- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A mentés kapcsán kérném a segítségeteket mert nem értem.
Azt nem értem, hogy ha egy checkpoint-hoz érek és mentek miért csak addig tölthető vissza onnan, amíg ki nem lépek a játékból?Ha újraindítom a játékot az egész küldit előröl kezdi. akkor mi értelme a checkpoint mentésnek? Eléggé idegesítő.
Köszi a válaszokat.
ui:
A játék Steam-es és eredeti. -
wednesday
őstag
SPOILER!
A bíróságos, börtönös pályán vagyok. Van arra valami módszer, hogy azt a fazont megmentsük, akit 3 rendőr agyonver a cellájában? Persze nem 3 fejlövésre gondolok.
-
wednesday
őstag
Én most vettem meg Steamen, nagyon jó játék.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jó kis totyik.
Pont olyan, mint a pénztárcám.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na hahó.
Feltámad kicsit a topik? Csináltam egy Contract-ot és örülnék, ha valaki felvenne friend list-be és kipróbálná.
Achievement miatt is, meg a vélemény is érdekel. Egy Chinatown balhéról van szó, némi háttértörténettel.
-
killer095
őstag
Sziasztok magyaritas van a játékhoz?
-
Geryson
addikt
Mitől lehet az, hogy feltettem az utolsó drivert (amúgy szerintem ez is volt fent) és hiába indítom el AMD konzolból akár a játékot, mégis kikapcsol a gép, ahogy elkezdek mozogni a Hitman-ben? Ilyet esküszöm még nem láttam...
-
killer095
őstag
Sziasztok van a játéknak magyaritása? Ha van eltudná linkelni valaki,előre is köszi.
-
andriska1988
csendes tag
válasz
fenergie84 #443 üzenetére
Szia!Nekem is ez a problémám,tudnál segíteni a megoldásban? Köszönöm!
-
Geryson
addikt
Naggyon komoly! Feltettem egy jó kis szünet után megint ezt a játékot, a "hunter and hunted" pályán vagyok, de ahogy elkezdek mozogni újraindul a gépem!
Semmi hibaüzenet, hanem dirr, felvágja a gépet. Ez mi a franc lehet?
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Ha nem volt a DVD tokomban Square Enix Membership kártya, akkor ha írok nekik e-mailt, adnak egy kódot, hogy tudjam regisztrálni az oldalon? A többi Square játékot beregeltem, ha lehet, akkor egy e-mailt megérne, hogy ez is ott legyen.
-
Inkv1zítoR
tag
ha valakinek lenne kedve contracts-ezni, meg competition-ozni (kéne az acsi
) az vegyen fel steamen: http://steamcommunity.com/id/Inkv1zitoR
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Jégkokó
veterán
Egy olyan problémám van, hogy a játék egyszerüen kiakad annál résznél ahol meg kell menteni azt a csajt és az időlassítás bekapcsolódik és nem lehet tovább menni vele.
-
Steve-0
őstag
sziasztok, a virusirtom letörölte a buddha_api.dll fajlt, valaki feltudna tölteni nekem? nem szivesen raknam ujra a jatekot... a jatek gyöker könyvtaraban van thx
-
üdv.
ez a hitman sniper challenge ez mi? ilyen online ki a jobb játék? mert akkor meghirdetem hátha valakit jobban érdekel az ilyesmi mint engem.
-
bpx
őstag
szerintem ott tobb az akcio, es ritkan kellett igazan lopakodni
itt nincs az, hogy eszrevesznek, majd jol elbujok a szenakazalba es mintha mi sem tortent volna
ki kell figyelni az orok utvonalat es aszerint lehet mozogni
nem csak kaszabolni, lovoldozni meg lesbol tamadni lehet, hanem pl. tengeri hal merget rakni a celpont kavejaba, vagy kinyitni a gazcsapot a szobajaban, hogy mikor majd ragyujt a cigijere, felrobbanjon
vagy pl. beoltozni a szemelyzet egy tagjanak, vagy a hazi fodraszanak es igy a kozelebe ferkozni
a palyakat ugy is lehet teljesiteni, hogy senki mast nem olsz meg, csak a celpontot
sot, pont erre jar a legjobb ertekeles, ha senki nem vesz eszre, azt sem sejtik hogy ott jartal, es csak a celpontot likvidalod -
swado
tag
Hali!
Még egy Hitman-el sem játszottam. Ezek ilyen abszolút lopakodós cuccok, vagy azért kell benne akciózni is?
-
Geryson
addikt
válasz
Wizard of Oz #460 üzenetére
Mit kell tennem?
-
Wizard of Oz
aktív tag
Üdv!
Valaki bevállalná velem a Partners in Crime achievementet?Már csak az hiányzik.
-
Geryson
addikt
Olyat csinál a játék, hogy összeomlik a képernyő és hibával kilép. Kapok persze egy Windows hibaüzenetet, hogy meghalt és újraéledt a képernyővarázsló vagy mi, de ez nekem ugye nem segít. Anno egy párszor csinálta, tegnap feltettem a legújabb NVidiát, most el sem indul a játék, ahogy belépnék a pályára, szevasz. Tipp?
A másik kérdésem, hogy hogyan tudok nem ölni? Csak akkor csinálja a Q-W variációs lehetőséget ha lesből támadok az emberre? Igazából nem akarok ölni, nekem tökéletes lenne csak Q-val csendesre tenni az embereket.
-
Geryson
addikt
Igen, ez olyan kép, mint nálam volt a piactér.
Egy dolgot nem értek, most azt "ki-spoilerezem" videókból mégpedig, hogy hogyan tudok mérgezni. Megtaláltam a kokaint, a kávét és a kaját is, látom, hogy fogyaszt belőle, de nem tudok velük mit csinálni. Egyrészt gombot sem találok rá, másrészt nem is akar ezekkel a cuccokkal interakcióba lépni.
-
Geryson
addikt
Egy szakmai kérdés. Igazából a Chinatown egyszerű kis pályán mászkálok, hogy tanulgassak taktikákat meg mindenféle dolgot és egy valamit nem értek, megköszönném ha elmagyaráznátok.
Tegyük fel felrobbantom a "king"-et és egyértelműen gyanús leszek, pedig idő is telt el és messze is vagyok (pl. Snowman lakásából csinálom). Miért? Nem voltam előtte körözve, nem tűntem fel senkinek sem. Vagy ilyenkor el kell bújni valahova, mert mindenki gyanús és egy idő után lenyugszik a yard?
Csináltam egy olyat is (el sem hittem, hogy ilyet lehet), hogy C4 plusz a 2 benzineskanna Snowman lakásából - indítottam egy olyan -70.000 ponttal, annyian haltak meg, utána meg minden egyes rendőrt leszedtem és megszűnt a körözésem.
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között.
-
Geryson
addikt
Hát ezt jó tudni, köszönöm.
Most egyenlőre továbbmentem a Chinatown pályára, 68e pont a magyar átlag, egyszer csináltam mínusz 120.000 pontot viszont harmadik nekifutásra most 112.000 ponttal zártam. Azért az nem rossz, duplája az átlagnak. Mondjuk látom, hogy a csúcspontszámok 200.000 felett vannak, az még messzebb van...
-
bpx
őstag
válasz
DerStauner #453 üzenetére
nincs sok, azon kivul mar csak 2 palya van
-
DerStauner
senior tag
már elég régóta játszom a játékot (vagy csak nekem tűnik annak), és most vagyok a backwater park-nál (bejárat)
sok van még hátra belőle?
-
Geryson
addikt
Mesterek! Megvettem ezt a játékot, mert akartam megint egy kis lopakodóssal játszani és most tanulom a vezérlést, dolgokat. Egyet visztont kapásból furcsálok, meg tudnátok ebben erősíteni vagy cáfolni?
Az első pályát tolom, leszedtrem a 2 őrt a fás részen és egyet a teniszpályánál. Aztán utána elmegyek jobbra, ott is van egy ürge és egy kontrollpont. Aktiválom, erre utána elkaptak. Visszatöltöm az állást erre 3 f@szi áll azokon a helyeken, ahol előbb már takarítottam, ebből 2 a teniszpályán. Most akkor a kontrollpont csak a helyszínt menti el, a holtestek meg feltámadnak?
-
albert8
veterán
Helló! DLC-k közül melyikre lehet szükség? vagy melyik ér valamit a játék során?
Lehet vennék párat, ha már ilyen olcsó. -
k4rL^
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #445 üzenetére
Tudok segiteni, ha még nem irt senki.
Steam id-m: k4rl01 -
CsiguszMaxim
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni abban az achivementben amikor egy barát által készített contratot kell játszani?
Az én cimboráim nem igazán szeretik a játékot -
CsiguszMaxim
senior tag
***SPOILER***
Elejétől kezdve purist módon játszom, silent assasin illetve shadow rangokkal és azt kell mondjam nagyon nehéz így. Azon a pályán tartok, ahogy felrobban szálloda velem együtt.
***VÉGE****
Sokszor rám jön az érzés, hogy ez nem is szórakozás így, mikor 5 perceket várok egy ládában/szekrényben a megfelelő pillanatra, vagy éppen 30-adjára kell betölteni a pályát az elejéről. Amikor csak szó esett a játékról, hogy jön akkor azt hittem, lebutítják gagyi szintre, de mint kiderült nagyot tévedtem
-
fenergie84
addikt
válasz
headhunter86 #442 üzenetére
Már tárgytalan, mert közben steam-en meglett
(csak itt nem reagált senki, de megtaláltam) -
headhunter86
senior tag
válasz
fenergie84 #441 üzenetére
STEAM-es? Eredeti? Nem felhőbe ment?
-
fenergie84
addikt
Valaki nem tudna nekem mentést küldeni?
eljutottam Hope városába erre a rendszer összeomlott...most meg itt vagyok mentések nélkül -
zone
őstag
-
krx21
nagyúr
Megvettem már jóval előbb a játékot, de csak most akartam játszani vele... Annak idején feltettem a gépre, regeltem a steam-en is kódot beírtam...Működött rendesen... Ma gondoltam bele nézek... Nincs fent a steam-en a játék... Ha beírom a new application-nál a kódot akkor duplicate cod-ot ír ki, és a játék sehol!
Na ezért utálom ezt a kötelező regisztrációit!!!Utálom...Megvettem horror áron és most nem tudok játszani vele!!!
MIT CSINÁLJAK? -
Ryder62
őstag
válasz
CsiguszMaxim #436 üzenetére
Elég kell hogy legyen. Itt más probléma lesz. Nem fut valami overlay progi a háttérben?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv! Létezik, hogy a CPU-m kevés lenne a játéknak? Hiába van a grafikai beállítás mediumra véve (Ati 7770 OC) mégis az olyan helyeknél is ahol folyamatos 70-80 fps van, egy egér körbefordításnál meg meg akadt fél 1 másodpercre a játék. Nagyon idegesítő. Ha egyből leváltok feladat kezelőre, akkor azt veszem észre hogy néha a magok terheltsége eléri a 100%-ot a grafikon alapján. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Ja és CPU: Phenom II B55 @ X4 3,2 ghz
Köszi
-
caprine
senior tag
Jól van, meg lett a megoldás a 200. próba után.
Azért elég érdekes, hogy van amikor újrakezdem a pályarészt akkor nem reseteli ennek a challenge-nek az értékét, pedig a 44-es patch fent van. Mondjuk az is gáz, hogy konzolon máshogy is elfogadja jónak a feladatot a gép, és csupa konzolos videó van fent a youtube-on, na mindegy.
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Némi segítség kellene, nyomom a challengeket és az egyiknél megakadtam. Death Factory / R&D / Research and Hidings
Néztem a leírásokat, de nem sok info van, sőt ahogy látom konzolon ez a küldetés más egy kicsit pontosabban a pontozása.
Az én értelmezésemben 15 kutatot mond (18 van a 2 célponttal) és ennél a researcher hidden 7-nél kipipálodik (osonva hátulról észlelés nélkül fojtás és szekrénybe elrejtés), tehát ennyit elég kinyírni nem kell a mind a 15, a researcher pacified gondolom azt jelenti a többieket ne bántsam az unseen pedig azt jelenti, hogy észlelés nélkül fejezzem be a pályát, szerintem ez is megvan, de még sincs kész.
Ötlet? Kinek ment?
-
bpx
őstag
igen, ennyi volt
Contracts módban valóban vannak küldetések, olyanok, amiket más játékosok csináltak, vagy sajátot is lehet persze készíteni, hogy mások meg azt teljesítsék, és lehet egymással versenyezni, hogy ki tud több pontot elérni
de itt már új pályák nincsenek, ugyanazok vannak, mint az Absolution módban -
Fishor
senior tag
Akkor ennyi volt? Pont amikor belejöttem vége? GÁz. Azt hittem ha az elején nem az absolutionra megyek hanem a másik részre akkor ott vannak még ilyen küldetések, ezek szerint tévedtem? AKkor ott mit lehet csinálni? Van az a quick game meg competition vagy micsoda meg create stb Akkor itt már nem lehet tovább játszani?
-
bpx
őstag
most tulajdonképpen mi a gond?
azt mondtad a felirat (credits) már lement, tehát végigvitted nem?a temető a legutolsó fejezet első harmada
utána még van egy rövid rész 2 célponttal (Burnwood Family Tomb) és végül a 3 spéci ellenfél (Crematorium)
azt is írtad, hogy az Absolutionból a part 3-nál tartasz, hát pont ez a 3 része vanmi ez a 35%? az unlockoknál a completion?
ott majd akkor kapsz 100%-ot, ha kész van minden challenge, megvan az összes playstyle, megvetted az összes fegyvert és upgrade-et
a sztorit már rég végigvittem, és ez a mutató nekem 41%-on áll méga Contracts pedig nem a single player kampány része, hanem egy más játékmód
-
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #428 üzenetére
ok.. De az kicsit később lesz... A Far Cry 3-mal felváltva fogom tolni, mind a kettőt vegyesen... Ahogy a kedvem van...
Még el sem kezdtem, csak teszt játékokat játszottam rajtuk...
A mostani felhozatalból ezeket tartom érdemesnek, hogy foglalkozzak velük... -
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #426 üzenetére
Hát igen, én ezért vettem még egy ssd-t, csak az aktuális játékok miatt...
Bár hozzáteszem, egy jó sata 3 hdd is megteszi játékoknál...
A Hitman-nél nem is a 2XGb a túlzás, hanem a 10.000db file... -
krx21
nagyúr
válasz
BomiBoogie #424 üzenetére
Az oké, de nem is attól tart sokáig mert több mint 20Gb! Simán fel menne 10-15 perc alatt...
Nézted már, hogy hány file-ból áll a játék? Több mint 10.000! Nevetséges nem? Ez azért már túlzás...
Ha lenne türelmem kiszámolnám mennyivel foglal el e miatt több helyet a hdd-n, mert hogy jelentős az biztos...
Ezt még törölni is merevlemez gyilkos, nem hogy kicsomagolni...
Amúgy remek a grafika! -
krx21
nagyúr
Na, megvettem a játékot! Az normális, hogy a 2db dvd kb, 45 perc alatt települt fel???
Utána meg az automatikus frissítésre kb megint ennyit vártam, mert 99% után 50kb/s-el jött...
Nekem ez a steam is új... Borzasztó, hogy még regisztrálgassak is megint egy helyre, csak, hogy játszani tudjak... És mi van ha elfelejtem a steam-es jelszavam??? Vehetek új játékot? -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az Abolution résznél a végéhez értem szerintem, mert ilyen végét jelző szöveg volt mint a filmeknél, meg már nem lehet a continue re menni. El akartam kezdeni a másik részt, ott rámentem a compete re, az aztán az első küldetést adta be. Utána kiléptem altF4 gyel, és azóta meg nem tudok semmit elindítani, a quick be meg a competebe is azt írja hogy no contract found, így gyakorlatilag nem tudok játszani. Az a furcsa hogy elvileg az absolutionba is szerintem még cska a part 3 nál jártam, tehát elvileg még azt hittem folytatódik, de nem. Szóval hogy tudok úőjra játszani, mert tutira nem vittem még végig.
Üdv: Fishor
-
BalaNce87
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy valaki tudja e a megoldást.
Szóval az a helyzet, hogy hiába csinálok mindent csendben mégsem ad a pálya végén silent assassin grade-t.
Hard-on most letoltam a Death Factory-t. Senki nem látott, minden balesetnek volt álcázva és a végén csak shadow értékelést kapok. Egyetlen kivétellel a bizonyítékot is lenyúltam, de ez nem lehet gond mert neten láttam olyat hogy a bizonyíték ellopása nélkül is megkapják a legmagasabb besorolást. 410k lett a pontszám a végén... -
caprine
senior tag
Sziasztok!
Minden pálya végén ad egy pontszámot a játék. Ez, hogy lehet törölni mert van egy -27.000-es tételem az egyik pályán is szurja a szemem. Hiába játszom újra azt a pályát és kapok 58 ezret, azt nem menti el. Ötlet? Újrakezdeni az egész játékot nem szeretném.
-
peterszky
őstag
Úgy mondjuk érthető
Közben az egyik Hitman könyv már itt van Budapesten, a másik január 9-én érkezik. Ha mást is érdekel, akkor ajánlom a Prospero könyvesboltot, ~4000 Ft-ból meglett a kettő, még eBayen sem láttam ennyiért. Hírlevél feliratkozásra adtak 10% kedvezményt
(persze rendelés után egyből lemondtam...
).
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A Part II: Shaving Lenny nél járok és elakadtam. Kinyírtam mindenkit, csak lenny van életben, de ő meg folyton csak menekul. Csináltam neki valami pizzát is, de azt meg nem eszi meg. Szóval mit kell csinálni ezen a pályán?
Üdv: Fishor
-
Serpiko
addikt
A Mr X teljesítmény hiányzik nekem, de nincs ott az ablakban néztem róla vidit. Hogy kell ezt megcsinálni Mr. X?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged