásra adtak 10% kedvezményt
(persze rendelés után egyből lemondtam...
).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, ez így jól hangzik, csak azért kérdezem, hogy akkor ha elmész mindenki mellett, nem kapsz lényegesen kevesebb pontot, mintha mindenkit mondjuk zsinórral megfojtanál?
Igaz, fecskendőm még nincsen, de gondolom, ami késik, nem múlikFőleg, hogy mióta áttértem kontrollerre, sokkal gördülékenyebben tudom irányítani a kopaszt, így a lopakodás jó alternatíva.
Viszont ezt a "ha ritkább ruhában vagy, kevésbé vesznek észre" dolgot kipróbálom majd a Prologue üvegháznál, bár furának tűnik, ha nem kertészruhában megyek be, akkor kevésbé feltűnő?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudom, azt már tapasztaltam, hogy átlátok vele a falon és látom az ellenfeleket. Előbb azért meg akarom ismerni a pályákat és csak utána nehezebb fokozatra menni.
Csak mindig észrevétlen akarok maradni, pedig mondjuk Normal-on a lövöldözés se tűnik nagy dolognak, mondjuk 10 embert simán le lehet szedni, pedig szerintem egy bérgyilkos elsősorban a célpontot teszi el láb alól, nem megöl mindenkit, aki arrafele jár... szóval kicsit erőltethették volna a lopakodást, és még takedown se muszáj, csak osonj el, aki mellett csak tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest