- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
35-40% körül..nemtudom...nem is a lelövés a baj..hanem hogy egy ilyen kis szigetecskére kéne leszálni és ha előrébb landolok viz(jacob halott) ha később akkor viz (jacob halot) szoval kikéne tapasztalni ezt a szart mert másképp nem fog menni..de sajna már alapba mig követem a másik helit a tököm eldurran olyan nehézkesen lehet itányitani...
Mad1: hát nem egy szar heli miatt szeretném abbahagyni a gamet
-
vzsolo2225
tag
Netet nem akarom bontani, mert amíg játszok, addig mehet a torrent.
Kasperskym van, nem Windows tűzfalam, tehát itt nem pipát kell kivenni, hanem a kérdéses fájl jogait állítgatni.Csak nem tudom melyik fájl miatt ugrik fel a kérdés, így meg elég nehéz blokkolni...
GTAIV.exe-t, meg a LaunchGTAIV.exe-t már próbáltam, de akkor is behal. -
Lacika_
aktív tag
a mentéseket csak akkor tölti be, ha az XLive könyvtárat is lementetted és visszamásolod azt is a Rockstar könyvtárral együtt
XP:
Documents and Settings\Laci\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\
Documents and Settings\Laci\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\Vista:
C:\Users\Laci\AppData\Local\Rockstar Games\
C:\Users\Laci\AppData\Local\Microsoft\XLive\ -
CinCeBerg
csendes tag
Miután kijössz afószer villájából, től balra 2 villával van valami balhé, és éppen kiszálnak a rendőrok intézkedni, na azt a rendőrautót kell lenyúlni, és a 3 furgont szépen félreállítani. Pontosan a 3ból 1 nem üres, hanem ha jól emlékszem TV-ket visz, és azt kell lenyúlni, és a fószer garázsába vinni...félreállítani úgy kell őket, hogy szépen közel mész hozzájuk szirénával, vagy szorosan melléjük, aztán lehúzódnak, kiszálsz, és már nyitják is a rakteret...
-
pzske
aktív tag
Köszönöm
Az van ami az adatlapon , bár ilyen fosul optimalizát gamék miatt gondolkodtam a videókari donwgareden . de ennyit még rááldozok , hogy megveszem a GTA IV-t , de a fejlesztők elmennek a picsába mert nem ez az utja , hogy a gémereket rávegyék az eredi megvételére. -
JColee
őstag
UFF: hogy mennek a memóriák?/UFF
warezról annyit, arra is megvannak a megfelelő szakmai oldalak ezért nem feltétlen itt kéne megbeszélni, ki mit merre hogyan tölt
Z.m.Z:Tényleg még mindig szükség van erre? Nem szarunk a kútba,csak a kávájára,aztán belepiszkáljuk bottal.
ezen besz@rtam
-
South Velen
addikt
SP1-et is csak simán rá lehet tenni a Vistára, nem?
Annyit megér, amúgy is sokkal jobb az SP1.
Remélem nem a Vistával van a gond.(#3356) tzsolesz: gondolj csak a san andreas-ra, mennyivel jobban futott nVidiákon.... Szerintem sajnos itt sem csak marketing a logó, hanem jelzi, hogy bizony az nV-ket jobban szereti.
-
ricsy888
senior tag
Neked lehet, de én nem játszottam még GTA-val multiba, szóval ez nekem mind új dolog.
Még ha ez titeket nem is érdekel.
Kiskokó:Figyi má, én se beszéltem veled ilyen stílusba, amúgy sem értem mi a bajod. Én nem azt vártam, h megmondjátok, h pontosan hogyan is lesz hanem, hogy vannak-e erről már infók és ha igen akkor mit lehet tudni róla.
-
TazLeacher
nagyúr
Erre már én is gondoltam, hogy úgy lenne a jó, de:
A. Úgyse bírom ki addig
B. Annyira azért nem bonyolúlt
C. Ki tudja mikor lesz az az "addig"?
D. A SA fordítása elég sz@r és magyartalan lett, annál néha még az angolból is többet értettem volna...Egyelőre mgé hír sincs róla...
-
Kiskokó
veterán
Na ja.. főleg amiket láttam youtubon aza szellemkórház.. meg modnták hogy elsé sok házba belehet menni meg hogy megmarank asérülséek a házakon/utcán stb...
am adatlapomon a konfigom nekem sztem nem kel húzni a procit de érdekelne hogy szerinteek ezt meddig leheten húzni ? most igy alapálapotba game mellet a hűt 1100-on forog max és max 55fokos a proci.. alapjáraton 800 a fordulat és 44 körül a hőfok.
bár nicsn értelme húzni sztem csak kiváncsi vagyok. bár ha húznám akor a VGA-t is húznám.. csak nemakarom anynira örülök hogy igy jó halk a gép de majd kiderül. -
Sirandrish
legenda
-
TazLeacher
nagyúr
Ja, meg az a 7 óra...egyébként itthon este 11-kor fog megjelenni? Aki megveszi, az max. 21-én mehet a boltba. Aki meg nem veszi meg, az meg már 18-asikán úgy is nyomni fogja, mert az az amerikai megjelenési dátum, ergó 2 óra múlva fent lesz neten. Én megyek 21-én Galaxisba. Már előrendeltem!
-
Ice!?
őstag
-
Sirandrish
legenda
ahogy egy nigga kimegy az első szóra ugy egy átlag ember is kimehet..hol itt az összefüggés? egy átlag embernek is lehetnek olyan problémái amiket csak ilyen piszkos ügyek megoldáésával tud megoldani...de ez már nagyon nagy hülyeség..ugyis olyan karaktert kell irányitani aki alapba menő és laza...most egy 40éves sörhasu ember mennyivel lenne jobb?
-
Gebriel
veterán
Sajnos nem szaladtam bele az RS-be, de néhány kép a játékból vigasz díjként.
A játék elején, ha nincs pénzetek, keressétek ezt a páncélautót, robbantsátok fel
[link]
Metrójárat a város alatt.
[link]
Talán az egyik leggyorsabb autó
[link]
Vasak
[link]
Le robbant a járgánya
[link]
A képek minősége nem a legjobb sorry -
Gebriel
veterán
Ez a kép speciel a netröl van..de kedvedért csinálok majd egyet neked a játékból.
Valóban verseny van és azért van két ugyan olyan autó egymás után.
Nincs az bug.... Visszont az meg marad, hogy amelyik autótipussal mész abból több van az utcán.
Jah nem tudom volt-e már, de a kamionok nem huznak utánfutót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest