- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
panizzi #95903 üzenetére
asszem írtam már párszor, ne csak a testeteket eddzétek, hanem az agyatokat is, csiszoljátok a lelketeket is!
tisztelet, alázat, előzékenység, stb, stb... nem vagytok különbek csak mert nagyobbak és erősebbek vagytok!szomorú, hogy Ti, nagy sport emberek ilyen lenézőek vagytok másokkal szemben
lehet ma még kis ecsetfejű, talán azért mert így érzi jól magát, és? miben befolyásolja ez a Te életedet? nem kellene, hogy bármiben is...
szóval szomorú, már bocs, hogy így fikázzátok azokat akik nem " egy szinten" vannak veletek!
hogy ez honnan van nem számít, de nem ártana nap mint nap ismételni:
Ne mérgelődj!
Ne aggodalmaskodj!
Légy hálás mindenért!
Dolgozz keményen magadon!
Légy kedves embertársaidhoz! -
Zola007
veterán
válasz
panizzi #95903 üzenetére
Egy szóval nem mondtam ilyet, ezt már csak ti extrapoláltátok az egészből.
Azt mondtam, hogy nem tudhatod, hogy ki ül a másik autóban.
Akkor szállj ki, ha bevállalod a bunyót, nem pedig arra spendírozva, hogy majd összef.ss. magát a látványodtól.Arra legalább jó volt ez az egész eszmefuttatás, hogy most már tudom ki az aki kemény a fórumon és ki az aki intelligens.
Illetve ki az az 1-2 ember ember aki a két halmaz mezsgyéjén van. -
Zola007
veterán
válasz
panizzi #94280 üzenetére
figyelembe venném, ha egyáltalán testépítőnek tartanám magam
#94281) rwin5: egy hajvágó típusszámot ha írnál beljebb lennénk, de nekem van egy Philips QC5115 hajnyíróm, az elég kicsire nyír előtét nélkül és 4000 Ft volt
A Moser 1400-om az 1mm-től indul, de egyenletesebben nyír, finomabban állítható kis tartományban és nem karcolja annyira a fejed. Ez viszont egy 10-es volt -
gghrtz
őstag
válasz
panizzi #72017 üzenetére
Én nem jöttem rá ebből mire gondolsz, szóval kíváncsivá tettél.
Ketogén diéta még mindig dübörög, bár az elmúlt két hét nem volt olyan durva, mindenesetre jól haladok. Most kipróbálom a 2 hetente visszatöltést, kíváncsi vagyok mi történik.
Egyébként nálunk is sok az új tag, olyan jó őket kerülgetni, az amúgy is picsa teremben. -
_NCT
addikt
válasz
panizzi #65667 üzenetére
Napi 2-3 erős kv után is el tudok aludni, ma is ez van.
A kávénak hosszú távon szerintem inkább antioxidáns hatása van, ami szintén egy k*rva jó dolog. De leírhatnád milyen kávét iszol, hogy boldog vagy tőle.
Én pont azt érzem, hogy betompult az agyam és már a koffein sem segít rajta.
-
corres78
tag
válasz
panizzi #60181 üzenetére
Csak röviden reagálok: Könnyű úgy bírálni, hogy te egy képet sem teszel fel magadról. Ezzel csak azt bizonyítod, hogy nincs önbizalmad és lehet, hogy okkal. Nekem meg reális értékelésem van magamról. Átlagosnak tartom magam joggal.
De fejtsd ki kérlek, hogy miért nincs helyes önkritikám. -
corres78
tag
válasz
panizzi #60168 üzenetére
Semmi ilyen nem történt az index-en (sem).
Tavaly szeptemberi első felbukkanásom óta 1100 komment született, míg a felbukkanásomat megelőző 2 évben csupán 1900 körül. 9 éve van ott a topik és összesen 10900 komment született. Szóval csak pörgettem a topikot.
Senki nem utált ki konkrétan.
Itt sem szándékom a szétzúzás, viszont neked inkább és dexarnak is. Szánalmas életetek lehet. -
Champipi
aktív tag
válasz
panizzi #59249 üzenetére
Nézzük a MuscleMax összetevőit hogy hány kg szítiszta izmot fogsz felszedi vele 1 hónap alatt:
Taurin: 2 gramm izom
GABA: 3 gramm izom
L-Karnitin: 1 gramm izom
Inozitol-hexofoszfát:2 gramm izom
L-Arginin:3 gramm izom
BCCA:2 gramm izomVagyis összesen havi 13 grammal leszel izmosabb, ha MuscleMax-ot tolsz.
Az adatokat hasraütésre saccoltam. Igaz Gaba-t még nem ettem, de az összes többit igen, és garantálom, hogy grammban mérhető az ezektől keletkező izomnövekedés.
-
-
corres78
tag
-
corres78
tag
válasz
panizzi #57949 üzenetére
Amennyiben ez nekem szólt, akkor leírom, hogy ez az ugribugrisanyi 2 ezelőtt 15 évvel (20 évesen) 82 kilósan maxon 135 kilót (és 5x8 110 kilóval) nyomott fekve szabályosan és mindössze fél év (heti 3-4x 1,5 óra) konditerem után és csak szájtek creatint fogyasztott és házikoszton élt akkoriban is.
-
kolosanyi
veterán
válasz
panizzi #49255 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.
Én szeretek otthon, illetve a szabadban edzeni, legjobb érzés kint a jó levegőn atomra elfáradni. Szeretem a saját súlyos gyakorlatokat is, egyelőre nem fenyeget az a veszély, hogy kevés lenne az ellenállás, amit a testtömegem ad (pláne külső ellenállással tovább nehezítve). Előnynek tartom, hogy nem csak a testkompozíció javítására jó, a relatív erőt, a mozgékonyságot, ügyességet is hozza. Ez szerintem jó dolog. Ezzel persze nem a súlyzós edzést fikázom, hisz azt is csinálom, csak mivel 2 db 20-as kézim van, ezért többnyire izolálni tudok velük, vagy ha összerakom a kettőt, akkor a 30 kilóval előfárasztás után nyomásokat, húzásokat csinálni. De pl a renegát evezéshez elég volt 2*15 kg is ma. Király egy gyakorlat.
-
rwin5
őstag
válasz
panizzi #49243 üzenetére
nekem van egy boxoló haverom ugyanilyen
f*szásgokattolSimán nyom fekve 110-el úgy, hogy ilyen gyakokat tol és 75 kg asszem, de én is megkérdezem tőle mindig, hogy mi a szarra jó ez.. de valamire csak jó
(#49245) kisbrekes100: Akkor te biztos Junior bajnok lehetsz, mert ebben a korosztályban nincs még jegyezve ekkora rekord.
-
-
-
penene
őstag
válasz
panizzi #41842 üzenetére
Na,pont rad gondoltam a gyuros vegletre.
En a fegyencet csinalom,de mar kezdek kicsit beleunni,hianyzik a volumenedzes. Nem a sajat sulyosba untam bele,hanem az eroedzes tipusaba. Csak lusta vagyok most ujabba belekezdeni es ujabb gyakorlatokat belerakni,volumenesebb edzesse teve.
-
kolosanyi
veterán
válasz
panizzi #41842 üzenetére
Ki beszélt fegyencről? Az csak egy kitalált szerző kitalált módszere, marketing az egész. Nem találta fel ő se a spanyolviaszt, nagyon régóta edzenek így sportolók. Aztán jött ez a barom könyv és jól szembeállította a gyúrással, a testépítőket kikiáltva lufiemberbek. Pont ezért nem szeretem, ahogy a játszótéren félmeztelenül, boxert kilógatva a rúdon pörgő, feltűnési viszketegségben szenvedő rajoskodó street workoutosokat se. Nem csak úgy lehet ezt művelni, mint a gettós fekák, vannak, akik normálisan, melegítőben edzenek, nem kisgyerekeket riogatva. Az ilyet sportembernek tekintem, a többi meg csak vagánykodik, ugyanaz a kategória, mint a pávagyerek a teremben, aki csak azért jár le, hogy a buli előtt bedurranjon kicsit.
-
kolosanyi
veterán
válasz
panizzi #40944 üzenetére
Nem, csak lájftájm naturál. Szarul nézek ki, de legalább büszke vagyok rá, hogy sose toltam még semmit.
(#40945) Ijk
Osztom a véleményt. Igazából tömegben már nem is kell sok nekem ahhoz, hogy elégedett legyek. A tetstzsírt kellene már végre 15 alá bevinni és ott is tartani. Eddig egyszer sikerült, 2 hétig 15 volt, aztán elmentem a barátnőmhöz, aki falun lakik. -
barisj
aktív tag
válasz
panizzi #40254 üzenetére
nokia 6700c-m van már vagy 3éve,semmit nem szoktam kérni,csak pénzt kajára. És sajnos az egész családom olyan,hogy ellenzi ezeket a "porokat,bogyókat (tápkiegek)" meg azt mondják,hogy gyomor fekélyem lesz,mert csak csirkerizs-t eszem.. és a vesém ki lesz a sok bogyótól xd szóval meg vagyok áldva velük. már kínomban nevetek
-
kolosanyi
veterán
válasz
panizzi #39320 üzenetére
Engem az akadályok blabla, küzdésre balba. Hú, de nem szeretem az ilyen hablatyot. Ok, persze, tiszteletreméltó, amit elért a sport területén, ezt senki nem vonja kétségbe, de ez a szöveg...
szerk.: 1 RM 80%-ával 16 ismétlés? Wut?
Ez nekem tűnik csak soknak, vagy ezt nem naturál edzéshez gondolta?
-
Tyer
őstag
válasz
panizzi #38507 üzenetére
Nekem amugy a kedvenc testépítőm. Azóta pártoltam át a biotech-re... nem vagyok egy nagy étrendkiegészitö zabálö, de korábban inkább a scitec-be mentem be ha kellett valami, de Peti miatt elkezdtem utánanézni a Bio-tech-nek, és sokkal szimpatikusabb, jobbna tetszik a honlap, a termékek, a cikkek, és a Kökiben lévő boltban is full jófejek
Egyik ismerősömnek amugy Peti az edzöje
-
Tyer
őstag
válasz
panizzi #38505 üzenetére
Hát ez ilyen... Nyúl is lefotózta...
Ö biztos tisztán nyomja, hiszen Nyúl nem támogatja a kokszot -
válasz
panizzi #38273 üzenetére
van egy jó ismerósöm aki személyi edző és könyvet is írt,csak pesten dolgozik én meg vidéki vagyok. Vele kamasz fejjel együtt gyúrtunk még anno az összeheggesztett gépeken. Lehet, hogy igénybe veszem a segítségét,de van némi tapasztalatom az edzésben, mozgásban,csak amikor elérek egy szintet amit az életben mondjuk másr vagy 4-5 ször elértem,mindig ott álltam meg. Na ennél a szintnél fogok segítséget kérni, hogy tovább lendüljek.
-
válasz
panizzi #34798 üzenetére
Hat, ha ennyire erdekel:
- Igen, labazok
- Igen, kesztyuben, mert nem szeretnem, ha borkemenyedeses lenne a kezem (tudom, buzis, de ez van)
- Igen, fogtak mar meg a bicepszemet (is)
- Nem iszok semmit tejjel, mivel rontja a felszivodast ("A tej a kiscicanak valo")
- Edzes kozben muszaj vagyok vizet inni, altalaban fel-egy liter lecsuszik
- Nem hajtom fel; mivel sotetben megyek ki, leuluk ra
- Nincs bekeszitve, mert meg sosem ittam marhahusos feherjetDe volt ra pelda, hogyha nem tudtam elalduni sokaig, vagy felkeltem, akkor ettem vagy ittam egy tomcsit. Neha lefekves elott is szoktam.
Szoval mostmar megkapom a valaszt, hogy megvehetem-e magamnak eletem elso
szalonnasmarhahusos tomegnovelojet? -
-
_NCT
addikt
válasz
panizzi #24473 üzenetére
Ne akard hogy rajzoljak, Zombee lassan kiállítást fog rendezni a rajzaimból
Nekem ma úgy mondták az okosok, hogy gyomorszáj környékéig leengedem, ez idáig meg is volt, csak utána meg elkezdem visszahúzni felső mell vonalába, és kicsit srégen nyomok. Viszont a gyomorszáj (alsó mell)-ig kell engedni és úgy legyen függőleges a nyomás.
-
Mikuland
tag
válasz
panizzi #24314 üzenetére
Azt a dúrva mindenit!!!!
Hatalmas és genetika!!! Ez az UFO test amit sokan keresnek egész életükben!Peddyre visza kicsit: nem hinném, hogy a kemény fizikai és természetes úton megszerzett izomzat károsodna és felpuhulna itt a parton.
A félelmet csak a mesterségesen szerzett látvány-biccs izomzat okozhat, mert hamar felpuhulhat egy heti félrekajától!
-
Stirbi
addikt
-
törölt tag
válasz
panizzi #4842 üzenetére
Ő a példaképem.
Nem tudjátok merre kapni olcsó napraforgóolajat?
Amugy nalam az alszentseg ott kezdodik hogy betiltjak egy amerikai kieg hatoanyagat es lekerul a polcrol akkor irjunk 5 cikket meg 3 videot hogy CSAK MEGBIZHATO FORRASBOL VEGYEL. Viszont ha egy magyarral van ugyanez akkor fogjuk arra hogy fekujitott valtozatban visszater csak megerositettuk vagy fogjuk a gonosz hatosagokra. Foleg amikor rejtelyes okokbol az egesz termekpalettat atnevezzuk meg cserelgetjuk az osszetevoket
-
Ijk
nagyúr
A "szétkokszolt majmok" azért a kémiától függetlenül is többet tesznek bele, legalábbis a komoly versenyzők.
Itt csupán arról beszélünk hogy versenyen elvárt abnormális testzsír és víz mellett a naturálok nem mutatnak jól színpadon. Inkább legyen kisebb definiáltság, de még akkor is esztétikusabb mint ez az összeszáradt fizikum.Szerintem valahol 12-16% testzsír között néz ki jól az ember naturálban, felette már látszik a zsírosodás, alatta meg múmia lesz a "kis" izomtömeg miatt.
mocsanisi: Dehogy férnél be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest