- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
widi
tag
válasz
Bobrooney #17295 üzenetére
Lildlben lehet venni ilyen töltőt, bár most nem akciós, de szerintem így sem drága, és motorhoz, autóhoz egyaránt használható.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Bobrooney #17237 üzenetére
Lehet hogy kallódik itt valahol ilyenem. Meglesem ha kő.
Droidba korábban pont azt szerettem, hogy lehet buherálni. Főzött romok, egyedi lehetőségekkel, stb. Mindig egy új világ nyílt meg egy-egy újabb rommal. Csak hát arra ráuntam. Persze egy komolyabb HTC-t vagy egy S3-at tesztelgetnék pár napig
-
Coyot
őstag
válasz
Bobrooney #17115 üzenetére
Attól függ hogy ér földet, itt van a motorola defy-m csodaütésálló meg minden, de ha pont rossz szögben érkezik a földre, úgy lepattan róla a gorilla mint a huzat. tehát ez inkább szerencse kérdése. ha olyan telefont akarsz ami garantáltan nem esik szét vannak jó kis Sonim cuccok és olcsók is. De aztán ne gyere sírva hogy nem megy rajta a mérges verebek, meg még a kijelzőt is hiába simogatod
-
-
-
vlcsko82
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Bobrooney #16831 üzenetére
ha valaki vesz egy jó egeret, nem egyértelmű hogy tud játszani vele. Illetve a gamer egereket általában MP játékokra fejlesztik, nem az előre megírt játékokra, mikor mindig ugyan onnan jönnek elő az ellenségek.
Azok az egerek ma is a TOP10 ben vannak és lassan 7-8-10 éves egerek, ja és előbbre vannak, mint sok Logitech.
Speeed:Microsoft Intelli Mouse Optical
Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0
Forma1:Az 51. körben érdekes csapatutasítást hallhattunk a Mercedes-nél. Rosberg gyorsabb volt, mint Hamilton, de a csapat mégsem engedte, hogy megelőzze.
Ez ám a jó!
-
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #16404 üzenetére
ja, persze, meg a honositott jatekosok,versenyzok, akik nagy iramban kapjak meg uj orszaguk allampolgarsagat a nagy sportesemenyek elott. Mondjuk az is 2elu (legalabb) van, aki anyeginert megy at mas orszag zaszlaja ala versenyezni, masok azert, mert olyan eros a sajat orszaganak a kerete, hogy nem ferne be, meg kivallo sportolokent sem, a sajat keretbe, viszont nem akar lemaradni esetleges ermekrol
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bobrooney #16401 üzenetére
Ja, ha nyer az olimpián. De amúgy nincsenek annyira megfizetve. Az meg, hogy felvételt nyer egyetemre...ha valaki kiváló eredményt ér akármilyen nemzeti dologban, jobb eséllyel indul az egyetemre.
Írd meg privátban, vagy írd meg közösbe és beszéld le Chubakka-val, hogy ne adjon érte warn-t.
Coyot: Ennyi. -
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #16204 üzenetére
jovanjovan,
kerdezek akkor konkretat. Mi a velemeny errol? Samsung UE40ES6300
DVB-T, Ethernet, 3 USB, 3 HDMI csati.. hol lehetne utananezni, milyen formatumokat tamogat?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Bobrooney #15329 üzenetére
erre nem is gondoltam
Ez melyik filmből való? Nem a "Hé haver hol a kocsim"?
Mr_Joe:azért ott még nem tarunk, de idén ünnepli a 20.-at a kicsike!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #14799 üzenetére
LOL
szerk. Egy kis "szoci", kicsit feldobva
Modern Talkingos szőke csávó első zenekara. -
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #14593 üzenetére
Nem lehetett kellemes. Most voltam tesztúton, úgynéz ki a nyomtáv meg a fékek is sérülhettek, mert a fék hangot ad fékezéskor, illetve húz jobbra a kormány. Volt már ilyen gondom, akkor levegős lett a fék, meg trapézkaron kellett állitani futóművesnél. A legrosszabb, hogy nekem is munkaeszköz, meg létfontosságú az autó, és nem tudok se helyette, se semmi. Egyébként sebességbe rakva behúzott kézifékkel csúszott hátra, szóval nem kis ütés volt, és a csattanás is hangos volt na. De ezt majd vagy elismeri aki kijön, vagy nem. Addig csak a bizonytalanság, hogy olyan már nem lesz, mint volt.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #14585 üzenetére
Ja, teligázzal kell tolatva beállni a sorba tudod, tükörbe meg nem kell nézni van e valami mögöttünk :/
Qbász: az is szar lehetett, itt panel előtt sokminden történt már velem az évek alatt, szelepsapkalopás, facsavar a vadiúj téligumiba, motorháztetőn ugrálás, hátsó lökös horzsolás, ajtónyitogatás rendszeresen, de most egynek a szemtanúja is voltam. Ahhoz képest, hogy nem egy gettóban lakom megy a pusztítás. Ezért szeretnék már végleg elköltözni asszonnyal kertes házba, csak az is lassan megy.
Gólya: nem szeretnék még 2014 végéig most csináltattam meg a műszakit is, addig szeretném ha autó lenne, bár nehéz lesz összerakni (megint!), biztositási díjból meg ne hidd hogy akár nullára is kijön az anyag károm -
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #14564 üzenetére
Veszel 5literes kaniszterben benzint. Nálunk nincs minimális mennyiség, olyat is láttam, előttem levő fiatal Favoritos srác csak 3 euróért tett bele, gondolom csak arra kellett neki az a ~2 liter, hogy csavarogjon a városban, vagy mittomén na, de ilyenért az OMW-n még nem szóltak a városunkban. Amúgy havi 2-3x tankolok az óvári Shellen, ott megszokott az üzemanyag, de konkrétan ott röhögtek ki a 3000FT miatt. Pumpájuk szar volt, és nem voltak kedvesek sem ugye... Mindig jönnek oda hogy: tölthetem tele? Viccesen odaszólok: töltheted, de fizetni már nem én fogom
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #13883 üzenetére
4-en vagytok. 2-2 egymással szemben ülve, és a keresztbenlevő a társad, vele együtt gyűjtitek vagy éppen szopatjátok a másik kettőt. Lehet ez már utólag találódott ki, mert pl. 3-an is szoktunk, akkor mindenki egyedül van, és a végén 1 lap híján kimarad valaki a körből, de vészmegoldásnak játszható volt
A sima zsírt mi csak 2-en szoktuk játszani, amint 4-en voltunk jött a: - "kamó gyerek, kennyé bele"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest