- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Gergőke88 #59377 üzenetére
Meglátom majd. Egyelőre tartom magam a fogadalmamhoz, hogy most már csak árában cserélgetem (10-20ezer még belefér) a dolgaim, mert alapvetően elégedett vagyok. Kipróbálnék pl. árában cserélve vmi más mozierősítőt is, akár csak próbára, mivel zenét úgyis sztereón hallgatok. Ha van valakinek kedve, szóljon.
Heconál lehetne gyorsabb, megfogottabb a mély. Most a srác, akinek a subja itt van, ajánlotta az X-box-omért cserébe azt az ezüst kábelt amit hirdet, de a rendszerembe durván túláras lenne.
-
-
BBéci
legenda
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Gergőke88 #55950 üzenetére
Ha mély ládát választasz inkább olyat vegyél ami bőven jó, vagy túlzó is, nem pedig olyat ami éppen megfelel.
A 20nm nem kicsi helység, és kiábrándító mikor erőlködik, és teljesítőképessége határán dolgozik a szub.
Ha teheted, a nagyobbat vedd meg.XT - A Prometheus nekem is referenciaszintű film. Kép, hang, történet 10/10.
-
Slowman
aktív tag
válasz
Gergőke88 #54399 üzenetére
Ezt el hiszem, de elfogadni nem tudom, hogy csak 200k-ért lehet valamit venni olyn cuccot ami minőségibb élményt ada TV-hez képest. Nem mindenkinek van szüksége tökéletes hangzásra, és ki sem használja. De ha lenne pénzem akkor sem vennék baromi sok pénzért ilyet arra, hogy hétvégén használom és áll benne a pénzem. Panelba még "meg se járathatom" mert feljön a szomszéd néni, hogy "itt nincs hacacáré"....
-
-
TCr
veterán
-
BBéci
legenda
válasz
Gergőke88 #35107 üzenetére
Ha annyira elégedett lenne a hangjával, nem adná el.
Az ES-en az átlagnál sokkal többet lehet javítani tuningolással. Viszont a Studio 180 egyáltalán nem nevezhető jól sikerült szériának. Nem lennék meglepve, ha leállnának a gyártásával, vagy valami módosított, frissített változata jelenne meg. -
hitman77
senior tag
-
skoos
őstag
válasz
Gergőke88 #33817 üzenetére
608at hallgattam Kef falakkal...nekem nyers. Túl steril. Az es80tól leestem a székről, és ezt a hatást megtartandó HK erősítőt kerestem.
Egy Denont is meghallgattam Tannoy falakkal, szép és kellemes, de kicsit komolyzenei. Ennél egy falattal több populárisabb zenét hallgatnék. Az ES falakról nagyon sok jót olvastam és hallottam, ezért gondoltam, hogy házon belül maradnék. Eddig es30+ es20 + es25c + AVR360 volt a potban, amit utolsó pillanatban megváltoztattam Es80 + avr360ra (érdemes volt meghallgatni ismét), de most, hogy nem találok ilyen erőlködőt, az es80at sem merem megvenni. Pedig jövő héten hallgatni szeretném végre! -
nyturista
csendes tag
válasz
Gergőke88 #31940 üzenetére
Néhányan fogalomzavarban vannak itt és erről a JBL is tehet, mert az új studio széria eléggé összezavarta a képet ami eddig valahogy így festett:
E, ES, Studio L, LS széria szépen sorban minőség szerint.
Az LS már elég jó minőségűnek mondható.
Az új studio 180, 190 valahol az eddigi ES alatt lehet. Viszont a studio 580, 590 nagyjából az eddigi studio L és az LS széria közé pozicionálható. Tehát ha az új studio szériáról beszélünk nem mindegy, hogy 180 vs 580
190 vs 590 nagyon nem egy kategória. -
válasz
Gergőke88 #31660 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a posta es egyebb szallitasban nem bizom es akkor meg arrol nem is beszeltunk hogy ki ad fel es mit. Adtam fel mar szamitogephazat becsomagolva, kifiezzttem, hogy torekeny es elottem bas ta fel a dobozt a helyere, csak ugye nem rakta... A srac aki megkapta mondta hogy 1-2 helyen bevolt nyomodva... es akkor meg csak arrol tudok beszelni amit en lattam nem azt amikor a logisztikai kozpontban pakoltak. Ugyan ez a gls, mondom torekeny ne forgassak, mire odaert a megadott helyre kisse viseltes lett az aru.
(#31662) Toobee valamilyen EQ nekem is bevan kapcsolva, erdemes kikapcsolni?
-
kabar
senior tag
válasz
Gergőke88 #31038 üzenetére
A HK-nak mostanában nem túl jó a híre, bár a 70-es végűekről azt hiszem túl sok információ még nincsen. De ott úgy látom, hogy a teteje a 370-es lett. Én a 365-öst hallottam, az nem volt rossz, de megbízhatósági problémák akadtak mostanában. Állítólag a végfokkal lehet gond. De ez az infó már erről a fórumról van valahonnan, és nem biztos, hogy a 70-esekre vonatkozik..
-
kabar
senior tag
válasz
Gergőke88 #28865 üzenetére
Volt már tulajdonodban ilyen? Csak azért mert a használtak között találtam 876-os onkyo-t is, és ha nem tévedek, akkor a két versenyző hasonló súlycsoportot képvisel. De az örök dilemma itt is fennáll: kicsit több szolgáltatás=onkyo, picit talán szerethetőbb hang=Yamaha. Bár azt hiszem a stereoplay azonos pontszámra hozta őket. Én érdeklődöm mind a kettő iránt, bár a hangfalaimhoz túl erősek, mégis érdekelne mások tapasztalata.
-
zolaas
senior tag
válasz
Gergőke88 #28621 üzenetére
Ezzel a problémával közdök/döttem én is. Azután maradt, hogy vagy kiírtam cd-re vagy, ami mellett döntöttem végül, építek htpc-t abból koax- dac- erősítő- dobozok
nuke: fogod azt a kábelt amit használsz a hangszórókhoz és levágol belőlük 1 picit, majd azt használod jumper-nak a 2 csatlakozó között.
-
TCr
veterán
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Gergőke88 #15592 üzenetére
Én meg csak ezt az 1200Ft-osat használom. Kövezzetek meg!
(#15590) Sanci38: Tájékozódtam már hangfalátkapcsoló ügyben, de nekem nem ér meg annyit.
(#15599) Sanci38: Ez igaz. Viszont filózok az Egreat R6S-en, elég jó ár/érték arányú cuccnak tűnik.
-
Dorian
félisten
válasz
Gergőke88 #15592 üzenetére
Koax-szal semmiképp nem jársz jól, mert a D1-nek optikai digit kimenete van a HDMI-n kívül
Javaslatom.
10ezer-nek majdnem fele, de ahogy Béci nemrég említette a 15-20k-s kategóriában versenyzik. -
-
Szabii14
csendes tag
válasz
Gergőke88 #13936 üzenetére
Igen, elolvastam az 1. hozzászólást.
Akkor elnézést, ha támadásnak tűnt,nem annak szántam, de úgy tudom a jófajta erősítők olyan árban mozognak.
Én a hangra 120 ezret tudnék szánni, abból meg sajnos nem jön ki csak egybe cucc. esetleg az a Pioneer? Nem tűnik rossznak ár/érték arányban. -
pomk
őstag
válasz
Gergőke88 #13291 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy újonnan ennyik? Vagy ezt most miért írtad?
Patice:
Igen, zene miatt is kellene álló front, meg az jobban mutatna a szobámban.
Az ES80 hangfal pár önmagában is megállná a helyét? Mert ha most beruházok egy új ES80-ra, akkor mostanában nem fogom megvenni a többit. Majd addig kiegészítem a Geinusokkal. -
t-bali3
senior tag
válasz
Gergőke88 #12743 üzenetére
Azért amint lehetöséged nyìlik rá szerezz be egy mélyládát, az az igazi, nekem még az es30-nál is kisebb hangfalaim vannak, de a mélyládámmal együtt szuper párost (tríót) alkotnak.
Zenén viszont a nagyok biztos remekelnek, sajnos abban még van mit fejlődnie az enyémnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest