Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
asus1 #100939 üzenetére
Szerintem nagy ugrást nem érnél el vele.
Nem érdekel egy AR s40 vs Cav 880a összehasonlítás? Amennyiben persze Pesti vagy 😅
Zoli anno nagy potenciált látott a cavokban és szerette őket tuningolni. Hasonló méret ill hangszóró elrendezés mint az s50-ben. A magasa miatt színpadképben ill részletekben biztos elvérzik, de közép - /mélyekben meglepően sokat kiprésel magából.
-
-
-
Elhiszem, hogy parazitaeffektusok miatt hallható a különbség, de semmilyen szabvány nem írja elő, melyik legyen a fázis. Nem is tudod, belül mi az aszimmetria a két vezeték közt. (Valószínűleg a lakásodban zajosabb vezeték van a trafó primertekercsének annál a felénél, amelyik a szekundertekercshez közelebb van, így kapacacitív csatoláson átmegy a zaj a trafón abban a felállásban, amelyikben rosszabbul szól. De, hogy melyik vezeték a zajosabb, az esetfüggő.)
-
-
törölt tag
Ököl szabály: Venni hallatlanul kábelt nem szabad.
Ha elégedett vagy a jelenlegiddel, az ok, én csak annyit írtam, ha tudsz kérj próbára. Dobozaidat le kell cserélni ez tiszta ügy, ha rca-n vagy a node2i-vel, próbáld ki koaxon is, egész más világ. Dobozcsere és koax a 2I-be és nem is kicsit léptél előre.gyuri: Nem így értettem, de így már tiszta. Mindig lesz feljebb, de vállalható már az a D/A szint, jelen pillanatban is. Összértéken meg ismered a véleményem.
-
törölt tag
Nekem node2 I van, és külső dac is, és itt a fórumon van róluk a véleményem. Röviden, analóg oldalon nem nagy cucc a dacja, koax-on tök más, simán felér egy amp cserével, koaxon használva áráért külső dacot sem találsz jobbat maximum mást és még ott akkor a futómű rész. A más alatt itt főleg csöves dacot értek. Feltételezve rendes kábeleket hozzájuk. Áráért rohadtul rendben a dolog, és a doboz cseré mellé én kivenném a szűrődet, legalább egy próbára. Meg ha tudsz kérj kölcsön másféle kábeleket próbálni.
migabi: nevem senki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest