- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
A 3D képesség miatt leadnál a hangminőségből?
Inkább azt válaszd, amit említettél: két HDMI kimenetes lejátszót, bár szerintem felfújt mókusvakítás az egész 3D mizéria. Ma (tegnap) négyen néztük az Avatart 2D-ben, Runco vetítővel, Stewart Greyhawk vásznon és egyhangúan megállapítottuk, cseppet sem hiányzik a 3D, sokkal többet ér a kép minősége és a mérete. Ha itthon olyanom lenne, egy életre lemondanék a 3D-ről.
Ez fokozottan vonatkozik arra a képre is, amit Xtremetuning fórumtársunknál láttam, mert az még egy fokkal jobb. -
BBéci
legenda
Sancihoz csatlakozva szintén a 6005-re szavazok, amihez megfelelnek a Conceptek, de feltétlenül tuningoltatni kell őket. Mi Ikonnal és Quadral Aurummal is próbáltuk és azt a következtetést vontuk le, hogy nem túlzás egy félmilliós 5.0 szettet kötni hozzá. Az eredeti ára - kb. 300-320000 Ft - is ezt sugallja.
Szubládából a nagyobbikat vedd! -
BBéci
legenda
Azokat az 5.0 szetteket nézegesd, amik újonnan 350-400e forintba kerülnek, szubláda nélkül, mert az további 70-100 pénz.
Azt tippelem, hogy ez a Castle megfelelne a Marantzhoz és a Denonhoz is. De a már említett DALI Concept, vagy Zensor sem rossz választás. -
Csabroncka
addikt
Kipróbálásra például itt
De a Concept-nél van sokkal jobb ami megfelelne az erősítők kategóriájának 1:3 arányBBéci-ék biztosan tudnak ajánlani egy pár típust, és iránymutatást...
Első körben azért beszéllek le róla, mert nem fogod tudni optimálisan kihasználni ezeket az erőlködőket!(mivel nem döntöttél még, ezért írtam többes számban)
Én nem hittem először, de tudod kurvära igazuk van: "Ugyanolyan hiba új hangdobozokat venni, mint erősítőt, hacsak nem vet fel a pénz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest