- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szinte már értelmetlen kategória.
Háttal mész sapkában, napszemüvegben
Jó hogy nem rakok fel állszakállt.
Persze mikor egy kurva dagadt szakács jelmezében vagyok akkor senkinek nem gyanús, hogy egy szarrá gyúrt állat van a ruhában.
Hardon is van egy-két olyan challenge amit már szinte esély nélküli megcsinálni. Pl king of chinatown esetén felmenni a dílerhez. Három rendőr van ott folyamatosan. Még az instinct se segít sokszor... -
aizen92
addikt
én imádtam a kést. csak itt blood poolt észre is veszik és elkezdenek tekeregni meg keresgélni így marad a garrot folyamatosan ^^. amúgy kicsit tényleg idegesítő h expertben semmi különbség nincs tényleg a két ruci között, de ez az egyetlen olyan logikai anomália ami zavaró néha. de tény h elég életszagúra sikeredet. ha folytatjuk a gondolat meneted akkor egy maszkos, gázálarcos stb. hogy venné észre a társa?
az jó hír h már felröppentek a hírek h készülni fog új rész ( vagy már készítik? ) és ha jól tudom másik studió csinálja. nehéz dolguk lesz az tény mert nagyon jóra sikeredett ez a rész!
Én annyit el tudok pöcsölni egy pályára h full silent assassin legyen h a part 3 most kezdtem el nemrég és 20 órát mutat a játék idő.
( contractsba csak egy küldetés erejéig szagoltam bele. majd ha kivittem páran dobtok steam ID-t? mert ahogy láttam pár achievmentet olyan barátok nélkül ( forever alone haverjaim mind warezolnak) aki megvette a játékot nem lehet teljesíteni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én egyelőre még épp csak elkezdtem, Normal-on, csak valahogy nem bírom, ha mindig ugyanazokat a mozdulatsorokat kell végrehajtani, egy idő után egyszerűen megunod a pályát,
Persze valószínűleg türelmesebbnek kell lenni és jobban megtervezni és megfigyelni. Hiába, nehéz ez a bérgyilkosszakma.
-
Tomix24
addikt
+1 10/10
Rengeteg a pálya. Olyan Dishoneredes, akár 20-30 percet is el lehet lenni bujdosással a pályán. De ha olyanom van 10 perc 3 pálya, mert Rambo-ként is érvényesülhetek, akár a valóságban. Sok sok pálya újra játszós, akár lopakodva, akár Rambóba.
A készítőknek gratula.
-
Rasiel
senior tag
60 és 40 FPS között is lehet érzékelni különbséget, nem is az, hogy akad, hanem inkább nem megy olyan simán, gördülékenyen, de ettől függetlenül még a 30-40 is szépen játszható. Játékfüggő is lehet a dolog, az új NFS-be pl. én is érzem, hogy 40-nél már kicsit darabosabb a kép a szokásosnál, ott szerintem valamit elszúrtak.
-
zack
nagyúr
Már ne is haragudj...Kétlem hogy átlag 30fps mellett nem esik 25 alá.
Vagy még nem jártál olyan részeken, ahol majd lesz bezuhanás, mert egyszerre mondjuk 100-200 ember mozgása van renderelve, amik közben ide-oda rohangálnak, lőnek..stb. Szóval 30-as átlagnál kétlem a 25 feletti minimumot. Amióta levettem az SSAO-t, és visszább vettem az AF-et 8x-ra, azóta meg van táltosodva. 60-70fps ultrán 2560-ban...
(#169) SzlobiG
Ezért is gondolkodom nV-ben a jövőt tekintve. De szerintem 680 SLI felesleges lesz még nekem is. 670 SLI-t viszont fincsinek tartom.
Ehhez viszont lapot, procit, és RAM-ot kell cserélnem.
-
djculture
félisten
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Főleg, hogy ezek a mai játékok eleve részletes textúrájúak, szép fényekkel, még a legalacsonyabb beállításon is élvezhető, ha megfog a hangulata. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy.
Persze, megértem, hogy bosszantó, ha az 1 éves csúcskártya sem viszi tökéletesen. dehát ilyen ez a popszakma.
SZERK.: A konfigunk is nagyon hasonló.
Én majd egyik nap kíváncsiságból elkezdem egy nehezebb fokozaton, de azt mondod, az Expert is irreálisan durvának tűnik?
-
zack
nagyúr
1680-ban persze. A gond az 1920+ felbontásoknál kezd érdekes lenni.
A te natívod 1.764.000 képpont. Az enyém a duplája...3.686.400Aki pedig nem játszott 2560-ban, ne is tegye. Egész egyszerűen a látvány akkora élmény, hogy utána elképzelhetetlen 1920-ban játszani. Függőség...
Sajnos drága VGA az kell hozzá. Lehetőleg kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest