Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Mariann294 #11368 üzenetére
------------------------Life is Complicated - By Niko Bellic from GTA IV-----------------------
Most vettem észre.
Bírom ezt a Niko gyereket.Magasan az eddigi legjobb GTA főszereplő. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
rup1u5 #11303 üzenetére
Gondolom a Gamecsillag GTAIV pályázatára készült video. 3 GTA IV-et sorsolnak ki.[Bővebben]
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
nicoka #10905 üzenetére
Múltkor lett egy kisebb dugó, az a szép hogy nem is én okoztam
A sok hülye meg néz ki a fejéből a kocsiban és dudál ezerrel, majd látom hogy egy taxis kávézás után kidobja a poharat az ablakon
Nagyon jó ilyeneket látni egy játékban. A taxisokat utálom a legjobban, hogy azok mindig útban vannak bazz.
Még a cigicsikket is fel tudod szedni az útról és bedobni a szemétbe egy kis "rendőrgyilkolászás" után ez kötelességed mint törvénytisztelő állampolgár -
-=Sziszi=-
aktív tag
A memória kérdéséhez hozzászólva. A játék mappája 14,9 GB, tehát ennyi adattal dolgozik a játék a futása alatt, ha full grafikával játszunk. Belépsz a játékba 'A' pontra és elindulsz 'B' pont felé, akkor menet közben folyamatosan tölti be a vinyóról az új még be nem töltött adatokat, és felülírja azokat az adatokat amiket már nem használ(a már elhagyott pályarész). Mire eljutsz 'B' pontra akkor már, a 1-1,5 GB memóriában amit foglal a játék, már csak a 'B' pontban szükséges adatok lesznek.
Van a "-nomemrestrict" kapcsoló amit annyit tesz, hogy elkezdi felzabálni a ramodat, ami akkor lenne jó, ha a játék 15GB rammal tudna dolgozni, mert akkor a már betöltött részeket nem írná felül így amikor 'A' pontból elmész 'B' pontra, majd vissza 'A' pontra akkor nem fog swappolni a vinyó mert az 'A' pontnál lévő adatok már a memóban vannak.Ez csak egy elmélet
Remélem érthető amire gondoltam, és javítsatok ki ha valami nagyon sántít.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
snataniel #10745 üzenetére
Igen nagyon sokat gyorsul, mind proci és vga szinten.
Rockstarosoknak üzenem: Ügye nemis volt nehéz futtathatóvá tenni
Microsoftnak így is megérte karácsonyra sokan vettek boxot miután látták, hogy milyen rosszul megy pc-n. Karácson után meg kiadták a javítást.UI: Nem a javítás okozza az asztalra való kidobálást. Már csak abban bízom, hogy az eredeti biosszal megszűnik.
üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Bizony sokat dod ez az új patch. Csak most exe hibaüzivel kidob az asztalra kb 10 perc játék után. Régebben szinte soha nem csinált ilyet. Egész délutánokat játszottam végig úgy hogy csak a tálcára raktam le. Próbáltam min grafon ott is ugyen ez a helyzet.
VGA bios csere volt! Ez lehet a probléma okozója vagy az új patch? -
-=Sziszi=-
aktív tag
Az új patch megy az előző nélkül is? Kinek mennyi fps-t hozott?
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
antento #10187 üzenetére
Hali
Nekem is hasonló gépem van, mint nekem, csak nekem ATI kártyám
XP SP3 és 2 GB ram és rendesen megy.
Valaki irta neked a contig.exe-t a lapozófájlra. Én 2GB rammal rendesen tudok játszani úgy hogy a lapozófájl ki van kapcsolva próbáld ki hátha jó lesz. Ha minden friss driver megvan, meg minden amit ilyenkor az ember tehet és még úgysem megy akkor vidd vissza a virágboltba,mert az lesz a baj. Megéri megvenni, mert mennie kell a gépeden.Sickboy25: Már nagyon nem bika gép, de én megúsztam 60k-ba tavaly szeptemberben úgy,hogy minden vadzsi új és garis. Mire nemjó egy unokatesó aki nagykerbe dolgozik
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
commanDOS #8088 üzenetére
Hogyan lőtted be 880Mhz-re a ramokat? Nekem 220x15(3300) és a ramok 823Mhz-en mennek. Nem tudtam feljebb torászni. Az FSB-t hiába emeltem 300Mhz-re,mert összeségében ugyan úgy 3Ghz körül volt a proci és a ramok órajelét abból képzi a gép, ha jól tudom(CPU/8).
UI:Akkor azt a Dimitris dolgok benéztem.
Az én angol tudásommal nem nagyon néztem az átvezető videókat, mert nem értettem volna teljesen. Szívatós az az utolsó küldetés
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
SPOILER!
Akkor többféle befejezése van. Nekem az volt , hogy kocsikázás végén jött a lövöldözés, utána meg felmentem egy tetőre és felkapaszkodtam Dimitri helijére, de onnan leestem a vízbe. Innentől motorcsónakkal követtem majd egy idő után jött Jacob egy helivel. Csóbakból átugrottam a helire. Innentől a helivel kellett követni Dimitrit miközben Jacob rakétázta. Kis idő után Jacob eltalálta, de minket is eltaláltak és mindkét hali azon a szigeten kötött ki ahol a szabadság szobor van. Itt már csak kis kergetőzés után le kellett lőni.(egész így volt szkriptelve) Sokat szenvedtem vele.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Végre befejeztem én is. 72%-nál vége a sztorinak. Öröm volt látni , hogy vér köpködik a Dimitri azok után, hogy sokat szenvedtem az utolsó küldetéssel.
Most, hogy végigjátszottam a Bankrabló küldetés a favoritVárjom a magyarosítást, hogy 2009-ben újjúlt erővel nekiessek eme nagyszerű játéknak, persze akkor már a 90-100% lesz a cél
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Tudja valaki, hol találokm azt a helit amelyiket akkor kell irányítani mikor jacob jön segíteni és rá kell ugrani??? Jó lenne gyakorolni vele egy kicsit.
A GTA-k történetének legszarabb küldetése. A helyett, hogy jó nagy lövöldözések lennének a legszarabb járművekkel kell sz...pni ráadásul még uncsi is. Gratula Rockstar
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
::Trunks:: #7939 üzenetére
Most hírtelen nem emlékszem arra a küldetésre csak a nevére mert nekem se sikerült elsőre.
Jútúb a barátod:[link]
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
-=Sziszi=-
aktív tag
[EZT] látnod kell!!!
Biztos, hogy rosszul portolják át konzolra -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
C.Brigante #7553 üzenetére
Telóba kell bepötyögni.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
medvezsolt #7551 üzenetére
Nekem pont a konditeren,kaja,fodrász és hasonló dolgok miatt nem tetszett annyira a San Andreas. Teljesen lelassították a játékmenetet ilyen unalmas xarságokkal. Ha ez tetszik akkor menj Simsezni.
Az pont erről szól.
A IV jó ahogy van. Kajától gyógyulsz így van értelme, néha ruhacsere és kész. Ezek nem fogják meg a játékmenetet.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Van ott 3 is+1 a lábánál
Helizettek [IDE KATTTTTTTTTTT] és mehet a RAMPAGE és spóroltok nem kis összeget.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Megvan mi hiányzik nagyon ebből a játékból: Nincs gumibot a zsaruknál. Elég durva a gumibotot kihagyni. Nah mind1 biztos lesz majd mod hozzá.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Tudja valaki, hogy a konzolos graf milyen pc-s beállításnak felel meg?
Egyszerre
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Dark KillerX #7204 üzenetére
Mivel fedezékbe lehet bújni és ezt jól is valósították meg nincs húzós küldetés. Még a bankrablós sem. Pedig azzal sokan szenvedtek. Majd meglátod az nagyon jóra sikerült.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ez a játék nagyon megszenvedte, hogy konzol átirat. Főleg teljesítményben(rossz optimalizálás), de hát ez van. Engem az zavar, hogy túl könnyűre sikerült. Ez szerintem tipikus konzolos szitu. Konzolon nem nagyon játszanak HC gamerek ezért nem lehet nagyon nehéz játékokat csinálni.Minden baj abból ered, hogy nagyon Microsoft(R) támogatott a játék. Még így is az év játéka nálam és hacsak a BF3 nem lesz jó akkor a jövő évé is. Nálam legalábbis.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Azt, hogy hova ment a játék be lehetne rakni az első hsz.-be, mert még sokan fogják megkérdezni.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Sirandrish #6381 üzenetére
Nagyon rajta vagy ezen a motoros témán.
Pedig sztem nem jó a motorok irányítása. A VC-ben jobb volt.
A cheat-ek hogyan működnek? Csak bepötyögöm a telóba oszt annyi?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Történet
Elloptam egy "Ferrarit", de egyből össze is törtem. Elmentem hát egy közeli Spraybe. Megcsinálták és lefújták szép arany sárgára. Mikor kiálltam már éjszaka volt és szakadt az eső. "Manhattan"-ben voltam. A sok villogó fényreklám meg persze a kocsik reflektorai gyönyörűen tükröződtek a vizes aszfalton. Nem is mentem gyorsan, hogy tudjak gyönyörködni az esős "New York"-ban. Ekkor azonban megszólalt a telefon. Little Jacobnak támadt kedve egy kis szórakozásra. Az utam a másik városrészbe pont a Brooklyn hídon át vezetett. Mivel ez a kedvenc építményem a játékban, már csak az nagy élmény volt,hogy áthajtottam rajta éjszaka, szakadó esőben egy arany sárgán csillogó Ferrarival.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Mintha egy Budapesti építkezés lenne
[link]
A 4es metrót is így építik azért nem készül el soha -
-=Sziszi=-
aktív tag
Azt tudtátok, hogy lehet kocsit menteni. Garázs ugyan nincs, de ha a Safe House elötti utcán a sárga csíkkal elkerített részben álltok meg akkor elmenti a kocsidat, tehát mindig az a kocsi lesz ott amit otthagytál mentés elött. Lehet, hogy tudtátok, de én csak most jöttem rá
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Erre valaki?:[link]
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hy all
Little Jacob narkós küldetéseit hogyan kell megcsinálni? Beszállok a lerobbant kocsiba és időre odaérek a jelhez, de nem történik semmi aztán lejár az idő.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
TESCO-Zsömle: Igazad van, de nekik könnyebb egy játékra fogni mindent.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Nekem az új ati driver nem sokat hozott annyira nagyon proci limitem van. Tehát megnéztem hátha tudok még egy kicsit tunigolni. Arra a következtetésre jutottam, hogy a memória órajel emelkedés hozta a legtöbb fps-t. Hiába volt 300fsb, ha a ramok le voltak osztva.
X2 6000+ 15+220=3300Mhz
Ram 2x412=823MhzMajd még megpróbálom feljebb tornászni a ramok órajelét.
1280x1024
medium
medium
20
20
30
0
Így tartja a stabil 25-30 FPS-t néha megy csak pillanatokra 25 alá és még jól is néz ki.Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
dokee78 #4682 üzenetére
Jah naon állat. A sarbe nagyot fejlődött az előző részekhez képest. A GT nagyon faja.
Mindig az ilyen verdákat keresem.Emberek az a gyanúm, hogy ebben részben nincsen taxizás mentőzés tűzoltózás stb. Lehetséges ez??? Vagy ez tök egyértelmű, csak én nem akarom elfogadni?
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
cellpeti #4655 üzenetére
Ja. Elég furcsa az irányítás. Talán a robogót találták el a legjobban. Tényleg hasonló mint a valóságban. A VC-ben nagyon filling volt a harley
Az autók viszon sokkal, de nagyon sokkal jobban meg vannak csinálva, mint a korábbi részekben.
[link] Ez és ehez hasonló autók a kedvenceim eddig. Kicsit vadak, de nagyon jó vezetni őket. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4646 üzenetére
"Max. arra hogy nem eredetivel játszok"
Addig ez nem probléma amíg nem írod be a fórumba.
Engem ennél kevesebbért figyelmeztettek.Tud valaki egy jó oldalt(lehetőleg magyart) GTAIV infókkal kapcsolatban?(Boltok térképek küldik fegyverek stb)
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #4643 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy valakinek eredeti avagy sem, mert ahoz nem sok köze van a Modiknak és szerintem nem is nagyon érdekli őket. Hanem azzal, hogy BÁRMILYEN formában utalsz rá a fórumon.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #4629 üzenetére
Leírnád nekem milyen beállítással játszol? Mert én sehogy nem tudom jóra beállítani. Vagy ocsmányul néz ki, vagy 20-25 fps-el megy.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #4512 üzenetére
Ugyanabban a cipőben járok én is. Nekem a 6000+ 214x15,5 3322Mhz megy. És még mindig nem elég a játéknak. Neked Winsdor or Birsbane magos? Úgy vettem észre a forgalom fogja meg legjobban. Neked az mire van állítva?
Kéne valami biszonylag gyors pénzszerzési lehetőség van ilyen a játékban?
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Sirandrish #4498 üzenetére
Senki nem taxizott még vagy mentőzött. Régebbi részekben én nagyon szerettem ezeket a küldiket. Tudjátok járműbe be és CapsLock. Nah mindegy. Elég durva hogy 2x3,3Ghz kevés neki.Pfff
Sirandrish nem neked akart menni, hanem mindenkinek
Sorry
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali
Hogyan lehet taxizni vagy mentőzni vagy ilyesmi, hogy szerezzek egy kis pénzt?
Egyébként nagyon állat gém, az azon kívül, hogy szarul optimalizált nagyon jó simán az év játéka lehet 1-2 patch után.Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
sniper elite #4293 üzenetére
Csinálj egy windows live offline fiókot és akkor tudsz.
Hupsz megelőztek.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Szerintem is inkább proci zabáló ez a játék, bár még nem játszottam vele, folyamatosan olvasom a topicot.
Egyeseknél sztem az a probléma hogy gyenge a proci.
Backspace kolléga írta, hogy neki egész tűrhetően megy 3870-nel. Sokaknak meg 4xxx-es szériával nem igazán hasít. Nekem 6000+-os athlonom van és nem hajtja ki a 3870-es karimat ergo hiába vennék 4xxx-es szériát nem menne jobban a gta, mert ez a fizika tényleg hajtja a procit.
.ristian:. kolléga neked ugyan olyan procid van mint nekem ne várd hogy repesszen a gém csak azért mert 2x jobb vidkarid van, mert nekem se hajtja ki a 3870est.
Remélem nem írtam nagy hülyeségetek.Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Amilyen igénytelenül megírt gány játékok jönnek sorba évek óta, ezek után én már nem is csodálkozom, hogy csak megjelenés után pár hónappal lesz stabil futtatható és fél év múlva lesz gyors az átlag sz.gépen.
Olyan mintha a kiadók szándékosan akarnák megölni a PC-s piacot az ilyen kiadásokkal, meg a sok szivatással és "nemtörödömséggel"
(Milyen jó is lehetett PS3-on, csak beraktad a lemezt és már csapattál is)Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Sirandrish #3203 üzenetére
Persze nagyobb játék ez reletív. Attól nagyobb, mert többen játszák és azért mert a szerepjátékra jobban rá lehet kattanni.
A GTA első része 1997-ben jelent meg. 11 éve mindig az egyik legjobban várt játék ráadásul játékstílust teremtett.[link]Ahonnan én nézem nem nagyobb a wow, de ez csak az én véleményem.
Most azért már gyanítani lehet, hogyan fog majd futni. Remélem nekem (6000+2x3,3Ghz˛/3870) nem megy majd 30FPS alá 1024-ben, úgy hogy egy kicsit visszaveszek belőle.
A jó öreg 17-es CRT áldása, hogy 1024-ben is jól néznek ki a játékok. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Sirandrish #3149 üzenetére
Nem vehet mindenki NV-t. Ha csödbe megy az AMD akkor lőttek a versenyhelyzetnek és azt a törzsgyökeres NV-sek is szívják. Igen olvastam, volt aki haját tépte hogy nem megy normálisan.
GTA-k sosem a graf miatt voltak jók. Legyen hangulatos azt jóvan. Engem inkább a fizika érdekel mint újítás.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ez pontosan így van. Nálam is szépen ment a FC2 3870-en. És tényleg nagyon gáz, hogy lassabb kártyákon jobban mennek a játékok. Mert a GTX200-as sorozaton kívül most minden kategóriában jobb az ATI.
UI: Nem kell parázni, ha szarabbul is megy ATI-kon akkor majd jön egy hotfix oszt annyi az NV előny.
Forever ATI-AMD AND NOT FLAME
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Remélem nem volt még[link]
Ha igen beállok a sarokba"...but also runs perfectly well on three-year-old machines, according to the Rockstar staffer taking us through the demo." - "...de tökéletesen fut a három éves gépeken is, a demót vezető Rockstar Gameses szakember szerint." Más kérdés persze, hogy ezalatt a "három éves gépek" alatt mit értünk. Egy biztos: akkor még nem voltak négymagos procik.
Azért ez bizakodásra ad okot
(3870es karin lesz az high is)
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Miből gondoljátok, hogy fps limit lesz?
Előző "pécés gétéákban" volt egy frame limiter kapcsoló játékon belül.UI:Ne számoljátok a napokat, mert annál hosszabbnak tünik a várakozás
Farkas:3800+ kevésnek tűnik hacsak nem X2 a többi simán jónak kell legyen sztem.
Üdv Szisz
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hát ilyen nincs hogy késik
Vigasz lehet hogy tényleg egy überbrutálszuperhiper gémet kapunk. Ami sokkal jobb mint a konzolos. Ennyit megérdemlünk mi PC-sek hamár késik.Addig is nosztalgia a legjobb GTA-val a Vice City-vel.
Üdv Szisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest