- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #36262 üzenetére
Valószínűleg Excaliburt. Most van nálam kölcsönben egy másik jófajta kábel, ha az meggyőz, akkor beruházok én is.
Nekem gránit nagykereskedő a nagybátyám, kértem tőle. Aztán kifizettette.
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #36248 üzenetére
Elindultam, de meg is állok...
Márványlapot honnan "érdemes"?Sanci
Köszi
Sajnos még megvan -
zetecR
addikt
válasz
xtremetuning #36248 üzenetére
Mi lehet a különbség a Focal Chorus CC700, CC700S és CC700V között?
Látszólag a magas hangsugárzó nem ugyan olyan (?), ez lényegi különbség?
-
Dollface
tag
válasz
xtremetuning #36151 üzenetére
Hát semmi extra,márkátlan kábelek. 2000ft körül volt darabja. De a helyzet az,hogy több géppel,több kábellel is csinálja a jelenséget. Van Xbox360,van PS3 és van Blu-ray lejátszó is. Namármost három eszköz,három különböző kábel. És mindegyiknél előfordul.Gyanítom,hogy az erősítő lesz a ludas...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36135 üzenetére
12kilós dipól?
na látod,mié nem lett volna jó neked egy egybeszett. ott mélynyomóval együtt nincs ennyi
bibi,én meg motoroztam Pilisbe -
törölt tag
válasz
xtremetuning #36135 üzenetére
Gratulálok!
Téged ismerve biztosan alapos és kitűnő munkát végeztél!
Sok élményteli órát Neked!!! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #36061 üzenetére
Jól emlékszel az árakra, ha igaz, az új 3D változatok sem drágábbak.
Analóg kimeneten is eszméletlen jó a hangjuk. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36067 üzenetére
Bocsi csak közben bicikli láncot szereltem
Megnyúlt neki a lánca szerintem mert már most dobta le magáról a héten másodjára és most kivettem belőle közben másfél szemet. De jó is volt ez a melegbenAha, én ezeket valamiért csak procinak hívtam
Neked Lexicon van? Bár nézem, hogy egy csak 24bit-et tud. Ezért elfogadnék egy ilyet, meg majd egyszer remélem lesz valami hasonlóm, de szigorúan csak gyári áram kábellel, hogy kötözködjek is egy kicsit
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36065 üzenetére
ideje rászoktam,h a buzukival járok ki terepre.
praktikus oka is van,nem féltem,h leér az alja,de általában jól jön.
akinél meg látom,h emiatt nem adna megbizást(ostoba), azt meg szakmai dolgokkal meggyőzöm,h nekem adja a melót.
köv alkalommal meg az asszonyéval megyek,az már vállalhatóbb jármű.1x meg szakérteni mentem. a CBRel
egyik régi épitész tanárom millével járt a határkörnyéki melókra.hátán meg a terveknek a hengermegjött a 935ös.kipróbáltam.hát izé,hajszállal jobb,mint a 840esem volt gyárilag,de jelentősen más a hangja.ez gyárilag is egész tűrhető,sztem a most kapható használt 40rugós erősitőket igy is veri.ellenben totál összetörte a posta.megyek értékbiztositást intézni hétfőn.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #36067 üzenetére
Ehh...
Saját példával éltél?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36065 üzenetére
Őszintén bevallom nem tudom mi az SSP
Nekem is mindig ezt tanítja Apum.
De nagyon sok ilyen ember van és nem lehet mit tenni ellenük
De ők tudják, ha ettől boldogok akkor legyenek, bár ki tudja mit hoz még az élet, mert azért kiszámíthatatlan, és majd lehet jön valaki aki más normálisabb felfogással árul ilyeneket, akkor tőle veszik meg és nem Sancitól.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36060 üzenetére
Milyen erősítőd van ami ezt feldolgozza?
Na csak ennyire nem szereted azt az embert?
Ki gyártja majd, ha nem publikus akkor jöhet privibe
, kíváncsi vagyok mert gondolom magyar az illető
Bár mit jelent hogy olcsóbb, mert ha még fele a legolcsóbbnak, nekem jelenleg az is drága lenne
ricsik
Fogalmam nincs Tajvanon mennyiért dolgoznak a munkások
Nem akarok tippelni
Bár így belegondolva a Cinemasternél lehet az 90%is mert az sok ezer euró
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36055 üzenetére
Hm
Cinemaster-t veszel lemerem fogadni
Volumen fog nekik is számítani.
Nem tudom mennyi cinemaster-t adnak el, de közel 80% haszonnal szerintem, mér ha az alkatrészek bekerülését nézzük.
A Dune nem tud ekkora haszonnal dolgozni, és gondolom ők meg a mennyiséget helyezik előtérbe, a minőséggel szembe.TCr
Oppónak nincs itthon kereskedője, már mint csak Angliából veheted meg.
De lehet valakihez házhoz megy, és nem kereskedőhöz -
TCr
veterán
válasz
xtremetuning #36055 üzenetére
Mit veszel? Oppo?
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35856 üzenetére
van egy filmvilág topic fáradt gőzben, ott osztjuk egymást, mint vérbeli filmkritikusok..
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35865 üzenetére
Bizony- bizony. Ha tudnád, hogy vette. Telefonon rendelés, semmi meghallgatás. Mindent újonan mondjuk nem használt, de csak úgy össze válogatás nélkül. Nem tusom a pontos tiupusokat, de majd felteszek egy képet a rendszerről, aztán kitaláljuk mik a pontos márkák. De az erősítő az tuti, hogy pathos félcsőves.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #35836 üzenetére
Amiket én töltök, szinte mindegyik bír angol DTS hanggal, mellette pedig a magyar DD (AC3) lebutított bitrátával. Amit ő akart írni, azok a HD hangok: "ezért is igyekszem teljes BD lemezképfájlokat letölteni"
-
medvezsolt
senior tag
válasz
xtremetuning #35836 üzenetére
Tudnátok segíteni az én eredendő kérdésemre? Köszönöm.
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #35832 üzenetére
Pontosan, AC3 általában van, de dts5.1 vagy DTS-HD Master Audio már annál ritkábban.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35803 üzenetére
Egyetértek, én is ezért szeretem a focalokat. Sok ismerősöm mikor eljött és meghallgatta őket, pont e miatt lett később boldog focal / jmlab tulajdonos.
Van most egy haverom akinek Dali ikonjai vannak, és mikor átjön mindig sóvárogva hallgatja az enyémet, hogy milyen szép részletező a magasa, azt mondja kár, hogy nem lehet áttenni a daliba -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35763 üzenetére
Melyik tápkábelről van szó pontosan?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35772 üzenetére
Az az igazi szoba amibe minél több focal van.
én már csak tudom -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35745 üzenetére
Nagyon komoly, tetszik a hozzáállásod, nem veszel köztes megoldásokat.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35763 üzenetére
Figyelek én mindenre
Dorian
Akkor is jött a zaj, ha az alces-be volt dugva az erősítő? Nem pont ez lenne az értelme ennek az alcesnek, hogy az ilyen zavarokat megszüntessen, vagy szűrjön?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35769 üzenetére
Kis ravasz!
Így már világos.
(#35770) kasee
Akkor mi a gondod? Mindent úgy kötöttél össze, ahogy kell. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35764 üzenetére
Az Electra 1008Be nem dipól, viszont jobban passzolna a frontjaidhoz. Dipólokat nem is tudnál ideálisan elhelyezni. Lehet, hogy nálam sem szólna jól, ki kell próbálnom valami hasonló, háromszög alakút!
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35750 üzenetére
Ilyen háttérsugárzóról szoktam álmodni.
(#35759) robi0604
Az erősítő és a tévé HDMI összeköttetésének legfeljebb a képernyőmenü miatt van jelentősége. Valamint abban az esetben, ha a lejátszóból HD hangokat kap az erősítő és a képet vinné tovább a tévébe. De settopbox esetében erről nincs szó, ahhoz megfelel az SPDIF is. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35753 üzenetére
Ezermester tuningosnak
Ezt a tápkábelt régebben linkelted, hogy volt nálad teszten, meg is vetted végül?
-
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #35754 üzenetére
Ok, köszi, felhívom....
-
sirfer
aktív tag
válasz
Fanatic
Megcsináltad a mennyezetet is?
Milyen diffúzort néztél, nem találom megint a márkát.... -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35750 üzenetére
Én azt hittem hogy minden hangfalad JM Lab
Te tudod hogy az vagy-e
Nem ütnek el egymástól nagyon? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35748 üzenetére
Nem vagy elégedett vele? -
cekkk
veterán
válasz
Szép kis dolgokat vásároltál
Meg kérdezhetem, hogy nálad a hátsókhoz milyen hangfal kábel megy? -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35742 üzenetére
Ez a jó, hogy mindig lehet javítani a hangon, olykor kis dolgokkal is. Bár a kábel szerintem az egyik legnagyobb dolog, mármint a hangra gyakorolt hatása. Szerintem néha nagyobb a javulás egy kábel cserével mint egy komponens cserével.
Milyen kábelek lettek?
És milyen sztereó erősítő?Most voltam egyik ismerősömnél és töltöttem el nála néhány órát kellemes hallgatózással. Martin logan és mark lewinson, krell sacd lejátszó rendszerével.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35740 üzenetére
Na mesélj!
Csak azt ne mond, hogy az utopiákat lecserélted -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #35682 üzenetére
Szia!
Itt vagyok, igen kicsit eltüntem. Említettem már, hogy esküvőkre járok fotózni, így nekem a nyár erről szól. De most már igérem vissza térek közétek
Mi újság amúgy, volt valami fejlesztés az otthoni rendszerben? -
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #35734 üzenetére
Sajnos időm nem engedi annyiszor, pedig jó lenne. Élőben...
-
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #35732 üzenetére
Az nekem is megvan, imádom. Megnéztem már vagy 10 alkalommal.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35722 üzenetére
majd legközelebb, adagolni kell az ilyeneket szépen lassan mértékkel
-
bajnokpityu
félisten
válasz
én párom 2-4 hét múlva szül,egy ideje le lettem tiltva a meghivásokról.
Egy hónap távlatából is bocsi Dorian.
Én is csak úgy vagyok eltűrve a kábeleimmel,h közben épül a babaágy -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35721 üzenetére
félreértettél.
egymást buzditják, ki milyen tápkábelt készitett,és milyen lett.
kajak nem mérnek semmit,csak élvezik a hatást.ők,akik olyan dacokat készitenek, amit pl láttál képen.mértek már eleget.tűzhely fölött lágyitják a rezet, meg csillámszalagot használnak,meg mittomén.volt aki megpróbálta mérni, aztán rájött,h mérési hibaezért csináltam egy-két tömör 2.5es drótot is tegnap.hát igy elsőre én nem tapasztaltam azt a hatást,amit meséltek,h többet számit, mint egy IC,de ettől még nem hajintottam ki az ablakon.
-
python1
veterán
válasz
Csoportos házimozi terápiára gondoltál?
De ha varró vagy főző tanfolyamot mondtál volna neki lehet,hogy nem szolt volna rá semmit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
rakok a tűzre, ne aludjon el
tök jól összefoglalták egy DIY fórumban,ahol hálókábelekt gyártanak.
pár éve még azon vitáztak a hifisek,h van-e hangkülönbség az ICk között.megjegyzem,ma placebosnak tituláltak megint, h mit variálok az ICkkel...
tényleg bunkó tudok lenni, de nem értem. ezek tényleg olyan dolgok,hogy letét ellenében hazaviszed,és vagy jobb,vagy nem.ha nem,visszafizetik ennyi. de hogy azon vitázni,h hülye,aki elindul a kábelbótba... -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #35701 üzenetére
Jól ment a teszt?
Már mint Integrának gondolom tetszett.
Majd egyszer én is megejtek egy kis látogatást,ha lehet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35699 üzenetére
neeem,
Hofi jobban mondta.kérek egy almát. kettő lett, maradhat? -
BBéci
legenda
válasz
Peti tegnap és ma is írt az Index tévés topikjába.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #35680 üzenetére
Köszönöm az üdvözlést!
Főleg a kábeltémára...
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35673 üzenetére
Ezt privátban vagy telefonon, vagy ping és pongozás közben, amihez mostanában meleg van.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35671 üzenetére
Meccsen biztosan legyőznél, mert egy elrontott poéntól elborul az agyam és utána mélyen a tudásom alatt játszom. Ezért hagytam abba a versenyzést.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35669 üzenetére
A hang bizonyára jobb lesz valamennyivel, azon javítana a szubláda, de a szobaakusztika és a dobozok elhelyezése mindenképpen bele fog szólni a végeredménybe, erre céloztam.
Ugyanazt mondjuk, csak másképp. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35667 üzenetére
Egy szóval sem akartam lebeszélni a mélyládáról, csak arra világítottam rá, hogy csodákra az sem képes minden esetben.
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #35662 üzenetére
A sub-bot a szoba másik felére raknám (kb a szoba átellenes sarkától 1,2 méterre). Film/zene arány kb 40-60%.
BBéci, köszönöm. Sajnos most ezzel kell együtt élnem
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35659 üzenetére
ezt úgy mondják felénk, hogy: "mittendrin, statt nur dabei"
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35655 üzenetére
Összehozzuk.
Otthon is Synthesise van. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35651 üzenetére
A Házimozi Studióban meghallgatható a Synthesis Array rendszer.
Ha a sztereó lenne a fő preferencia, nem azt választanám, hanem Meridiant. Természetesen az Utopia után.
Kinézetet illetően a K2 frontjai nekem tetszenek, de erre is érvényes az előző mondat.(#35652) Peak
Westendben Synthesis??? -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #35651 üzenetére
westend mediamarkt "zárt" hallgatószoba H/K AVR-360-ra akasztva egy K/H BDT20 BluRay lejátszóval...
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35643 üzenetére
Valaki betette ide a cikk linkjét, amikor szóba került a Synthesis, azért reméltem, hogy Te is elolvasod.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35643 üzenetére
de
most is mennék hozzá, csak nem tudom eldönteni, hogy végülis valahogy megoldható e egy rejtett belső antenna, és akkor a gyári motoros teleszkópos antenna (ami már nem gyári benne és ez is tönkrement..) helyét lezárom és lefényeztetem, vagy pedig egy s2000 botantennáját rakjuk be a gyárim helyére. mert be lehet forgatni az kasztnimhoz is gyönyörűen, csak a lemez alá kell olyan rögzítő gyűrűt késziteni hozzá, ami pont szögben megtartja. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35627 üzenetére
Ugyanaz a kettő, ezt megírtam az Array cikkben, amit ezek szerint nem olvastál.
A Terminator Salvation hangjáról is szóltam néhány szót benne.(#35626) Integra
Így, hirtelen olyan hangdoboz ugrott be, ami jobb lenne meg sem említeni, mert anyázni fogsz miatta, de sebaj.
Revel Ultima GEM2.
Csupán 137 mm a mélysége, falra is szerelhető és eszméletlen jó a hangja. Hallgattam Lexicon procival-végfokkal háttérként és Mark Levinsonokkal sztereóban.
Még gondolkozom a kérdéseden. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35518 üzenetére
Ebből nem következik az, hogy a Focal (Te is tudod, hogy a kedvenceim) hazudna a 28 hertzzel. Az olcsó vackokat gyártó Recoton hazudik hatalmasakat.
Egyébként a Synthesisek kifejezetten házimozira szánt cuccok, eleve számolnak azzal, hogy legalább kettő, az Everestben négy mélyláda viszi a 80 hertz alatti hangokat. Ezért nem szükséges alacsonyra hangolni a frontsugárzókat.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35515 üzenetére
Legalább tehettél volna a kérdésed mellé egy rakás vigyorjelet!
Az Utopia szerinted a kérdező árkategóriája? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35318 üzenetére
én is hallottam már kőpadlós házimozi szobát.hát izé.én izlésemtől távol állt.
BBéci:sztem akármit át lehet rajta vinnni,mivel analóg,csak rohadt jó kábel kell hozzá.
extrém:volt wharfid?naneeee.
nekem is.
hallgattam vagy 1 hónapig.aztán kicsrtéltem a hangszóróit.igy még egy hétig
utána csak buliban kapcsoltam be az egész hifit.sosem ültem le elé,nem értettem mi a baj. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35318 üzenetére
2008. őszén jártam egy gyönyörű, horrordrága házban, riportkészítés céljából. A házimozi az alagsorban volt berendezve, a nappaliban 65-ös Pana plazma, Arcam FMJ CD-játszó és sztereó erősítő, Revel Performa hangdobozok. Ez utóbbiak 9-10 méterre álltak egymástól, köztük 2x3 méter üveg teraszajtó, a hallgatói pont 6-ra a tévétől. Tulaj elővette aznap, 13000 forintért vásárolt cédéjét, hogy azzal teszteljem a rendszert. Külön-külön mindkét Revel gyönyörűen szólt, de semmi közük nem volt egymáshoz, akár más-más zene is mehetett volna rajtuk. Napokig nem tértem magamhoz, így kell kidobni az ablakon pármillió forintot. Az akusztikát nem említem, mert gyakorlatilag nem volt olyan.
(#35323) adamssss
Pontosítsunk, a Gladiator c. filmet 2000-ben mutatták be! -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35320 üzenetére
én is, amit látok az alapján pár helyen lukat kell vágni az álmennyezetbe, hogy tovább tudd adni a kábelt, azt kijavitani, lefesteni és kész is.
egy jó kábel behúzóval meg viszonylag egyszerű meló is. tudom, mert 7 emeleten keresztül húztuk át a tetőről a 2 koax kábelem a műholdamhoz, 2 fő munkája 12 óra alatt...
azt nemtom Dorian hogy oldotta meg. mr Dorian?
én többek közt irtózom a gipszkartontól, egy borzalmasan gagyi, igénytelen, rettenetes épitő anyagnak tartom, de eltofgadom ha vaki ezzel szórja tele a lakást mert ez olcsó és gyors. épitészetileg már más történet, de jelen esetben viszont nem okozhat gondot az a nyavajás hdmi kábel
nekem is elég komoly feladat volt, hogy hogy oldjam meg a kábelezést, világitást a házimozihoz, esztétikusan, szépen, követve a lakás minimalista elegáns arculatát. szivtunk is vele keményen.. akusztikailag már most mondom, hogy nem egy matyóhimzés, de nálam is adott volt a fal, a beosztás, a terület. Bécitől már most félek mit fog mondani -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35314 üzenetére
jaja, ezt akartam mondani, hogy akkor marad a gipszkarton szétkapás, ütni pár helyen lukat bele, aztán áthúzni, ilyen kecónál nehogy már gondot okozzon 20-30ezer ft javitás. a hdmi kábel húzósabb lesz
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35315 üzenetére
Rettenetes alkotások születnek, amikor a belsőépítésznek, lakberendezőnek fogalma nincs az akusztikáról, példa erre az összes magazin, Lakáskultúra, Szép Lak és társai. Borsódzik a hátam, amikor a bennük lévő képeket nézem.
-
válasz
xtremetuning #35303 üzenetére
Az tetszik, a hifi már kevésbé mi?
Dorian. Mondjuk úgy hogy ott van a helye, de nincs fixen rögzítve. Amúgy jó észrevétel mert sajnos párszor berezonál emiatt, de már születőfélben van a megoldás... Igen lehet kicsit távol vannak a frontok de 5 m-re ülünk a vászontól.
Integra: Igen ott fent. Egy sima HD projector. Sajnos hdmi-vel nem tudjuk összekötni csak s-videóval, mert a rohadt villanyszerelő beletörte a kábelt a falba, és nem tudjuk újrahúzni.
A vászon a plafonban van onnan ereszkedik le. -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #35296 üzenetére
én nem a szubjektiv véleményekről beszéltem...
hanem az azon kivüli egyéb fizikai tényezőkről, jelenségekről, stb. -
válasz
xtremetuning #35285 üzenetére
Szerintem ne személyeskedjünk. Fölösleges, én csak elmondtam a véleményem, senkit meg nem sértve vele. Ti is elmondtátok, és mint értelmes emberek vitatkozunk.
Az a megjegyzés pedig, hogy komoly rendszer közelében nem jártam, megalapozatlan. Lehet páran össze..-nák magukat, ha meglátnák, hogy hol szoktam a szerény kis rendszeremmel mozizni, meg zenét hallgatni...
De ezek után lehet fel is dobok pár pics-et... -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #35285 üzenetére
szerintem ennek nincs köze ahhoz, hogy véleményt formálhasson valaki egy komponensről, jelenségről...
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #35261 üzenetére
Nekem csak az időzített kikapcsolás hiányzik a Denonról, olyan alap funkció... Vagy csak hülye vagyok és nem találtam?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35261 üzenetére
a 2309é is éppcsak jobb.
ez a kétoldalas izé nem éppen Nobel-dijas találmány. Bár tényleg elég tré az arcamé is.. -
manoska
tag
válasz
xtremetuning #35245 üzenetére
jön a fekete autó?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35245 üzenetére
én is szeretném elolvasni
bmwm3
ha teheted olyat vegyél,aminek van koaksz digi kimenete.
aki megvette a viba dacomat, próbálunk utólag megoldást találni,hogyan kerüljön rá.mert sztem azért digi kimenetük ezeknek majdcsak jó már valamire.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #35208 üzenetére
A direktsugárzókat a hallgatóval egyvonalban elhelyezve nem lesz surround hatás, az szinte biztos. Furcsa egy ábra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35165 üzenetére
3 milla ez a kis izé?
3 csillagot kapott tesztben, ingyé sem kéneaz a baj, h szerencsére esztérikai igényem nincs sok.ezért tud egy randa erősitő,hangfal levenni lábamról a hangjával,h ellenállhatatlan vágyat érzek fizetni...
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35172 üzenetére
nos, ehhez először gyanítom az 5.1-es rendszerem kéne lecserélni, mert az jelenleg egy piszlicsáré hkts11. olyan megoldást keresek helyette idővel, ami szintén kompakt. nincsen nagy helyem, nem akarom megölni a terem hatalmas hangdobozokkal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hallottad amúgy már a tuningos rotelt?
jó volna végre egy jobb rendszert hallani,mert egyelőre semmi jobbat nem hallhattam... -
törölt tag
válasz
Szia!
Éa hogy szolgálnak a JL Audio dobozaid? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #35163 üzenetére
szeretem a hangját
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34876 üzenetére
köszi
attól még távol vagyok, várjuk meg a kalibrálást és a teljes összedugást, utána lehet öröm é bódottájelenleg még okoz pár dolog ráncot a homlokomon...
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34770 üzenetére
Szerintem nekünk megfelel...
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34751 üzenetére
Ha jó ponton fűrészeli, akár még sikerülhet is, annyit megér neked is nem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34744 üzenetére
szétszedhetem?
másfélkilóssal tuti szét tudnám szedni
egyébként a hasonló ok miatt próbálkozom én is a szénkábel,ezüstkábel helyett a nagy tisztaságú kimberrel,audioquesttel... alapvetően teljesen másképp kell szólnia.
a dac háza egy avx-es srác által fejanánlott régi anagló műholdvevő háza lesz.nyilván elő és hátlapot még gyártnai kell hozzá.de a ház nehéz,massziv,elég jól rezgésmentes.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34742 üzenetére
mik ezek a dobozok a kábel testén?
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #34740 üzenetére
Milyen transparentet vettél?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34738 üzenetére
merre repült?
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34734 üzenetére
Nálam nincs ilyen...
Nem hall semmit, mert csak azért sem érdekli.
Ha venni akarok valamit, akkor vagy jó hangulatban van és jól fogadja, vagy jönnek a kifogások, hogy ennek mi értelme, kábel-kábel, hangfal-hangfal, mostanában úgysincs időd hallgatni...
De azért a nem mindig ekkora sárkány. -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34704 üzenetére
Ezzel az állásponttal teljesen egyet értek, csak félek, hogy megint mosolyszünet lesz, mert kitaláltam ismét valamit...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34704 üzenetére
B*ssza meg...
bekapcsoltam.első pillanatban helyre került minden.tegnap ennyire fáradt voltam.nem huz ez sehova,úgy jó ahogy van.szállitásnál megcsesztettét a koaksz kábelét,most meg letört.csönd lett...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #34701 üzenetére
a dacom gyártója Pisti is mondta,h 3 nap,mire a dac eléri végleges hangját.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34701 üzenetére
Ez lesz...
Attól félek, hogy kihozza a rendszer hibáit.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34699 üzenetére
Kb. 1 éves, frontokhoz és a centerhez.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34697 üzenetére
Ezt már cekkk is kérdezte és magamon is csodálkozom, de egyszerűen hétköznap nincs időm este. Eddig hétvégére pedig mindig volt valami.
Az a baj, hogy úgy nem akarom bekötni, hogy ne tesztelgessem egy kicsit, és el kellene pakolni a cuccokat, ami egy kis idő.
Így hátráltató tényező van elég... -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34693 üzenetére
Ne is beszéljünk hangsugárzó kábelekről, mert még mindig nem kötöttem be az újat...
ricsik
Oda egy 2.5-es minimum illene.
Pokzoli
Az ötlet egy próbát még meg is érne, de nem ezzel a kivitelezéssel!
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #34693 üzenetére
Akkor már nem is mondom, hogy nekem a hátsó hangfalhoz 15m megy, 1.5-es kábel. Többre nem volt akkor pénzem. Előbb utóbb cserélnem kéne az biztos.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #34689 üzenetére
Kíváncsiságod kielégítése bármikor megoldható.
Megjegyzem, az 500-as 60-as hangerőn kishíján lebontotta a házat, a 400-as 70-en ad normál mozihangerőt. Áramfelvételnek erre is 1,5 kilowattot írnak.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #34689 üzenetére
Pedig inkább sörhas, mint víz fej...
Bocs, nem személyeskedés, csak nem bírtam kihagyni.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #34680 üzenetére
Még nem az igazi a hangja, de már alakul.
Valami érthetetlen okból kifolyólag, cirka 1-1,2 méterrel kevesebbnek méri a hangdobozok távolságát, mint a valós, kivéve a háttereket. Próbáltam forgatni a mikrofont, de hiába. Ilyennel még nem találkoztam. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34684 üzenetére
sörhas?!
legközelebb dukátim lesz, nem érdekel, hogy hogyan, meg hogy lerohad, meg olasz fos, de a japán vas mellett lesz végre egy olasz is, mert gyönyörű, a hangja, a formája és ha épp működik, akkor nagyon jól működik, kevés ide bármilyen highend hifi meg mozi
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q70BAT) 190CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! akció
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest