- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Tonyka 2 #138637 üzenetére
Valami hasonló a problémám nekem is ha magasan van,nagyon felülről hallom a surroundokat, mintha külön életet élnének olyankor,ha lejjebb helyezem azonnal helyreáll a 3D-s tér.
Gagyi64: A régi referencia hangom,az pont olyan tölcséres szub és a hozzá gyártott közép ill magassugárzó osszeállítás.
Most zenére lehet,hogy építek magamnak valami tölcséres rendszert. -
Kroland25
tag
válasz
Tonyka 2 #138627 üzenetére
Sajna idő hiànyában,mivel külföldön vagyok àltalában így nem sok idő van kisértetezgetni...de holnap még itthon vagyok lehet kicsit lentebb hozom öket..a hátsó fal kicsit kockázatós mivel ott a klíma,a vezetékelés meg a falban..ha jövök haza legközelebb hozok műszert ami megmutatja hol futnak a kábelek...de a két oldalsót lentebb hozom holnap
Filmcímet meg várom..kioróbálom... -
Kroland25
tag
válasz
Tonyka 2 #138625 üzenetére
Sajnos a bal oldalit nemtudom máshogy megoldani🤔🙁
Kép kicsit csalóka,170cm magasan van a két oldalsó és a hátsó is..általában 5.1 ben mozizom számomra elég teret ad,ha viszont 7.1 ben mozizom akkor kicsit hàtrább tolom a foteleket így a hátsó 2 is hallható..illetve nincsenenek álltalában döntve a fotelek így kicsit magasabra kerűl a hallgatói pozíció..ebben a helyiségben egyelőre így tudom megoldani a mozizást!! -
Tonyka 2
tag
válasz
Tonyka 2 #138288 üzenetére
Aztán egy régi nagy álmom vált valóra. A házimozi magazint lapozgatva mindig nagyot sóhajtottam a B&W teszteknél. Valamiért nagyon vágytam, h nekem is legyen egy BW szettem. Aztán lassan valóra vált. Szert tettem egy 604S3, LCR60S3, és 601S3 szettre. Természetesen később cseréltem a lefelé kilógó centert, és hátsókat. A 600S3 huszáros vágással kihagytam, vettem egy HTM61 ízibe. Hátra meg 602S3-at. Jah és a sub is cserélődött. Velodyne-ra, CHT12R
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138241 üzenetére
Szerintem senki sem (vagy csak kevesen) várja el, hogy "igazság legyen téve" kábel ügyben .... és azt sem vitatom, hogy van különbség kábel és kábel hangja között (az meg, hogy esetleg megér e annyit a különbség, amennyi az árkülönbözet és valóban jobb e a hang vagy csak más, az már vitatható, de ezt meg mindenki döntse el maga).... de amikor valaki tényként közli valaki, hogy a jobb hálózati kábel visszaállítja a színuszjelet vagy egy másfélméteres hdmi és hdmi kábel képe között óriási/hatalmas a különbség, azt azért nem kell(ene) szónélkül hagyni, mert többen olvasnak mint ahányan írnak ebben a topikban (is) ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Tonyka 2 #138261 üzenetére
Gratula, szépséges
Azért a cd/dvd tartót levennem a frontok tetejéről, szamomra illúzió romboló
Es látom a klasszikus tv mindenütt ott van...
Persze nem sertesnek szántam a szavaim.Dorian: úgy biza, es tudod az a durva hogy akkoriban azt hittem hogy teljesen jól szól es tökéletes helyen van az a szubocska...
Pedig már akkor is mondtátok hogy nagyon nem jó az ott, es igazatok lett...
Tudtam, csak nem sejtettem -
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138239 üzenetére
Ha figyeleted volna az "előzményeket", akkor láthatnád, hogy én pl. a "trollkodó frappáns" megjegyzésekre próbáltam"antitrollkodni" .... semmi bajom a "kábelezőkkel", de ha már valaki tárgyilagosan állit valamit a témában, akkor utána ne "legyen csendben", ha visszakérdeznek az állításával kapcsolatban ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138099 üzenetére
Sajnos ez már csak ilyen (mármint a fogyasztói társadalom) max. 2-3 évre szabad tervezni és cserélni "kell" még ha hibátlan is a dolog .... (pl. a kocsknál is 3 év után "fészlift" 6 évente új(?) modell, amitől már alapból is "tervezetten" esik az elődmodell ára 3 év után, de ott mégsem háborognak annyian, mint pl. a mobilos, házimozis vagy pc-s és stb. körökben.....
)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #138094 üzenetére
Az új formátumoknál az lehet sz..ás, hogy nem mindig tudni, hogy a készülék- vs tartalomgyártók melyik mögé állnak (mint, ami pl. most TV fronton a HDR-el megy) .... az új formátumokat (és új ficsőröket) meg szépen évente/kétévente csepegtetik, mint pl. az Atmos és a DTS X megjelenésénél is "elcsúsztatták" majd 2 évvel a megjelenést (hogy min.2x adj ki pénz, ha mindegyik új formátum kell), ezalatt 3 új generáció jelent meg AVR-ekből, miközben a még korábban megjelent Auro meg "mellékvágányra" került ....
jézusom:
Általában 30€ 20kg-ig .... -
törölt tag
válasz
Tonyka 2 #137416 üzenetére
Nem kell személyeskedni, még én is abból az időszakból való vagyok és nem ringatott senki virágkosárban. Inkább az álszenteskedést kellene befejezni. Azt pedig már tucatszor feljött mindkét topikban, hogy kevés a magyar kiadvány, eleve kevés az, ahol Dolbynál jobb hangminőség van szinkron esetén. Szóval lehet itt pampogni meg sírni, de a felesleges feszültségkeltést be lehet fejezni, mert jelenleg a semmi felett megy a perlekedés, aminek semmi értelme. Folyton mindig ugyanaz a téma, ugyanazok a párbeszédek folynak, az előző reakciód is kiszámítható és borítékolható volt. Nem először láttunk már ilyet. Most éppen te vagy az egyik fél. Előtted is voltak már több tucatnyian, és még utánad is jönnek majd bőven. Unalmas már ez, ugyanez megy a Netflixes topikban is, a Filmes topikban is, a Sorozatos topikban is, és még biztosan máshol is.
-
törölt tag
válasz
Tonyka 2 #137403 üzenetére
Miért, amazon nem szállít ide?
Elég régóta megy a sírás a topikban. Kb. olyan szintű, hogy három lábú széket akar valaki, de csak négy lábút lehet kapni. Miközben van 3 lábú is, csak utána kellene járni.
És valóban nem olvastam minden hozzászólást, mert mindkét topikban vagy trollkodás van vagy rinyálás és baromi unalmas már. Kell az atmos? Rendeled meg külföldről. Vagy nem megy az angol? Jah, bocs... -
spiky03
veterán
válasz
Tonyka 2 #137385 üzenetére
Igen ez így van és úgy néz ki ez is lesz a továbbiakban is.
Pl a 3 hét múlva megjelenő Logan-nél isDe ugye szerencsére vannak ügyes emberek és hip hop ide-oda tudják pakolgatni az Atmos hangot is.
Nekem még nincs Atmosos rendszerem, így nekem elég még a normál verzió is.
De ugye ami késik az nem múlik.Ez jobban érdekel, mint ez a nagy 4k mizéria.
-
Tuco78
aktív tag
válasz
Tonyka 2 #137044 üzenetére
Sajnos még mindig nem írtál konkrét tipust mit keressek!
Így sajnos nem fogom tudni mire gondolsz.
Nem azzal van bajom egyébként,hogy nem tudok kifizetni mondjuk 150ezret egy subra. Van ennél jóval drágább hobbim is.
Csak a számomra egyszerűen nem ér ennyit a dolog.
Inkább veszek azon a pénzen valami japán régiséget.
Az eredeti rendszerem ezzel az erősitővel egy yamaha hanfalszett volt egy heco subbal. Nekem tetszett. Azért adtam el mert úgy gondoltam jó lesz a pascal is. De nem lett.
Gondolom ez a wharfedale szett amit itt a segítőkész fórumtársak összeállitottak nekem határozott előrelépés lesz a yamahához képest! Hát még a sony pascalhoz!
Ez a lényeg sztem. -
Tuco78
aktív tag
válasz
Tonyka 2 #137034 üzenetére
Ok. Értem, de nem hiszem,hogy ahhoz a rendszerhez amit tervezek,ha lecserélem a sony pascalt lenne értelme 160ezres subot venni. Sztem.te már egy másik ligában játszol és alapban úgy is gondolkodsz,de nem mindenki teheti meg,hogy mondjuk fél milliót kifizessen egy hangfalszettre vagy mint az én esetemben én nem akarok annyit kifizetni mert a számomra nem ér annyit az egész.
De szart sem akarok ezért kérdezek,hogy jó áron egy viszonylag jó rendszert össze tudjak rakni.
Arról nem is beszélve,hogy nem ajánlottál semmit csak idenyomtál egy árat. Azért kérdezek mert nem értek hozzá és nem akarok még egyszer belenyúlni egy pascal szerű hibába
A fórumtársak eddigi segitsége alapján kialakult a rendszerem terve:
Front: Wharfedale diamond 8.4
Center: Wharfedale diamond 8c (nem tudom ehelyett használhatnék-e 10c-t mert az most pont van egy eladó)
Surroun: Wharfedale diamond 8.1
Sub: még kérdéses.
Ha segiteni akarsz nyugodtan írd meg mit keressek figyelembe véve a rendszer többi elemét és az erősitőmet: onkyo tx-sr608
Köszönöm! -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #136969 üzenetére
Látod hallottál valami hasonlót (mert arra is Sony volt írva) és úgy gondold, hogy mind egyforma .... nem akarom (foggal - körömmel) védeni a Pascal-t, de ahhoz képest, hogy mindegyik "bögreszett" azért van közöttük (nem kis) különbség (mint ahogy sokan "lesajnálják" a pl. Focal Sib szetteket is, hogy "mi ez a műanyag sz@r") .... először azt kellene megérteni, hogy normális beállítás nélkül semmi nem fog (igazán) jól szólni csak max. kicsit jobban/ máshogy mint az előző, másodszor a 100e környéki (új áron) kategóriában a "nagydobozok" nagy százalékban rosszabbak, mint a "kis szettek" mert a nagy dobozoknál több pénz kell a "fára", így kevesebb marad a minőségi technikára .... de, hogy konkrétum is legyen; használtban érdemes keresni pl. Wharfedale Diamond 8-as szettet (8.3 vagy 8.4 + 8.1 vagy 8.2 + center 8) és ehhez nézni még egy sub-ot .... ez már képvisel némi minőséget 100e alatt .... de sajnos a legtöbb 100e alatti 5.0 szettnél még egy Harman HKTS szett is jobb tud lenni ....
-
Tuco78
aktív tag
válasz
Tonyka 2 #136969 üzenetére
Az,hogy valami matuzsálem még nem jelenti azt,hogy szar is! Az otthon maradt hangdobozaim amik ide nem férnének be egy régi videoton hangfalpár most nem jut eszembe a kódja de baromi nagy doboz 30cm-s mélyhangszóróval. Ajándékba kaptam. De jobban szólt mint az én yamaha nsg40-es hangfalpárom. Ezért a yamahát használtam surrondnak otthon. Szóval engem nem izgat ha matuzsálem csak jólszóljon. Az álltalad linkelt hangfalszettet semmi esetre se venném meg a tesztben leírtak alapján.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #136966 üzenetére
Már írtam .... a "kétségbeesett" kapkodás és ajánlgatás helyett, először meg kellene próbálni rendesen beállítani azt a "szerencsétlen" Onkyo + Sony párost .... hallottam ilyet (pont a linkelt teszben szereplőt és felállásban) és nem igazán volt annyira sz@r, mint pl. egy 100e alatti Taga szett .... de inkább rátok hagyom a további ötletelést ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tonyka 2 #136946 üzenetére
Nem tudom mennyi Tuco78 kerete dobozokra, de ha ajánlasz hasonló áron 5.1-et, ami (valóban) jobban szól, mint az a Sony, akkor szerintem meg fogja köszönni .... mert sz@rozni mindig könnyű valamit, de megfelelelő alternatíva ajánlására már nem futja ....
Arról nem is beszélve, hogy a drágább/jobb dobozok is megfelelő beállítás nélkül olyanok lesznek, amilyenek ....
-
Tuco78
aktív tag
válasz
Tonyka 2 #136943 üzenetére
Most, hogy nagyjából beállitottam a tippek alapján amiket kaptam egész tűrhető lett. Bár a bemérés még hátravan. Remélem az is javit még rajta valamelyest. Bedobtam az egyik kedvenc háborús filmemet a Ryan közlegény megmentését és határozottan nem lett rossz. Megjött a mély is és szépen tisztán szól. Persze nem egy hifi szint de ég és föld az első próbához képest. Ettől függetlenűl sztem.eladásra fog kerülni mert a páromnak is tetszett ahogy szólt. Szóval indulhat a fejlesztés
-
Callisto
őstag
válasz
Tonyka 2 #136813 üzenetére
Ezt csak olyan eszközzel tudod megtenni, ami mindkettőt támogatja és nem csak RCA. Parasound Haloban azért ott van RCA-n is a tudásuk java és a fátyolosság itt relatív értendő. Egy másik RCA-s készülékhez képest RCA-n is jobb (lehet) kategóriájában és nem fátyolos. Itt arról van szó, hogy az XLR-hez képest az.
Ha utánanézel külföldi fórumokon szinte mindenki hasonló tapasztalatot ír le nem csak Parasound Haloval, más erősítőkkel is. Maradva a Parasoundnál a fórumtárs által idézett hozzászóló éppen a jó Classic-ról (ami tudás legjava RCA) való Halo-ra való továbblépésnél számolt be ugyan erről a tapasztalatról. -
Callisto
őstag
válasz
Tonyka 2 #136806 üzenetére
Nálam rendesen hallható laikus számára is a különbség RCA és XLR között. RCA-val fátyolos a hang az XLR-hez képest. Messze nem annyira tiszta és szeparált a hangzás. Ez anélkül észrevehető, hogy igazán figyelni kéne rá.
XLR nem csak a forrás és út közti zajokat szűri meg, hanem az esetlegesen a forrás által keltett zajok (mert ugye ilyen is van) nagy része, földhurkok, hálózati és egyéb zajok is minimalizálódnak, megszűnnek. Saját tapasztalat ezt mutatja. Parasound Halo-ról pedig köztudott, hogy XLR csatlakozással sokkal jobbak. -
hétalvó
addikt
válasz
Tonyka 2 #136806 üzenetére
csodák nincsenek persze, természetes várlak téged is akkor, gyere nyugodtan.
"I use to own an HCA-2003a 220watt x 3 and recently upgraded to a Halo A21 and it's a whole new ball game sweet grain free extended highs detailed mids and rock solid bottom end and just plain out right musical with dynamic range to spare.The older Hca amps IMOP had grainier highs and just a tad bit hard on the upper mids, but was a true powerhouse and built like a tank! Same for the Halo, built like a tank but freakin beautiful, for the money nothing can touch it."
erre pedig ennyit találtam. úgy tudtam én is a halo-k tisztábban szólnak és a tetejük jobb.
még ati végfokokat lenne érdemes tesztelni...sok kicsi sokra megy azt szoktam mondani
-
nadtom
tag
válasz
Tonyka 2 #136784 üzenetére
Nekem az első rendszerem egy Technics SU-810 erősítő volt és az akkor csúcsnak számító Aiwa 450 pultos, oda-vissza játszó deck, Orion HS 501-es hangfalakkal
Az Aiwa 450-re és is lecsaptam mikor megérkezett a boltba, mert abban az időben nem mindig lehetett mindent kapni... -
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tonyka 2 #136759 üzenetére
Akkor bocs ! Akinek nem inge ne vegye magára !
Mondjuk nekem eléggé behatároltak az anyagi lehetőségeim, és abból próbálom kihozni a legtöbbet, ami rendelkezésre áll !
Egyik hsz-ben azt olvastam, hogy azt a pénzt lehet rákölteni erre a hobbyra, ami nem hiányzik máshonnan. Nagyon egyet tudok érteni ezzel a véleménnyel.
Egyébként meg soha nem állítottam, hogy az enyém a legjobb, csak annyit hogy a körülményekhez, lehetőségekhez képest JÓ.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tonyka 2 #136737 üzenetére
Hozzád hasonlóan, én sem szeretem agyonbonyolítani a dolgokat. Ez a borítósdi, információ sávos marhaság nálam be sincs állíttva, csupasz, úgy ahogy van.
Kiválasztáskor a koncepció az volt, hogy a vas egy HTPC-hez elég erős legyen, ezzel együtt teljesen passzív.
Tehát NE legyen benne semmilyen mozgó alkatrész, sem ventillátor sem optikai olvasó, sem semmi aminek motorja van.
Nem akartam olyan motyót amiben változó mágneses erőtér és/vagy mechanikus rezgés keletkezik. Kapott így hát 4Gb RAM-ot, meg egy SSD-t oszt csókolom.
A filmtár egy NAS-on van, de ugyanúgy elérem a másik szobában lévő asztalimat is (WIN 10+MPHC+MADVR), illetve az abban lévő merevlemezt, meg az abban lévő DVD olvasót is.
Webes felületről is lehet távirányítani, így bármilyen olyan eszközzel, ami a helyi hálózatra képes felkapaszKODI
, és fut rajta egy böngésző, de legegyszerűbb egy vezeték nélküli egér.
Asszem van minden op. rendszerre távirányító applikáció, legalábbis az windowsos telefonomra biztos hogy van, úgyhogy gondolom mindegyikre van, de még ezt sem használom.
-
hétalvó
addikt
válasz
Tonyka 2 #136700 üzenetére
nincs ezzel baj, te szereted az oppo-t. használd nagy megelégedéssel.
csak nekem kényelmetlen. a távoli asztal azért kicsit más, mint tableten irányítani a saját felületén.
és nem kell szétfilterezni sztem. aztán letehetjük egymás mellé az oppo-val a htpcm. nem akarok én ebből hitvitát kezdeni. és nem tartom jobbnak a htpc-t.
rámjön netezek a kivetítőn, játszani van kedvem az is mehet. kivált egy xbox-ot is. ki mire használja...dunkel: rx480 és mediaportal-on gondolkozom lassan. de nekem a kodi képével semmi bajom itthon. olyan szépen jött a kábelekkel fel... de majd tesztelgessük, ha lesz kedv hozzá. még mindig a tápot tartom a kulcsnak.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tonyka 2 #136697 üzenetére
Értem, hogy mit mondasz. És azt is, hogy a fent írtak ellenére, láttatlanban még mindíg lebecsülöd a konfigurációm. Nincs ezzel semmi baj, ez a véleményed.
A baj csak az, hogy mindezt láttatlanul állítod.
Legyen. Egészen biztosan jobb képet és hangot lehet kapni egy általad preferált kifejezetten drága rendszerből.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ár/ kapott érték arányban jelentősen el vannak maradva az általam használt házimozitól az általad preferált készülékek.
P.S.. Ki beszélt itt Popcornról, meg Dune-ről. Ez teljesen más platform.Már bocs ne keverjük szezont a fazonnal.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tonyka 2 #136695 üzenetére
Úgy látom nem ment át az üzenet.
Akkor leírom még egyszer. Ma már nem szükséges bonyolult, drága forrás ahhoz, hogy kifejezetten jó minőségben, egyszerűen, komfortosan tudjál otthon házimozizni, csak jól kell tudni megválasztani a hardvert és a szoftvert.
Az hogy meg ki, mivel demózik más kérdés. Kérdés hogy el tudja-e adni.
-
hétalvó
addikt
válasz
Tonyka 2 #136682 üzenetére
en azt mondom nekem semmirevalo meg egy oppo is
elnezest, de ipadrol szeretem tavoli asztallal vezerelni kikapcsolt kivetito mellett hallgatni a zenet es iranyitani.
aztan lehet nagy hibam, de siman kodival tolom win10-en. szerintem, ha ki lehet hallani ket hdmi kabel kozul melyik zeneibb vagy jobban a rendszerhez illo. akkor eleg jo kis forras tud lenni egy htpc is. -
alphamooncam
őstag
válasz
Tonyka 2 #136682 üzenetére
Bocs hogy belevau...
Nekem két éve egy Gigabyte Brixen fut egy Opelenec (KODI ) és eddig nem találkoztam ( kopp-kopp ) olyannal, hogy nem vagy hibásan játszott volna valamit le. Mondjuk nincs is rajta winfos...
Nekem ez az eddigi egyetlen HTPC-m, és egyáltalán nem volt drága.
-
hétalvó
addikt
válasz
Tonyka 2 #136673 üzenetére
ha analog 7.1 kell lehet az egyetlen erv mellettuk. aki kicsit zeneibbnek akar latszani veszi meg sztem. de attol meg egy mozilancba szoktak bekotni oket. nekem nem kene meg ha ingyen adnak se. tudom mi lenne a sorsa. porosodna es be se lenne kapcsolva esetleg neha tesztelgetni arra viszont k.draga.
volt itthon dvd,bd,media lejatszo es csak a pc volt hasznalva.
de azert ne az otthoni maradekokbol osszeeszkabalt htpc-re gondoljunk e atomos tarsaikra. 2-300k egy jo htpc is. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Tonyka 2 #136670 üzenetére
Én két helyen is pc-t használok és nem térnék át mediaplayerre, de igazat adok neked. Rendszeresen előfordulnak megmagyarázhatatlan problémák és nem azért mert láma vagyok hozzá. Van olyan, hogy egyszer beállítod és évekig nem kell hozzányúlni, de olyan is hogy állandóan szívat valamivel. Szóval vagy szerencse kell hozzá vagy türelem.
-
robi-k
őstag
válasz
Tonyka 2 #136657 üzenetére
MKV esetén nincs ő, ű, betű. - pontosítok: srt-ben - ez van általában az mkv-ben is - az Ő,ő,Ű,ű betük helytelenül jelenhetnek meg amiatt, mert a szabványos angol kódtábla NEM ISMERI ezen betüket. A legegyszerűbb, ha egy programmal - pl. notepad++, st. - átkódolod, kicserélve az Ő,ő betüket Ö,ö betüre, az Ű,Ű betüket pedig Ü,ü betüre. Ennyi.
A CA fw-je, ua, mint az Oppo-é. - ez nem igaz, hasonló - egy SDK-ra épül-, de nagyon nem egyforma.
-
-
Leslie67
tag
válasz
Tonyka 2 #136366 üzenetére
"Szívesen látok linket, idézetet ahol, ahogy mondottad " fúrtam " a dolgot."
Konkrétan most is ezt csinálod ebben a topikban. Itt ahol egymásnak feszülnek a hívők és a szkeptikusok. A szkeptikus meggyőzhető, de ahhoz kell olyan ember (mint pl.Te Anti), aki kétséget kizáróan bizonyít!
Volt lehetőség, de szándékosan nem éltél vele ... -
Leslie67
tag
válasz
Tonyka 2 #136355 üzenetére
"Ergo nem sok értelme van, ez olyan mintha a hívőt meg akarnád győzni, h amiben hisz az nem létezik, Te nem fogod tudni, és ő sem téged."
A vallási hívő olyanban hisz, ami valóban nincs, de Te bizonyíthattad volna a teszt lapon, hogy igen is hallod/látod azt amit más nem. Olvastad a tesztről szóló beszámolót. Az egyik legnagyobb kábelhívő úgy behúzta a +25%-ot a wireless jelátvitelnek mint a huzat(azt hitte, hogy az a drága kábel). Előttem ült, ezért jobban láthatta volna, ha van különbség.
Mondanám, hogy legközelebbi tesztből ne maradj ki, de gyanítom, hogy legközelebb nem lesz.Egyébként tudjuk, hogy azért nem jöttél el mert nyilvánosan nem akartál lebőgni, de így utólag ott fúrod a tesztet ahol és ahogyan csak tudod ...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Tonyka 2 #136355 üzenetére
Azért gondolhatod, hogy egy házimozis cég a demószobájában olyan hardvert ad a teszt alá, amin ha van valami, az kijön. Én régen olyanokat hallottam ki hibásan, amiket be se merek vallani. Mindenkit meg lehet győzni, de csak akkor, ha tapasztalat útján csalódik a hitében.
#136356: Most láthattad, mi az egyetlen hiba, amit egy olcsó HDMI okozhat. De ha egyszer megy át kép, ami nem blokkosodik, nem csíkosodik, nem pöttyös, nem dobál el hangot, annál jobb semmiben nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest