- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Valahogy be lehetne állítani h a rohadt steam ne updateljen? rohadt idegesítő h be akarok lépni és megcsinálni 1-2 contractsot mert van 1 órám játszani és a lassú steam updater miatt 200 megát 35 perc alatt tölt le amikor kb a netemmel lenne 1 perc.......................
-
aizen92
addikt
válasz
GeneraL_XTX #360 üzenetére
egyetértek. nekem is sikerült így végig vinni. a 10% a 2 dokinál jött meg a blackgate parknál elfogyott a türelem és ment a rambozás
persze néha idegesítő huszadszorra újrakezdeni egy pályarészt, de meg lehet csinálni az is biztos!
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #297 üzenetére
én úgy vettem észre h körülbelül 3-4 pályánként. de az is lehet h csak minden 4-5.nél kell az előző részhez visszamenni és ezért tűnik fel és alapból mindenhol ezt csinálja. Amúgy megvan rá a megoldás. Toljad puristba
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #295 üzenetére
nem. ma sikerült egy ilyenbe belefutnom.... a végjátékban lekaszaboltam 10 embert megyek checkpointhoz visszabújnék és bumm ott van újra az a 10 ember aki kinyírtam előtte
ma kivittem és néztem h ki a tutorial voiceos (nem Diana-é akinek a szinkronhangja egy afroamerikai csajszi ) hangja egy bizonyos Jane Perry-t írt a voice actorok után középre. Neten semmit nem találok róla. Nem tudja valaki h mi a neve?
szerelmes vagyok a hangjába egyszerűen.
-
aizen92
addikt
én imádtam a kést. csak itt blood poolt észre is veszik és elkezdenek tekeregni meg keresgélni így marad a garrot folyamatosan ^^. amúgy kicsit tényleg idegesítő h expertben semmi különbség nincs tényleg a két ruci között, de ez az egyetlen olyan logikai anomália ami zavaró néha. de tény h elég életszagúra sikeredet. ha folytatjuk a gondolat meneted akkor egy maszkos, gázálarcos stb. hogy venné észre a társa?
az jó hír h már felröppentek a hírek h készülni fog új rész ( vagy már készítik? ) és ha jól tudom másik studió csinálja. nehéz dolguk lesz az tény mert nagyon jóra sikeredett ez a rész!
Én annyit el tudok pöcsölni egy pályára h full silent assassin legyen h a part 3 most kezdtem el nemrég és 20 órát mutat a játék idő.
( contractsba csak egy küldetés erejéig szagoltam bele. majd ha kivittem páran dobtok steam ID-t? mert ahogy láttam pár achievmentet olyan barátok nélkül ( forever alone haverjaim mind warezolnak) aki megvette a játékot nem lehet teljesíteni
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #237 üzenetére
Én controllerel toltam végog, mivel én anti shooter vagyok hitmanbe,és megpróbáltam minél kevesebbet fegyverrel pusztítani. ( csak a zongora húr! )
amúgy jó a célzás kontrollerrel is. egy pályán kellett bedugnom a razerem, amikor a csajt kellet legyőzni fegyver párbajban.
próbáltam egér+billentyűvel , de kontroller jobban bejött. főleg mikor mögé lopózol és zongorahúrral elkapod remeg a kontroller tök feelinges. -
aizen92
addikt
SPOILER?
nekem is van vele ilyen gondom. nekem is rambo lett a vége 1 óra próbálkozás után.
Főleg h a fehér tudós nem lehet elszeparálni a többitől kénytelen vagyok a székbe kinyírni és bármit csinálok hiába van fent az instinct fullon rám támadnak egyből az őrök nem lehet ellógni.... persze mikor kinyírsz mindenkit és a hidat kinyitod akkor még jön egy kis erősítés a móka kedvéért
csak ezen a pályán volt ilyen gebasz.
SPOILER? -
aizen92
addikt
Dexter industriesnál a checkpoint előszeretettel visszaspawnoltatja az összes őrt akit eddig kinyírtam
figyeljetek erre
-
aizen92
addikt
válasz
ForRedGlory #95 üzenetére
right in the heart.....
ez tudtommal a PH és nem az SG.... szóval maga a feltételezés is sértőamúgy eredeti
probléma megoldva egy verify integrity helyreállította. ( igaz h 2 szer kellett lefuttatni -.-' ) -
aizen92
addikt
miért írja ki ez a szar h corrupt game files? normális?
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie #72 üzenetére
én a purist alatti szinten csinálom de az is olyan h rám néznek és kb pár másodperc alatt le is bukok.... akkor ott mi a szar van?
rám néz és már üt is le?
nagyon kemény a játék ,brutál nehéz.... blood money sehol nincs hozzá , szóval jó kis játékot raktak össze. el lehet majd vele szórakozni puriston az biztos^^ itt egy videó az első pályáról. semmit nem ír. figyelni kell a párbeszédre meg a bevezető videóra mi a célpont meg a kis noteszodat kell böngészni azt had szóljon
-
aizen92
addikt
válasz
wednesday #62 üzenetére
Nagyon jó játék! a grafika valami csodálatos! a játékmenet meg magába hordoz minden újítás ami 2012ben kötelező de sok minden maradt a régebbi játékokból. A hangulata 10/10es szerintem. Nagyon jók a nehéézségi szintek így a hardcore gamertől a newbie 12 évesig bárki megtalálja magának a szórakozást. én speciel ezt a falon átlátós baromságot kilőttem mert eléggé hmmmm....
sokat kell agyalni ha nem akarsz rambozni ( bár néha nagyon rá akar venni a játék hogy gyilkolássz.. szóval 0 killel megcsinálni nagyon nagy kihívás lesz ^^ ) szóval párszor újra kell kezdeni, szerintem elég kreatív a játék. bár még csak tegnap vettem és csak 4 pályával vagyok kész de tökre idézi a régi hangulatot egy teljesen modern köntösben. nekem tetszenek a kisebb nagyobb újítások és végre okosabb az ellen.
1 valami idegesít, az hogy folyamatosan "pontoz" a játék singlebe. valahogy ki lehet ezt venni? -
aizen92
addikt
válasz
ForRedGlory #44 üzenetére
Én ma vettem meg és laptopommal játszok full hd tvre kötve felbontás max mid/high beállításon van 40 fpsem. igaz legújabb driverek vannak fent. szerintem brutál jól van optimalizálva!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest