- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
A 3D képesség miatt leadnál a hangminőségből?
Inkább azt válaszd, amit említettél: két HDMI kimenetes lejátszót, bár szerintem felfújt mókusvakítás az egész 3D mizéria. Ma (tegnap) négyen néztük az Avatart 2D-ben, Runco vetítővel, Stewart Greyhawk vásznon és egyhangúan megállapítottuk, cseppet sem hiányzik a 3D, sokkal többet ér a kép minősége és a mérete. Ha itthon olyanom lenne, egy életre lemondanék a 3D-ről.
Ez fokozottan vonatkozik arra a képre is, amit Xtremetuning fórumtársunknál láttam, mert az még egy fokkal jobb. -
BBéci
legenda
Sancihoz csatlakozva szintén a 6005-re szavazok, amihez megfelelnek a Conceptek, de feltétlenül tuningoltatni kell őket. Mi Ikonnal és Quadral Aurummal is próbáltuk és azt a következtetést vontuk le, hogy nem túlzás egy félmilliós 5.0 szettet kötni hozzá. Az eredeti ára - kb. 300-320000 Ft - is ezt sugallja.
Szubládából a nagyobbikat vedd! -
BBéci
legenda
Azokat az 5.0 szetteket nézegesd, amik újonnan 350-400e forintba kerülnek, szubláda nélkül, mert az további 70-100 pénz.
Azt tippelem, hogy ez a Castle megfelelne a Marantzhoz és a Denonhoz is. De a már említett DALI Concept, vagy Zensor sem rossz választás. -
Csabroncka
addikt
Kipróbálásra például itt
De a Concept-nél van sokkal jobb ami megfelelne az erősítők kategóriájának 1:3 arányBBéci-ék biztosan tudnak ajánlani egy pár típust, és iránymutatást...
Első körben azért beszéllek le róla, mert nem fogod tudni optimálisan kihasználni ezeket az erőlködőket!(mivel nem döntöttél még, ezért írtam többes számban)
Én nem hittem először, de tudod kurvära igazuk van: "Ugyanolyan hiba új hangdobozokat venni, mint erősítőt, hacsak nem vet fel a pénz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest