Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
Sziasztok,
Van egy Dell 3542-es laptopom (i7 4510u, 8gb ram, 840m) már elég régóta, nemrég lett frissen pasztázva egy fórumtárs által.
Pár éve vettem bele egy Samsung Evo 850 250GB-osat, ez van a gépbe rakva, erről fut a win, és egy caddy keretbe ( [link] ) raktam az eredeti seagate 500GB-os vinyót ( [link] ). Az tűnt fel, hogy nagyon magas az alap CPU használat, miután elindítom a gépet, értsd ilyen min. 50% de inkább 70-100% között mozgott.
Teljesen újraraktam a wint, úgy hogy a caddy a hdd-vel nem volt betéve, majd utána teljesen leformáztam a hdd-t is, viszont még mindig hasonló a helyzet kicsit javult ilyen 30-40-50%-on pörög alapjáraton (nem fut semmi). A neten talált dolgot alapján lefuttattam egy percig ezt a Windows Performance Analyzert, visszaolvasva az adatokat ezt kaptam alapjáraton. (discord volt megnyitva csak, képernyőmegosztással) [kép] [kép] [kép]
Ez alapján az ntdll.dll hibára próbáltam megoldásokat keresni, pár honlapon ajánlott dolgot ki is próbáltam de egyik se oldotta meg.
Viszont ha kiveszem a caddy+hdd-t akkor mintha minden helyreállna, az alapjárat ilyen max 10% vagy az alatti inkább.
Tudnátok javasolni valamit, hogy mit lenne érdemes megnéznem/kipróbálnom, hogy tudjam használni az ssd+hdd kombót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest