- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
corres78 #68024 üzenetére
Köszönöm. Szerettem volna 7-et, de már nem éri meg.
Egy rekomp-al indítok most, aztán meglátjuk. Szeretném tartani a tzs-t és úgy kúszni felfelé a súlyokkal.
Drizzt: asszem 3 éve. De volt kihagyás, betegség, 82 kg-os testsúly lediétázása 68-ra.
Tehát minden.
Most diszkrét tömegnövelés jön, remélem.Bár karácsonyra + 6 kiló izmot akarok.
-
nuke7
veterán
válasz
corres78 #67717 üzenetére
1-2cm-el talán alacsonyabb vagyok, de szerinted nekem hányas derekam van..?
-
Zola007
veterán
válasz
corres78 #67655 üzenetére
nyugi, ez egy fórum, itt minden csak vélemény
Egyébként BÁ-n lehet 25%, nagy testen nagyon szépen el tud oszlani a zsír, úgy hogy észre se veszed.
Múltkor mondta az egyik személyi edző a vendégének a teremben, hogy a versenysúlya 90kg, de most olyan 105 körül van, pedig nem szokott sok izmot veszteni diéta során, tehát egy 10kg+ tuti van rajta, ami 100 kiló körül +8-10% tzs, tehát most olyan 13-15% körül lehet, pedig a kockahas kb most is megvan neki
csalóka egy dolog ez a tzs. nagy testtömeg, de főleg nagy testmagasság esetén -
userxy
őstag
-
bobby_30
tag
válasz
corres78 #67525 üzenetére
Köszi de én csak arra lennék kíváncsi hogy milyen zsírégetőt érdemes használni ha az ember fel akarja gyorsítani picit a folyamatokat. Olyasmire gondoltam hogy pl. az Animal cuts nagyon jó, viszont revex nem ajánlott. Ezt csak példaként írtam nem tudom hogy melyik milyen. Szóval ha van valakinek tapasztalata ezekkel a szerekkel akkor azt szívesen fogadom.Alapjában nem a testépítés a fő irányvonal az edzéseimben ezért nem térek ki külön az elvégzett munkára. A táplálkozás a lehetőségeimhez mérten rendberakva. Egy fogadás miatt szeretném ledobni azt a 6 kg-ot, csak így 40 felett nem egyszerű. Ezidáig is edzettem lelkiismeretesen, valamint odafigyeltem a kajára, tehát itt már nagy mozgásterem nincs.Ezért arra gondoltam hogy zsírégető szedésével, valamint plusz kardió edzések beiktatásával érem el a kívánt eredményt. Az edzéseimen általában nagy súlyos alapgyakorlatok, saját súlyos gyakorlatok, valamint kettlebell szerepel. Elég régóta vagyok a "szakmában" csak a rengeteg gyártó, illetve termék közt teljesen elvesztem, és gondoltam ebben a topikban vannak olyanok akik tudnának segíteni.
-
Woodslave
félisten
válasz
corres78 #67521 üzenetére
sztem csak megnemértett vagy
vótam, atta annak ellenére, hogy előtte ebédeltem 2 órával és volt tészta is. Edzés után meg nem vártam 1 órát, bevágtam 120 gramm csokis cornflakest 3 deci kakaós tejet, és megettem a bolognai tészta maradékát. Ma se leszek már izmos, de jól esett
-
Zola007
veterán
válasz
corres78 #67517 üzenetére
Ez egy fórum, sokféle emberrel, mindenki azt ír amit akar, mert joga ugyanannyi van leírni azt hogy fehér, mint nekem azt hogy fekete.
Másrészt lehet újra regisztráció, illetve attól hogy itt új, más fórumokon (nem csak a Prohardver létezik, főleg nem sport témában) lehet sokkal nagyobb tapasztalata és hasznos munkássága mint akár neked vagy nekem.
Valóban nagy hozzáértésről még nem tett tanúbizonyságot, de azért így látatlanban neked se kellene minősítened valakinek a szakmai hozzáértését a Prohardver regisztrációtól eltelt napok száma alapján.
Ez is egyfajta előítélet. -
hunoxo
csendes tag
válasz
corres78 #67506 üzenetére
Amikor én újonc voltam,te még a kakit szedted ki magad alól a pelusból és azzal tömegeltél.
Bármilyen képet is raknék be magamról,az a te megítéléseden semmit sem változtatna ezen a fórumon,ez a nagy helyzet.ui.:nem megsértődni kérem...
ui2.:a 90-es évek elején voltam újonc a Határőrségnél.
-
-
venge
aktív tag
válasz
corres78 #67483 üzenetére
Én sem tudom megállapítani a testzsíromat!
Igaz, hogy kihagytam másfél hónapot, holnaptól fogom belevetni magam a testépítés feneketlen kútjába, de be tudnád saccolni?
Én olyan 18%-ra saccolom! -
Nightmare
senior tag
válasz
corres78 #67442 üzenetére
Ezzel teljesen tisztában vagyok, amit most leírtál. Vedd figyelembe ( nyilván tudod is), hogy nem betöltve vagyok ennyi. Ehhez jöhet még 2-3 kg, a mostanihoz képest.
Teljesen jól leírtad, hogy mik a terveim. Ennyi, egy sportos, hosszú távon fenntartható test a cél. Nem fogok, és nem is akarok erőlködni semmi olyanért, amit nem tudok elérni.
másfél hét alatt nem hiszem, hogy sok fog változni, de azt vedd figyelembe, hogy elvesztett tzs%-onként további 0,6 kilót fogysz a súlyodból <---éppen ezt szeretném a hétvégéig. 61 kg.
-
gghrtz
őstag
válasz
corres78 #67176 üzenetére
Köszi a biztatást! A derék tényleg sok, ha 85 cm-re befogynék (nem köldöknél, hanem felette 1-2 centivel), akkor már egész jó lenne. Legalább a vállam nem olyan extra fos. 134 centit mértem múltkor, azt is úgy, hogy a hátsó-vállam egy csökevény, mert régen nem edzettem rá.
Elég szarul néz ki oldalról, de most már teszek az ügy érdekében.
Hátsó-vállra egyébként mehet a heti 2 edzés? Vagy inkább egy edzésen, de akkor sokat?Zola007
Hasról most rengeteget fogytam. -
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz
corres78 #67090 üzenetére
Mielőtt további sámánszintű távjóslásba merülnél, 2 dolgot azért leszögeznék:
- szoktam látni 10% tzs körüli 85-90 kilós srácokat mérni magukat a teremben - van hitelesített mérleg - és a béci nagyobb náluk
- láttam már élőben is az urat párszor és nem videó alapján ítélkezem
Szerintem 105 kiló vqn most is
Egyébként meg írsz neki bilderen vagy facebookon, szerintem megmondja, nincs mit szégyellni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged