- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spammer
veterán
-
törölt tag
válasz
Boxer001 #16540 üzenetére
mihez kepest kemenyen, ugye...
egyebkent elegedett vagyok, a dietam mukodik, nem is estem vissza annyira eroben mint legutobb. jovo heten abba is hagyom a fogyasztast, aztan egy honap piheno utan megkezdem majd a kovetkezo etapot. Utana jon a nyaralas, 3 het semmitteves es pizza- meg fagyizabalas, szeptemberben meg majd kezdodik minden elolrol
Az ut a lenyeg, nem a cel.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #16509 üzenetére
Fuss legalább 20-30 percet egyenletesen úgy hogy ami a csövön kifér, az jó kardiónak. Vagy kocogsz 45 perceket amivel zsírt égetsz. Ennek a kocogok, majd 10-60 másodpercig sprintelek aztán megint kocogok, nem látom sok értelmét.
Egy kis kardió edzés kell is, de 1, max 2 egy héten, különben még azt a kevés izmot is ledobja az ember. Aerob más tészta, úgysem fog senki annyit kocogni amivel már túlzásba vinné.Rendes kajának is majd fokozatosan látod a hatását. Pár hónap alatt még persze nem kell csodát várni, de jó ha van pozitív tapasztalatod.
-
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #14936 üzenetére
Nálunk a teremben 80% 180 alatt van.
De azért élőben elég odabaszós egy 2m-es 120 kilós állat.Pont múltkor találtam Cedric-ről egy képet. És akkor ő még "csak" 185 magas.
spammer: "de nem tudom akkor sem elképzelni, hogy hogyan lehet ennyi kaját egy nap megenni..."
És akkor még vinnyogtok folyton hogy ektok vagytok. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
csak igazság szerint neked is ennyit kéne enned
nekem ha versenyző szintű izomzatot kéne összehoznom akkor az alább leírthoz még vagy 30-40ezret nyugodtan hozzátehetnék csak alapanyagokból, pl normális minőségű halból, vagy marhából. ill semmi fűszer vagy főzőcskézős cucc nincs benne, se energia ára..
szal hiába mondjuk hogy áh majdnem annyiba kerül a szar kaja is.. hát nem
nem beszélve arról ha megeszek egy pizzát akkor 5-6 óra múlva leszek éhes ha meg csirkerizst akkor 2-2,5 óra múlva már kigúvad a szemem az éhségtől.. -
meroly
veterán
válasz
Boxer001 #14938 üzenetére
Ja mióta a myprotein van, betolok 3 kanállal a turmixba, eddig csak kettő ment.
90g nem a fehérje tartalom, az a kanál méret.
Kb olyan 74g fehérje edzés utánra.Ha visszaosztom az 54ezer 31-el, akkor napi 1750-be vagyok. Ez kb 1,5 menü ára olcsóbb helyen. Tehát még mindig jó vagyok.
-
Eagl3
veterán
válasz
Zsírmentes tömegre kellene számolni, amit úgy vettem észre nagyon sokan nem vesznek figyelembe. Így meg azért közel sem akkora a differencia a hobbigyúrósok között.
Én speciel teljesen jól elvagyok napi 50-70 deka hússal, megiszok még két fehérjét, néha tojás, tonhalkonzerv, túró... túl van misztifikálva az egész. Nyilván kell a magas fehérje bevitel, de nem kell kiló csirkéket zabálni agyatlanul. -
-
dragonfx
veterán
válasz
Boxer001 #13869 üzenetére
mellről nyomás?az melyik?mikor a rudat előre engeded le?vagy az arnold nyomásra gondolsz?
amugy érdekes a váll mögül nyomás furcsa sok sullyal megy és könnyen.ilyen 22vel oldalanként simán +rud szerintem 25 is menne simán.előreemelést egykezessel is szoktam néha az jobb mint ruddal.amugy ez a tárcsamegfogos előremelőset sose probáltam na de majd legközelebb.de ha nincs olyan tárcsa amin lyuk van ugy elég huzos.
oldalemelést ja kis sullyal kell ezt én is olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest