Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin #385 üzenetére
Okés, de olyan sokkal azért nem erősebb a 8150-nél.
Inkább írd meg, milyen videókártya drivered van, már ketten is kérdeztük.SZERK.: Akkor mindenképp tedd fel a 12.11b-t, pont ezeknél a legújabb játékoknál (Hitman, Far Cry) optimalizáltak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin #378 üzenetére
Szóval arra tudunk gondolni, hogy a játék valamiért nem csípi a CF-et, de te meg nem tudod a CF-et nélkülözni, még akkor sem, ha egy kártyát használsz.
Milyen driver van fent amúgy? -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moxifloxacin #372 üzenetére
Vsync nem lehet bekapcsolva?
6990 CF? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
JackFeryll #355 üzenetére
De ezt nagyrészben az álruhás rendszer elrontásának köszönhetik...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
- igen, és a DLC-k, fegyverek és ruhák, a lényegi, settenkedős, álruhás játékmenethez semmit nem tesznek hozzá, nem törték magukat ezekkel sem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hát srácok, én próbálkoztam kontrollerrel, billentyűkkel, lopakodni, rambózni... hangulatos meg minden, de valahogy úgy érzem, túl vegyes lett. Kis Max Payne, kis Alan Wake, kis Deus Ex, de a végére nem állt össze.
Hangulatos, a kinézetre nem lehet panasz, de valahogy ezzel az érzelmi szállal elvész az a "badass" érzés, amitől Hitman-nek érezheted magad. Ami még nem tetszett:
- mi értelme van az egymást ütő challenge-eknek? Ki fogja 10-szer megcsinálni a King of Chinatown-t a különféle módokért (lelököd, megmérgezed, felrobbantod), amikor a pontokon kívül igazából semmiben nem változik meg a kimenet, viszont már monoton lesz mindig elölről kezdeni.
- az AI nincs a helyzet magaslatán, ha kilépsz egy ajtó mögül, lősz, majd visszamész, ott várnak bent és közben hallhatóan azon tanakodnak, hova tűntél
- Normal fokozaton játszom, de még így is gyakorlatilag pár másodperc alatt kiszúrnak, Instinct-tel is, és állandóan azt figyelni, ki merre néz, milyen ruhában van, fárasztó. Ráadásul ha elszúrod, vagy lerambózol mindenkit, vagy megint kezdheted a checkpoint-tól, így meg gyakorlatilag próba-szerencse, idővel végigmész minden pályán
- úgy tűnik, nagy a szabadságod, de valójában csak meg kell találnod azokat a tárgyakat, amiket aktiválhatsz, és a megfelelő sorrendben csinálod, akkor meglesz az eredménye.Nekem a Deus Ex nagyon tetszett, tudom, hogy más jellegű, de ott bírtam ezt a csendes, lopakodós dolgot, itt valahogy túlbonyolítottnak tartom.
Úgy látom, a kritikai értékelésekben 80% körül kapott, annyit megérdemel, mert nagyon színvonalas munka, de valahogy nekem a lelke hiányzik. Kár.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, ez így jól hangzik, csak azért kérdezem, hogy akkor ha elmész mindenki mellett, nem kapsz lényegesen kevesebb pontot, mintha mindenkit mondjuk zsinórral megfojtanál?
Igaz, fecskendőm még nincsen, de gondolom, ami késik, nem múlikFőleg, hogy mióta áttértem kontrollerre, sokkal gördülékenyebben tudom irányítani a kopaszt, így a lopakodás jó alternatíva.
Viszont ezt a "ha ritkább ruhában vagy, kevésbé vesznek észre" dolgot kipróbálom majd a Prologue üvegháznál, bár furának tűnik, ha nem kertészruhában megyek be, akkor kevésbé feltűnő?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tudom, azt már tapasztaltam, hogy átlátok vele a falon és látom az ellenfeleket. Előbb azért meg akarom ismerni a pályákat és csak utána nehezebb fokozatra menni.
Csak mindig észrevétlen akarok maradni, pedig mondjuk Normal-on a lövöldözés se tűnik nagy dolognak, mondjuk 10 embert simán le lehet szedni, pedig szerintem egy bérgyilkos elsősorban a célpontot teszi el láb alól, nem megöl mindenkit, aki arrafele jár... szóval kicsit erőltethették volna a lopakodást, és még takedown se muszáj, csak osonj el, aki mellett csak tudsz. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #311 üzenetére
Hát.. azért valami csavarosabbra számítottam, ahogy az elején beadja, hogy "különleges, emberfeletti képesség és gyakorlat.. blabla"
És erre az a különleges képesség, hogy elfordítja a fejét, hogy ne ismerjék fel. Ha ez menő, én is szoktam a Tesco-ban instinct segítséggel elfordulni, ha ismerős válogat a húspultnál. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Egyébként az Instinct-nek az a lényege, hogy ha azt "használod", akkor nehezebben ismernek fel aközben, anélkül meg gyorsabban? Nem igazán tudtam megfejteni. Oké, Prologue és a kertészet, de akkor is.
Elvette a kedvemet, hogy akkurátusan mindenkit a megfelelő ládába rejtettem, aztán a checkpoint újratöltésnél újra ott grasszáltak mind a 10-en. :S -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
Én nem igazán olvasok a sorok között, de ez javítja a kedvenc problémámat, amikor a checkpoint-ot visszatöltve felélednek a bácsik?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Jhonny06 #280 üzenetére
Köszi. Akkor ez valami bug? Mert nem gondolnám, hogy így tervezték. :S
Eleve, ha úgy akarom megcsinálni a pályát, hogy mindenkit elteszek láb alól, de mondjuk a legutolsó checkpointtól egyszer újrakezdem, akkor az elejéről mindenkit MÉG EGYSZER meg kell ölni?!
A hangulata rendben van, de mint már feljebb is írtam, nem vagyok puhány, de a felesleges ismétlések nincsenek ínyemre, mert a játékban HALADNI akarok, nem 1 pályával vacakolni hetekig.
Ha tetszik, nyilván visszatérek majd... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az normális, hogy a Prologue-ban az első checkpoint (és gondolom, máshol is így van) visszatöltése esetén az őrök, akiket eltettél láb alól, megint állnak?
Lehet, ez csak azért van, mert a zsinórral fojtottam őket és attól nem haltak meg "véglegesen"? Mindenesetre meglepődtem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én egyelőre még épp csak elkezdtem, Normal-on, csak valahogy nem bírom, ha mindig ugyanazokat a mozdulatsorokat kell végrehajtani, egy idő után egyszerűen megunod a pályát,
Persze valószínűleg türelmesebbnek kell lenni és jobban megtervezni és megfigyelni. Hiába, nehéz ez a bérgyilkosszakma.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszönöm a tegnapi tanácsokat, kontrollerrel sokkal "fílingesebb" a dolog, bár a lövöldözés még nem az igazi, de ugyebár egy vérbeli bérgyilkos úgysem él ilyen drasztikus eszközökkel.
Csak elsőre kicsit kevés a checkpoint, nem igazán értem, miért nem lehet quicksave, engem mindig bosszant, ha valamit mondjuk 3-nál többször kell megcsinálni, mert nem az ismétlésért játszom, hanem az előrehaladás érzéséért.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van kontrollerem, lehet, azzal kéne megpróbálni? Csak ugye, azzal meg lőni/célozni nem túl acélos.
Nem a sok gombbal van bajom, de az ég szerelmére, le kell nyúlni a billentyűzet aljára, ami egyáltalán nem esik kézre, "C" meg "B" gombok?? Szeretek lopakodni, mindenkit úgy eltenni láb alól, de itt egyelőre csak arra tudok figyelni, mit kell nyomkodni, hogy egyáltalán kimenjen a fedezékből, oldalra forduljon, másik oldalra, stb.
A tárgyak felvétele: "F". Sosem találkoztam még ezzel alapbeállításon, Jó, hogy nem mondjuk a "Print Screen".
Azt hiszem, este újrakalibrálok...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna.
Végre kicsit belekóstoltam. A nagy kérdésem, ami egyelőre nem tetszik: ti hogyan oldjátok meg az irányítást, főleg, ami a fedezékben mozgást illeti? Nekem kicsit sok a gomb, "C" meg "F" meg "space" alapbeállításon, csak azért, hogy térüljön, forduljon, mi vagyok én, polip? Ezek nem állnak kézre. Tudtok ajánlani valami élhetőbb kombót?Bezzeg a Deus Ex: HR-ben jobb klikket tartod, fedezékben van, közben meg WASD-vel mozogsz, "space"-szel átugrasz a következő fedezékbe. Itt meg 4 gomb van össze-vissza,
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Főleg, hogy ezek a mai játékok eleve részletes textúrájúak, szép fényekkel, még a legalacsonyabb beállításon is élvezhető, ha megfog a hangulata. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy.
Persze, megértem, hogy bosszantó, ha az 1 éves csúcskártya sem viszi tökéletesen. dehát ilyen ez a popszakma.
SZERK.: A konfigunk is nagyon hasonló.
Én majd egyik nap kíváncsiságból elkezdem egy nehezebb fokozaton, de azt mondod, az Expert is irreálisan durvának tűnik?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Olyan szárazak ezek a benchmark hozzászólások, játékélménye már nincs is senkinek, csak az FPS éltet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #91 üzenetére
Igen.
Sőt, én valahogyan lecsaptam egy 6K-s ajánlatra.
A szokásos figyelmeztetés: A Far Cry 3 nem Steamplay, hanem UbiPlay, ergo nem lesz Steam játék, de természetesen az élvezeti értékét ez nem csökkenti.De 10-ért is bőven megéri, az nagyságrendileg 30-35 EUR, mire annyira lemennek egyenként...
Viszont ez a DLC mánia, amin eddig nem bosszankodtam annyit, most már kezdi elérni a pofátlanságot csúcsát, főleg, hogy legalább egy kicsit kivárhatnának, nem rögtön a "release" után kidobnak 10 db. fegyvert, egyenként 1-2 EUR-ért. Lásd a Hitman, hogy témánál maradjunk.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kolléga, nézz körül a játékos hirdetések között, az AMD Never Settle keretében sok kártyához adtak, ezeket lehet elcsípni. (Én legalábbis így tettem szert rá.
)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gondolom, a pontozás az Achievement-ek miatt van, szerintem nem kell tőle megijedni, a lényeg, hogy minél több legyen, rosszabbul biztos nem jársz.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy ki lehetne kapcsolni.Amúgy Purist fokozaton kezdett már valaki? Én szeretek lopakodni, vajon az mennyire hardcore, látom, hogy nincs semmi segítség meg tipp hozzá, de talán nem is kell, úgy a legélethűbb. Tapasztalatok?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
wednesday #62 üzenetére
Tegnapi rövid sétálgatás után: a hangulat, a lopakodás rendben, rejtőzködni is lehet elég kreatívan, a környezet pedig szépen kidolgozott, a fények stb., szerintem rendben van. A Contracts módban már van pár küldetés fenn, szerintem azzal tényleg még több ideig és változatosa el lehet majd játszogatni, ha már megvan az SP végigjátszás.
Egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged