Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
"Kivégeztem" a játékot, így spoiler nélküli véleményem az alkotásról, mint Hitman rajongó: TETSZIK!
Ami hibája, az egyben kicsit előnye is, bár én az elődöket ilyen szempontból jobban szerettem, itt nem megkapod az egész pályát, hanem "végigvezetnek" rajta, ez igazából egy negatív pont nálam, valóban nincs meg az a szabadság, mint a korábbi részekben.
Egy kicsit (hogy szándékosan-e, azt nem tudom) visszanyúltak a Codename 47-hez, nincs annyira kihangsúlyozva a baleset, ne ölj meg mást, csak a célpontot játékmenet, ami szerintem nem baj. Pl. a Blackwater pályán egy résznél én nem is akartam úgy végigvinni a dolgot, gyűlöltem mindenkit

Az érzelmek érdekesek, a korábbi részekben is megvoltak, már persze amikor a 47-es származása került szóba, itt is kicsit ez kerül elő, szóval engem ez nem zavart, a történet tetszett, a pályák nagyon rendben voltak.
Én a mentésrendszerhez nem nyúltam volna hozzá, a visszatöltésnél pedig tényleg elég szerencsétlen, hogy minden "visszaáll".
Egy kicsit más Hitman élmény volt, mint az eddigiek, de mint írtam is az elején, nekem tetszett, megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest