- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
CsiguszMaxim #436 üzenetére
Elég kell hogy legyen. Itt más probléma lesz. Nem fut valami overlay progi a háttérben?
-
Ryder62
őstag
válasz
BomiBoogie #356 üzenetére
Jaja, nálam is azért megy át hentbe mert sokszor van hogy 1 sec alatt már spotted.
Pl hope-ban. Bementem rendőr ruhában a telephelyre, ahol a roncs kocsik vannak és a kerítéshez érve nem vettem észre a zsarut aki kb 1 másodperc után kiszúrt és jött is utánam. Mondom kösz. Ott állok zsaru ruhában és már gyanús vagyok.
A régi rendszer sokkal hihetőbb is volt. Attól hogy nem láttak még már gyanús vagyok, fegyvert fognak rám stb.
Oké Hope még rendben van kis város na de Chicago-nál is ugyan ez volt. A tömegben voltam gyanús. Vicc az egész.
-
Ryder62
őstag
Véleményem szerint a játék nagyon jó... ha megfelelően játszik vele az ember.
Mint Hitman? Hatalmas bukás.
Mint lopakodós játék? Bukás.
Mint lopakodós, settenkedős játék némi akcióval? Kitűnő.Eddig lopakodtam, ha lebuktam újra töltöttem. A tökéletességre törekedtem. De most elszakadt a cérna a hülye álca miatt és lelőttem mindenkit a Gun Shop-ban. Utána a városban nem voltam ennyire kegyetlen. Lopakodtam, ha lebuktam hát lebuktam lelőttem aki észre vett. Bújócskáztam az őrökkel.
Szóval sajna én eddig bírtam. Ha ennyire e felé akarnak terelni, hogy lődözzek benne ám legyen. Legalább a lövöldözések is jól ki vannak dolgozva, látványosak.
Mondjuk eddig viszonylag könnyen el lehetett suhanni az őrök mellett. Most kezd durvulni a helyzet ha az ember lopakodni akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest