- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
szerintem ott tobb az akcio, es ritkan kellett igazan lopakodni
itt nincs az, hogy eszrevesznek, majd jol elbujok a szenakazalba es mintha mi sem tortent volna
ki kell figyelni az orok utvonalat es aszerint lehet mozogni
nem csak kaszabolni, lovoldozni meg lesbol tamadni lehet, hanem pl. tengeri hal merget rakni a celpont kavejaba, vagy kinyitni a gazcsapot a szobajaban, hogy mikor majd ragyujt a cigijere, felrobbanjon
vagy pl. beoltozni a szemelyzet egy tagjanak, vagy a hazi fodraszanak es igy a kozelebe ferkozni
a palyakat ugy is lehet teljesiteni, hogy senki mast nem olsz meg, csak a celpontot
sot, pont erre jar a legjobb ertekeles, ha senki nem vesz eszre, azt sem sejtik hogy ott jartal, es csak a celpontot likvidalod -
bpx
őstag
válasz
DerStauner #453 üzenetére
nincs sok, azon kivul mar csak 2 palya van
-
bpx
őstag
igen, ennyi volt
Contracts módban valóban vannak küldetések, olyanok, amiket más játékosok csináltak, vagy sajátot is lehet persze készíteni, hogy mások meg azt teljesítsék, és lehet egymással versenyezni, hogy ki tud több pontot elérni
de itt már új pályák nincsenek, ugyanazok vannak, mint az Absolution módban -
bpx
őstag
most tulajdonképpen mi a gond?
azt mondtad a felirat (credits) már lement, tehát végigvitted nem?a temető a legutolsó fejezet első harmada
utána még van egy rövid rész 2 célponttal (Burnwood Family Tomb) és végül a 3 spéci ellenfél (Crematorium)
azt is írtad, hogy az Absolutionból a part 3-nál tartasz, hát pont ez a 3 része vanmi ez a 35%? az unlockoknál a completion?
ott majd akkor kapsz 100%-ot, ha kész van minden challenge, megvan az összes playstyle, megvetted az összes fegyvert és upgrade-et
a sztorit már rég végigvittem, és ez a mutató nekem 41%-on áll méga Contracts pedig nem a single player kampány része, hanem egy más játékmód
-
bpx
őstag
válasz
JackFeryll #365 üzenetére
na annak (szabó) sok értelme volt egy saját pályát csinálni, nyugodtam mehetett volna átvezető videóban
-
bpx
őstag
valaki aki már csinált (vagy fog csinálni) saját "pályát" Contracts módban, fel tudna venni Steamen barátok közé?
[link]
már csak a 2 contracts achievement hiányzik
korábban csináltam egy könnyűt, ha szintén kell az achivement, akkor hajrá -
bpx
őstag
válasz
GeneraL_XTX #319 üzenetére
Steam cloudban
de egyébként: [link]
Steam\userdata\...\205930\remote
érdekesség, hogy a 205930 a Sniper Challenge app id-ja
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #315 üzenetére
én régi jó szokáshoz híven direkt úgy játszottam, hogy még csak ki se ütök senkit (subdue) és csak lopakodok, hogy ne vegyenek észre
aztán amikor kezdett túl nehéz lenni, akkor esett le, hogy simán el lehet kábítani mindenkit, mert hiába von le pontot, ha eltünteted a tested, ugyanazt visszakapod...
sőt, ha pl. fecskendővel ölsz meg valakit (nem célpontot), arra még extra pont is jár a Silent Kill bónusz miatt
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #310 üzenetére
ezen kívül átlátsz vele a falon, látod vele a használható/fontos tárgyakat, lehet vele lassítva célozni
mondjuk én igyekszem sehol se használni, mert hardon kezdtem, utána meg jön a purist
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #65 üzenetére
ez túlzottan nem hat meg, nekem mindegy honnan töltöm le
sőt, a Steames FC3-hoz is gondolom kelleni fog UPlay, mint ahogy pl. az Assassins Creedhez vagy Settlers 7-hez is
és nyilván nem fogok egy vga-t venni csak ezért
a kupont 10000-ért árulják, ehhez képest csak a Hitman önmagában 9000 -
bpx
őstag
HD7xxx videokártyákhoz ad az AMD most ilyen kuponokat: [link]
Hitman Absolution + Far Cry 3 + Sleeping Dogs
kár hogy nem vettem észre korábban, mert most már úton van a Hitman, de pl. itt a hardveraprón is lehet kapni egész jó áron
-
bpx
őstag
kaptam az előrendelésemre vonatkozóan egy (automata) e-mailt tegnap este, hogy nagyon sajnálják, hogy még mindig nem tudták postázni, és remélik megadom az esélyt, hogy a legközelebbi rendelésemnél jobban teljesítsenek
-
bpx
őstag
válasz
Darius1988 #27 üzenetére
ezeknek a speciális kiadásoknak szerintem nem fog lejjebb menni az ára, előbb fognak elfogyni
a simának viszont, mivel Square Enix a kiadó, szerintem nagyon gyorsan, fél, legfeljebb 1 év, és már lehet venni 75%-ban pár €-ért a megszokott helyeken (lást Batman, Tomb Raider, Deus Ex, Dungeon Siege, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest