Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Tegnap este sikerult vegig vinni. Jo a befjezes is bar annyira nem lepodtem meg. 30 ora jatek idom volt, igez ezt expert es hardon. Szoval ha nem lettek volna ismetleses ujratoltesek x palyakon akkor legyen 22-24 ora jatek ido. El se hiszem ma ilyen jatek jon ki! Nem egy CoD, 4-5 oras jatekidovel.
Egy vmi ami tenyleg zavart es mar irtam, hogy egyszeruen tul hamar vesznek eszre akkor is ha at oltoztel. Es mivel instinct ezekben a fokozatokban nem toltodik vissza igy eleg idegesito volt e nelkul probalkozni par helyen.
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én úgy vettem észre h körülbelül 3-4 pályánként. de az is lehet h csak minden 4-5.nél kell az előző részhez visszamenni és ezért tűnik fel és alapból mindenhol ezt csinálja. Amúgy megvan rá a megoldás. Toljad puristba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem. ma sikerült egy ilyenbe belefutnom.... a végjátékban lekaszaboltam 10 embert megyek checkpointhoz visszabújnék és bumm ott van újra az a 10 ember aki kinyírtam előtte

ma kivittem és néztem h ki a tutorial voiceos (nem Diana-é akinek a szinkronhangja egy afroamerikai csajszi ) hangja egy bizonyos Jane Perry-t írt a voice actorok után középre. Neten semmit nem találok róla. Nem tudja valaki h mi a neve?
szerelmes vagyok a hangjába egyszerűen. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én nem igazán olvasok a sorok között, de ez javítja a kedvenc problémámat, amikor a checkpoint-ot visszatöltve felélednek a bácsik?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
ForRedGlory
félisten
Jobban örültem volna egy kis optimalizálásnak, viszont az az intro movie ki skippelhetősége tetszik, mert nálam valamiért a fő logó és az intro között 1 perc feketeség van, utána indul el az intro, ami vicces...
Square Enix, IO Interactive, and Nixxes are making a first patch (1.0.438.0) available for Hitman: Absolution on PC.
This patches provides the following improvements:
- Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
- Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
- Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
o Note that North American users that have been provided the Sniper Challenge by Gamestop will need a separate unlock key in addition to this. Gamestop can provide these.
- Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
- A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
- Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
- DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
- Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
- Various localization fixes.
- Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.Note that the above is really just our first set of fixes. We are continuing to monitor things and expect to provide further patches in the future.
We hope this patch will help everyone enjoy Hitman: Absolution!
-
Jött patch vajon mit javít?

-
CJ3
senior tag
Most csináltam meg a rendőrös részt(Hotel), hát nem szeretem az ilyet

-
wednesday
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Úgy játszol végül is ahogy akarsz. Ha fegyvert akarsz használni, akkor ne érezd "pontlevonásnak".
Egyszerűen így van felépítve a játék. Most Blood Money-t tolom éppen.
Itt is a "baleset" éri a legtöbbet, pont azért, mert a legnehezebb kivitelezni. De ha fordítva nézed, jobban esik a magasabb pont, mintha azt látnád ugyan annyit ér az egész, mintha szétlőtted volna a pályát.A játék igazából azt pontozza mennyi nyomot hagytál magad után. Egy lőfegyver használat már egy kis nyom (kaliber, töltényhüvely), szemben egy zongorahúrral, vagy azzal, hogy valaki leszédül a tornácról. Ugyanígy nyom a megtalált hulla, a szemtanúk, videofelvétel stb. Ennél az új résznél nem tudom, hogyan tevődik össze a pontozás, de a régebbi játékok erre a sémára épültek. Nyugodtan lehet próbálgatni mindenféle stílust.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Kezdek egyetérteni lassan... Hard fokozaton már egyszerűen baromi sokan vannak és brutálisan gyorsan reagálnak. Hozzáteszem tök életszagú, de ez sajnos nem fogja az embert a monitorhoz szögezni.
Amúgy a grafika brutálisan jó, a textúrák végre élesek szóval összességében jó csak nagyon vontatott. -
zuzu000
őstag
Hali!
Most viszem a traininget, és az lenne a kérdésem, hogy az álruha rendszer marad ez? Vagy lesz hasonló, mint a Blood Money-ban, hogy a halottakról is le tudom szedni?
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt azért nem hiszem, inkább csak véletlenszerűen történnek érdekes dolgok benne.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Jhonny06
üzenetére
Köszi. Akkor ez valami bug? Mert nem gondolnám, hogy így tervezték. :S
Eleve, ha úgy akarom megcsinálni a pályát, hogy mindenkit elteszek láb alól, de mondjuk a legutolsó checkpointtól egyszer újrakezdem, akkor az elejéről mindenkit MÉG EGYSZER meg kell ölni?!
A hangulata rendben van, de mint már feljebb is írtam, nem vagyok puhány, de a felesleges ismétlések nincsenek ínyemre, mert a játékban HALADNI akarok, nem 1 pályával vacakolni hetekig.
Ha tetszik, nyilván visszatérek majd...
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A checkpoint visszatöltés katasztrófa. Valamikor a full álcád lecsökken minimumra, eltűnnek a hullák, vagy még élő katona, olyanok teremnek ott hirtelen, akik a közelbe se voltak, stb. Úgyhogy elvileg igen, ez "normális" (nem). Egyébként minden támadás "végleges", nem lehet úgy leütni valakit, hogy csak elájul, aztán később felkel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az normális, hogy a Prologue-ban az első checkpoint (és gondolom, máshol is így van) visszatöltése esetén az őrök, akiket eltettél láb alól, megint állnak?
Lehet, ez csak azért van, mert a zsinórral fojtottam őket és attól nem haltak meg "véglegesen"? Mindenesetre meglepődtem.
-
negro
őstag
Ohh most lehet visszaveszem expertrol.
Blackwater Parkot kezdtem el es kurva nehez. Meg bejutni se tudok. 
-
Na a végére értem. Nem nagyon követtem a Hitman sorozatot, az első részével viszont sokat játszottam. El is szoktam ettől a játékmenettől, már a közepe felé _iszonyatosan_ fárasztó volt az állandó sunyulás és ezt szerintem kicsit el is rontották a játékba, hogy nincs egyetlen olyan küldetés se, ahol kvázi fegyvert kell használni. Bármikor lelősz valakit, folyamatos pontlevonás, baromi idegesítő. A végén az egyetlen, amikor le lehetett szedni 3 faszit sniperrel, de akkor is vonta le a pontokat.
Valamiért azt hittem, hogy az a sniperes küldetés benne lesz, amit kiadtak pár hónappal ezelőtt egy külön "játék" formájában, de az se. Kár érte, mert iszonyatosan jól meg van benne csinálva a puska kezelése, jól néz ki, amikor kinyírsz valakit - sok FPS tanulhatna tőlük.Félreértés ne essék, tudtam, hogy ez ilyen játék lesz, a maga módján még jól is esett a sok agyatlan hentelés után, de csak időszakosan, tuti nem állnék neki újra. Amúgy nagyon igényes game minden szempontból, le a kalappal.
-
wednesday
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az lehetne gyanús. De másnak meg ne legyen. Ha építőmunkásnak öltözöl akkor pl: egy építkezésen szabadabb mozgás lehetséges (ahogy a régi részekben). Olyat lehetne, max építésvezetőt kell kerülni. Vagy ha épp 600 rendőr vagy kommandós üldöz és nagy a tömeg, akkor egy rendőr ruhás kevésbé feltűnő (pláne egy símaszkos kommandós). Itt sem arra gondolok, hogy valakinek leütöd a társát és odaállsz mellé, az OK lenne.
Itt az a probléma, hogy azonos ruha -> egyenlő gyanakvás (ennyi a séma). Aztán meg gyanakvás -> ez biztos egy bérgyilkos azonnal agyonlőni.Ez olyan lenne, ha beöltöznék vak embernek fehér bottal, akkor azonnal gyanús leszek a távolabb lévő vak embereknek.

-
Cégig vittem én is a kampányt nekem összességében nagyon tetszett 4K-t simán megért.

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért nem ismer mindenki mindenkit a piacon. Az mondjuk jobban zavar - normal szinten legalább így van -, hogy a fejlövés után vérbe fagyott emberről is lazán le lehet szedni a ruhát, sehol egy vérfolt, vagy ilyesmi. Gondolom, ha valakit shotgunnal lőnek hátba közelről, akkor azért nyomot kéne hagynia egy Armani-n.

-
BalaNce87
addikt
Engem már a king of chinatown is tökre lenyűgözött. Csak azzal elvoltam vagy 2-3 órát

Néha irreálisan nehéz és véletlenszerű, mert mikor pl be kéne jutni a dílerhez, akkor hardon és feljebb már három zsaru van ott. Még ha meg is szerzed a ruhát a rendőrtől aki a kocsit őrzi úgy is csak véletlenszerűen lehet feljutni három rendőr között.
Meg az, hogy egy kínai piacon felveszel egy eladói ruhát az ne legyen már gyanús minden eladónak...

-
aizen92
addikt
én imádtam a kést. csak itt blood poolt észre is veszik és elkezdenek tekeregni meg keresgélni így marad a garrot folyamatosan ^^. amúgy kicsit tényleg idegesítő h expertben semmi különbség nincs tényleg a két ruci között, de ez az egyetlen olyan logikai anomália ami zavaró néha. de tény h elég életszagúra sikeredet. ha folytatjuk a gondolat meneted akkor egy maszkos, gázálarcos stb. hogy venné észre a társa?
az jó hír h már felröppentek a hírek h készülni fog új rész ( vagy már készítik? ) és ha jól tudom másik studió csinálja. nehéz dolguk lesz az tény mert nagyon jóra sikeredett ez a rész!
Én annyit el tudok pöcsölni egy pályára h full silent assassin legyen h a part 3 most kezdtem el nemrég és 20 órát mutat a játék idő.
( contractsba csak egy küldetés erejéig szagoltam bele. majd ha kivittem páran dobtok steam ID-t? mert ahogy láttam pár achievmentet olyan barátok nélkül ( forever alone haverjaim mind warezolnak
) aki megvette a játékot nem lehet teljesíteni -
-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mivel en imadtam a Thief jatekokat igy nekem annyire ez nem gond, Megfigyelni ki merre megy es mikor, kit lehet elkapni mikor nem latja senki es hogyan, hogy ver ne maradjon utana se holttest. Eldobok egy vazat, elterelem a figyelmet es stb. Mik a lehetosegek, hogy balesetnek tunjon.
-
negro
őstag
Nekem egy dolog nem jon be, hogy ha ruhat cserel is az ember tul hamar gyanut fognak az egyazon ruhasok szinte mint ha csak siman besetallsz oltonyben es eszre vesznek. Max annyi a kulombseg, hogy Instinct- el terelhetsz de expertben meg annyira hamar lemegy raadasul vissza se toltodik csak szeleteket kapsz vissza bizonyos akciok utan.
Nyilvan ha jarorozik pl harom rendor akikbol az egyiket leszeded majd atveszed a ruhajat akkor az legyen gyanus a masik kettonek de ha egy korabi rendor cuccat szerzed meg, egeszen mashol, majd ugy talalkozol a 3 jarorozovel akkor az ne legyen mar annyira gyanus. Ezt kar, hogy nem igy oldottak meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én egyelőre még épp csak elkezdtem, Normal-on, csak valahogy nem bírom, ha mindig ugyanazokat a mozdulatsorokat kell végrehajtani, egy idő után egyszerűen megunod a pályát,
Persze valószínűleg türelmesebbnek kell lenni és jobban megtervezni és megfigyelni. Hiába, nehéz ez a bérgyilkosszakma.

-
negro
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha Silent Assassin -et akarsz balesetnek latszo rajtautessel es nulla nem celpont veszteseggel raadasul ezt expertben akkor 10x is ujra kell neha kezdeni. Konretan tegnap este volt nalam ilyen kicsit mar duhos lettem. Amugy ha ember ezeket leszarja es megy es improvizal ergo ugy jatszik ahogy ki adja ha eszreveszik azt leszurja ha egy civil lat vmit azt is elkapod, szoval ez mind ha ez mind nem erdekel akkor lehet elsore is vigig vinni es annyi pontot kapsz a vegen amennyit.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszönöm a tegnapi tanácsokat, kontrollerrel sokkal "fílingesebb" a dolog, bár a lövöldözés még nem az igazi, de ugyebár egy vérbeli bérgyilkos úgysem él ilyen drasztikus eszközökkel.
Csak elsőre kicsit kevés a checkpoint, nem igazán értem, miért nem lehet quicksave, engem mindig bosszant, ha valamit mondjuk 3-nál többször kell megcsinálni, mert nem az ismétlésért játszom, hanem az előrehaladás érzéséért.
-
trassher
addikt
SPOILER!
Nekem az utolsó tudóssal nem volt gondom. Szelep kinyit, fecskendővel bejbetrafáltam, nyitottam a hidat majd a híd előtti konzol mögé pont betudtam bújni mielőtt elillant a gőz. "Body found" lett ugye de máshogy nem tudtam kivitelezni.CactuS:Nekem is az volt a kedvencem, pont 10 perce csináltam meg. Én a kést csak az utolsónál használtam csalinak, mindenkit wire-rel öltem meg mivel az a kedvenc és ugye arra pluszt ad "Signature Kill" néven.

-
k4rL^
senior tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Privi.
Szerencséd van pont ott járok

-
ForRedGlory
félisten
Ki van gyúrva rendesen a skac

-
zack
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
Nekem sajnos már nincs fent, mert kevés volt a hely az SSD-n és kellett a Starcraft2-nek.
Hogy tudtad törölni? nNkem semmi ilyen gondom nem volt.
-
fatallerror
addikt
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én controllerel toltam végog, mivel én anti shooter vagyok hitmanbe,és megpróbáltam minél kevesebbet fegyverrel pusztítani. ( csak a zongora húr! )
amúgy jó a célzás kontrollerrel is. egy pályán kellett bedugnom a razerem, amikor a csajt kellet legyőzni fegyver párbajban.
próbáltam egér+billentyűvel , de kontroller jobban bejött. főleg mikor mögé lopózol és zongorahúrral elkapod remeg a kontroller tök feelinges. -
Tomix24
addikt
+1 10/10
Rengeteg a pálya. Olyan Dishoneredes, akár 20-30 percet is el lehet lenni bujdosással a pályán. De ha olyanom van 10 perc 3 pálya, mert Rambo-ként is érvényesülhetek, akár a valóságban. Sok sok pálya újra játszós, akár lopakodva, akár Rambóba.
A készítőknek gratula. -
fatallerror
addikt
vki tudna nekem mentést küldeni? eltűnt vmiért a mentésem
shaving lenny-nél tartottam és azon belül a háztetőn ahol 3 bácsit kéne eltávolítani. nagyon megköszönném 
-
peterszky
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Codename 47-nek volt igazán jó irányítása
Amúgy nekem azzal sem volt gondom, de nagyon sokan ekézték.
-
negro
őstag
Most picivel tobb mint a felenel jarok. Szinte 10/10 nalam. A hangulat a kezelhetoseg a grafika a hangok. Nagyon jo lett. Az, hogy rengeteg fele modon lehet vkit elintezni egy falyta szabadsag erzest ad, viszont! Neha azert jo lene ha konkretan egy-ket palyan tiltva lenne, illetve inkabb ugy mondom, hogy muszaly lenne ugy elontezni celpontokat, hogy balesetnek tunjon. Ne csak az "xp" miatt.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Use" gomb a játékoknál a legtöbb esetben "E" vagy "F". 1 gombnyira van a WASD-tól, kézre áll az. Kb az első pálya után meg lehet szokni az irányítást, egyedül a verekedős résznél lehet hirtelen mellényúlni, de azt is csak azért, mert nem gyakran kerül az ember hitmanje ilyen helyzetbe.
Az elején olyan is volt néha, hogy "Human Shield" helyett "execute"-ot sikerült választani. Volt is meglepetés, hogy beadta az animációt, majd megsorozta a hátát szegény kollégának.

Spoiler
Nekem egyébként a legjobban talán az a rész tetszett, amikor a búzamezőn kellett az "apácákat" levadászni. Igazán környezetbarát voltam, újrahasznosítottam a fegyvert, mert 1 szál kést használtam fel az összes áldozathoz. Na jó, a végén a favágó baltát muszáj volt kipróbálnom.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van kontrollerem, lehet, azzal kéne megpróbálni? Csak ugye, azzal meg lőni/célozni nem túl acélos.
Nem a sok gombbal van bajom, de az ég szerelmére, le kell nyúlni a billentyűzet aljára, ami egyáltalán nem esik kézre, "C" meg "B" gombok?? Szeretek lopakodni, mindenkit úgy eltenni láb alól, de itt egyelőre csak arra tudok figyelni, mit kell nyomkodni, hogy egyáltalán kimenjen a fedezékből, oldalra forduljon, másik oldalra, stb.
A tárgyak felvétele: "F". Sosem találkoztam még ezzel alapbeállításon, Jó, hogy nem mondjuk a "Print Screen".
Azt hiszem, este újrakalibrálok...

-
zack
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor a közelharcot ne is nagyon eröltesd. Q-W-E-Space kombinációkkal kell végrahajtani.
Alapvetően engem nem zavart, mert itt megfontoltnak kell lenni, nem végig rohanni a pályán, mint pl. egy COD-ban. Simán belefér a játékmenetbe a kicsit több gomb kezelése.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna.
Végre kicsit belekóstoltam. A nagy kérdésem, ami egyelőre nem tetszik: ti hogyan oldjátok meg az irányítást, főleg, ami a fedezékben mozgást illeti? Nekem kicsit sok a gomb, "C" meg "F" meg "space" alapbeállításon, csak azért, hogy térüljön, forduljon, mi vagyok én, polip? Ezek nem állnak kézre. Tudtok ajánlani valami élhetőbb kombót?Bezzeg a Deus Ex: HR-ben jobb klikket tartod, fedezékben van, közben meg WASD-vel mozogsz, "space"-szel átugrasz a következő fedezékbe. Itt meg 4 gomb van össze-vissza,
-
zack
nagyúr
Végigtoltam. Minőségi, iparos munka volt!
Kellően hosszú is, és amikor már azt hittem vége, még egy pálya, és még egy... 
Az egyedüli negatívum, hogy lehetett volna változatosabb, mind a küldetések, mind a környezet használata. Baromira autóztam volna egyet, és ha már a riasztókat működésre lehetett bírni, beletehettek volna valami olyat, hogy beülök és ámokfutok egyet. Jó lett volna több és jobb sniper fejezet...Azért a régi Hitman-ek sniperes részei nagyon ott voltak. Pl. amikor az egyik háztetőről kellett kiiktatnom a yakuzák vezérét, ami nem is volt olyan egyszerű, mivel több célpont is volt, és nem lehetett hibázni.
Ettől függetlenül nagyon bejött, és a hibái ellenére a látvány nálam maximális 100%, míg a játékélmény 85-90%.
-
CJ3
senior tag
Én is úgy voltam hogy csak megnézem az elejét aztán vitt magával
űber jó.....még jó hogy van stuki mert volt ahol csak ledaráltam mindenkit
persze akkor kezdtem első pálya.. Az nagyon jó benne mikor a Q-val bejelölök embereket és leszed vagy 4-et
az nagyon tetszett benne 
-
wednesday
őstag
Ez érdekes. Valami történt azóta?
Tápegység hibánál be se kapcsol a gép, vagy újraindul, nem bírja a terhelést stb. De attól még nem lenne sz@r a kép. Képhibákat meg VGA okoz hardware oldalról (esetleg tuning), szoftverről, meg driverek vagy egyéb összeakadásbeli problémák. -
NZKK
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A GPU hibátlan, ellenben a tápegységgel, ami úgy néz ki kampec.
Drivert majd újrateszem
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Max.

-
negro
őstag
Sreenshootot hogyan csinaltatok mert beepitett keybind erre nincs ugyanakkor akar printscreen vagy kulsos capture programmal csinalok egy telibe fekete kepeket kapok csak!
-
aizen92
addikt
SPOILER?
nekem is van vele ilyen gondom. nekem is rambo lett a vége 1 óra próbálkozás után.
Főleg h a fehér tudós nem lehet elszeparálni a többitől kénytelen vagyok a székbe kinyírni és bármit csinálok hiába van fent az instinct fullon rám támadnak egyből az őrök nem lehet ellógni.... persze mikor kinyírsz mindenkit és a hidat kinyitod akkor még jön egy kis erősítés a móka kedvéért
csak ezen a pályán volt ilyen gebasz.
SPOILER? -
Dexter's Laboratory mélyén járok és lenne egy kérdésem: Az elején még egész jól tudtam teljesíteni a silent assassin és hasonló szinteket - kb max 1 ártatlant ütöttem le, nem öltem feleslegesen -, de itt elég gyorsan lebukom - tele van vagy őrökkel, vagy tudósokkal és előbb utóbb már nem tudom elterelni a figyelmüket - és átmegyek ramboba. Normalon még sima liba - bár jobb szeretem nem halomra vágni az ellent -.
Másnak nincs ilyen gondja vele?

-
zack
nagyúr
A 12.10 WHQL+CAP1-et jobban szereti a játék...

-
zack
nagyúr
A holnapi PlayIT-re megy valaki innen?

-
keIdor
titán
Szerintem teljesen felesleges két kártya, egyforma a monitorunk, nekem egy 680-al és alap 3700K-val ezt adja. Elég, nem mondom, biztos dobna egy második kártya, de sok a gond azokkal is, 100k+-t nekem nem ér.
Assassin's Creed 3 még szebben is megy, de az a procinak köszönhető, egy maggal is erős.
-
-
Rasiel
senior tag
60 és 40 FPS között is lehet érzékelni különbséget, nem is az, hogy akad, hanem inkább nem megy olyan simán, gördülékenyen, de ettől függetlenül még a 30-40 is szépen játszható. Játékfüggő is lehet a dolog, az új NFS-be pl. én is érzem, hogy 40-nél már kicsit darabosabb a kép a szokásosnál, ott szerintem valamit elszúrtak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A nem publikus guide az a legkevésbé önreklám. Arra szolgál, hogy ha nekünk esetleg nem azok az eredmények jönnek ki, akkor valamit rosszul csináltunk, és újra kell mérnünk, vagy meghatározni a mérés eltérésének okát. A reklám az az, amikor publikusan bemutatnak valamit, a review guide viszont titkos. Ami abban méréssel le van igazolva az 100% hogy helyes. Minden eltérő helytelen, vagy valami oka van, hogy eltér. Nagyon fontos erre építeni, mert a tesztek ez alapján készülnek. Ezért a review guide-nak mindig a lehető legpontosabbnak kell lennie, hogy lehessen rá építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi a tippet.

szerelmes vagyok a hangjába egyszerűen.

Blackwater Parkot kezdtem el es kurva nehez. Meg bejutni se tudok.

), tényleg jó lett a játék

shaving lenny-nél tartottam és azon belül a háztetőn ahol 3 bácsit kéne eltávolítani. nagyon megköszönném