- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
"Kivégeztem" a játékot, így spoiler nélküli véleményem az alkotásról, mint Hitman rajongó: TETSZIK!
Ami hibája, az egyben kicsit előnye is, bár én az elődöket ilyen szempontból jobban szerettem, itt nem megkapod az egész pályát, hanem "végigvezetnek" rajta, ez igazából egy negatív pont nálam, valóban nincs meg az a szabadság, mint a korábbi részekben.
Egy kicsit (hogy szándékosan-e, azt nem tudom) visszanyúltak a Codename 47-hez, nincs annyira kihangsúlyozva a baleset, ne ölj meg mást, csak a célpontot játékmenet, ami szerintem nem baj. Pl. a Blackwater pályán egy résznél én nem is akartam úgy végigvinni a dolgot, gyűlöltem mindenkit

Az érzelmek érdekesek, a korábbi részekben is megvoltak, már persze amikor a 47-es származása került szóba, itt is kicsit ez kerül elő, szóval engem ez nem zavart, a történet tetszett, a pályák nagyon rendben voltak.
Én a mentésrendszerhez nem nyúltam volna hozzá, a visszatöltésnél pedig tényleg elég szerencsétlen, hogy minden "visszaáll".
Egy kicsit más Hitman élmény volt, mint az eddigiek, de mint írtam is az elején, nekem tetszett, megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs