- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
válasz
mZoleee #122738 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy a jobb hangminőségért cserébe vállalod-e a kockázatot.
Az itteni szellem tükrében én is használtan vettem egy közép-magas kategóriás erősítőt, de én speciel megszívtam...hdmi panel hibás lett, javítva is lett, majd fél év után újra meghalt.
Kidobtam az ablakon 100k-t.
Ezek után sokkal drágábban vettem egy új (hasonló kategóriás, de más márka) erősítőt 5 év garival.
Ez persze nem jelent semmit...legtöbben probléma nélkül hallgatják a használt vasukat évekig...de a nyugalmat és az új szolgáltatásokat keményen meg kell fizetni. -
törölt tag
válasz
Mindjárt két jó ajánlat a hardveraprón, 150 környékén: egy 2 éved Denon vagy Új Pioneer 930-as. Mindkettőt bátran ajánlom. De ez 6 éves és felülübereli. Még láttam egy Onkyo 818-at de abból alkudni kellene.. és bátrabban veszek mind ujat mert már bizonyitott, és a denon/Onkyo hangja bizony köröket ráver a másik kettőre.
-
Dorian
félisten
válasz
Simán. Hangminőségben össze sem hasonlíthatóak. Az esetleges meghibásodás pedig ritkán fordul elő és túlnyomó részt javítható. Én 3808-am amúgy épp meghibásodott, még nem vittem szervizbe, de tájékozódtam. Ha proci hibás, akkor is ~35-ből megvan. Na most ha megnézzük a jelenlegi azonos kategóriás erősítő és ennek a használt ára közti különbséget, az bizony sok-sok százezer Ft, elég sok javítás belefér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged