- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
válasz
ricsip #54367 üzenetére
Nem támadásképpen írtam az előző kommentemet, hanem tényleg érdekelne, hogy akkor ez az ntdll folyamat mit mutat/mire utalhat ha azt mondod hogy nem hiba.
Abból gondoltam, hogy esetleg hiba lehet mivel irgalmatlan módon zabálja a procit ez a folyamat abban az esetben ha ssd+hdd kombó van a gépben, míg csak ssd esetén nem jelentkezik. Gondolom, hogy ez lehet egy hiba közvetett jele is viszont az eredeti okra nincs tippem ezért érdeklődöm itt.
Tudnál mondani valamilyen módszert/vizsgálatot, amin el tudnék indulni és segítene a problémám megoldásában? -
valeno
tag
válasz
ricsip #54363 üzenetére
Nem vagyok informatikai zseni/hozzáértő, ezért azokból tudok kiindulni, amiket a neten találok és ha nem oldódik meg a problémám, akkor fordulok hasonló fórumokhoz, mint ez is mivel rengetegszer kaptam már hasznos tanácsot.
Ha az ntdll nem valószínű, hogy hiba, akkor mit gondolsz, mi miatt lehet? -
valeno
tag
Sziasztok,
Van egy Dell 3542-es laptopom (i7 4510u, 8gb ram, 840m) már elég régóta, nemrég lett frissen pasztázva egy fórumtárs által.
Pár éve vettem bele egy Samsung Evo 850 250GB-osat, ez van a gépbe rakva, erről fut a win, és egy caddy keretbe ( [link] ) raktam az eredeti seagate 500GB-os vinyót ( [link] ). Az tűnt fel, hogy nagyon magas az alap CPU használat, miután elindítom a gépet, értsd ilyen min. 50% de inkább 70-100% között mozgott.
Teljesen újraraktam a wint, úgy hogy a caddy a hdd-vel nem volt betéve, majd utána teljesen leformáztam a hdd-t is, viszont még mindig hasonló a helyzet kicsit javult ilyen 30-40-50%-on pörög alapjáraton (nem fut semmi). A neten talált dolgot alapján lefuttattam egy percig ezt a Windows Performance Analyzert, visszaolvasva az adatokat ezt kaptam alapjáraton. (discord volt megnyitva csak, képernyőmegosztással) [kép] [kép] [kép]
Ez alapján az ntdll.dll hibára próbáltam megoldásokat keresni, pár honlapon ajánlott dolgot ki is próbáltam de egyik se oldotta meg.
Viszont ha kiveszem a caddy+hdd-t akkor mintha minden helyreállna, az alapjárat ilyen max 10% vagy az alatti inkább.
Tudnátok javasolni valamit, hogy mit lenne érdemes megnéznem/kipróbálnom, hogy tudjam használni az ssd+hdd kombót?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Macbook White 13" unibody
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest