- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
Az alaplapi hangkártyát bios-ban tiltsd le, hátha segít.
AC3filterben pedig mindenféle 5.1, ac3 passtrough opciokat ki kell pipálni. Ezek után nekem sem ment minden lejátszóval, a tuti az hogy VLc-ben win32waveout kiterjesztést adsz meg a beállítások/hang/kimeneti modulok-nál. Aztán lejátszásnál kiválaszthatod, hogy hang/hangeszköz/spdif -
partymaci
aktív tag
NEkem ugy van, hogy koaxal van osszekötve a x-fi music egy yamaha rx-v361 erőlködővel. A hangkari driverrel feltelpült program amiben belehet állitai a hangmódokat, ott Digital I/O van beallitva. Viszont az erősítőn is be kell allitanom, hogy csak stereoban vagy 5.1-ben akarok zajongani. Sztem az erősítő beallitasait nézd át.
-
kgerg
csendes tag
valamiért csak stereo jelet közvetít ki a kangkártya ha az spdif et használom ha sima hangszóró beállításokat de hang és a hangkártya beállítása is 5.1 re van állítva az ac 3 is azt jelzi h befelé megvan a dolby kifelé csak sztereo ötlet ez a végső amit ki tudtam eddig hozni. Bocs h ennyit fárasztalak titeket de szeretném ha jól működne kösz az eddigi segítségeket és várom az újakat
bocs h az utcsó 2 ben magamnak válaszoltam félre nyomtam
-
-
Winzsolt
aktív tag
Nekem az audigy 4 driverével elég csunya tapasztalataim voltak.
Egyébként úgy kötötted össze optikai kábellel, hogy van egy ilyened?
Még próbálkoznék AC3filterrel.
Egyébként rádió, vagy egyéb forrás használatakor szól a többi hangfal is? esetleg próbáltad analóg módban ugyanezzel a hangkártyával?
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest