- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
Uristen,akkor milyen lehet a tobbi?
6-8gs adagtol kellemesen erzem magam,viszont nem erzem,h.nyujtana a tobbi jo dolgot. Api assaultnal meg nem ereztem a koffein emelygest,viszont szepen utott. Ott is csak fel - 1/3 adagnal persze
En csak akkor veszem,ha amugy se artana kicsit felporogni,v.poenbol.
De nem nagy szam. Hogy igazan usson,ahhoz nagyobb adag kene,de az meg a koffein miatt nem lehet.
Ha mar ennyit beszeltunk rola, ma kemeny leszek es egy 10gs adagot fogok tolni. -
kolosanyi
veterán
Múltkor velem is ez volt. Kérdezte a doki, hogy szoktam-e sportolni, én kaján vigyorral rávágtam, hogy persze. Jött a kötelező kérdés: "és ilyen porokat milyen rendszerességgel fogyaszt?" Én meg rávágtam, hogy jaj, én nem olyan sportot űzök. A súlyzó és a saját testsúly rossz, a fehérje meg tönreteszi a vesét, meg amúgy is nagyon káros. Én úszni szoktam, meg gyógytornára járok. A doki szeme felcsillant, majd közölte, hogy nagyon helyes. Még meg is dicsért, hogy milyen tájékozott vagyok.
-
prot-ko
csendes tag
Peak Delicious Whey véleményem szerint profi protein. Nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot. Igen magas az EAA tartalma főleg a hozzáadott L-leucin miatt. A termék koncentrátum és meghatározott mennyiségű izolátumot tartalmaz (ritak ahol ezt közlik %-osan). Ettől függetlenül gyorsfelszívódásúak között profibbnak (jobbnak tartom) a Whey Fusion, illetve a Whey C6-ot. Mivel ezekben hydrolizátum is van. Továbbá ebben magasabb hozzáadott L-leucin mennyiség van, illetve spenotkivonat (ecdysteron) a 6-szoros felszívódás asszimiláció). A Biotech ebben a sorba nem lehet összehasonlítási alap. Treck nem ismerem.
Két további alternatíva:
Az egyik a Myprotein Whey Deluxe, aminek az alapja (koncentárum, izolátum, hidro), ha ezt megspékeled L-leucinnal, kb. hasonlót kaphatsz, mint a Peak Whey Fusion, vagy A Hitec Whey C6. A másik Body Attack Extreme Whey Deluxe, ami az előzőkkel ellentétben igen magas izolátum mellett koncentrátumot, és hidrot tartalmaz. Hozzáadott L-glutaminnal. -
Yeffy
veterán
Koszi.
igyekszem. Igen, deadliftet is fel kene mar pakolnom hasonlo sulyra, csak nem lesz itt a pajtas, ugy meg nem olyan jo...
Rendes, vizszintesig guggolas. Az ATG-t mar nem engedte a bandazs, de nem sok kellett volna ahhoz sem.Sok sikert a deadlifthez.
Ba: miert hazudnek? Nem is tudom, ki szokott itt irni allat sulyokat, ami... haat... ketseges...
Ljk: akkor gyere el, oszt nezd meg a szemeddel...
-
God Vazzeg
veterán
Használta vagy 10x
Inkább elment terembe, otthon nem volt neki motivációja. A gép újszerű, szerintem még kopás sincs rajta, valami 270 körül volt az új ára
Én akkor is mondtam neki hogy felesleges, de nem hallgatott rám, aztán vettük még a rudat, meg a súlyokat, stb.. Mind hozzá való amúgy, ugyanaz a márka, de ha agyonüttök se tudom mi az, hétfőn hazaér csajszim, és megnézi
-
szasanyi
félisten
Az pech... igen, az valóban jó lehet, és az sem kétséget, hogy eltelít. Ízre a Delicious Whey finom, és a Carb-F valszeg még krémesebbé teszi.
Holnap edzés után úgy is kipróbálom, illetve én a protein shaket naponta (1-2 adagot)iszom önmagában, mivel még le kéne adnom vagy 4-5 kiló hájat... de legalább már 10 lement!.
-
szasanyi
félisten
Ma jött meg, ittam is az epresből.
Nagyon jól oldódik, nem kell sok víz hozzá - ami azért sem előnyös, mert bár selymes (szinte már krémes) és finom folyadék lesz belőle, az íze nem túl intenzív. Ezért nem érdemes sok vizet tenni egy adaghoz, de ez nyilván egyéni.. A Whey Core 100-nak erőteljesebb epres íze volt, illetve a sütikrémet meg nem néztem. Te mit tapasztaltál a csokissal?
-
szasanyi
félisten
Én a csokis/kakaós ízt hosszabb távon nem kedvelem, bár remélem ezekkel nem nyúltam mellé. Azt írták az oldalukon, hogy a beérkező vélemények alapján a sütikrémet találták legfinomabbnak én meg az eprest kedvelem. Ha megérkezett azonnal letesztelem, aztán mondom a véleményem - ami nyilván szubjektív, de én csak a finomat szeretem.
-
_NCT
addikt
Sokan dícsérik, hiába 50%-os protein. Még nem tudom vagy ez vagy az ON Gold lesz a következő + Muscle Pharm Creatine + valami teszto fokozó. Ez a stack lesz következő hónapra, meg csirkehús zabálás 2 pofára, CH-t kicsit visszább veszem mert még mindig sok a zsír meg a víz bennem...
-
szasanyi
félisten
Én is néztem ezt, de úgy látom abban pont nincs a spenótadalékuk, meg hát 2kg 13.5k + 1k szállítás. Akkor már helyben, inkább ez lenne... csak most nincs rá annyi.
Dymatite Elite whey-t néztem még, erre azt mondja a csaj a boltban, hogy néhány hete vmi bevizsgáláskor ~10% fehérje tartalmat mutattak ki...
Az egyik külföldi oldalon meg arról értekeztek, hogy komolyan azt hiszik-e a népek, hogy a sokkilós zsákban ugyanaz van mint az 1-2kg dobozban (zacskóban) fajlagosan jóval olcsóbban? Már fogalmam sincs mi a megbízható, jó minőség elfogadható áron. -
prot-ko
csendes tag
Gaspari?!?!?! 60%-os tele rizzsel és pudingolóval?!?!
Dymatize Elite Whey ?????
http://www.dymatize.com/products/protein/detail/88/elite-whey-protein-5-lb/
Izolátum van a dobozra írva, közben 77%-os protein és izolátum és koncentrátum!!!Nem kérdéses Peak Whey fusion
14.950Ft-ért a felsorolásból a legjobb. -
-
Yeffy
veterán
-
Coccolino_O
őstag
A lényeg meg lemaradt. Szerintem mindegy, hogy mit csinál az ember, csak mozogjon. Csak attól frászt kapok, amikor valaki jön és megmagyarázza, hogy aki gyúr, az valójában gyenge, pedig minden csak viszonyítás kérdése, egy erőemelőhöz v. súlyemelőhöz képest lehet, hogy gyenge, de pl. Kathi Béla az üdítő kivétel, hiszen ő megállja a helyét más sportágban is, nemcsak a testépítésben. De ha nem így látod, akkor ne maradj csendben.
Wood:
-
Coccolino_O
őstag
Lényeg, hogy ez még mindig (alapjaiban legalábbis) egy gyúrással foglalkozó topik.
#14211: Az egykezes/egylábas végrehajtott gyakorlatoknak a testépítéshez nem sok köze van. Én sem megyek át a fegyencedzős topikba, hogy az emberek 99%-a garantáltan nem guggol 100kg-val sem, és milyen szánalmasak, pedig megtehetném.
-
dragonfx
veterán
én totál jol el tudtam olvasni ezt is.
huhh ez lehet egy speciális képesség?, nem is tudom hanyadik fehérjeturmix unlockolta
.....
amugy kb már szinte alig van hiba az írásaimba de azért nyugodtan mondjátok...pedig nem szerkesztek bele most éppen így sikerül.Gyurosok ide alias ha nincs téma kössünk bele valakibe akár a helyírás miatt.hehe tipikus kopasz kigyurt tetovált fuxos kokszos díszmajom stílus....
-
dragonfx
veterán
hehe hát ugy sejtem én is ninc smás megoldás vagy valami csodőv vagy valami ami leizzastja onnan mondjuk a szaunába a zsirégetővel?
God>>jo tudommindenkinek ez a probelm de hátha valaki tud valami tuti ötletet erre.
Dexar>>nem a baj a lényeg te vagy a legokosabb..jol van kis tojás be ne fessenek husvétkor....
Jim>>de ez nem logikus ahol a legtöbb van onnan kéne leghamarabb és a legtöbbnek lemennie nem?
így igazságos....
.én szenvedek érte ő meg eltünik onnan a faxba.
ok vágom diéta de a faszom éhezteti magát....meg amelett nem izmot veszteni....igaz a szinte semmiből...sokat nem lehet. -
python1
veterán
koxx,Radnix:köszönöm az infókat!
Mindenképpen kipróbálom őket.Hú gyerekek,újra bennem van az a régi láz,nyomtam vagy 5-évig keményen,kihagyás nélkül,aztán kettétört a testépítői karrierem,sajnos.
De talpra álltam mint már sokszor és újra nyomom az idők végezetéig,de kellet valami táppont,meg kis társaság ahová tartozik az ember.Még annyi,hogy a proteint,edzés előtt és után is jó ha beviszem a szervezetbe,vagy osszam szét napi több bevitelre?
-
python1
veterán
Köszi!
Legalább megerősített az elhatározásomba.
Jelenleg eljutottam arra a szintre,hogy ennem kellene valami táplálékkiegészítőt,hogy tovább jussak.
Már nem tudok annyi normál kaját enni,hogy fedezze az izomkopást a belem kinyúlása nélkül.
Már mindenki azt hiszi,hogy valamilyen komoly betegségem van,hogy annyi izmot vesztettem.Tényleg szánalmasan csíra lettem.Ajánljatok már valami jó proteint,vitaminokat légyszi,amik mostanság futnak.
Közben látom,hogy írtatok többen is.Köszönöm!
Jól esik a biztatás,meg a tanácsok!Dexar007:tudod,kell a strandalak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged