- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
foppa
tag
Az a gondom, hogy nemrég át lett rendezve a szoba, és ezért álló hangfal nem nagyon jöhet szóba!
Állványos hangsugárzókból melyek jöhetnének szóba úgy nagyjából a HKTS 65 árából mozi célra? -
foppa
tag
Sziasztok!
Egy HK HKTS 65 mennyire jó vétel egy 16 nm-es szobába? Ha jól emlékszem, akkor az új ára 220e Ft, de láttam az AVX-en egy fél évest 140-ért!
Erősítôt milyet lenne érdemes választani hozzá? -
foppa
tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy egy 20-22 m2-es szobában nem járnék-e jobban, ha nem vennék álló frontokat és csak polc sugárzókból raknám össze a rendszert?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Marantz Sr6007 mellé egy Polk Audio Rti A7 vagy a DALI Zensor 7 esetleg Lektor közül melyik lenne a jobb választás mozi célra?
Vagy egy DALI Ikon esetleg jobban passzolna hozzá? Az Ikont viszont most nem tudnám szettként megvenni, csak részletekben állna össze. -
-
foppa
tag
Még ezt is kinéztem hasonló kategóriában: Pioneer VSX-LX70.
A 3 erősítő közül melyik felelne meg legjobban házi-mozi célra? -
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem a következő 2 használt erősítőt:
Marantz SR-8002
Cambridge Audio Azur 650R
Néztem még a 7005-ös Marantzot is, de az már egy kicsivel más árkategóriába tartozik még használtan is!
Melyiket érdemes venni mozi célra? Természetesen zenére is használnám, de inkább koncertfilmek érdekelne zenei téren. -
foppa
tag
Ok, köszönöm a választ!
Nagy valószínűséggel a legkisebb Marantzot választom, mert még vennem kell egy mélynyomót is!
Esetleg tudnál ajánlani a DALI szetthez megfelelőt? A szobám olyan 20-22 m2 lehet, ezért nem kell annyira brutálisan erős belőle! Ezeket néztem ki újan:
Mission MS10
JBL Studio 150P
Polkaudio PSW 125
Persze körülnézek még a használt piacon is, hátha kifogok ennyiért valami jobbat! -
foppa
tag
Sziasztok!
Mozira melyik használt erősítő lenne a jobb választás:
Marantz SR-5006 155e Ft
Marantz SR-6007 190e Ft
Denon AVR-3311 180e Ft?
Vagy vegyek erre a célra inkább egy Onkyo TX-NR717-et 180e Forintért?
Még valami normálisabb mélynyomót is kellene vennem, szóval lehet, hogy inkább a legkisebb Marantzot lenne érdemes választanom! Gondolom azzal sem járnék rosszul egy Dali Zensor 5 társaságában az eddig használt Logitech Z906-hoz képest! -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 3 erősítő közül melyiket vegyem Dali Zensor 5 szet mellé mozi célra:
HK 365 4 hónapos 150e Ft
Marantz SR-6005 170e Ft
Onkyo TX-NR717 új 180e Ft?
Mélynyomót milyet lenne érdemes venni úgy 100e Forint összeghatárig? -
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Dali Zensor szetthez milyen erősítőt ajánlanátok elsősorban mozizásra, de minimálisan zenét is hallgatnék vele főleg koncert felvételeket! Eddig ezeket néztem ki újonnan:
Onkyo TX-NR717
Denon AVR-2113
Marantz SR-5007
A fórumot olvasva tudom, hogy inkább a használt típusokat ajánljátok, de sajnos most eléggé pang a piac! A szívem szerint ere a célra egy HK 360/460-as erősítőt vennék, ha esetleg lenne mostanában eladó.
Láttam használtan egy fél éves 2312-es Denont, azért mennyit lenne érdemes fizetni?
Köszönöm -
foppa
tag
Ezek a B&W 603 S3 hangfalak kiegészítve egy B&W CC6 S2 centerrel mennyire számítanak jó vételnek 140e-ért? Ezek mennyire megfelelőek egy Denon AVR-2312 vagy egy Marantz SR-5006/6005 mellé?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Egy Denon 2312-es vagy egy 360-as HK erősítőhöz megfelelő a Dali Lektor szett, vagy vegyek inkább 1 kategóriával olcsóbbat? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 erősítő közül melyiket érné meg megvenni:
Marantz SR-6005 használtan 170k
Marantz SR-5006 új 175k ?
Hangfal szettnek találtam hozzá egy Dali Concept 6 szettet használtam 150k-ért! Az igazság az, hogy jelenleg csak a Dali szettre van pénzem.
Ez megfelelne hozzá, vagy nézzek valami jobbat? Mondjuk azt csak részletekben tudnám most összerakni olyan 3-4 hónap alatt.
Mélynyomónak megfelelne egy Polk Audio PSW 111, vagy vegyem meg inkább a 125-öst?
Ebben az árkategóriában még miket lenne érdemes megnézni? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 erősítő közül melyiket érné meg megvenni:
Marantz SR-6005 használtan 170k
Marantz SR-5006 új 175k ?
Hangfal szettnek találtam hozzá egy Dali Concept 6 szettet használtam 150k-ért! Ez megfelelne hozzá, vagy nézzek valami jobbat? -
foppa
tag
ok!
Akkor inkább úgy kérdezném, hogy az újak közül melyik az a kategória, amivel ki tudnám használni a Marnatz képességeit házimozi terén? Tudnál ajánlani 1-2 típust, hogy jobban utána tudjak nézni a dolgoknak?
Ennek alapján jobban be tudnám lőni a használt piacon is a megfelelőket, bár lehet hogy ez így egy kicsit hülyén hangzik.
Köszi -
-
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem használtan a következő 2 erősítőt:
Marantz SR-5006
Harman Kardon AVR-360!
Nagyrészt mozisára használnám kis mértékben zenehallgatásra! Zenénél is inkább koncerteket néznék Blu-ray lemezről!
A 2 nagyjából egy árban van használtan. Melyiket érné meg inkább megvenni?
Nézem még Denon 2311-est is, de azt inkább zenehallgatásra ajánljátok itt a fórumon ezt a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest