- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Peethy #187939 üzenetére
tizenpar kilo az szep eredmeny ennyi ido alatt
valszeg nem problema ha nem vagy tul laza, ha nem mesz le nagyon es nem tul szuk labtartassal csinalod. persze erdemes nyujtani egyebkent is. de az a legjobb ha kikered vki segitseget
en ha izmot akarnek epiteni biztosan nem hagynam ki a guggolast vagy a bolgar guggolast. ezek fogjak hozni a tomeget igazan. de amugy jo mind2 melle a labnyujtas is.
ha megy a huzodzkodasbol legalabb 5-6 akkor en a lehuzast is lecserelnem arra. -
m3ss
veterán
válasz
Peethy #187917 üzenetére
szeva. kell a kondi gyerkoc utan rohangalashoz?
amugy sztem nem rossz. en mondjuk betennek egy guggolast labnyujtas mellett/helyett. ott azert kap a segged is, gerincstabilizalo izmok is. egy evezes sem artana, bar lehet ugy mar sok lesz a gyakorlat egy edzesre..#187915 Woodslave hany cm vagy?
en sztem rekordon voltam mult heten, 84 kozeleben. lehet nem is voltam meg ilyen jo formaban, mint most. eroben persze nem, de az a vonat mar elment..
azota volt par nap melo, kis megfazas szeruseg es szepen leszalkasodtam tole
pedig basszus olyan 4l cukros szart ittam meg melo kozben kajak melle, de meg igy is sikerult fogyni. ha nem itthon ulok, hanem aktiv vagyok nincs az a kaja mennyiseg amitol ne fogynek.. -
kolosanyi
veterán
válasz
Peethy #41808 üzenetére
Szia!
Nem szükséges konditerembe járni, főleg az elején. Tök jól le tudod magadat edzeni saját testsúlyos gyakorlatokkal is, ha érdekel a téma, akkor erre tessék. Mellé ha akarsz, vegyél kiegészítésnek egy pár kézisúlyzót, vagy gumiszalagot, így gyakorlatilag minden izomcsoportra tudsz edzeni.
-
Sotho
őstag
válasz
Peethy #41813 üzenetére
Kardio/aerob mellé tökfelesleges1,5g /zsírmentes testömegkilogramm proteinnél több. Kevés cukor változatos étrend visszafogott kalóriák és fokozatosan belejössz a mozgásba aztán ami a csövön kifér, persze ésszel,állítólag 220-életkor pulzusszám 80-85% -körüli tartományban tartani a pulzust ez a kardioedzés, ebből az orvosok is minimum heti 3x20 percet javasolnak. Aerobról fogalmam sincs sose csináltam még olyat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest