- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiskokó #36342 üzenetére
Azért ezt viccesnek találod?
Leg epic-ebb GTA IV videók egyike szerintem : [link]
(#36344) rup1u5 a neve az hogy invisible player bug.
Újraraktam ez egész játékot, letöltöttem újra steamen, aztán mégis megmaradt. És csak annyit kellett cisnálni hogy full minimumra rakok minden graf beállítást, majd vissza.
-
CJ3
senior tag
válasz
Kiskokó #29341 üzenetére
Passzolom hogy az EFLC hez jók e a kocsik elméletileg mért ne lenne jó ugyan az az alapja meg szinte a kocsik is.........
A másik kérdésed hogy más kocsira is be lehet e rakni ha nem arra készítették?...
Raktam be én is úgy eggyet, szerintem arra kell figyelned hogy ha valami 2 ajtós akkor csak 2 ajtóst írj felül ha 4 akkor 4 et, szerintem ennyi meg amit irnak handling....vehicles..carcols stb azokat ird át.....
Ez az Icenchaner modot nem tudom milyen, linkelj már videot, vagy ahonnan le lehet szedni
-
Razim K.
tag
válasz
Kiskokó #29204 üzenetére
nos....bár az írás,az nem megy neked...egyszerűen nem neked való
...de egye fene,segítek.
-game elindít,aztán mikor a LIVE téma bejön,akkor nyomj egy olyat,hogy home gomb....aztán szöveg legörget,s ott lesz benne,hogy Local Profile,na arra katt....beírod a rublikába ezt :
GyóGyeGér ...(nem vicc,ezt írd)de a kis és nagy betűkre nagyon figyelj,mert csak így indul.
...enter és megy....ha újra játszanál,már nem kell semmit írni,automatikusan bejelentkezik
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Kiskokó #25821 üzenetére
Nem tudsz csinálni szerintem sokmindeni így!Max akkor lesz több ha felhúzód a procidat!Nekem is E8400 procim van 2Gb DDR2 667MHz ramom volt előtte most 4Gb DDR3 1333 de ezzel se nyertem 1db FPS-t se!A videokarit húztam meg picit!Azzal nyertem 5-8Fps-t.Így átlagban 25 köröl mozog!Procit kéne húzni de ahhoz nem értek!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kiskokó #25821 üzenetére
Milyen alaplapod van?
E8400-at gyári hűtővel simán hajthatod 3600-on de ha jobb példányod van és nem kér sok plusz feszt akkor akár 4ghz-en is. Nem egy melegedős fajta. Aztán kéne oda még +2giga ram és ha valóban gyorsitani akarsz a játékon akkor csinálj egy külön particiót amire fölteszel egy XP SP3-at a minimálisan szükséges driverekkel és az alá telepited a játékot. Azt mondják ez hozza a legtöbb javulást.
Nálam 4ghz-es E8400-al egész jól futott annó!A legfontosabb, hogyd ne buherálj bele a játék fájljaiba, ne használj trainert és első inditásnál hagyd hogy autómatikusan frissitse magát a legutolsó patch-el!
Nem kell külön felpakolni patch-eket! Hagyni kell hogy magát frissitse.
Én igy csinálom és tökéletesen működik. -
Źşë'
addikt
válasz
Kiskokó #18767 üzenetére
SparkIV el tudsz berakni dolgokat, többek között autókat is..
más:
kipróbáltam ezt a realism modot, hát ez valami űber, nagyon tetszik, végre az éjszaka nem ilyen contrastos mint amilyen volt hanem ahol nincs közvilágítás ott valóban sötét van! meg a többi napszak is gyönyörű, majd rakok pár képet rarolva =) -
_ak_
addikt
válasz
Kiskokó #9884 üzenetére
Tényleg több ilyen is van.
Az első Vlad küldetései közt van, a címére nem emlékszem, de ott is kocsis üldözéssel kezdődik, majd az ember felfut vmi építkezésre, ugráltok kicsit a háztetőkön és a végén eldöntheted, h kinyírod vagy életben hagyod.
Más. Nem lehet beállítani az a rádiót úgy, h csak az independence szóljon belőle? Kezd baromi unalmas lenni, h midig tekergetni kel, ha átülök egy másik kocsiba.
-
Źşë'
addikt
válasz
Kiskokó #7787 üzenetére
Spoilerveszély!!!
mivel kinyírtad francist ezert hív fel packie és kate, el kell velük menned francis temetésére, de előtte ki kell öltöznöd zakóba!
baker_:
Ha Dericcket ölöd meg akkor francistol kapsz vmi extra kepésséget asszem h a rendőröket letod rázni, de h ezt most csak 1x v többször azt nemtom... + ha még előtte felhívod Francist akk kapsz +20k-t
ha Francist akkor elvileg semmit sem, viszont a köv templomos küldi könnyebb lesz (derricket messzebb kell vinni ezáltal több kínlódás az úton, jönnek ellenfelek ill kieshet a koporsó is
)
(én Francist nyírtam ki mert eleve kit fenyeget azzal h rám uszítja a rendőröket ha nem rendezek el neki pár dolgot, kis rohadék
)
/Spoilerveszély!!!
ja lol nemtom miért arra az oldalra tett ki hisz úgy jelölte h nincs több oldal, sebaaj marad a komment
-
rento
őstag
válasz
Kiskokó #7848 üzenetére
próbáltam már. úgy nyomogattam a space-t hogy majd ki esett a helyéről de semmi. mind1 azért megpróbálom mégegyszer. annál a teherautósnál nekem is sikerült felmásznom így rá. de itt nem
nekem azért van 1 minimális angol tudomásom, és amit kell csinálni azt általában letom fordítani. annélkül nem nagyon lehetne megcsinálni 1-2 küldit. -
audi100td
nagyúr
válasz
Kiskokó #7401 üzenetére
Picasso képeit ne hasonlítsd már a mai igénytelen, pop-rap-hez...
"én személy szerint nemnagyon figyelem a szöveget"
Ezzel a legtöbben így is vannak, mivel nem szeretnek gondolkozni, csak ostobán rázni a fejüket, de persze így a legegyszerűbb, amúgy is asszedd nem sz@rom le tökre, hogy te mit csinálsz, csak elmondtam az én álláspontomat.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Kiskokó #7318 üzenetére
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot.
Régebben ment a gigahertz hajkurászás, aztán az amd megmutatta, hogy kisebb órajellel is lehet fasza procikat csinálni, ráállt az intel is és azóta lassan megint növekednek az órajelek.
Viszont erre nem tudok mit mondani, hogy az 1ghz-es órajel emelés az lóf@sz.
Nem mindenki vízzel hűti a gépét, az a nyomorult processzor megsínyli azt hosszútávon.
Meg amúgy is, 2ghz-es alap órajelhez képest, az akárhogy nézem 50%-os növekedés.
Én ha 300mhz-et tudok húzni fagyás nélkül az már jó. A régi barton magos semproncsom tudott v.mi 400mhz-es emelést, de az már kritikus volt.Egyébként a probléma egyik oldala az, hogy az átlag játékosok megszokták, hogy ha játszani akarnak kell egy használható proci, ütős vga meg lehetőleg sok ram.
De ami a legfontosabb a VGA.
Erre kihoznak olyan gémet, ami kétvállra fektet egy átlagos 2 magos CPU-t, gpu relatíve alig számol, ellenben qrva sok VRAM kell...
Holott eddig mindig az volt, hogy tök felesleges a sok ram a vga-ra, inkább legyen gyors a gpu, gyorsak a ramok, és lehetőleg nagy sávszélesség. Most ez nem ér lószart se.A probléma másik oldala meg az, hogy ez egy konzolszökevény
Valószínűleg jövőre beruházok egy xbox-ra PC meg pihenhet. -
-
Neoteric
addikt
-
vzsolo2225
tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kiskokó #5597 üzenetére
Olvass vissza...nem kell bencsekkel telenyomni a topicot...
Első hsz-t olvasd végig ha még nem tizsta akkor olvasgass a topicba...amugy a procid a harmatgyenge 2,5ön...GYEREKEK ne árasszátok már el állandóan Bencsel a Topicot!!!
Mindenkinek ugy megy ahogy..megoldások az első hsz-ben illetve a topicban...azzal hogy beteszed a bencse eredményt nem leszel előrébb!!!
Aggregátor: szerintem ő csak végig akar szaladni a játékon azért nem fogadja el
-
alien_
őstag
válasz
Kiskokó #3217 üzenetére
Oké, akkor csak a Te kedvedért: 8800GTS 512 800/2200-on a 9800GTX+ fölött áll teljesítményben. Talán nem egyidős neked az a kártya a 4850-el? Nem egy szegmensben vannak? Az, hogy magasabb fps-eket hoz (folyamatosabb) utóbbi kártya az előbbinél, nem teszi tök mindeggyé, hogy mire optimalizálják a játékot? Annyira elmész a tények mellett, hogy ezt egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni
Néztél te egyetlen videókártya tesztet az utóbbi fél évre? Mire alapozod a véleményedet? Én ezt semleges, céltudatos vásárlóként írom, nekem aztán tényleg mind1, hogy milyen logo van a videókártyámon, vagy a játékaim elején. Utóbbi időben mindkét oldalon voltak bestbuy-ok (ellentétben Veled, én elsőkézből szereztem tapasztalatokat mindkét oldalról, előző két évben volt 7900GS-em, 8800GT-m, 8800GTS 512-m is, hűtőket cserélgettem, biost átírtam, tuningoltam őket orrvérzésig, szóval tudom melyik kártya mit tud), és a múltban mindkettő cégnek volt bőven baklövése. Atinál r600 driverek, melegedés, nvidiánál 6600-ok füstöltek el, meg folyamatosan vágják át a vásárlókat, kevernek a nevekkel, csalnak a játékbeállításokkal (exe átnevezéses téma, ha tudod miről van szó), de ez már tényleg tökmind1 nekem.
Az Intel & AMD dolog megint más tészta, mivel AMD most le van maradva fejlesztésben (GPU-k terén pl pont hogy az Nvidia van lemaradva az Atival szemben...).
[ Módosította: Foglalt név ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kiskokó #3059 üzenetére
ha a letesztel szócska is wareznak minősül akkor tökönszurom magam...
Semmi warezzel kapcsolatos dolgot nem mondtam...és nem is fogok..eleget szoptam már warez miatt de azért megszólalni had lehessen pls...Egyébként akik előrendelték hamarabb vagy később kapják 3.ánál? vagy amint a polcokra kerül már viszik is vagy hogy?
-
Pubszon
veterán
-
cizoe
őstag
válasz
Kiskokó #2720 üzenetére
1 gigás 9600gt. Na az még egy gyönyörű kártya lehet.
Egy ilyen kártyánál nulla, jelentem nulla pluszt nem jelent a dupla vram. A felezett már viszont sok minuszt, lásd 26os 88gt.
blueMerle: Fuhh hát majd kiderül. Szerintem elindulni elindul majd, ha képes vagy óriási kompromisszumokra talán még játszható is lesz. De majd kiderül jövő hét szerdán.
Igazából nem nagyon tudni mit tettek a motorral, a követelmények idióták, szerintem nem nagyon lehet találgatni.
-
cizoe
őstag
válasz
Kiskokó #2705 üzenetére
Ezért tettem fel minap az Most Wanted-et.
Challenge Seriesben rendesen van kihívás a vége felé.
ON: Manny Escuela
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest