Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• valeno

tag

Sziasztok,

Van egy Dell 3542-es laptopom (i7 4510u, 8gb ram, 840m) már elég régóta, nemrég lett frissen pasztázva egy fórumtárs által.
    Pár éve vettem bele egy Samsung Evo 850 250GB-osat, ez van a gépbe rakva, erről fut a win, és egy caddy keretbe ( [link] ) raktam az eredeti seagate 500GB-os vinyót ( [link] ). Az tűnt fel, hogy nagyon magas az alap CPU használat, miután elindítom a gépet, értsd ilyen min. 50% de inkább 70-100% között mozgott.
    Teljesen újraraktam a wint, úgy hogy a caddy a hdd-vel nem volt betéve, majd utána teljesen leformáztam a hdd-t is, viszont még mindig hasonló a helyzet kicsit javult ilyen 30-40-50%-on pörög alapjáraton (nem fut semmi). A neten talált dolgot alapján lefuttattam egy percig ezt a Windows Performance Analyzert, visszaolvasva az adatokat ezt kaptam alapjáraton. (discord volt megnyitva csak, képernyőmegosztással) [kép] [kép] [kép]
    Ez alapján az ntdll.dll hibára próbáltam megoldásokat keresni, pár honlapon ajánlott dolgot ki is próbáltam de egyik se oldotta meg.
    Viszont ha kiveszem a caddy+hdd-t akkor mintha minden helyreállna, az alapjárat ilyen max 10% vagy az alatti inkább.
    Tudnátok javasolni valamit, hogy mit lenne érdemes megnéznem/kipróbálnom, hogy tudjam használni az ssd+hdd kombót? :)

Új hozzászólás Aktív témák