Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #311 üzenetére
Hát.. azért valami csavarosabbra számítottam, ahogy az elején beadja, hogy "különleges, emberfeletti képesség és gyakorlat.. blabla"
És erre az a különleges képesség, hogy elfordítja a fejét, hogy ne ismerjék fel. Ha ez menő, én is szoktam a Tesco-ban instinct segítséggel elfordulni, ha ismerős válogat a húspultnál. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Egyébként az Instinct-nek az a lényege, hogy ha azt "használod", akkor nehezebben ismernek fel aközben, anélkül meg gyorsabban? Nem igazán tudtam megfejteni. Oké, Prologue és a kertészet, de akkor is.
Elvette a kedvemet, hogy akkurátusan mindenkit a megfelelő ládába rejtettem, aztán a checkpoint újratöltésnél újra ott grasszáltak mind a 10-en. :S -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
Én nem igazán olvasok a sorok között, de ez javítja a kedvenc problémámat, amikor a checkpoint-ot visszatöltve felélednek a bácsik?
-
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
-
wednesday
őstag
válasz
ForRedGlory #267 üzenetére
Az lehetne gyanús. De másnak meg ne legyen. Ha építőmunkásnak öltözöl akkor pl: egy építkezésen szabadabb mozgás lehetséges (ahogy a régi részekben). Olyat lehetne, max építésvezetőt kell kerülni. Vagy ha épp 600 rendőr vagy kommandós üldöz és nagy a tömeg, akkor egy rendőr ruhás kevésbé feltűnő (pláne egy símaszkos kommandós). Itt sem arra gondolok, hogy valakinek leütöd a társát és odaállsz mellé, az OK lenne.
Itt az a probléma, hogy azonos ruha -> egyenlő gyanakvás (ennyi a séma). Aztán meg gyanakvás -> ez biztos egy bérgyilkos azonnal agyonlőni.Ez olyan lenne, ha beöltöznék vak embernek fehér bottal, akkor azonnal gyanús leszek a távolabb lévő vak embereknek.
-
válasz
ForRedGlory #267 üzenetére
Azért nem ismer mindenki mindenkit a piacon. Az mondjuk jobban zavar - normal szinten legalább így van -, hogy a fejlövés után vérbe fagyott emberről is lazán le lehet szedni a ruhát, sehol egy vérfolt, vagy ilyesmi. Gondolom, ha valakit shotgunnal lőnek hátba közelről, akkor azért nyomot kéne hagynia egy Armani-n.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #129 üzenetére
Igazából itt teljesen mindegy. Az én eredményem egy 3 éves technika alapjain nyugszik kivéve a VGA-kat.
1150Mhz DDR2 + 4,2Ghz Yorkfiled + X38 Maximus Formula már nem nevezhető túl izmosnak egy I7 rendszer mellett, bár nekem még 2db x16 sebességűek a PCI-e csatik.Összeraktam fejben három konfigot, VGA-n kívül, mert ez még így is sok, nem hogy egy 7970 CF-el...
AMD:
Lap: Asus Crosshair Formula Z
Proci: FX8150
RAM: Corsair Dominator GT 2133Mhz /2x4GB
----------
134kIntelből 2 variáció lehet, a kettő között 3-4k difi van árban, de talán a Sandy felé hajlok a tuning miatt:
Intel Sandy:
Asus Maximus IV Extreme
I7 2700K
Corsair Dominator GT 2133Mhz /2x4GB
----------
187kIntel Ivy:
Maximus 5 Formula (110k túl sok az Extreme-ért)
I7 3770K
Corsair Dominator GT 2133Mhz /8GB
---------
190kRAM-ot kiválthatja a PH-n most tesztelt 2x4GB Kingston HyperX is ami csak 15k környéke. Az AMD konfig -50k az Intelhez képest, de kizárt hogy érezzem a különbséget bench progikon kívül.
Azért pár véleményt off-ban szívesen szívesen vennék.
(#135) Abu85
A lényegi probléma ott van, hogy tök mindegy, váltanak e vagy sem, mert a Hitman futásteljesítményén ez már semmit se fog segíteni.
-
válasz
ForRedGlory #131 üzenetére
Általában pár %-os sebesség különbség van a két felbontás között...
-
válasz
ForRedGlory #129 üzenetére
Hát ez valóban óriási különbség...
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #106 üzenetére
1920x1200 vagy 1920x1080?
-
takessz
senior tag
válasz
ForRedGlory #100 üzenetére
hát sokkat nem de a video után még egy jó 3-4 órát toltam szal lekötöttXD
-
aizen92
addikt
válasz
ForRedGlory #95 üzenetére
right in the heart.....
ez tudtommal a PH és nem az SG.... szóval maga a feltételezés is sértőamúgy eredeti
probléma megoldva egy verify integrity helyreállította. ( igaz h 2 szer kellett lefuttatni -.-' ) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #91 üzenetére
Igen.
Sőt, én valahogyan lecsaptam egy 6K-s ajánlatra.
A szokásos figyelmeztetés: A Far Cry 3 nem Steamplay, hanem UbiPlay, ergo nem lesz Steam játék, de természetesen az élvezeti értékét ez nem csökkenti.De 10-ért is bőven megéri, az nagyságrendileg 30-35 EUR, mire annyira lemennek egyenként...
Viszont ez a DLC mánia, amin eddig nem bosszankodtam annyit, most már kezdi elérni a pofátlanságot csúcsát, főleg, hogy legalább egy kicsit kivárhatnának, nem rögtön a "release" után kidobnak 10 db. fegyvert, egyenként 1-2 EUR-ért. Lásd a Hitman, hogy témánál maradjunk.
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory #77 üzenetére
Nem tudom mit nem lehet érteni a ( A MEM FOGY EL) alatt
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory #71 üzenetére
Azt hogy telefonról irtam és véletlenül az M betű helyett N betűt irtam ki lehetett venni mit irtam nem kell fikázni nem értetted nem kell hozzá fűzni semmit és szerintem te voltál itt az egyetlen aki ezt nem értett!
-
viktor82
őstag
válasz
ForRedGlory #61 üzenetére
Vram-ra gondoltam
annyira tartom magam Magyarnak min te
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #61 üzenetére
Nem beszélni játéknyelv?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #52 üzenetére
Tudom, hogy nem az fps a gond. Ez a játék rengeteg compute shadert használ, abban a Kepler az egyik leggyengébb GPU, amit valaha fejlesztettek. Ugyanez a jelenség a DiRT Showdown alatt is: [link] - a GCN architektúra alig számít frame-et 50 ms-ig, míg a Kepler rengetegszer esik bele ebbe a helyzetbe. Egyszerűen túl lassú a context switch a GeForce-on és a nem compute hatékonyságra tervezett architektúrákon. Ez az olyan játékokban, mint most a Hitman érdekes akadásokat eredményez. Ezen az SLI kikapcsolása természetesen nem segít. Próbáld meg kikapcsolni a compute shaderes effekteket.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
ForRedGlory #52 üzenetére
Nalam nem szaggat, legujabb beta ati driver van fennt, van ahol leesik az fps 60 ala de nem szaggatas szintre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #44 üzenetére
Ha kimaxolod, akkor ez reális eredmény. Vegyél vissza valahol a grafikából. MSAA-t lődd ki például, ahogy Keldor papa mondja, vagy ha nem akarod, akkor mivel Kepler GeForce-od van a compute shaderes effektek lekapcsolására érdemes rámenni, mint a Global Illumination vagy a Depth of Field.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #47 üzenetére
Egyelőre csak 1.1 órát jelez a Steam játékidőnek, én nem találkoztam buggal, sem lassulással egyelőre. TXAA-val tökéletes, megvan Ultrán 1440p-be is a 35-50fps ami kellemesen játszható kategória már.
-
aizen92
addikt
válasz
Én ma vettem meg és laptopommal játszok full hd tvre kötve felbontás max mid/high beállításon van 40 fpsem. igaz legújabb driverek vannak fent. szerintem brutál jól van optimalizálva!!!!
-
keIdor
titán
válasz
Kapcsold ki az MSAA-t ha van, csak FXAA legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest