-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Még megy a diéta? Már nagyjából csak oldalról kellene lepakolni a felesleget.
-----
Amúgy valaki tud ajánlani valami jó ízű Myprotein-t reggelire/sütéshez? Valamikor rendelnék egy csomagot, de nem sok ízt ismerek.
Áfonyás vagy Citrom sajttorta
Csokoládé narancs
Csoki karamell
Csoki csoki
Még több csokiEzeket nézegettem, de még minta sincs mindegyikből.
Esetleg lekváros piskótatekercs? Az hány tojásos piskóta?
-
kolosanyi
veterán
BÁ-nak van igaza.
(#82442) Dexar007
Most Lumia 630-am van és egy kalap szar. Nincs multitask, rettenetes a kamerája és az IE olyan bugos, hogy ilyet csak direkt lehet csinálni. Igazából nem várok el sokmindent, legyen gyors, ne akassza már meg az egészet az, hogy böngésző, chat alkalmazás meg zenelejátszó között váltogatok, készítsen jó fényképet/videót, legyen frankó érzékeny a GPS vevő és bírja ki sokáig aksiról. Valamelyik mindig hiányzik az említett árkategória alatt. A 630 pl jó lenne, de nem az. A WP-nek bitang rossz a memóriakezelése, még a 2 giga RAM-os csúcskészülékek is újratöltögetnek mindent. Pedig nem akarok én játszani, benchmarkokat futtatni, romolgatni meg végképp nem. Az is lehet, hogy én vagyok örök elégedetlen típus, nem tudom. -
csababarca
őstag
Én hétfőn lábaztam, este meg még rátoltam a piaci melót...de nem fájt meg semmi, kedden meg úgy keltem fel,hogy menni nem bírtam
Vádlim beállt,mint a gerely, ma reggelre múlt el...pedig tegnap is ráment a piac.
De végre vége a fájdalomnakRájöttem,hogy kardiónak a heti két piac meg két futás+kerékpár elég is lesz.
-
Zola007
veterán
Felépítésre szerintem nem rossz az edzésterv, de inkább tűnik erősen haladó edzéstervnek. Tudtommal te még nem jársz ott.
Váll-tricepszre 36 sorozat összesen?
Bicepszre is 12?
Hogy is fogalmazzak: Mi a f3sznak annyi?
Szerintem ezeket beszéljétek át vele, inkább csináld lassan az ismétléseket, bicepsznél 6-8 bőven elég, ha rendesen csinálod az utolsónál már a súlyzót nem lesz kedved megfogni -
Zola007
veterán
jön a lóf...t
próbáld ki egyszer a Spar Budget tojást. Múltkor olyat hoztak, inkább kidobtama pucolás felénél a maradékot, egyék meg a kóbor kutyák, nem volt türelmem hozzá. Pedig múltkor tettem a vízbe 30g sót, még a tojásnak is teljesen sós íze lett tőle, annyira sok volt abba az 1 liter vízbe.Tapasztalatom szerint csak 2-vel kezdődő, tehát mélyalmos tojást érdemes venni vagy piaci házit, a 3-as ketrecesnek marha gyakran nem jön le a héja, meg azt a fajta tartást sem támogatom.
-
python1
veterán
-
userxy
őstag
Guggolásban és lábtolóban én a nagy súlyos 5x5 ismétlést vagy ami szerintem még jobb az a 3x5 + 3x3 +1x8 felosztás úgy emelve a súlyt, hogy első 3asra érd el a max súlyod majd az utolsó 8asban a második 5ös súlyt használd.
Pl.
Egy rávezető 20x 40kg
5x 60kg 5x 80kg 5x 100 kg 3x 110 kg 3x 111 kg 3x 112kg 8x80 kg.De ez csak egy példa magadnak kell kitalálni mi az ami megy és jó is.
Aztán mehet
Lábtoló myo reps módszer
Elől guggolás 4x 20
Combfeszítő Myo reps
Kitőrés 4x20
merevlábas 4x12például de annyi féle fajta lehetőség van.
-
-
rwin5
őstag
jól néz ki, van egy hasonló kondi nálunk szegeden az 7700 a diák asszem.. én ide vettem most - 5k a bérlet kb, van még pár cucc ami a képen nincs rajta de nagyjából ennyi + kb 4-5 gép. Bőven le tudom edzeni magam, csak cardio gépből össz a 2 futópad van amit utálok.. amúgy szuper minden [kép]
-
dragonfx
veterán
-
Cassidey
senior tag
Köszi.
Wood, a nőügyes topicból tudja.
Valamit mégis baromi jól csinálok, mert télen 34-es nacit vettem, ma pedig tökéletesen feljött a 32, begombolási problémák sincsenek, szóval fogyok mint állat. (Súlyom még mindig ugyannyi, egyre viccesebb, látjátok, átalakítom én a zsírt izommá.
)
-
-
Woodslave
félisten
ja tök reális hogy ezzel a diétával meg futással kottára ugyanaz az izomtömeged mint fél éve. Ráadásul még nem is 50%-40%-ra hanem a köztudatban atletikus szintre csökkent testzsír%-al.
biztos csak irigy vagyok, mert az én mérlegem szerint 28%-a a testzsírom [link]
Igaz 30-ról indultam január elején, de nekem még így is sikerült némi sovány tömeget veszítenem.
-
Ijk
nagyúr
Én inkább 15%-ot mondanék még úgy is hogy még bezavar a valószínűleg nem egészen visszahúzódott bőröd. Mondjuk az arányaid valahogy finoman szólva sem szerencsések, ha valaki genetikázhat a topikban az te vagy.
Pár évnyi kemény munkával és belőtt kajával azért még sokat alakulhatsz. -
Woodslave
félisten
fél év alatt semmi nem változott, csak a zsírtömeged.. Hát ne haragudj de eléggé szkeptikus vagyok ennek a módszernek a megbízhatóságát illetően. Pláne hogy ezekkel az adatokkal qrvára izmos szálkás formának kéne lenned kockahassal. Lehet az vagy de a múltkori képen nem úgy tűnt.
Persze grat meg minden
ja most látom hogy a papír szerint túlzottan izmos vagy, akkor nem szóltam
-
Zola007
veterán
szerencsés alkat vagy hogy nem volt mindenhol szétrepedve a bőröd.
Én ha egyszer be is megyek 10% alá, úgy fogok kinézni mint egy vénasszony 20 plasztikai műtét után#69863) Nightmare: ilyen szintű kövérség után már nem az a lényeg, hogy több a zsír mint kéne, hanem hogy sokkal kevesebb mint volt
-
Ijk
nagyúr
-
törölt tag
sulyzos edzes nem fogja vissza a fogyast, sot egyenesen kivanatos.
Mondjuk a heti 2 aerob az lofutty. Nyugodtan nyomhatod minden nap, es legalabb 45 perc legyen, de ha birod tornazd fel egy orara. Esetleg a vasarnapod legyen pihenonap.
Ekkora sulybol az elejen gyorsan fognak lemenni a kilok, de aztan termeszetesen belassul. Heti 1 kilo atlagos fogyast celozz meg, ha nem ment, akkor vidd le egy kicsit a napi ch bevitelt. Aztan ha mar nagyon keves a ch, es szarul erzed magad miatta, akar a ketogen dietaval is megprobalkozhatsz, en hatekonyabbnak erzem mint a minimalis ch-n valo billegest.
Ehhez a magassaghoz meg illene 30-40 kilot leadnod, de ez nem fog egyik naprol a masikra menni, kitartas.
Egy a lenyeg: MINDENKI le tud fogyni, nem kell hozza csodaszer, csak némi agy meg akaratero.
panizzi
"Ezt az életformát pont a rendszeres terembe lejárás adja meg"
Hulyeseg.
-
panizzi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged