- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bkercso #100142 üzenetére
Köszönöm szépen.
Megmérem majd,hogy hány volton "üzemelek"
Ha nagyon felhangosítom az erésítőt,akkor hallom a búgást most is, pedig csend van a házban, este 10-kor nem üzemel semmi gép itthon. Küzben próbálgattam,és arra jutottam,hogy a tv,opticai kábellel van összekötve az erösítővel. És ha arra kapcsolom, az erősítőt,akkor búg. Ha más bemenetre,vagy oda amelyikre nincs kötve semmi,akkor nem búg. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bkercso #100080 üzenetére
Nekem tudott hasznos lenni. A történet... volt pár NAD mozivasam. Azok rendre azt művelték, hogy random időközönként (teljesen maguktól) felnyomták a hangerőt max-ra. Lett is üvöltés a hangfalakból, de szerencsére kb. 0.5 mp-ig tartott, mert leoldott a védőáramkör. Ha ez nincs, szegény Triangle már rég elszállt volna az örök vadászmezőkre.
(típushiba, ismeri a gyártó, de akkor még nem tudta javítani. Hogy most mi újság, nem tudom)
-
nokia5201978
tag
válasz
bkercso #99950 üzenetére
Szia.A problémám nem oldódott meg, jobb lett de egy idő után nagyon pörög a venti,süvít.Egyébként egy Toshiba tecra s11-12k ról van szó.Azt tudom ,hogy anno win 7-el jött ki,nyilván a win 10 sok neki.jelenleg úgy áll a helyzet ,hogy laptopokat nézegetek ami kizálólag csak zenére kellene,spotify,néha you-tube.A nuprime udsd lenne lenne rákötve.A kérdésem az lenne ,milyen lapot válasszak ami a célnak megfelelne.
-
alphamooncam
őstag
válasz
bkercso #99911 üzenetére
Leírhatnád konkrétan mire gondolsz, mert így félek nem azt a választ kapnád, mint amire számítasz.
Mivel itt két kisdoboz mérését látom szub/szubok nélkül, akkor ez egy teljesen új szál, és nem szeretnék lukra futni azért mert nem látom, hogy mit olvastál épp, mielőtt megosztottad a gondolatod.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
bkercso #99840 üzenetére
Előbbin meg a jól (szorosan) elkészített mag, impregnálással.
Zúghat még hálózati zavartól is. Bármikor szivesen megmutatom, csak el kell jönni meg a 3 éves mosógépet bekapcsolni.
Meg ha túl van gerjesztve, ami toroidoknál jellemző, hogy határon vannak. Régi 220-as készülékek, toroiddal, manapság felénk ahol 240 van, nem jó választás. Még EI-ben semDe utóbbiak mind visszavezethetőek a magnetostrikcióra, csak különböző megvalósulásai vannak.
-
Panthera
őstag
válasz
bkercso #99820 üzenetére
Régebbi Onkyo AVR-t hallottál már? Nekem van egy 504e, amit HM célra vettem, de több évig hallgattam zenét rajta. A mostani CA sztereó persze egyértelműen előrelépés hozzá képest (szebb mélyek, egységes, könnyed hangzás) . De a lényeg, hogy az onkyo is hallgatható volt. Szerintem a 8020 lehet rossz széria.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
bkercso #99817 üzenetére
Hát azt te tudod
nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondod-e. Én keveset hallottam személyesen, 9010-et lakásban valami olcsó állóval, az nekem hallgatható volt, bár semmi extra, akkor még nem érdekelt ez a téma annyira. TX-ből ezt csak media marktban hallottam egy kef q150-nel, nem összehasonlítható a két környezet, ezért nem tudom hogy mennyire rossz, akkor ott nem tetszett, de a környezeten múlt ez inkább. Mellesleg a TX nekem kicsit műanyag és rozoga kinézetű-kezelőfelületű, de legalább tud mindent, ami egy laikusnak kell.
-
gurabli
őstag
válasz
bkercso #99755 üzenetére
Hm, ezt hogy érted? 400-500e környékén több AVR-t is hallgattunk, zenére. Hát, egyszerűen nem éri el egy 30 évvel ezelőtt gyártott stereo erőlködő hangját, amit ma kb. 30e környékén meg lehet venni.
És nem is említem pl bátyám CA CXA61-es erősítőjét. Jó, persze az AVR nem zenére való, de ennyi pénzért azért lehetne elvárás, hogy legalább egy olcsó 30 éves NAD szintjét elérjék, nem? Akár úgy, hogy 500e forintba az is beleférhet, hogy belepakolnak stereo részre egy NAD belsőt :D -
Imifej
senior tag
válasz
bkercso #99705 üzenetére
Hangelnyelőt, majd megoldom valahogy, mert elfér. Ezeket a dobozokat is bevittem, amikor kipróbáltam az erősítőt a szaküzletben, és tényleg nem sok különbséget éreztem a többi kipróbált hangfal és e között. Persze csak a max 300e /pár kategóriában hallgatóztam. Annyi eszem nem volt, hogy azért ráköttessek egy nagyágyút is, hogy érezzem a nagyobb különbséget.
-
ozzy711
őstag
válasz
bkercso #99657 üzenetére
Házi feladat megszámolni, hány készülékben van passzív LC-szűrés szekunderoldalon.
Szerintem szándékosan nem tesznek ilyet sok készülékbe, mivel az a tapasztalat, hogy sok esetben ez dinamika csökkenéssel járhat. Mondjuk én még nem próbáltam, lehet megteszem.
Szerinted mekkora, milyen értékű szűrő javasolt?Gondolom ennél kisebb is elég: [link]
-
p76
senior tag
válasz
bkercso #99654 üzenetére
Én nem értem.
Ha feltételezzük hogy tökéletes az egyenirányítás akkor miért fontos a fázishelyes hálózat? Hiszen a DC egy egyenes vonal, ott semmilyen fázis nincs.
Ha viszont nem tökéletes akkor miért jó hogy ha a time domain-ben egyszerre csal le például 1 mV értéket mindkét készülék? Ha összevissza lennének akkor legalább valamennyire kiegyenlítenék egymást. -
Ear001
addikt
válasz
bkercso #99636 üzenetére
A trafó rázkódása elég gyakori főleg a nagy teljesítményű erősítőknél és akkor, ha nincs meg a kellő volt a konnektorban. Ezen a forgatás is segíthet, de igazán a mindenféle tápstabilizálók.
Így tudod kimérni a difit és ez segít megtalálni a jobb dugóállást.. Azt azért ugye nem vonod kétségbe, hogy egy hifi láncban a földelés kialakítása nem olyan egyszerű dolog, a sokféle technikai megoldás miatt egy csomó zavar lehet benne. Ezen segít a dugóforgatás, amit így könnyen ki lehet mérni, üzemszerű állapotban nem, csak sokkal bonyolultabban, drága műszerekkel stb.
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bkercso #99627 üzenetére
Ja, értem, bocs. A szempontokat nem ismerem jól, de valóban van hallható különbség, (nem) fázis helyes bekötés esetén az én rendszeremen, de volt olyan rendszerem korábban, ahol tök mindegy volt, hogy forgatom a villásdugót. Ennek a hatása is inkább "egy bizonyos hangminőségi szint" "után/felett" jelentkezik. Régebben nem értettem, miért beszélnek hülyeségeket azok, akik javasolták a villásdugó forgatását, mint "olcsó tuningot" ... aztán jóval később már magam is hallottam.
-
törölt tag
válasz
bkercso #99607 üzenetére
Jelentem én próbálgattam fülre dugdosni a tápkábelt, minnél ilyenebb-olyanabb legyen a hang, lett is olyan ajajajajajjjajjjjj viszhang, hogy a viszhang is viszhangzott rengeteg torzitás közepette. Aztán lebontogattam a készülékek burkolatát, kerestem szinjelölést a készülék belsejében és az alapján, fázisceruzázva forgattam a villásdugókat. A jelenség létezik: van fázishelyesség, iszonyat sokat jelent
-
asus1
aktív tag
válasz
bkercso #99599 üzenetére
Fázisra szeretném kötni a forrást is, amíg le nem csérélem.
De ha forgatom a kábelt nagyon nagy a különbség, szóval hallás alapján megtaláltam szerintem.
Mérőműszerrel, hogyan lehet ellenőrizni? Van egy földeletlen elosztóm. Abba dugom bele, de műszerrel ilyenkor hol mérek? -
törölt tag
válasz
bkercso #99551 üzenetére
A 627 nagyon érdekes hangú darab nyersen, de az opa827 bejáratott állapotától nem sokkal maradt el, inkább a márványosság érzete a középmagas tartományban és a tér csökkenése, ami zavaró volt. Nem tudom, hogy a 627 meddig jut el a rendszeremben, talán ott kedvezőbb lesz a környezet neki, mint amiben Te próbáltad, ugye az is sokat számit, hogy hova van téve, egyik erősitőnek az egyik, másiknak a másik fekszik jobban...majd kiderül (nagyon remélem, hogy pozitiv lesz, mert b-szott sokér adják
). A 827nálam pl nyersen csapnivaló volt, azzal kinlódtam sokat, a 627 meg csak járatva van, elővigyázatosságból, mert nyersen nem volt csúcsformában...majd a jövő héten meghallom meddig jutott. A fiam elmondása szerint, aki szintén hallotta a 827-est, a 627-nek is megjött már a hangja, úgy mondta, hogy tidzta és élő hang...ez biztató
Jövő hétvégén megirom a tapasztalatot. Összesen ezzel a két opampal van tapasztalatom (illetve lesz), nem vagyok nagy opampos múlttal rendelkező
Ha alkalom nyilik rá, szivesen meghallgatok több darabot, adapter már bent van (sőt, adapteren adapter, mert a 827-es ugye sztereó, a 627 meg dual mono).
Nem tudom, hogy lehetne A osztályba húzni az erősitőm, nem próbálkoztam még vele
Kiegészités: AD827 és opa 627-ről van szó -
törölt tag
válasz
bkercso #99549 üzenetére
Nos, nekem a személyes tapasztalatom:
A Magnum 160 lőfokban szólt egy adott opamp, amit anno 20 éve beletettek. Ezt az opampot cseréltem ki 827-esre. Kammerer szólt, hogy járatni kell, és jobb lesz sokkal a hangja az újnak, mit a régi volt, ezért nem kezdtem el felvagdosni az ereimet: ami volt a gyári opam-al térhatás, minimális szi npadkép, az mind ment a levesbe, pontszerűen szóltak a dobozok. Konkrétan járattam 2-3 hónapos szünetekkel a re ndszert, bár inkább hallgattam, igy, ebben az állapotban vittem el a rendszerem tapaizohoz is, hárásóhoz is, hárásónál kezdett megjönni a hangja, tapaizzonál még teljesen két mono volt a hatás, aminek vajmi köze volt egymáshoz.
Aztán januárban hallottam igazán változást, folyamatosan hajtottam akkor 3 napig a rendszert, és oly fokon megváltozott a hang, hogy ami sweetpontban is éppen elégséges volt, azt 3 nap után a helységből kilépve is hallottam, hatalmas visszhang lett a visszhangos, sok lecsengéssel össze rakott felvételeknél, jött szinpadkép, jött térhatás, sok lett a Tidal master felvétele, majdnem zavaróan sok...
Ennek az a lényege, hogy 2018-ban cseréltem opampot, aztán alig hallgattam a rendszert, 2019 januárjában voltam tapaizonál, utána 2-3 hónapig nem volt bekapcsolva a rendszer a külföldi munkám miatt, közte 8-10 napig hallgattam napi 2-4 órát, 2019 December 7-től 2020 január 27-éig voltam itthon, ekkor is napi 1-2-4 órát hallgattam a rendszert, és 2020 január 10-e körül volt pár nap alatt a napról napra változás. Eközben semmi nem változott. Lehet, hogy vannak opák, amig nem igénylik a járatást, de a 827-est ha valaki bevállalja, vagy a 627-est (ami lassan 3 hete éjjel nappal kikapcsolás nélkül járatva van jelenleg is), készüljön fel rá, hogy 250-300 óra használat után jön meg a rendszere hangja.
A fiam jelzése szerint már jól dolgozik az új opamp, de mondtam neki, hogy már ne kapcsolja ki, jövő héten megyek haza, hallani akarom a járatott hangját.
Egyébként a 627-es nem olyan rossz hangú nyersen sem, de elmaradt a 827-es bejáratott hangjától (pedig ugye árban és tudásban is a kettő között a 627-es fölötte áll a 827-nek).
Szóval van nyers, járatatlan állapot, megszenvedtem vele, több mint egy évig nem volt jó hangja a rendszeremnek a használatlanság és a nem kellő idejű járatás miatt, miközben tudtam, hogy a kis, belépő opamp milyen teresen szólt. Voltak álmatlan heteim emiatt.
U.i: én terheléssel járatom, azaz folyamatosan szól a hangrendszer 2-3 hete (kb mert nem emlékszem pontosan, a fiam kapcsolta be). -
törölt tag
válasz
bkercso #99540 üzenetére
Mennyit járattad az opákat meghallgatás előtt?
Nekem a 827-es kb 300 óra után mutatta meg a hangjá
t (de lehet hogy több volt), a 627-es pedig még most kezd magához térni, kb 2 hete folyamatosan szól a rendszer, éjjel nappal, beszédhangerő felénél... Nem tudom, hogy minden opának ilyen hosszú e a bejáratási ideje, csak tippelek, hogy ha egyformának hallod a kettőt, akkor ez is bele játszhat, ezért a kérdés.
ctrlaltdel13: https://prohardver.hu/tag/python1.html Ő beszélt a Xonarról. -
ktommy91
addikt
válasz
bkercso #99521 üzenetére
Értem.
@Zagazon0: Elfelejtettem linkelni, hogy ebay-en timelyrain001 eladónál pl van minden földi jó, 16uf, 100uf stb. De az alis piros "MKP kondensotor" sem rossz a teszt alapján. Több tippet nem tudok adni, mert nem találtam sok képet a hangváltóról. -
p76
senior tag
válasz
bkercso #99483 üzenetére
Bezzeg a Marantz védi a cuccait. Semmi komolyabb információt nem lehet találni a neten.
Például Sony CD: Line Out (Fixed) (phono jacks)Output level 2V (at 50 kΩ)
Sony DVD: LINE OUT (AUDIO): Phono jack/2 Vrms/10 kilohms
Még a kínai szirsz@r TUBE-01-nél is le van írva: Output level Max : 2.7V RMSMarantz recorder output Line Out: ??? senki nem tudja
de gondolom az is kb 2V ?
Vagy mennyi szokott lenni? -
gordonfreemN
addikt
válasz
bkercso #99480 üzenetére
Vége nincs a hobbinak de erősen félre lesz téve 1-2 évre mert suli + új munka (nem hely) ami sok energiát fog igényelni...
Meg még vannak tervek, de azok előfokozatba kimerülnek.
Egyébként örök hála hogy megismertetted velem ezt, nincs hiányérzetem.Nem mertem semmi konkrétat irni a felépítésről, nem tudom mely része számít üzleti titoknak és mely nem.
Összeengedve nem lett konkrétan mindegyik általad említettel de egy biztos: imádom hallgatni már lassan egy éve a technikát, nem tudom megunni. Bár páromnak a Hiraga sem elvetendő de azért más dimenzió a két gép.
Túl sokba eddig a dobozolás nem került a munkahelyem miatt. Konkrétan a tetőlemezt kellett vásárolnom egy cégtől, ez volt 12ezer ft a többi azt hiszem 20 tábla csoki volt meg egy üveg pálinka összesen. Viszont ez egy dolog, segit egy jó barát prototípusépítésben, de sorozatgyártásra már gyártatni kellene, ami szerintem 100 alatt nem állna meg. De nem is olyan érzésre, mint egy abs doboz.
Az a kicsi verzió is igen hasonló hangú, nekem tetszett nagyon. Persze a teljesítménye az ami korlátozza a használhatoságát, de valamit valamiért.
A kinaiaktól meg kivagyok...
-
bot1978
senior tag
válasz
bkercso #99480 üzenetére
"amíg bele nem gondolok, mennyi idő és pénz mehetett bele"
...és még ott vannak a gyártók saját szabadalmai is. Szép dolog (volt) az építés, de csak egyre drágább és drágább. Mindenki brand-et akar építeni, hogy aztán "luxus" termékeket építhessen, ami hát ugyanaz csak túlárazva.
Látsz még valami reménykeltőt?Igazából jobban megéri használtat venni és alkatrészcserével tuningolni nem?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
bkercso #95129 üzenetére
Köszi!
nekem is ez volt az első gondolatom, a falvédő jó ötlet. A kis denon maradna és jöhetne egy aktív sub. A nagyobb dobozok az asztalon már túl közelre kerülnének hozzám. Bár amíg nem próbálom ki addig ugye nem tudok róla nyilatkozni.
(#95131) alphamooncam köszönöm Neked is a tanácsokat.
-
python1
veterán
-
törölt tag
válasz
bkercso #95056 üzenetére
Nekem mezei (azaz nem tuning) 20 éves biztositékok vannak benne ahhoz tartozó gyári biztositék foglalattal (az sem tuning). Elvileg a NEMLEVŐ biztositék-plusz aljzat minőség elérése elég nagy összeg lenne, igy maradok a kiiktatás mellett.
dgyuri0123: Van az a készülék, aminél én sem piszkálódnék...mondanám, de lehet, hogy nem fedné a valóságot, és TUDNI akarnám akár félmilliós erősitőnél is a jelentőségét.Passsz, nem vagyunk egyformák.
-
törölt tag
válasz
bkercso #95053 üzenetére
A relét nem tudom, az elvileg másképp szól a hangba, de az is beleszól, nekem biztositék van, azt tudom (pontosabban volt, de ez az én döntésem, mindenki saját felelősségére csinálja).. ÉN azt is áthidalnám (hidat csinálni a másik oldalon, forrasztással, hangkábellel). A relé is szűk keresztmetszet, s gondolom az sem hangminőség szempontjából választott anyagból készült...de ez csak fikció, ebben nincs tapasztalatom.
U.i: ha valami blődséget irok, javitsatok türelemmel, minimális ilyen téren az ismeretem. -
Zsubi
őstag
válasz
bkercso #94991 üzenetére
Ott akkor két csöves rendszert hallottam.
Az egyik Audio Research+Sonus Faber a másik Mcintosh+Sonus Faber páros volt mindkettő bakelitről. Nekem a hasonló árkategóriába tartozó félvezetősök jobban tetszettek és Tidal-rólpl. Naim Supernait+Neat Ekstra nagyon tetszett régi pop/rock zenén vagy pl. Mcintosh MA8900+ Cabasse Murano Alto szépen zenélt.
Most hogy mondod találkoztam már Spotifyon is kellemes hangzású zenével ami egyébként az én igényeimet bőségesen kielégíti
-
szazbolha
addikt
válasz
bkercso #94962 üzenetére
Ahogy olvasom a többieket a zene "típusától" is függ az eltérés érzékelése (MP3/Flac). Logikusnak tűnik.
Szerintem nem a 20Khz feletti tartomány eltűnésének van szerepe, hiszen én sem hallom már jól a 15-16KHz felettit, hanem valami másnak. Az MP3-ból - ahol kihalottam - én nem a magas hagokat hiányolom hanem valami mást.
.
Hozzátéve... ha valakinek örömet és elégedettséget okoz az, hogy veszteségmentes formátumot hallgat, szerintem semmivel sem rosszabb, mintha ugyanezt az élményt egy banándugó minőségbeli különbségtől kapja meg. -
Kiskokó
veterán
válasz
bkercso #94791 üzenetére
Igen sejtettem, csak hirtelen jött ötlet volt, hogy ha úgy van miért ne.
Esetleg annyit kitudtam volna szűrni belőle hogy hogy pozicionáljam legjobban a hangfalakat már elég lett volna.Nem is a komolyan költéssel lenne a baj hanem azzal, hogy esztétikailag én nem igazán raknák sehova semmit
De majd meghallgatod és segítesz
jutalmad bármilyen 40% feletti alkohol amennyit megtudsz inni, amit a bárszekrényben találsz! (Kivéve a Platinum Johhnie-t azt nem bontom fel
)
Köszi KercsoAMD köszi neked is
Mint fentebb írtam nekem már az is segítség lenne ha hangfal elhelyezésben tudnék előre jutni, mivel eltoltan vannak a falon nem a közepén, az egyik sarokban másik nem ezért így fingom sincs hogy kéne állítani őket. Bár most mindkettőt a kanapé felé 3 szögbe állítottam talán így a legjobb.
Csak jó lett volna érdekességként ránézni.
Viszont ezért mikrofont nem vennék
Köszi -
Melorin
addikt
válasz
bkercso #94722 üzenetére
Az erősítőben nagyon megbízok, a DAC egy Lindy LDAC Pro. De amikor még egy kínai WM8740 DAC és egy LM3875-el szerelt végfokom volt akkor is ezt éreztem, ezért kezdtem feljebb lépni. Ami fix volt ezidő alatt azok a hangfalak és a lakás.
A TV háta mögötti ajtóra gondolsz, hogy oda fullba kéne egy nagy függöny? Könnyű kivitelezni mert az ajtó egy sínen gurul és van függönytartója felül csíptetőkkel. Viszont a sarokig nem fog beérni a függöny pedig ott van a bal hangfal. Az nem gond?
-
nLali
őstag
válasz
bkercso #94701 üzenetére
Megpróbálom érthetően. ( SRY, tegnap lázas voltam, rossz volt a közérzetem )
A dac-ból után egy ilyen van [kép] Ebben mind a 8 RCA gnd-je össze van kötve. Ezt kívántam megszüntetni, ezért kiszereltem a csatlakozókat és tettem a helyükre ilyet : [kép] kb..
A jobb illetve bal csatorna gnd -it nem kötöttem össze, csak a piroshoz tartozót a piroséval, a feketéhez tartozót a feketéével.
Itt jött az, hogy hallani véltem valami változást, ami nem is lehetett volna gondolom, ugyanis a jel innen az erősítő felé haladva átmegy( átment ) egy ilyen csatlakozón : [kép]
Itt megint össze volt kötve. -
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #94662 üzenetére
Hát, őszintén szólva, nem tudom. Töbféle jóval találkoztam; és tényleg van amivel pl. kábeleket hasonlítgatni könnyebb és van amivel meg zenét hallgatni jobb. Szóval én elhiszem hogy kicsit másféle kell munkához, másféle meg zenehallgatáshoz. Persze a mezsgye lehet akár nagyon keskeny is. Nem muszály pl. hogy egy másik erősítő billentse át a rendszer hangzását; néha akár egy kábel is tud hasonlót művelni ...
Persze, idővel lehet majd okosabb leszek. -
-
törölt tag
válasz
bkercso #94483 üzenetére
A "D" osztályhoz annyit szólnék, hogy van egy Nobsound vacak kis erősítőm, a számítógép hangját hivatott kiszolgálni, de olyan meglepetés ért a hangjával, hogy rá is akasztottam a T+A Tritonokat, hááát nem Hi-End, de hogy mi jön ki abból a kis vacakból, nem semmi!
Én személyszerin amit legjobb hangnak hallottam eddig, amit te részletes, lendületes, könnyednek ábrázoltál a Neurochrome kapcsolatban, az egy "A" osztályú, Hiraga kapcsolás tervezetű erősítő volt, azt hallani kell, mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest