- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #140206 üzenetére
Nem jól nézted .... ez a "gonoszos" Bosszúállók/Igazság ligája "első része" .... így már ugye mennyivel jobb, mint a BM vs SM....
-
Dave567
addikt
válasz
Lacielvtárs #140206 üzenetére
Hát ebbe semmi komoly nem volt.
-
Dave567
addikt
válasz
Lacielvtárs #140164 üzenetére
Hát te tudod, a régi inkább Múmiásabb mint ez.
Bealudtam rajta. -
Dave567
addikt
válasz
Lacielvtárs #140152 üzenetére
Marha nagy idő pocsékolás, én már akkor megmondtam, nem fogja úgy adni, mint a régi MÚMIA filmek.
-
claire78
senior tag
válasz
Egyszer nézhető. Bár így nem nagy élvezet.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Most néztem meg,szerintem ne rossz,a kritikákkal ellenben.
Most látom,már nézed.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Nézd meg .... különben nem lesz értelme megnézni a folytatásokat....!!
-
nubreed
veterán
válasz
Én már a trailerétől is hánytam, már ott látszott, hogy vérgagyi az egész. Ha jót akarsz, nem pazarolsz rá időt.
-
spiky03
veterán
válasz
Egyszer mindent meglehet nézni.
-
daytonka1
tag
válasz
Lacielvtárs #140129 üzenetére
Megpróbálom a hangzás állítani.Köszönöm a tanácsot.
-
daytonka1
tag
válasz
Lacielvtárs #140125 üzenetére
Bemeres volt már a malaccal?????? Nem tudom mi az, microfont kaptam hozzá azzal volt bemérve de az csak a távolságokat.Én csak azt nem értem a szar kínai dvd ha rákötöm miért szól jobban ? A hangfal Mission LX-5 Hangfal. Az erősítő Marantz SR6012 .
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #140093 üzenetére
De szerintem inkább a második lesz .... a jelek szerint már azt sem veszem észre, ha tévedtem ....
-
alphamooncam
őstag
válasz
Lacielvtárs #140090 üzenetére
Eddig is láttam, hogy van egy-két "rajongója" , de azért bizonyítottan Ő sem tévedhetetlen.
Tulajdon képpen a tárgyi tudásával semmi bajom, csak hajlamos "magas lóról" beszélni, ami viszont nem mindenkinek jön be -többek között nekem sem...
Ettől függetlenül, amit a közösségért tesz az példás ( pont ) .
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #140090 üzenetére
Vagy valamelyik, vagy mindegyik, de az egyik biztos ....
arcitec:
Jól teszed .... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #140052 üzenetére
Mondjuk (remélem
) viccnek indult a "bögrézés", de pl. akár egy Focal Sib "bögreszettel" sok "látványos" rendszer kiváltható lenne "hangilag", de ugye az meg nem lenne akkora "vizuális élmény" ....
-
Quetz
őstag
válasz
Lacielvtárs #140052 üzenetére
Választhatod őket is. A szállítás tudtommal ingyen van
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139942 üzenetére
.... de nemrég láttam világító műpálmákat is vmelyik multinál (hamár "műgazt" akarsz) "tuinván" lenne .... a frontokra meg raksz egy -egy buddha és jin jang "kerámiát" hogy meglegyen az "egyensúly" is ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139940 üzenetére
Nem az oled, hanem a "hangulat" miatt ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139937 üzenetére
Kell egy kis "ambilájt" a fekete fal mellé (elé) és máris minden rendben van ....
-
Joshi
titán
válasz
Lacielvtárs #139931 üzenetére
Igen, igényes kialakítás. Mondjuk nekem a fekete fal nem jön be, szeretem a világos helyiségeket. A sötét dolgok nincsenek jó hatással a hangulatra.
-
krx21
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #139840 üzenetére
Csak mert mikor eladtam a régit, volt lehetőségem belenézni és hát azért volt benne por... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139757 üzenetére
Köszönöm az "ajánlásokat", de csak "különleges eseteket" vállalok ....
(látom hazaértél a "nyaralásból" Elvtárs, már többen is hiányoltak "-> belépő topik" ....
)
-
rottenbull
őstag
válasz
Lacielvtárs #139563 üzenetére
En nem tudom, nalad mi a helyzet, de nalam az van, hogy ezeknel neha nem tudom, hogy hallom e vagy erzem a melyet.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #139509 üzenetére
Inkább a kollégája,nem egy család.
-
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #139461 üzenetére
Artúr király? Elolvastam a leírását, ez vmi vér gagyi zs kategóriás film, nem?
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139461 üzenetére
Pandorum (2009)
9 (2009)
Terminator Salvation (2009) - különösen a Norbi rendszerén.Bakker, válogass 2009-ből, az úgy tűnik jó év volt.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #139458 üzenetére
Sz@r filmet hogy lehet ajánlani?Már 2 hete töröltem...
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Lacielvtárs #139398 üzenetére
próbáltam, de még mintha úgy sem ugyan az lett volna. bár franc se tudja már
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #139321 üzenetére
úgy legyen, én is megnyugodtam azóta
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #139319 üzenetére
múltkor én is csináltam ilyen tesztet kíváncsi voltam a yamaha mennyire jó 2.0-án és meglepődve tapasztaltam, hogy egy régi 20kg-os made in japan onkyo integra, és egy pár éves 100 ezres onkyo sztereo se tudott jobbat mutatni
-
kezo0
addikt
válasz
Lacielvtárs #139307 üzenetére
Ja, hát én Darvas Lászlón és a Hi-Fi Magazinon nőttem fel (ha valakinek ez mond még valamit), szóval nekem nem kell mondani, hogy az "igazi hifista" nem tekergeti a hangszínt, sőt, még a display-t is kikapcsolja az erősítőn, hogy nehogy az is befolyásolja az elmélyült zenehallgatást.
(Akkor kezdett meginogni kicsit a hitem, amikor már olyan dolgokat teszteltek, hogy mi van akkor, ha mondjuk sárga vagy piros színű pöttyöket ragasztunk a zeneszoba falaira, és kihozták, hogy az eltérő színű pöttyök más és más módon befolyásolják a hangzást...)
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #139307 üzenetére
Most ez a "színezés " téma egyáltalán nem áll messze a konzumer márkáktól,és ha azt vesszük a kábelekkel is színezzük a hangot.Ezért is áll messze a mozi a zenei vonaltól,ráadásul a mozinál nem is kell keresned annyira a valós megszólalást,néha elég röhejes némelyik film hangeffektus keverése. De még a komoly,zenére kihegyezett rendszerek hangja is csak töredékében tudja leutánozni a valódi hangszerhangokat,dinamikát.
Tehát sokat nem kell várni a mozis vasaktól,háttér zenélésre elmennek szódával.
-
kezo0
addikt
válasz
Lacielvtárs #139305 üzenetére
Áh, annyira nem vagyok sajnos jól eleresztve, hogy egyidejűleg két jó minőségű (értsd: drága
) erősítő is legyen nálam, amikkel A-B vaktesztet játszom. Általában akkor veszek meg egy új cuccot, amikor a régire már van vevő...
És bevallom, én egy leheletnyit rátekerek a hangszínekre, mert az én ízlésemnek (és valószínűleg a szobának is) az tetszik jobban. Persze a jó erősítők egyik ismérve – szerintem – az is, hogy a hangszínszabályzó minimális eltekerése a nulla állástól tényleg csak minimális változást eredményez. És ennél többre nekem nincs is szükségem. Most kicsit emlékeztet a hangzás életem első igazán zenei hangzású sztereó erősítőjére, ami egy NAD 3020-as volt... Persze másik szoba, más hangfalak, és az egész már csak az emlékeimben él, de azon szerettem még ennyire zenét hallgatni, mint most az RZ900-ason.
-
kezo0
addikt
válasz
Lacielvtárs #139301 üzenetére
Szerintem ne hallgass senkire, az összes nagyobb gyártónak vannak jobban és rosszabbul sikerült darabjai, az RZ900-assal pont jól fogsz járni. Én újra sok zenét hallgatok vele, amióta megvan, pedig az elődjén (TX-NR828) már szinte teljesen leszoktam róla.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #139301 üzenetére
Mozin nem mindig és nem mindenki számára jönnek ki azok a hiányosságok, negatívumok, amik sztereó zenével azonnal. Pedig folyamatosan jelen vannak, hallhatóak.
Természetesen ez is szubjektív.
Ha ingyen kapnék 3010=et, vagy hasonlót, azonnal elcserélném Marantzra, Denonra, Arcamra. -
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #139297 üzenetére
Nem én írtam, az a gyártó, márka nálam tiltólistán van, akorákat csalódtam bennük. Ez természetesen szubjektív.
-
Pazolini
senior tag
válasz
Lacielvtárs #139297 üzenetére
Azért már van összehasonlítási alapod, hogy el tudd dönteni. Drukkolok, h elég pluszt hozzon neked, ha már kiadod érte a drága pénzt... S ha Ombe segít, talán végeredményben összeáll egy hallgatható minőség.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #139293 üzenetére
Erősen kétlem, hogy elégedett leszel a 900 sztereó zenei hangjával, de ne legyen igazam.
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #139290 üzenetére
Mozira biztosan ok lesz a hangja.
Legközelebbi vasam valami komolyabb onkyo processzor lesz,már majdnem vettem az idén,de türtőztetem magam. -
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #139287 üzenetére
Gratulálok a fejlesztésekhez!
Én is kiléptem a van damme kábelek árnyékából,most Hydra-tálom a rendszeremet.
Remélem valóban hoz + ot hangban,utána jöhetnek a dobozok.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139284 üzenetére
2.000€ helyett most csak 670€ .... szinte ingyen van ....
Majd a 3100-as Onkyo és az 240-es Elac-ok mellé újítasz egy sub-ot, addig teljesen jó a jelenlegi ....
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139284 üzenetére
Gondolkodj , mert én priviben támadom másik fronton.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139281 üzenetére
A Sub 85 után egy Sub 1200 r és a következő negyed évszázadra elég is (ha nem költözöl 40nm-es nappalinál nagyobba) hosszabb távra meg azért mégsem tervez az ember ....
.... és képzeld, az 1200 r most éppen harmadáron van újban ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139274 üzenetére
Nincs nálam 240-es Elac (260-ból van jópár, néha már sok is, de azok most nem eladók
), de ha kell szólj és szerzünk ....
Viszont ha ekkor az érdeklődés a Canton sub 85-re, akkor lehet felteszek az apróra 2 sub 80-at (ugyanaz csak fényes az eleje) had fogyjon....
spiky03:
Az a nagy Marantz azért nem annyira nagy, hogy külön szoba kelljen neki .... elfér az a 6009 helyén is + 2 hsz a plafonra és düböröghet az új mozi ........ de persze értem ....
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139276 üzenetére
Óóóneee, kivel kell megküzdenem? Én előbb jelentkeztem, ugye?
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139267 üzenetére
Szerintem nem elég az a kis sub oda.
Szólj ha így van és veszem a vonatjegyet én is. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139269 üzenetére
De jó, hogy felhoztátok, már be is készítettem a számlatömböt a kocsiba ....
"egyszer ugyis meglátogatom, ha addig élek is"
Hogy egy klasszikusból idézzek "márpedig addig élsz" ....
.... Norbihoz valóban megéri elmenni hallgatózni.... már közelít a 4DX-hez, csak jobb ....
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139269 üzenetére
És mi lesz a következő az RZ900 után?
Helyes, látogasd is meg, de arra készülj, hogy már az ajtóban welcome drinkkel vár.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139267 üzenetére
Elég olcsón "dolgozik", azóta csak kenyéren és vízen élünk az asszonnyal.
Ide nekem is elég a szub, csak gondolok a jövőre is, ha nagyobb szobát kap a rendszer. De max majd én is elhívom ismét egy kis üzemlátogatásra, ha ráér aztán kiderül, hogy kell-e fejlesztenem vagy nem.
Norbit nem lehet beérni, nála egy úthenger van.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139261 üzenetére
Az biztos is, hogy elfog látni minden jóval.
Nekem is adott pár hasznos tanácsot és segített a rendszert is belőni.Jah és gratula az új vashoz majd.
Látom nem nagyon tudsz leállni.De még mindig igényt tartok a kis szubodra, ha egyszer megválnál tőle és jó áron adod.
És ráérsz még keresni másikat, mert még nem költöztünk új házba.
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #139261 üzenetére
Így felment a 710 ára?
Majd gondolom élménybeszámoló lesz, na meg kis ismertetőt megnéznék a beállításokról a 900-ason, mit ( vagy amit) fog rajta tuningolni Ombe ... Ja, ha elmegy hozzád direktbe úgy meg fog voodoozni , hogy az építette szobáig meg sem állsz
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #139257 üzenetére
És mikor lesz az? El nem hiszem az Atmos-t Nemir fogja telepíteni, említett 1-2 hónapja valami új találmányt a mennyezeti elhelyezésre .. Hol is tart az?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139257 üzenetére
Az egyezségtől független, az ár ugyanannyi .... a "feltételek" amik változhatnak ....
-
arcitec
addikt
válasz
Lacielvtárs #139254 üzenetére
Nem hiszem ez komoly? És meddig "jegeli", neked? Márpedig ha az is meg lesz, arra az Atmost- is illik megcsinálnod normálisan....A 710-et nem látom hirdetve ...
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #139075 üzenetére
Igen, próbálta már ki meg bekapcsolni?
-
WP14
őstag
válasz
Lacielvtárs #139066 üzenetére
Már tudok róla, ki kell dobnod a hallgatásom árát.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #139064 üzenetére
Szerintem jobban teszed, ha kihagyod ezt a kirándulást, mert utána hetekig nem lesz kedved otthon bekapcsolni sem a rendszert .... nekem se volt, miután hallottam ....
(de a lottó jó ötlet ....
)
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #139044 üzenetére
Viccesek vagytok kora reggel..
-
Patice
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #139041 üzenetére
Backstreet Boys reloaded.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139041 üzenetére
Azt hittema Five nyomott valami ráadás koncit.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139013 üzenetére
Ami most jó lesz biztos hangkeverésben nah meg látvány az a TF5.
Csütörtökön megyünk is haverokkal IMAX-be. Elvileg a 98%-át az új IMAX kamerákkal forgatták.
Mondjuk kár, hogy nem adják ott feliratosan.Így az majd marad 2D-ben.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138998 üzenetére
Pedig illene néha moziba is menni, nem csak mindig a torrent,
a végén még teljesen agyonvágod ezzel a karmádat....Mellesleg: ez az új Kong egész kellemes (most végeztem épp' vele), az elején jók a zenék, a végén kicsit sok a cgi, de az eddigi idei felhozatal 90%-át simán megugorja.... ja és tényleg jó a hangja is ....
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #139007 üzenetére
Ez még egy "előverzió" volt(720p,5.1),de nem kölcsönzöm ki a tutit.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #139007 üzenetére
Moziban nem volt rossz.
Én is tervezem, hogy itthon is megnézem eredetiben. -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #138998 üzenetére
Itthon néztem,és van külön szék is..
-
lemmy9
őstag
válasz
Lacielvtárs #139003 üzenetére
Nem te vagy. Én, és úgy emlékszem XT sem iszik alkoholt.
Amúgy antialkoholista. Hacsak nem az Antal alkoholista.
-
Dorian
félisten
válasz
Lacielvtárs #139000 üzenetére
Iszom én, de nem eleget
A pálinka téli ital, most a sör fogy. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138995 üzenetére
Norbinál élmény a mozi .... nem csak hallod, hanem érzed (és szinte látod) is a hangokat ....
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #138995 üzenetére
Héé,a héten jöhetsz mozizni!
------
Kong: Koponya-sziget.
Egy látványos csalódás,most néztem meg...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138993 üzenetére
"eléggé hasonlítok Norbi 72 úrra"
Ezek szerint Te is "rettegésben tartod" a szomszédokat a mozival ....!!??
-
WP14
őstag
válasz
Lacielvtárs #138978 üzenetére
A kivétel minden esetben gyengíti a szabályt, sőt, ha van kivétele egy megállapításnak, az már nem is lehet azon oknál fogva szabály.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138978 üzenetére
Az olcsó cuccos mozi játéknak jó, belépő szintre tökéletes, ha a tulaj boldog, csak csodát ne várj. Én is mágiáztam össze olyanokat, mint mondjuk tri-amp modolt Sony, és bár még mindig hiányolom, mert nem szólt rosszul, csak hát nem lehet versenyezni a hozzábbértők által összeszerelt kissé drágább eszközökkel, a Klipsch először bekötve azonnal elsöpörte, amit rengeteg kalibrálással és hákolással összehoztam.
Kivételből azért bőven akad. Nem küldeném azonnal el, akinek 50000-e van.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138975 üzenetére
Mondjuk ennek a kezdő vs haladó topiknak én sem látom az igazi értelmét, mert ugye mi van ha valaki egy több milliós hm-it szeretne beüzemelni, de fingja sincs arról, hogy a hsz vagy a hdmi kábelt hova dugja .... ill. ha meg valakinek van egy olcsóbb rendszere, beleássa magát a témába/hobbiba és már olyan szintre jut a "házimozis fingreszelésbe", hogy már az Atmos hsz-alá is tüskéket tesz, akkor ki melyik topikba "illik" .... ??
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138975 üzenetére
HKTS-t már tudsz guberálni annyiért, valaki 30-ért erősítőstül is kifogott egyet a belépő topikban.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138973 üzenetére
Haladónál nem kötnék bele, ha meghúzzátok a vonalat, csak akkor, ha túl magasan, de ilyen probléma nincs, egyetértek az összefoglalóval, hogy körülbelül azokba az ársávokba esnek. Belépőnél, és abban a formában volt illetlen.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138970 üzenetére
Hát ja .... én is nemrég olvastam, hogy mivel újra divatba jött az "analóg" az év végétől a jobb filmeket kiadják 7.1-ben bakeliten is .... és jönnek hozzá az új lejátszók is ....
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138970 üzenetére
Abból a felindulásból mondtam ezt, hogy nagyon szerencsésen kell válogatnod a használtpiacon ahhoz, hogy a láncodban ne fordulhasson elő oda-vissza alakítgatás, és egy ennek megfelelő jó rendszerre ne menjen rá a gatyád.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138968 üzenetére
Azért az elég káros, ha a rendszeredben van egy D-A-D konverzió.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138933 üzenetére
Szerintem hátra ez [link] is teljesen elég és (az íbéjes vásárláshoz képest) féláron van, persze ha a pénz nem számít, akkor mehet 20-30m Twin mix is hátra ....
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138933 üzenetére
melyik ez a referez kábel? erről lemaradtam
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #138924 üzenetére
melyik kábel a legjobb nálad?
-
Pazolini
senior tag
válasz
Lacielvtárs #138916 üzenetére
Engem is érdekel, de minthogy egyszerre vsz. csak az AVR-t cserélte, indifferens.
Érdekes és gyors kábeltesztet végeztünk hifis barátommal leggagyibb rendszerén; Rotel 820 ax sztereó és egy mission polc (nem tudom, melyik). 2 vastag Neotech antenna IC kábelt és egy szintén drágább Belden 8402-t a gagyi 8412-es xarrá vert. Saját rendszerben a köv. napokban tesztelem ezt a kis gagyi Beldent... Ha bejön, ez megy a 7010 és az XTZ közé összekötőnek. Talán a Ref 3-as nagy Cantonok is szeretni fogják. Talán...
Ja, közben látom, h kollégánál is Cantonok szolgálnak. Azért Reference álló dobozokon is meghsllgatram volna ezt az ordító különbséget!
-
gabi32
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #138916 üzenetére
Canton Chrono 508.2 DC a két frontsugárzó.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #138891 üzenetére
Ennyi.
A 7010-nem van nagy kijelzője is csak ahhoz le kell hajtani az előlapot.
De a filmet nézzed ne a kijelzőt.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #138888 üzenetére
Szerintem nem ronda.
Van azért ettől rondább is.
Én a középső tesójával szemezek itthon nap, mint nap, de eddig egyszer sem néztem rá undorral.A hangja meg több, mint kellemes, zenén is, nah meg mozin is.
Nekem is távlati tervem, hogy lecserélem egy 7010 vagy 7011-re.
Majd amelyik épp jó áron lesz, ha oda jutok.De előbb majd szerintem projektor/vászon projekt lesz, ha végre meg lesz a ház.
-
claire78
senior tag
válasz
Lacielvtárs #138879 üzenetére
Nem-nem.
Denon lenne helyette, méghozzá 4300!Csak üzleti okokból eladó.
De lassan marad, mert nem találok, olyan jó áron, mint amennyiért ezt vettem. -
Yocee
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #138874 üzenetére
Megnézem a leírást.
Olyan érdekelne, amire a 7.1-et bekábelezem, meg a plafon sugárzót is, de a surround back erősítése osztozkodik a plafonsugárzóval, egyszerre csak az egyik tud szólni.
-
Yocee
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #138871 üzenetére
És a Zone2 re vannak kötve az Atmos sugárzók?
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #138811 üzenetére
Bezony.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #138794 üzenetére
Ha anno jöttél volna velünk Gyurczyhoz meghallgatni a 607-eseket,már eladtad volna a házadat...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138801 üzenetére
Ja .... az asszonyt én is csak "kígyóbűvölőnek" hívom .... és nem rosszra gondolni, az Ádám + Éva vs kígyó + alma "konfliktus" miatt ....
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #138798 üzenetére
Ó dehogy vagy messze,ja de Szeged valóban messze van.
Szerintem nem vagy te messzebb semmivel a hangsugárzóid jobbak az enyémeknél,még arra kell egy nagyobb "lélegzet" az asszony részéről. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138794 üzenetére
Hát pedig az első 100-200 órában szerintem azt mondanád rá, hogy Klipsch szól, ha nem látnád....
.... és nem gond, csak vagy egy pár bejáratva és az után elég "érdekes", mikor bekötöm ezeket ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138791 üzenetére
A "csigát gyalog" mi ....
.... pedig ha tudnád milyen sz.r hangjuk van így "0km-esen" el sem gondolkoznál rajta, hogy elindulsz ....
.... ezért "nincs kedvem" hozzá, de majd hétvégén "szembefordítva, monóban, ellenfázisban, paplannal letakarva" a "régi módszerrel" behangolom őket ....
migabi24:
Csak itthon nem túl ismert, sokáig nem is volt hazai forgalmazója, mire lett meg ezek kifutók lettek, így nem is árulják itthon .... nyugatabbra sokan szeretik ezeket a tipusokat .... főként, hogy az xxl air blue 5 kifutó ára 90€ helyett 20€/m volt akciósan .... a star meg 18€ körül volt eredetileg .... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138788 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138785 üzenetére
Járasd csak úgy 20-50 órát és utána tedd vissza a régit .... lesz meglepetés ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #138781 üzenetére
.... és majd mit fogsz hallani "nem félóra" után, amikor majd "bejáratódott" az új kábel ....
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #138779 üzenetére
Hozott pozitív változást a hangban,Oehlbach?
-
python1
veterán
válasz
Lacielvtárs #138777 üzenetére
Köszönöm!
Rátapintottál a lényegre. -
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #138755 üzenetére
Az a baj Laci, hogy teljesen feleslegesen elhiteted magaddal, hogy a több az jobb és a kevesebb az csak szarabb lehet!
Egy normálisan beállított 5.1 szólhat olyan jól mint egy átlagos 7.1 és magas sugárzó nélkül is jó elhelyezés esetén van fentről bizonyos mennyiségű térérzet.
Szóval először valamelyik első 2 variációt állítsd be úgy, hogy normálisan kalibrálható legyen, aztán jöhet az atmos
Remélem jól emlékszem, hogy nálad vannak elég gázul a hátterek, ha nem akkor ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged