- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #123474 üzenetére
Huhh,na majd visszatérünk rá..
-
Ear001
addikt
válasz
bajnokpityu #123467 üzenetére
De , már gondolt, igaz nem szubládánál, hanem komplett hangdoboznál, lásd Sonus Faber Extrema. Az el tök jó, két baj van vele, az egyik, hogy az ellenállásokon marha sok hő keletkezik, és macerás hűteni, pedig odabenn nem ez az egyetlen hőtermelő dolog. A másik, hogy zabálja a teljesítményt, hiszen itt az ellenállás fűtésről is az erősítő gondoskodik...
Amúgy az eredeti Extrema nagyon jó kis doboz, ha sikerül rendes erősítést találni elé.
-
Sefter
veterán
válasz
Igen, írtam, hogy rosszul fogalmaztam
Mögöttem volt még a konyha/étkező ~30nm -ert kellett mindkettőnek kiszolgálnia, akkor és ott a passzív membrános volt a nyerő (papíron dupla kraft..), nálad viszont szépen adta a kettő + az italautómata a batman-es duhajkodásban -
Norbi 72
veterán
válasz
Neked van mérőmüszered hozzá?
Ha valamikor át tudsz jönni megmérhetnénk az enyémet,5-ös.
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
A gond az hogy a membran is es a reflex is mindig ellentetes fazisban fog szolni mint az eredeti hangszoro, ezert inkabb reflex es nem zart.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #123461 üzenetére
Méréseink szerint a T-12 már 22 hertztől egészen élvezhetően szól, 25-től pedig teljes erővel. Nyilván nem italautomata méretű frontokhoz való.
(#123456) dunkel
Átfutottam a linkeket és egyiken sem nevezik egyértelműen reflexesnek. Csak ahhoz nagyon hasonló a működési elve. Tény, hogy a passzívmembrános konstrukció zárt, mert nincs rajta nyílás. -
ithomas
őstag
válasz
Áráért akkor volt jó, amikor még ~150k körül mozgott.Jelenlegi 220k-s áráért nem biztos hogy ezt választanám.
-
Sefter
veterán
válasz
Ámen
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #123381 üzenetére
Mikor jössz át meghallgatni az enyémet?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #123276 üzenetére
Eszembe jutott. Az Index Fórumban alapjog az ignorálás beállítása.
-
válasz
bajnokpityu #123276 üzenetére
Now that was evil son, behave yourself!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
bajnokpityu #123270 üzenetére
....ja ...azt én is próbálom .......
.....szóval akkor mit/mihez és mi alapján állít be .......? (.....de maradjunk a kommersz dolgoknál.....)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
bajnokpityu #123256 üzenetére
..... rendben, akkor röviden:
1, kijelenthetjük, hogy a kb. 0-800.000+ Ft-os kategóriában, a bemérő rendszerek, "becsapják" a hallgatót (kategóriától függően jobban vagy kevésbé) és használatukkal változik (színeződik) a hang?
2, vagy igen is minden esetben javítanak (valóságosabbá, hallgathatóbbá teszik) a hangon és érdemes használni?( az alap beállításokat (távolság, freq. vágás) most hagyjuk, kimondottan a szoba és egyéb korrekciók tükrében, melyek minden esetben belenyúlnak a frekvenciagörbékbe, még a visszaverődéseknél is)
(#123257) xtremetuning
"Megcsinálja a frekiátmenetet relatíve lineárisra."
...igen ezt próbáltuk "boncolgatni, mi is, hogy mihez képest lineárisra .......
"mivel a bemért értékeket valamihez viszonyítani kell, ezt (ezeket) előre meghatározzák a szoftverben, hogy szerencsétlen algoritmus tudja, mit-mihez viszonyítson és a "gyárilag megadott hangképhez" egyre jobban hasonlító hangzást hozzon létre ...... tehát mondhatnánk: minden bemérő rendszer a fejlesztők által meghatározott hangkép beállítására törekszik, hogy ez tetszik-e a felhasználónak (vagy melyik cégé tetszik) egyéni ízlés dolga ....."
.... de nem akarok hitvitát csinálni ebből a kérdésből, mindenki hallgassa úgy ahogy neki jobban tetszik .....
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bajnokpityu #123248 üzenetére
Mindez mit sem ér a kb. 100-500 ezres sávban, ha eleve sz@r az elő/végfok és "gyenge" a hangminőség. Szvsz.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
bajnokpityu #123242 üzenetére
...... nem kell elmondani a "nagynevű cégeknek", ők tisztában vannak vele ..... de olcsóbb egy szoftveres korrekciót "legyártani" és hozzátenni az elektronikához, mint valóban jó minőségű alkatrészeket tenni bele ..... nem kell messze menni, régebben, majd minden (több) gyártó az Audyssey-től liszenszelte a "rendszerét, majd mindenki (legtöbben) nekiálltak saját rendszert fejleszteni (vagy megvették: lásd Onkyo-Pioneer/MCACC-AccuEQ) .... a "milliós fejlesztések" (leszámítva pár professzionális gyártót) jobban megérték, mint a pár dolláros liszenszdíj!!?? ..... pedig egyik sem jobb/rosszabb önmagában, mint a másik ..... szóval (ezért tuti kapok) ezek a "milliós fejlesztések" és a "folyamatosan javuló, pontosabb bemérések" a legtöbb esetben szoftveres fejlesztések, amit nem milliókból, hanem "pár sor átírásából" oldanak meg a gyártók (persze egyértelmű, hogy a komolyabb gépekben a bemérő rendszerhez tartozó elektronika+ mikrofon is jobb minőségű, de ott már az ár is jóval magasabb, így belefér), mert a szoftveres fejlesztés olcsóbb és olcsóbban "belerakható" a gépekbe, mint a jobb minőségű alkatrészek ..... szóval a gyártok nem hülyék és egyben profitorientáltak, így majd mindenki ugyanazt a "szoftver alapot" használja ..... hogy ez mit mér, milyen megadott értékekkel, milyen mikrofont és feldolgozó elektronikát tesznek hozzá az már szabadon beállítható/választható ..... és még az is hozzájön, hogy (igaz senki nem így fogja fel) valóban "előre beállított hangzásképeket" használ minden bemérő rendszer (itt nem az EQ-ra, vagy a Vol-ra gondolok), mivel a bemért értékeket valamihez viszonyítani kell, ezt (ezeket) előre meghatározzák a szoftverben, hogy szerencsétlen algoritmus tudja, mit-mihez viszonyítson és a "gyárilag megadott hangképhez" egyre jobban hasonlító hangzást hozzon létre ...... tehát mondhatnánk: minden bemérő rendszer a fejlesztők által meghatározott hangkép beállítására törekszik, hogy ez tetszik-e a felhasználónak (vagy melyik cégé tetszik) egyéni ízlés dolga .....
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bajnokpityu #123242 üzenetére
Gondoltam, hogy bele leszek szerkesztve.
Ez marketing jórészt. Ha nem tennék, annyira csökkennének az eladások, hogy bezárhatnák a bazárokat.
Kb. új autó szindróma. Azok is évente kevesebbet fogyasztanak 6 %-al, mégis 7-10 liter ma is egy városi benzines autó átlagfogyasztása...hm.
Vagy 4K? Azt sem 2 nyugdíjas portás fejlesztette, kis túlórapénzért.
És szükség volt rá, mikor az LCD technika úgy szar ahogyan van? Inkább pumpálnák az OLED-be azt a rengeteg pénzt.
A sokpontegyet is csak azért fejlesztik, mert mindenki lohol az újdonságok után, hiszen ilyen a társadalmunk. Ha valami 2 évnél öregebb, az már elavult. Hát én így látom és nem látom be, hogy a HM erősítők egyre jobbak lennének. Nem bizony és ha szigorúan a hangjukra koncentrálunk, akkor semmi esetre sem történik előrelépés. Az anyaghasználat romlik, egyre satnyább alkatrészek kerülnek beépítésre, akkor hol a fejlődés?
Tisztelet a kivételnek, mert van az az osztály, ahol semmit nem sajnálnak. Viszont kevesek kiváltsága, hogy elérjék még ebben az életben. A nagy átlagról beszélek, nem a hájendről'.
Abszolút saját véleményem és nem kiáltvány, még mielőtt valaki a fejemre olvasná, de így gondolom. Bocsi.
(#123244) Dorian: Hidd el, értem.
De nehezen tudom elfogadni ezt a "hozzáállást", mert nem 2 Forintról beszélünk...
-
tomic
addikt
válasz
bajnokpityu #123232 üzenetére
Köszi,hogy szóltàl rànézek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #123035 üzenetére
olvadást természetesen nem olvadásnak kéne irni, hanem eggyé válásnak. nagyfrekin különösen problémás lenne, de nem nagyon hallani, hogy pl az ethernet hálózatokat fél évente újra krimpelnék. ami végülis hidegsajtolás.
-
Pazolini
senior tag
válasz
bajnokpityu #122852 üzenetére
szerintem 6200 és 7200 között vhol...
7010-et viszem hallgatózni, csak ebben a hidegben szállítva kell majd pár óra bekapcsolásig... -
Pazolini
senior tag
válasz
bajnokpityu #122845 üzenetére
Kösz, bajnokpityu (a teljes hozzászólást) !
Szerinted SR7010 elég lehet neki (247.2-nek) egyelőre 20nm-es könyvtárszobában, később egy 30 nm-es és nagyobb belmagasságú tetőtéri nappaliban?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #122845 üzenetére
Ez az úgynevezett "hajtási képesség" kiszűrhető valamilyen műszaki adatból?
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #122808 üzenetére
A legdrágább AQ kábeleket szerintem sehol nem szokták csak úgy készleten tartani
Nem véletlen. Azért ha kell mondjuk valakinek boxer vagy cinnamon, akkor elég jó üzletet tud csinálni 1-1 akció keretén belül.
Szerk.
Most látom, hogy az előzőnél elírtam. Szóval mindenki pénzből él és senki sem hülye. -
válasz
bajnokpityu #122735 üzenetére
de jelen esetben inkább vennél egy 10 éves cuccot mint egy újat 150-ért?
-
válasz
bajnokpityu #122735 üzenetére
Igen tudom, ezért is óckodom egy kicsit a használt dolgoktól.. de ha jobban járok vele, akkor sajna nem tudok mást tenni...
vagy esetleg más alternatíva?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #122680 üzenetére
Pár perce szintén abból a filmből néztem pár jelenetet, szubláda és Atmos próbaként.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ja függ, de 2V alatti jellel csúnya lenne ha túlvezérelné bármelyik szubot is.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Az enyémek nem mászkálnak....
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #122605 üzenetére
Csak nem bírtam ki, hogy ne kapcsoljam be. Kézre már elég meleg volt
Most bekapcsolva hagytam, csak vissza kellett jönnöm melózni. Estére remélhetőleg tökéletesen átmelegszik és kipróbálhatom, hogy mit is tud igazából, de már a kóstoló is nagyon tetszett (ennyit arról, hogy olcsó mozit rakok össze...) Közben megnéztem a kábelkosarat is, mert megvettem tőle mindent. Az összekötőket raktam be első körben, abból kettőt biztos megtartok (bár a másik kettővel nem tudom, hogy ki mit tudna kezdeni lévén, hogy RCA-XLR, max átszereltetni lehet). Neotech NA 12165 FP120R-rel, meg FP601G-vel és igencsak jól szól, nem gondoltam volna. Hangfalkábelból van még NS1965 FP202-vel, azt is megnézem majd este, de a VdH D300S olyan jól megérti a Micro-t, hogy nem tartom nagy esélyesnek ellene a Neotech-et.
-
rayoliviero
veterán
válasz
bajnokpityu #122581 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
bajnokpityu #122581 üzenetére
Rendben, koszonom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
bajnokpityu #122567 üzenetére
Koszonom a tippeket, kiprobalom oket.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #122466 üzenetére
Ok
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #122463 üzenetére
Az addig ok, de én amikor az olive-val grabbelek nem hallom a különbséget az eredeti és a készült flac között.
Akkor ott most nincs jitter?
Tényleg érdekel a téma.
Az összes gyári lemezem fenn van rajta és jó. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #122463 üzenetére
Erről van szó.
-
lemmy9
őstag
válasz
bajnokpityu #122212 üzenetére
Ax5, Ax10 akart lenni amit irkáltál?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #122093 üzenetére
Menüben hozzárendeltem a bemeneteket, előlapi kijelzőn. De kuka. Ebből tényleg szerviz lesz.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #122040 üzenetére
Mert XT legnagyobb kritikusa XT....
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #122006 üzenetére
-
Ear001
addikt
válasz
bajnokpityu #121819 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Sonoma rendszer nem konvertál át, a DXD viszont már egy konverzió eredménye.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #121672 üzenetére
Visszajön módosításra,és tökéletes lesz!
Iszonyat az erő benne,azóta sem sikerült a kanapémat remegtetni,hiányzik na.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121673 üzenetére
Nem elég a két T12?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #121672 üzenetére
nah, rittig elrontottam. ez nem a mért, hanem az EQ utáni becsült diagram. majd holnap...
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #121639 üzenetére
+1
Szinte borítékoltam,hogy elégedett leszel vele.
Nekem meg,azóta is hiányom van basszusban,következő projekt meg is van. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121630 üzenetére
Nekem is csak husky van, de nekem hatalmas ugrás volt minőségben az előző aq kábelhez képest.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121635 üzenetére
BUÉK Pityu!
Csodák nincsenek, de olykor léteznek. Nem tudom, hogy közülünk hány embernek tűnt volna fel ez. Mindenki rakja a kezét a szívére!
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #121537 üzenetére
De nem az ARCAM saját mérése volt, hanem külső eszközzel hangnyomás mérés...
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #121541 üzenetére
Szívesen Pisti!
A soundcare-t még nem tettem aláörültem,hogy nem kaptam sérvet,legalább 50kg. Jelenleg 40x40x20 mm-es bükk kockák vannak alatta,viszont a márvány nekem bejött alatta.
Már is hiányzik a hangja.
Jelenleg van tere kifutni magát,8m-re van tőle a szemben lévő fal,kíváncsi lennék,hogy mire képes a duó,de már most látom,hogy nekem is valami hasonló megoldás lesz az OB-k hez. -
gabo01
őstag
válasz
bajnokpityu #121541 üzenetére
Pont ma akartam kérdezni, hogy mi újság a ládákkal!!
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #121516 üzenetére
Én ezt a felkeményedést pl a center esetén nem éreztem, de a szekrénynek átadott rezonancia egyértelműen és drasztikusan csökkent.
De írtam is, hogy van ebben azért jó rész kényelmi funkció is a parketta miatt. -
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #121514 üzenetére
igy, szerintem másik típusra gondoltál.
Amit írsz "kissé felkeményíti a hangot", nálam úgy éreztem hogy a Z7-es gyengeségének tartott kissé mosott mélyen javított.
-
válasz
bajnokpityu #121306 üzenetére
skippeltem aztan lefutott az egesz es annyi. Nalunk az akusztika katasztrofa. Gyakorlatilag nincs, szoval nem veszem annyira a szivemre.
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #121290 üzenetére
a bal sub hallhatóan brummogósabb helyen van, a jobb oldali fülre sokkal kedvezőbb volt
A bal sub nem rontotta az összképet? Nem tudtál/akartál neki jobb helyet keresni vagy a dirac ezt is megoldotta?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121290 üzenetére
Jó... a Dirac nyilván.
De én a fapados rendszerekről beszéltem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121284 üzenetére
A hangerőt, fázist manuálisan kell összehozni a szub hátulján. Egy érzékeny dB mérő és/vagy egy jó fül mondjuk nem ártana. Ha nincs spéci szub EQ akkor végülis "csak" ennyi.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #121278 üzenetére
Pityu! Nálad HC3800 volt, amikor legutóbb ott jártam? Egyébként sziasztok mindenki! Nem haltam ám meg
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #121278 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint még a 600-as Arcam sem kezeli külön a két szubot (pedig talán három kimenete is van). Elég vegyes a felhozatal ilyen szempontból. Pl. Az Anthem "fejlett" rendszeréről azt gondoltam na az már biztos rendesen kezel két szubot. De még a 710-esen is csak egy kimenet van. Onkyo-k meg már bőven középkategóriától nyújtják ezt a szolgáltatást relatíve fejlettnek tűnő szub eq-val.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #121049 üzenetére
Ezt láttad, olvastad? Szintén Classé és B&W.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #120931 üzenetére
Köszönöm!
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #120928 üzenetére
A 9 pontos mérést hallgatói pozíciók alapján vagy... ?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
bajnokpityu #120798 üzenetére
De azok.
-
Csabroncka
addikt
válasz
bajnokpityu #120792 üzenetére
Pityu abban a kategóriában ahova a DUNE 102 kell oda bőven elég a digit kimente is! Tudom miről beszélsz, de feltételezhetően nem Lexiconok mellé kell - na erős a példa de szerintem érted azért.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #120792 üzenetére
Viszont nem mindenki ugyanannyira érzékeny erre. Van hogy a hallás van hogy az igényszint miatt.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #120478 üzenetére
Az a baj már annyi sületlenséget olvastam, hogy a saját fülemmel (agyammal) hallottakat is fenntartással kezelem.
De azért próbálok nem átbillenni a ló túloldalára sem. Most kizárólag anyagi megfontolásból léptem vissza a Boxerre. Később meg még bármi lehet ...
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
bajnokpityu #120340 üzenetére
Trasparentel?
A dynaudio-val kipróbáltam, ott nem tetszett. Nem TR.
Most meg. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
bajnokpityu #120337 üzenetére
Szerintem ez kecskekefélés.
Vagy aktív váltó biamp-al vagy egy kanóc.
Elgondolkoztam mennyibe kerülne egy trans. ref. a kettős kábelezés. -
gabo01
őstag
válasz
bajnokpityu #120337 üzenetére
Basszus akkor ezek szerint mégsem a biwire AgPt hangfalkábelt kellett volna megvennem?!
Nálam is marad a biwire az tuti!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #120327 üzenetére
Még soha nem hallottam, hogy pozitív változást okozott a kettős kábelezés.
Valamint az a legnagyobb baj, hogy sokan automatikusan, próbálgatás nélkül kettős kábeleznek. Ahogy esik, úgy puffan.(#120328) Thom!
Bármennyire kiváló a maga nemében az a REL és a Velodyne, 20 centis hangszóróik miatt nem hasonlíthatóak a harmincassal rendelkező T-12-höz. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #120325 üzenetére
Szerinted hasraütésre szerelik rájuk a csatlakozó paneleket? Azt erősen kétlem.
De mint tudod, kettős kábelezés ellenes vagyok. -
Ear001
addikt
válasz
bajnokpityu #120015 üzenetére
Nem, semmi trükk, csak az egyik fajta van a + hoz bekötve, a másik fajta meg a - hoz. Hogy miért jobb így, mint bármilyen más felállásban, nem tudom, de jobb. Ha a japó nem mondja, sose próbálom ki.
-
Ear001
addikt
válasz
bajnokpityu #119967 üzenetére
Nálam viccesen van kétféle kábel. Azonos gyártó két modellje, az egyiken csak oda megy a hang, a másikon meg vissza. De ez a ritka kivétel, amúgy teljesen igazad van.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #120010 üzenetére
Azt hittem azt is együtt vettétek...kicsit nehéz kihámozni a beszélgetéseteket.
Akkor majd beszámolót kérünk a DIY subról!
Szerk: A kábeles részt miért vetted ki?Mást is érdekelhet.
-
gabo01
őstag
válasz
bajnokpityu #119984 üzenetére
Már nem sokáig kell sub nélkül moziznod!
Szerintem is nagyon beletrafáltál!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #119980 üzenetére
Nem minőségi, hanem árkategóriáról beszéltem.
Az S/5 meglepően jó, az általam olvasott tesztek csupa jókat írnak róla. Az is mond valamit, hogy az Ultra High-end review az egyikük. -
gabo01
őstag
válasz
bajnokpityu #119973 üzenetére
Szerencsére Te találtál olyan kábelt aminek jó a közepe is, amiért nagyon hálás vagyok!
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #119911 üzenetére
Mivel, hogyan próbálta mérni a különbséget?
-
benceb77
tag
válasz
bajnokpityu #119863 üzenetére
Ma éjfélig van a 40% kedvezmény az extremeaudionál úgyhogy ez sajnos most nem opció...
-
gabo01
őstag
válasz
bajnokpityu #119856 üzenetére
Természetesen nem tökéletes de áráért nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt megfelelő elektronikákkal és kábelezéssel!!
Ezen tényleg lehet jazz-t és soul-t is hallgatni!!
Egy dologra kell figyelni, hogy az általános állapotán felül polydome jó állapotú legyen!! -
kigyi_23
addikt
válasz
bajnokpityu #119780 üzenetére
Írták, hogy küldenek levelet vagy SMS-t a feladás előtti napon. Na kedden megjött, de se levél se SMS
Még jó, hogy volt nálam annyi pénz.
-
Smiley
addikt
válasz
bajnokpityu #119546 üzenetére
Persze, a megjelenites (kepek, infok, arak.) mind memoriabol es cache-bol jon, az interaktiv dolgokhoz, mint a regisztracio, vasarlas, stb ehhez mar szamolni kell es ezert doglenek ilyenkor.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kétlem hogy szándékos....
Tavaly is lehaltak teljesen. Most azért valamivel jobban bírja, meg látni, hogy folyamatosan frissítgetnék az akciós listát. Azt hittem idén azért már jobban felkészülnek a tavalyi hibákból tanulva. -
kigyi_23
addikt
válasz
Én leadtam a megrendelésemet szóval a hiba nálatok van
Cinnamon lett a végén.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #119544 üzenetére
Jó, hogy Husky nincs.
Biztos elcsábulnék.
-
lemmy9
őstag
válasz
bajnokpityu #119459 üzenetére
Azért mert 10.3
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #119149 üzenetére
Unom már, hogy mindig én húzom le szegény kiállítókat...
Minden tiszteletem az övék, hogy 1 nap alatt felépítették a szobában szobát. Maradhatna is a fent említett cég ennél a tevékenységnél.
A képben csak 3 dolgot hiányoltam (
) : jó fehéret, jó feketét és dinamikát. Lapos volt mint a dög. Élesség, mintha rossz lett volna a fókusz, pedig csak nem kellett volna ekkora vásznat erőltetni. Képzaj nem volt rossz (PS Audio volt a vetítő előtt). Mozgások borzalmasak.
Hang : mivel nagy arccal be lett harangozva a 'ne ülj az első sorba, mert lefújjuk a hajad' stb nagyképű prológok után, khmmmm, voltak bizonyos elvárásaim. A 2. perc után, miután realizáltam, hogy nem, ezek nem viccelnek, TÉNYLEG ennyi, szivem szerint kijöttem volna, de Patika miatt bentmaradtam.
A szoba jól ki lett eqzva, de dinamika 0, mélyek döglöttek, az atmos meg a saját 7 csatornámat sem közelítette meg. Ezt azon ismerősök is megerősítették, akik már jártak nálam.
Ahhoz képest, hogy a trinnovtól az a mérnök jött összelőni, aki a Cedian minden elismerést besöpört a JBL-el, inkább maradt volna otthon.A demo előtti pr dumától meg kimondottan hányingert kaptam, mondván olyan sok amper kellett a 10500 watthoz, hogy másik épületből kellett hozni az áramot......
Ha teheted menj be a HMStúdió nappalijába, ott az 5.2 elmossa ezt, ami itt van.
Elmondhatjuk, hogy a showt számomra a PH tagokkal való éves mekizés mentette meg.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #119143 üzenetére
A 270-es belmagasság is problémás valami oknál fogva?
(#119141) mhmpista: Csak azért kérdezem, mert én még soha nem hallottam túl feszeset.
De még elég feszeset se sokszor.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #119149 üzenetére
Itt!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #119136 üzenetére
De az is lehetett akár akusztika miatt is, nem?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #119128 üzenetére
[link] de hogy most 800 vagy 1000 szerintem tökmindegy.
Nem azt írtam, hogy elérte a Husky-t.
Írtam, hogy jobbnak hallom.
Az meg már egyéni koordináta rendszer kérdése, hogy ki szerint illetve kinek éri meg az árkülönbség. Szívem szerint igazából én is két Huskyt használnék, de sajnos nem feneketlen a malacpersely, van ahol kénytelen leszek spórolni.(#119130) mhmpista:
"A boxer még megfogottabb volt, nekem mármár túlságosan is. Én lehet nem is tenném zárt szubhoz."
Ezt magyarázd már el nekem.
Amúgy volt nekem is Virgo Sub-X-em, nekem tetszett.... de az már nem egy olcsó kábel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #119111 üzenetére
Vagy ha nem is kompresszió, de valami valami csúnyaság. De pl emiatt szokták az emberek részletesebbnek, dinamikusabbak, jobb terűnek mondani a hangot.
De nem kell egymást meggyőznünk. Szeresd, ami tetszik, én is így teszek.
-
CHaooSS
őstag
válasz
bajnokpityu #119030 üzenetére
T12-vel már szemeztem régen is, de nézem most van már T10-es is.. el kéne menni és meg kéne hallgatni, hogy mennyivel másabb a T10-es, de lehet nem kéne sajnálni a pénzt és venni egy T12-őt..
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #119015 üzenetére
Itt két különböző dologról van szó.
Amiről Ti beszéltek XT-vel, azzal is egyetértek, meg amiről Dunkel meg a többiek, azzal is.
Ez két különböző dolog és nem feltétlenül van közük egymáshoz. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #118994 üzenetére
Odáig eljutott a topik (egy része), hogy aki maximalista, az már nem is élvezi a motyót.
Mit is mondhatnék ?Szeretem, amikor Ők tudják a tutit.
Norbi for president.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #119000 üzenetére
Ne lépd túl azt a kört,amiben tudod,hogy nincs igazunk.
(#119001) Gazsi00 Útközben BBéci válaszolt.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #118994 üzenetére
Részletesebben?
-
Ear001
addikt
válasz
bajnokpityu #118921 üzenetére
Na igen, ez a klasszikus amerikai recept japános újragondolása. Hogy miért nem volt dinamikus és lehengerlő, azt innen meg nem fejtem neked, de hogy egy tölcséres egy gyors csövessel az tud lenni, az tuti. Viszont másképp csinálja, mint egy modern DSP vezérelte sokwattos tranzisztoros egy klasszikus dobozon keresztül. Te ezt szoktad meg, a tölcséres a fura.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #118886 üzenetére
Milyen ventillátorok/pálesz?
Csak 50-es hazai szilva van,az se sokáig..
Majd hozol,amit akarsz...
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #118883 üzenetére
Várlak!
XT: . Ha vihar lesz a szobádban is, jól csinálsz valamit. Így van.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #118879 üzenetére
Mikor jössz át mozizni?
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #118879 üzenetére
Majd megoldjuk azt is,idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest