-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
barisj #71745 üzenetére
Melyik oldalról szoktatok rendelni egyébként? Vagy mindig ahol kedvezőbb? Én annó mindig úgy halásztam össze a legkedvezőbb oldalakat.
Emlékszem mikor elkezdték tolni jobban az amerikai márkákat, akkor volt, hogy az ON Whey Gold 10.000Ft volt a 2,3Kg-os kiszerelésben. Meg a Syntha 6 is. Át is futott az agyamon, hogy lehet nem is eredeti cuccokat forgalmaztak, hanem valami átcsomagolt EU-s kotut. -
barisj
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz
barisj #63650 üzenetére
remélem a 600-at nem egyenként akarjátok megint kiszámolni darabra
egyébként lassan elhozom már a cumót
egyébként beszállnék 1200 omegaval(#63659) ludsimon: ne haragudj, de 2700-3000 kcal rendes edzés mellett nem olyan nagy Was ist das.
Én 3000-en diétáztam legutoljára 86 kilóval, heti 3 erő + 1 kardióval
Edzésnapos kaját emeld meg 3500-ra, pihenőnapos legyen 3200, aztán majd meglátjuk 1 hónap múlva
Ha jól rémlik 65 kiló vagy, ehhez mehet edzésnapon 150 P, 400 CH, 150 F. Pihenőn 150 P, 350 CH, 120 F -
Zola007
veterán
válasz
barisj #62183 üzenetére
Mérleget vigyél feltétlen!
Biztos lesz össznépi rizsfőzés kondérban
Meg felhúznak vagy 30 csirkét egy petrencés rúdra és azt kell kitartani 5 percig.
Utána meg feldobják a grillre
Szájtek standon kivágják bicskával a MegaDéliOne-s doboz alját és elég csak aláfeküdni a potyogó bogyóknakMeg lesz oldva tásó', csak a
szteroidfantázia kell és minden megy -
Zola007
veterán
válasz
barisj #58752 üzenetére
Annál nem éri meg jobban, viszont kevesen vannak akik ehhez így direktbe hozzájutnak. Én is akartam rendelni, de akkorra már leosztottátok a dobozt.
Azonban megjegyzendő, hogy ezeknek a kapszuláknak a felszívódása a lágyzselatin héj miatt messze nem teljes.
De számolgatok egy keveset, hogy legyen némi rálátásunk a dologra:1000db kapszula 7500 ft, ez tartalmaz
EPA: 180 gramm
DHA: 120 gramm
összesen: 300 gramm2500ml lenmagolaj 7500 ft, ez tartalmaz ~57% omega-3 zsírsavat ALA formában
ALA: 1430 gramm
az ALA -> EPA / DHA konverzió hatékonysága férfiban ~12%, nőben ~10%, tehát
tehát konveretált EPA+DHA: 1430*0,12 = 170 grammLátszik hogy nem éri meg jobban, de összességében viszel be még vele 1260 gramm ALA-t, ami ugyan nem bír olyan pozitív hatásokkal mint az EPA és a DHA, de hasznos zsírsavak a sejteknek, membránfelépítésben, anygcsere folyamatokban és az emésztéshez, epesavtermeléshez is hozzájárul
-
cibere11
tag
válasz
barisj #58699 üzenetére
Üdv!
Én is nehezen hízok de kb 1,5 hónap alatt feljött 9-10 kg.Nem zsírosodtam el csak kicsit kerekebb lettem.És valahogy észreveszik az ismerőseim hogy híztam meg hogy edzek.Eddig sajna nem vették észre.
Én is hozzáfogtam a csirke-rizs témához. 2 napot csináltam. Azóta meg tolom a tömegnövelőt iszok 2-3 liter vizet.Ami csak elérhető megeszem (szerencsére a család sem szereti a zsíros kajákat így nem sok zsírt kajálok) meg reggel este ( most is) zabpelyhet eszek.Plusz van az asztalomon valami édesség.
80 ig megyek. onnan vissza 75-re.És bízom benne hogy ezt szeptembertől is tudom tartani.Nem hülyeség ez a számolgatós kajálás sem de szerintem nem a nehezen hízóknak találták ki.
Összefoglalva:Szerintem ha nehezen hízol akkor ne számolgass csak egyél mindig valamit. -
userxy
őstag
válasz
barisj #58708 üzenetére
Napi 100+ g zsírt vigyél be. Nem a CH-t kell az egekbe emelni semmi értelme.
Volt idő mikor én is a CH-t emeltem fel 5-6 grammra is és semmi eredmény nem volt mert szinte 0 zsír volt mellette.
Aztán áttértem arra hogy Ch max 3-4 gramm zsírból is 2 gramm zsírmentes ttkg-ra.
és láss csodát egyből lettek eredmények.Annyira elfelejtik az emberek a zsír fontosságát...
Meg vagy megfogadod vagy nem de a csirkemellt hagyd a picsába. Egyél pulya combot csirke combot sertés húst. Nem kell mellé annyi fos olajat inni. Olajos magvakat egyél még.
-
Zola007
veterán
válasz
barisj #58708 üzenetére
Akkor leírom az én véleményem:
Szerintem kevés a zsírgondolom néha megszenvedsz a wc-zéssel is
Rendes, egyenletes emésztéshez kell 20ml olaj/nem kötött zsír naponta, főleg ha zöldség miatt a rostbeviteled is eléri a napi 30-40 grammot. Én azt szoktam mondani, együnk minimum annyi zsírt mint rostot. a reggeli tojás az egész napot tekintve csepp a tengerben
Még a végén megáll benned a káka mint csuhaibanTegyél minden csirke-rizses étkezéshez 5ml repce/oliva/lenmagolajat.
Ez maga csak 20ml, ami 180 kcal, viszont a zsiradék megkönnyíti az emésztést, mivel segíti a vékonybél enzimkiválasztását, epesav termelést is serkenti és hormonszintézishez is elengedhetetlen.Ami kapszulában viszel be az kevés ilyen tekintetben
-
emiki6
veterán
válasz
barisj #58708 üzenetére
Rizs meg csirkemell, akkor értem az öklendezést. Egyél változatosabban, úgy talán több fér beléd.
Én egy idő után már éreztem, hogy a csirke és rizs már megakad a torkomon, ilyenkor segítségemre volt a brokkoli, karfiol szósz, nomeg a tartár, de egy idő után már egyik se esett jól, ezért váltogatni kell, illetve nem minden nap enni ugyanazt. Ez az én véleményem. -
Zola007
veterán
válasz
barisj #58699 üzenetére
Röviden: "Eat more"
Hosszabban -
Ijk
nagyúr
válasz
barisj #58028 üzenetére
Egy srác járt régebben a terembe, 18 éves volt és brutálisan fejlódött. Na ő tipikus mezomorf volt, de azért tömegelésnél volt neki dereka. Csak két hét diétával le is adta, mondjuk kardiózott meg 5-6x járt hetente edzeni. Tehát krva sok munkát beletett, kajálása olyan volt amit itt szerintem senki nem csinált. Igazából nem a formát irigyeltem tőle, hanem hogy szinte nem tudta túledzeni magát, pörgött, tele volt motivációval.
A mezomorfot egyébként onnan ismered meg hogy akkor is erősebb, sportosabb az átlagnál, ha szart sem csinál. Ha az lennék akkor a csajok jönnének oda hozzám hogy odaadják a telefonszámokat.
Ehelyett kis 70 kilós, nyúlánk, pattanásos tini voltam. -
shteer
titán
válasz
barisj #57972 üzenetére
10% off when you spend £40 or more at My Protein
Added: 20 January 2014 - Ends: 30 June 2014a 15%-os lejárt 31-én sajnos
-
-
brownus
veterán
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz
barisj #56380 üzenetére
kreatint tolni nem edzés vége felé vagy edzés után lenne érdemesebb?
inkább kérdezem, de ez tűnne nekem logikusabbnakegyébként légvételi technika is okozhatja, nálunk am.foci edzésen volt többször behányás, főleg az ütemváltós részeknél mikor erőgyakorlatot követte pl. elkapásra futás ami a csövön kifér alapon
-
-
-
törölt tag
válasz
barisj #56214 üzenetére
ha engem kerdezne az anyukam, hogy fogyjon le (aki 64 eves lesz, es van rajta boven sulyfelesleg) akkor azt mondanam neki, hogy mozogjon egy kicsit tobbet, es hagyja el a pekarut elso korben.
Azaz minden nap menjen egy kicsit setalni, es felejtse el a feher kenyeret, a fott krumplit, a rizst, a fott tesztat, es a magyar konyha egyeb csodalatos vivmanyait. Nem kell szamolgatni a kaloriakat, sem a grammokat, egyszeruen el kell hagyni a szenhidratot. Nem teljesen, mert az ugysem megy, ha ha a fentieket elhagyja az mar jo indulas.
Sok salata, zoldseg legyen helyette. Mondjuk a szokasos rantotthus-sultkrumpli kombóbol ki kell hagyni a sultkrumplit, helyette salata.
De ehhez egyreszt nagy onuralom es akaratero, masreszt tamogato csalad kell. Csodadietakat meg el kell felejteni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
barisj #56205 üzenetére
Szerintem felesleges a 0,7 / 0,8 g / tskg ajánlás fölé menni.
(#56209) barisj
Nem fogsz 60 évnyi beidegződést megváltoztatni. Én se tudok hatni a családomra ilyen tekintetben soha, egyedül anyám volt képes változtatni az életmódján és lefogyni, de azt is azután, hogy cukorbeteg lett. A mamám meg szintén cukros, de eszi a házilekvárt, meg a fehér kenyeret ezerrel és csodálkozik ha felmegy a cukra 20-ra. -
-
deniro2
senior tag
válasz
barisj #55858 üzenetére
Az a problémád, hogy elmegy az étvágyad a turmixtól, ami érthető, mert a cukor felcseszi a vércukorszintedet. Szeretnéd, hogy ez ne így legyen, de így lesz...
A dextróznál gyorsabb ch-t nem fogsz találni, tök mindegy, hogy mit hazudnak össze a tápkieg dílerek... Vehetsz vitargót 10x-es áron, akkor sem leszel hamarabb éhes.
-
válasz
barisj #55777 üzenetére
Én nem szedek erre külön semmit, általában egy banánt betolok, fehérje shake mellett és annyi.
Aztán 1 órán belül úgyis eszek valamit. Tipikusan csirkét zöldséges rizzsel, vagy tésztát (pl bolognait) hússal.Egyébként szerintem, ha valaki tutire akar menni az egy izotóniás energiazselét vegyen, amit az élsportolók is használnak.
De kaja akkor is kell utána nemsokkal, hogy legyen normál lassú energiaforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest