- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #428 üzenetére
ok.. De az kicsit később lesz... A Far Cry 3-mal felváltva fogom tolni, mind a kettőt vegyesen... Ahogy a kedvem van...
Még el sem kezdtem, csak teszt játékokat játszottam rajtuk...
A mostani felhozatalból ezeket tartom érdemesnek, hogy foglalkozzak velük... -
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #426 üzenetére
Hát igen, én ezért vettem még egy ssd-t, csak az aktuális játékok miatt...
Bár hozzáteszem, egy jó sata 3 hdd is megteszi játékoknál...
A Hitman-nél nem is a 2XGb a túlzás, hanem a 10.000db file... -
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #424 üzenetére
Az oké, de nem is attól tart sokáig mert több mint 20Gb! Simán fel menne 10-15 perc alatt...
Nézted már, hogy hány file-ból áll a játék? Több mint 10.000! Nevetséges nem? Ez azért már túlzás...
Ha lenne türelmem kiszámolnám mennyivel foglal el e miatt több helyet a hdd-n, mert hogy jelentős az biztos...
Ezt még törölni is merevlemez gyilkos, nem hogy kicsomagolni...
Amúgy remek a grafika! -
moxifloxacin
csendes tag
válasz
BomiBoogie #383 üzenetére
az okes de nem veszek 200 ert procit meg 60 ert hozza lapot mert tok felesleges szerintem hogy plussz 20 fpsert 300 ezreket dobaljak ki aztan meg jonnek az olyan jatekok amik tamogatjak a 8 magot aztan majd lessz pislogas :-) meg sajnos a jatek is szerintem rosszul lessz megirva mivel nem.hiszem hogy a proci miatt menne 20%-on a gpu mag! 3dmarkt vantage extremen meg csinalok vele250 fps eket amikor 80%-on vannak a magok :-)
-
válasz
BomiBoogie #375 üzenetére
Egy 6990 is 2db 6970 ami ugye megint csak Crossfire...
-
Ryder62
őstag
válasz
BomiBoogie #356 üzenetére
Jaja, nálam is azért megy át hentbe mert sokszor van hogy 1 sec alatt már spotted.
Pl hope-ban. Bementem rendőr ruhában a telephelyre, ahol a roncs kocsik vannak és a kerítéshez érve nem vettem észre a zsarut aki kb 1 másodperc után kiszúrt és jött is utánam. Mondom kösz. Ott állok zsaru ruhában és már gyanús vagyok.
A régi rendszer sokkal hihetőbb is volt. Attól hogy nem láttak még már gyanús vagyok, fegyvert fognak rám stb.
Oké Hope még rendben van kis város na de Chicago-nál is ugyan ez volt. A tömegben voltam gyanús. Vicc az egész.
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie #349 üzenetére
ujra teszem a wint (masik fajtát )
érdemes lenne a 8ast? -
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie #347 üzenetére
1 napos
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie #344 üzenetére
csak a GTA 4 van fent ( Erdeti ) az meg laggol
vga driver a legfrisebb, chipset usb raid driverek fent.
-
Balupapa
senior tag
válasz
BomiBoogie #342 üzenetére
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #315 üzenetére
én régi jó szokáshoz híven direkt úgy játszottam, hogy még csak ki se ütök senkit (subdue) és csak lopakodok, hogy ne vegyenek észre
aztán amikor kezdett túl nehéz lenni, akkor esett le, hogy simán el lehet kábítani mindenkit, mert hiába von le pontot, ha eltünteted a tested, ugyanazt visszakapod...
sőt, ha pl. fecskendővel ölsz meg valakit (nem célpontot), arra még extra pont is jár a Silent Kill bónusz miatt
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #310 üzenetére
ezen kívül átlátsz vele a falon, látod vele a használható/fontos tárgyakat, lehet vele lassítva célozni
mondjuk én igyekszem sehol se használni, mert hardon kezdtem, utána meg jön a purist
-
Rav3n02
senior tag
válasz
BomiBoogie #312 üzenetére
Egyébként néha egész jópofa mozdulatokkal fedezi magát, főleg a Hide pointoknál
Az Attack of the Saints fejezet utolsó pályáján, ahol egy farmon kell mászkálni, keressétek meg a madárijesztőt és vegyétek fel a ruháját. A leges legnagyobb buli az egész játékban
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie #310 üzenetére
Igen, az a lényege
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie #308 üzenetére
Ja, csak ha abban mész egy genszter tanyára, kinek nem lesz feltűnő?
Amikor van egy olyan küldetés, hogy egy csávó haverjait kell elkapni, és végül a csávót el kell rabolni (de nem spoilerezem le a lényeget), akkor van a házban egy borbély ruha, na abban szabadon lehet mászkálni, a kutyának sem lesz feltűnő. Érdekesen van ennek a logikája kitalálva, én sem tudom mindig megfejteni, hogy most ebben vajh' felismernek-e vagy sem.
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #303 üzenetére
Steam restart megvolt a gémet letöltöttem újra. Most meg az AVG ezt írja Steam/steammapps/common/Hitman Absolution/HMA.exe ezt fenyegetésnek érzékeli. Kattintok a fenyegetés mellőzésére utána gém indítás és még mindig nem indul ugyanaz a hiba üzenet.
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #297 üzenetére
én úgy vettem észre h körülbelül 3-4 pályánként. de az is lehet h csak minden 4-5.nél kell az előző részhez visszamenni és ezért tűnik fel és alapból mindenhol ezt csinálja. Amúgy megvan rá a megoldás. Toljad puristba
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #295 üzenetére
nem. ma sikerült egy ilyenbe belefutnom.... a végjátékban lekaszaboltam 10 embert megyek checkpointhoz visszabújnék és bumm ott van újra az a 10 ember aki kinyírtam előtte
ma kivittem és néztem h ki a tutorial voiceos (nem Diana-é akinek a szinkronhangja egy afroamerikai csajszi ) hangja egy bizonyos Jane Perry-t írt a voice actorok után középre. Neten semmit nem találok róla. Nem tudja valaki h mi a neve?
szerelmes vagyok a hangjába egyszerűen.
-
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #281 üzenetére
Azt azért nem hiszem, inkább csak véletlenszerűen történnek érdekes dolgok benne.
-
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #279 üzenetére
A checkpoint visszatöltés katasztrófa. Valamikor a full álcád lecsökken minimumra, eltűnnek a hullák, vagy még élő katona, olyanok teremnek ott hirtelen, akik a közelbe se voltak, stb. Úgyhogy elvileg igen, ez "normális" (nem). Egyébként minden támadás "végleges", nem lehet úgy leütni valakit, hogy csak elájul, aztán később felkel.
-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie #255 üzenetére
Mivel en imadtam a Thief jatekokat igy nekem annyire ez nem gond, Megfigyelni ki merre megy es mikor, kit lehet elkapni mikor nem latja senki es hogyan, hogy ver ne maradjon utana se holttest. Eldobok egy vazat, elterelem a figyelmet es stb. Mik a lehetosegek, hogy balesetnek tunjon.
-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie #253 üzenetére
Ha Silent Assassin -et akarsz balesetnek latszo rajtautessel es nulla nem celpont veszteseggel raadasul ezt expertben akkor 10x is ujra kell neha kezdeni. Konretan tegnap este volt nalam ilyen kicsit mar duhos lettem. Amugy ha ember ezeket leszarja es megy es improvizal ergo ugy jatszik ahogy ki adja ha eszreveszik azt leszurja ha egy civil lat vmit azt is elkapod, szoval ez mind ha ez mind nem erdekel akkor lehet elsore is vigig vinni es annyi pontot kapsz a vegen amennyit.
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #237 üzenetére
Én controllerel toltam végog, mivel én anti shooter vagyok hitmanbe,és megpróbáltam minél kevesebbet fegyverrel pusztítani. ( csak a zongora húr! )
amúgy jó a célzás kontrollerrel is. egy pályán kellett bedugnom a razerem, amikor a csajt kellet legyőzni fegyver párbajban.
próbáltam egér+billentyűvel , de kontroller jobban bejött. főleg mikor mögé lopózol és zongorahúrral elkapod remeg a kontroller tök feelinges. -
peterszky
őstag
válasz
BomiBoogie #240 üzenetére
A Codename 47-nek volt igazán jó irányítása
Amúgy nekem azzal sem volt gondom, de nagyon sokan ekézték.
-
válasz
BomiBoogie #237 üzenetére
"Use" gomb a játékoknál a legtöbb esetben "E" vagy "F". 1 gombnyira van a WASD-tól, kézre áll az. Kb az első pálya után meg lehet szokni az irányítást, egyedül a verekedős résznél lehet hirtelen mellényúlni, de azt is csak azért, mert nem gyakran kerül az ember hitmanje ilyen helyzetbe.
Az elején olyan is volt néha, hogy "Human Shield" helyett "execute"-ot sikerült választani. Volt is meglepetés, hogy beadta az animációt, majd megsorozta a hátát szegény kollégának.
Spoiler
Nekem egyébként a legjobban talán az a rész tetszett, amikor a búzamezőn kellett az "apácákat" levadászni. Igazán környezetbarát voltam, újrahasznosítottam a fegyvert, mert 1 szál kést használtam fel az összes áldozathoz. Na jó, a végén a favágó baltát muszáj volt kipróbálnom.
-
zack
nagyúr
válasz
BomiBoogie #235 üzenetére
Akkor a közelharcot ne is nagyon eröltesd. Q-W-E-Space kombinációkkal kell végrahajtani.
Alapvetően engem nem zavart, mert itt megfontoltnak kell lenni, nem végig rohanni a pályán, mint pl. egy COD-ban. Simán belefér a játékmenetbe a kicsit több gomb kezelése.
-
NZKK
tag
válasz
BomiBoogie #226 üzenetére
A GPU hibátlan, ellenben a tápegységgel, ami úgy néz ki kampec.
Drivert majd újrateszem
-
SzlobiG
félisten
válasz
BomiBoogie #221 üzenetére
Max.
-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie #172 üzenetére
Na de ez az, hogy grafikaban eleg Top10 -en nez ki ez a jatek. Ha tuningolnam a procim es a videokartyamat akkor meg meg Full HD -es felbontasban is menne akadas mentesen maximalis reszletesseg mellett a jatek egy ~3 eve megjelent CPU es ~2 eve megjelent VGA -an. Azert ez igy eleg jo.
-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie #168 üzenetére
Ott a pont. En is inkabb jatszok par perc es tolom a 2. palyat. Expertben kezdtem el nem tudom mennyire lesz ez igy nehez a kovetkezokben. Kicsit tul hamar jonnek ra, hogy nincs ott keresni valom... A jatek optimizalasaval sincs gondom mert tobb mint fel eves VGA driver vant fent pl. (12.1 Catalyst) es se egy grafikai bug se semmi es nem is akad Ultra grafikan, 4xAA-al se. (atlag 30fps a gepemen egy AMD 6950 -el es min. se esik 25 fps alla) Igaz 1680x1050 -ben van es kurva jol nez ki. Az, hogy ez, illetve egy 1920x1200(1080) felbontas miert nem eleg nem vagom! Grafikusoknak valo felbontasokban jatszani es csodalkozni, hogy lassu
-
matepalfi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #151 üzenetére
szrintem nem steames
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie #90 üzenetére
Jaja. En is itt vettem 10k-ert a Far Cry 3, Hitman, Sleepings dog kombot. Best buy volt
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #72 üzenetére
én a purist alatti szinten csinálom de az is olyan h rám néznek és kb pár másodperc alatt le is bukok.... akkor ott mi a szar van?
rám néz és már üt is le?
nagyon kemény a játék ,brutál nehéz.... blood money sehol nincs hozzá , szóval jó kis játékot raktak össze. el lehet majd vele szórakozni puriston az biztos^^ itt egy videó az első pályáról. semmit nem ír. figyelni kell a párbeszédre meg a bevezető videóra mi a célpont meg a kis noteszodat kell böngészni azt had szóljon
-
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie #65 üzenetére
ez túlzottan nem hat meg, nekem mindegy honnan töltöm le
sőt, a Steames FC3-hoz is gondolom kelleni fog UPlay, mint ahogy pl. az Assassins Creedhez vagy Settlers 7-hez is
és nyilván nem fogok egy vga-t venni csak ezért
a kupont 10000-ért árulják, ehhez képest csak a Hitman önmagában 9000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest