Hirdetés
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Mobil flották
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Bitlockerrel szeretnék titkosítani egy mobil hdd-t, de sehogy sem sikerül. A gépház Bitlocker kezelő menüjében, illetve a sajátgép ablakában a különböző meghajtókra rányomva felkínálja a bitlockeres titkosítást a rendszer a gépbe pakolt ssd-re, egy beépített 2,5" hdd-re, a bitlocker to go menüben pedig jelzi, ha kártyaolvasóval sd kártyát csatlakoztattam, azt is engedné titkosítani.
Viszont amit szeretnék, egy usb 2,5" mobil hdd-t azt nem engedi, egyszerűen hiányzik minden menüből a titkosítás lehetősége. Kipróbáltam egy másik külső winyóval, azt sem látja. Kipróbáltam több usb csatlakozót is, sehol semmi. Amúgy mindkét hdd tökéletesen funkcionális és kezelhető a gépben, csak a titkosítás lehetősége nem jelenik meg esetükben. Adat van mindkettőn. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston A400 480GB (garanciás)
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 2db.van
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi