Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Hitman Absolution egy kis gameplay
elsöre nem rosz játék
-
aizen92
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
right in the heart.....
ez tudtommal a PH és nem az SG.... szóval maga a feltételezés is sértő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy eredeti
probléma megoldva egy verify integrity helyreállította. ( igaz h 2 szer kellett lefuttatni -.-' ) -
aizen92
addikt
miért írja ki ez a szar h corrupt game files? normális?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen.
Sőt, én valahogyan lecsaptam egy 6K-s ajánlatra. 
A szokásos figyelmeztetés: A Far Cry 3 nem Steamplay, hanem UbiPlay, ergo nem lesz Steam játék, de természetesen az élvezeti értékét ez nem csökkenti.
De 10-ért is bőven megéri, az nagyságrendileg 30-35 EUR, mire annyira lemennek egyenként...
Viszont ez a DLC mánia, amin eddig nem bosszankodtam annyit, most már kezdi elérni a pofátlanságot csúcsát, főleg, hogy legalább egy kicsit kivárhatnának, nem rögtön a "release" után kidobnak 10 db. fegyvert, egyenként 1-2 EUR-ért. Lásd a Hitman, hogy témánál maradjunk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jaja. En is itt vettem 10k-ert a Far Cry 3, Hitman, Sleepings dog kombot. Best buy volt

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kolléga, nézz körül a játékos hirdetések között, az AMD Never Settle keretében sok kártyához adtak, ezeket lehet elcsípni. (Én legalábbis így tettem szert rá.
) -
Klikodesh
senior tag
Vegigvittem, utolso kuldetest utana kiprobaltam puristban, hat teljesen mas feeling sokkal jobban bejon, de igy is osszejott elsore.
-
Dr. Romano
veterán
Most nézem, hogy elég komoly vga igénye lett a játéknak. Talán AA nélkül be tudom vállalni, bár ahogy látom egy kétszálas cpu-val sem öröm a dolog.
-
viktor82
őstag
Szerintem is nagyon jó sikerült a játék néha elrontom ,észrevesznek ,de a játék folytatódik pedig ha lebukom kezdődhetne ujból a feladat mint az előző résznél!Minden ultrán faszán megy a game néha esik 25alá az fps én is kikapcsoltam az msaa-t igy játszhatóbb lett viszont a vram-ot maximumra kihasználja a game nem is hittem volna,hogy lesz olyan game ami a 2gb-ot simán megeszi!23euró-ban fájt a game ennyit nagyon is megért nekem nem csalódtam benne!

-
Kr/\toS
senior tag
4k-ért ajándék volt!

Nagyon vártam már 47es visszatértét, és nem csalódtam. Kicsit ugyan korszerűsítve lett a játékmenet, kicsit személyesebb a sztorivonal és nagyrészt ez uralja az egymás után következő pályákat; de összességében nagyon jó lett. Az audio különösen, az npc-k koketálása szvsz átlagon felüli. Rengeteg morbid poénnak lehetünk fültanúi.
-
ForRedGlory
félisten
Na úgy néz ki a dolog, hogy megoldódott a probléma. A történet a következő. NVIDIAbeállításokban engedélyeztem, hogy a játék határozza meg az élsímítást (MSAA, ha jól tudom), így kimaxolva 43 FPS 1920-1200-ban. Most meg NVIDIA panelon beállítottam, hogy a kártya kezelje az élsimítást, és a maxra húztam, ami ugye a teljesítmény, mellyel párhuzamosan a játékban kikapcsoltam az MSAA-t, és 68 FPS-t kaptam átlagban. Gyenge 25 FPS, több mint 150% javulás.
Ugye az MSAA kb ugyanaz, mint NVIDIA panelon az, ait fentebb írtam? Vagy melyik a jobb? Mert az fix, hogy az MSAA nem ér meg ennyivel kevesebb erőforrást, és nem láttam igazán különbséget. Csak ugye akkor lehet fogom és minden játékból kiirtom az MSAA-t és hagyom a feladatot az NVIDIA kártyá(k)ra.
Játékban még nem lestem meg, de biztos sokat fog számítani

-
Megvettem én is 4K-t nekem bőven megért és csak ámulok a látványon.

A hangulat a jól megszokott Hitman féle megmaradt.
MSAA nélkül fullon már játszható, de azzal esélytelen bár nem is kell mert van FXAA.
-
viktor82
őstag
válasz
oliverkiss32
üzenetére

-
Klikodesh
senior tag
válasz
wednesday
üzenetére
Haaat, azert az tulzas.
Tobbfelekepp megoldhatok a kuldetesek ez teny. De a leggyakoribb celpontod egy ajto lesz, hat oregszik mar 47 el kell nezni.Nem halalos takedownhoz pufolheted a q gombot.
Cserelhetsz ruhat az arra jo hogy felhivd magadra a figyelmet mindenkinel aki ugyanazt a ruhatipust viseli.
Az Ai egy scripthalmaz, bizonyos esemenyek akkor tortennek amikor hallotavolsagon belul vagy, megcsinalod palyat es addig nez egymasra ket karakter amig oda nem ersz.
Ha megzavarod benne a karaktereket akkor konnyen lehet le se fut a script es csak all es nez egymasra 3 or az idok vegezeteig.
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom mit nem lehet érteni a ( A MEM FOGY EL) alatt

-
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azt hogy telefonról irtam és véletlenül az M betű helyett N betűt irtam ki lehetett venni mit irtam nem kell fikázni nem értetted nem kell hozzá fűzni semmit és szerintem te voltál itt az egyetlen aki ezt nem értett!
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én a purist alatti szinten csinálom de az is olyan h rám néznek és kb pár másodperc alatt le is bukok.... akkor ott mi a szar van?
rám néz és már üt is le?
nagyon kemény a játék ,brutál nehéz.... blood money sehol nincs hozzá , szóval jó kis játékot raktak össze. el lehet majd vele szórakozni puriston az biztos^^ itt egy videó az első pályáról. semmit nem ír. figyelni kell a párbeszédre meg a bevezető videóra mi a célpont meg a kis noteszodat kell böngészni azt had szóljon -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gondolom, a pontozás az Achievement-ek miatt van, szerintem nem kell tőle megijedni, a lényeg, hogy minél több legyen, rosszabbul biztos nem jársz.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy ki lehetne kapcsolni.
Amúgy Purist fokozaton kezdett már valaki? Én szeretek lopakodni, vajon az mennyire hardcore, látom, hogy nincs semmi segítség meg tipp hozzá, de talán nem is kell, úgy a legélethűbb. Tapasztalatok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Vram-ra gondoltam
annyira tartom magam Magyarnak min te
-
aizen92
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Nagyon jó játék! a grafika valami csodálatos! a játékmenet meg magába hordoz minden újítás ami 2012ben kötelező de sok minden maradt a régebbi játékokból. A hangulata 10/10es szerintem. Nagyon jók a nehéézségi szintek így a hardcore gamertől a newbie 12 évesig bárki megtalálja magának a szórakozást. én speciel ezt a falon átlátós baromságot kilőttem mert eléggé hmmmm....
sokat kell agyalni ha nem akarsz rambozni ( bár néha nagyon rá akar venni a játék hogy gyilkolássz.. szóval 0 killel megcsinálni nagyon nagy kihívás lesz ^^ ) szóval párszor újra kell kezdeni, szerintem elég kreatív a játék. bár még csak tegnap vettem és csak 4 pályával vagyok kész de tökre idézi a régi hangulatot egy teljesen modern köntösben. nekem tetszenek a kisebb nagyobb újítások és végre okosabb az ellen.
1 valami idegesít, az hogy folyamatosan "pontoz" a játék singlebe. valahogy ki lehet ezt venni? -
bpx
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ez túlzottan nem hat meg, nekem mindegy honnan töltöm le
sőt, a Steames FC3-hoz is gondolom kelleni fog UPlay, mint ahogy pl. az Assassins Creedhez vagy Settlers 7-hez is
és nyilván nem fogok egy vga-t venni csak ezért
a kupont 10000-ért árulják, ehhez képest csak a Hitman önmagában 9000 -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
wednesday
üzenetére
Tegnapi rövid sétálgatás után: a hangulat, a lopakodás rendben, rejtőzködni is lehet elég kreatívan, a környezet pedig szépen kidolgozott, a fények stb., szerintem rendben van. A Contracts módban már van pár küldetés fenn, szerintem azzal tényleg még több ideig és változatosa el lehet majd játszogatni, ha már megvan az SP végigjátszás.
Egyéb kérdés?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem beszélni játéknyelv?
-
wednesday
őstag
Jó gyerekek, és ha szabad kérdeznem milyen a játék maga?

Az kb mindennél fontosabb. Régi hitman hangulat, küldetések, agyalás, tervezés, többféleképpen és kreatívan megoldható feladatok, lopakodás megvan itt is? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Klikodesh
üzenetére
Mármint a nextgen konzolok? Nyilván vannak olyan effektek, amelyek konzolon sosem lesznek olyan elterjedtek, mint PC-n. Ebből a szempontból mindig lesz valamekkora különbség. Hol a konzol (jellemzően az adott konzolgeneráció elején), hol pedig a PC javára (a konzolgeneráció kifutásánál).
A Square Enix játékok azért mutatnak manapság komoly előrelépést a PC-s grafikában, mert a kiadó egy egyedi portolási rendszert alkalmaz. Gyakorlatilag fenntartanak egy csapatot, akik semmilyen komoly játékot nem csinálnak, de elvégzik a konzolos AAA címek PC-s portolását. Ez egy kiszervezett munka. A játék fő fejlesztőcsapata nem foglalkozik a PC-s porttal, mert azt a Nixxes megoldja helyettük. Ezzel a megoldással sokan szkeptikusak voltak, de a Deus Ex: HR és az új Hitman PC-s portját látva úgy néz ki, hogy működik. Ebből a szempontból nem csodálom, hogy az új Tomb Raider PC-s portját is a Nixxes csinálja majd. Sőt, szerintem más kiadó is átveszi ezt a megoldást, én sem hittem abban, hogy egy külön csapat jó eredményt tud felmutatni, de az eredmény a Square Enixet igazolja. -
viktor82
őstag
Nálam 680gtx-el nincs gond az fps-el hamarabb a nem fogy el

-
Klikodesh
senior tag
Elertem az into the light reszhez es teljesen ledobbentem milyen jol nez ki.
Egyaltalan nem szamitottam erre a vizualis tour de force ra amit a jatek felmutat.
Szerintetek ennel tobbet fog tudni a nextgen vagy kb erre lehet szamitani ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tudom, hogy nem az fps a gond. Ez a játék rengeteg compute shadert használ, abban a Kepler az egyik leggyengébb GPU, amit valaha fejlesztettek. Ugyanez a jelenség a DiRT Showdown alatt is: [link] - a GCN architektúra alig számít frame-et 50 ms-ig, míg a Kepler rengetegszer esik bele ebbe a helyzetbe. Egyszerűen túl lassú a context switch a GeForce-on és a nem compute hatékonyságra tervezett architektúrákon. Ez az olyan játékokban, mint most a Hitman érdekes akadásokat eredményez. Ezen az SLI kikapcsolása természetesen nem segít. Próbáld meg kikapcsolni a compute shaderes effekteket.
-
peterszky
őstag
A Contracts és Blood Money részekben volt pl. egy olyan beállítás, hogy post filter. Nagyjából annyit tett, hogy rondább lett a kép és sokkal több erőforrást igényelt

Én ma megyek átvenni a figurás kiadást, decemberben meg újítok egy gépet, aztán rettegjen mindenki, itt meg ne spoilerezzetek

-
Klikodesh
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nalam nem szaggat, legujabb beta ati driver van fennt, van ahol leesik az fps 60 ala de nem szaggatas szintre.
-
ForRedGlory
félisten
Nem is elsosorban az FPS a gondom, hanem hogy hiaba ir ki pl 40-et, a jatek maga szaggat mint a sz@r. De 7950 CF-el is (amit olvastam vagy steamen vagy eidos forumon is) Szoval ez nem NVIDIA sara teljes mertekben. Van ahol megy igy is mint allat, de pl egy szobaban kepes szaggatni... mikozben nyilt terepen meg mint a villam. Legjobb hogy SLI-vel es anelkul sincs igazabol kulonbseg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha kimaxolod, akkor ez reális eredmény. Vegyél vissza valahol a grafikából. MSAA-t lődd ki például, ahogy Keldor papa mondja, vagy ha nem akarod, akkor mivel Kepler GeForce-od van a compute shaderes effektek lekapcsolására érdemes rámenni, mint a Global Illumination vagy a Depth of Field.
-
Klikodesh
senior tag
Nekem nem akad 7950 DC2 top CF, de 1080p re eleg ultran egy is belole 2x msaa val.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyelőre csak 1.1 órát jelez a Steam játékidőnek, én nem találkoztam buggal, sem lassulással egyelőre. TXAA-val tökéletes, megvan Ultrán 1440p-be is a 35-50fps ami kellemesen játszható kategória már.
-
aizen92
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én ma vettem meg és laptopommal játszok full hd tvre kötve felbontás max mid/high beállításon van 40 fpsem. igaz legújabb driverek vannak fent. szerintem brutál jól van optimalizálva!!!!
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kapcsold ki az MSAA-t ha van, csak FXAA legyen.
-
ForRedGlory
félisten
Játszik innen valaki vele? Úgy akad, mint állat.... originál Steam... Másnál fut ez rendesen? Amúgy mocskos jó lenne, de élvezhetetlen, van, hogy 5 másodperc mire magához tér, addig meg befagy az éppen aktuális kép...
Az egy másik dolog, hogy egy GTX 670 SLI mellett minden maxon Full HD-ban átlag 43FPS a benchmark
WTF... -
bpx
őstag
HD7xxx videokártyákhoz ad az AMD most ilyen kuponokat: [link]
Hitman Absolution + Far Cry 3 + Sleeping Dogs
kár hogy nem vettem észre korábban, mert most már úton van a Hitman, de pl. itt a hardveraprón is lehet kapni egész jó áron
-
peterszky
őstag
Amúgy rájöttem, miért nem indult el nálam a Sniper Challenge, Windows XP-n nem megy

-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Ez a launch trailer elég jól sikerült

-
Egonyolc
aktív tag
két nap alatt két hozzá szólás prög a topic
Van aki steamen rendelte elő, mert most láttam, hogy akciósan hozzá csapják a Hitmen collectiont. de az nekem már megvan. De sehol senem látom, hogy elajánékozhatnám. Vagy ez csak az új elő rendelőkre voantkozik, a régiekre nem?
-
bpx
őstag
kaptam az előrendelésemre vonatkozóan egy (automata) e-mailt tegnap este, hogy nagyon sajnálják, hogy még mindig nem tudták postázni, és remélik megadom az esélyt, hogy a legközelebbi rendelésemnél jobban teljesítsenek
-
peterszky
őstag
Egész jó ötletnek tűnik az új "Contracts" játékmód: [link]
-
Darius1988
csendes tag
válasz
peterszky
üzenetére
Mindig is szerettem ha van egy jó játék amibe igazán beleéli magát az ember és nem tudja megunni, óra hosszakat ül a gép előtt és próbálom 100%-ra csinálni a pályát!

Nagyon megfogott a játék és így mindig amikor megláttam hogy van ilyen meg olyan kiadás akkor egyből vettem is meg!
Ha volt valami olyan játék amit szerettem annak mindig kerestem az extra kiadásait, vagy a limitáltat!
Hát igen a film se volt egyszerű és unalmas, nekem is kellemes csalódás volt!
De úgy látszik csinálják a második részt is:http://filmek.s9.hu/hitman-2/
Remélem a színészek nem változnak, sem a stílusa a filmnek! -
bpx
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
ezeknek a speciális kiadásoknak szerintem nem fog lejjebb menni az ára, előbb fognak elfogyni
a simának viszont, mivel Square Enix a kiadó, szerintem nagyon gyorsan, fél, legfeljebb 1 év, és már lehet venni 75%-ban pár €-ért a megszokott helyeken (lást Batman, Tomb Raider, Deus Ex, Dungeon Siege, stb.) -
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Az igen

Én "beértem" az első kiadásokkal (Codename 47, Silent Assassin, Contracts) és egy CE-vel (Blood Money). Mellé még persze ott a Hitman film dvdn, ami nekem tetszett, pedig elsőre azt hittem, hogy Timothy Oliphant nem lesz jó, aztán mégis.
-
Darius1988
csendes tag
A régi részek is többször vannak meg, mert meg vannak egyenként, trilógiába,és nem rég rendeltem meg úgy hogy egy pack-ban van a négy rész!
-
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Itthoni előrendelésre 23e Ft-ot írtak, azt hiszem (PC).
-
Darius1988
csendes tag
Ebay-en könyvet nem találtam, viszont előre meg lehet rendelni A Hitman: Absolution deluxe edition-t!
Elég sok pénzért még ha azt nézzük hogy nem fizetjük a szállítási költséget akkor is az Xbox 360-ra 39.000ft-ért adják majd, vajon itt nálunk mennyi lesz az ára? -
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Itthon én még nem láttam, de van a környékünkön egy angol könyvekkel foglalkozó bolt, majd rákérdezek. Külföldről pár ezresért be lehet szerezni őket.
-
Darius1988
csendes tag
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Az első a Silent Assassin és a Blood Money közti időszakról szól, míg az újabb a Blood Money és Absolution "összekapcsolása". És igen, angol, nem hiszem, hogy lesz belőle fordítás.
-
peterszky
őstag
Ezt én értem, de nekem ez egy elvi probléma. Mi lesz? Tudok majd játszani a kifizetett játékommal vagy nem? De ez már nagyon eltér a topik témájától

Hogy kis on is legyen, valaki olvasta már a Hitman könyveket? Én tervezem a beszerzésüket, kettő van (azaz egyet most adnak ki nyáron):
Enemy within
Damnation -
Endri756
csendes tag
Nekem olyan kérdésem van,hogy előrendeltem az Absolution-t az 576-nál,akkor most kapok Sniper Challenge-et ?
-
peterszky
őstag
Persze, előrendeltem. de az ugye nem kötelez semmire, legfeljebb lemondom
De persze nem fogom, mert pl. a Blood Moneyt se tudtam indítani a megjelenéskor, ez nem akkora gond, majd később. Amúgy a teljes valamikor ősz végén fog jönni, szóval van még időm fejleszteni a gépet 
-
Egonyolc
aktív tag
Nagyon pörög a topik...
NOT
Aki elörendelte, annak éles már sniper cselendzs, vagy majd csak este 7-től?
-
peterszky
őstag
Oh, steames lesz ez is

-
peterszky
őstag
Lesz egy hiper-szuper-meg-deluxe-edition is

-
-
peterszky
őstag

A 47-es ügynök kalandjai folytatódnak.
Várható megjelenés: 2012. november
Hivatalos weboldalak
hitman.com
Hitman: Sniper Challenge
Barcode SocietyGamepod hírek: [link]
Korábbi részek:
Hitman: Codename 47
Hitman: Silent Assassin
Hitman: Contracts
Hitman: Blood Money
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán majd beszámolok. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

WTF...