- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
dokee78 #25199 üzenetére
Vegyél Cor 8-at meg GForc PCI kártyát és DD4 memót!
Az Én saját tapasztalatom az, hogy lényeges különbség nincs a verziók között. Nálam legalábbis észrevehetően nem változott a játék játszhatósága egyiknél sem. Inkább az dominált, hogy mi minden fut a háttérben. Szóval a feladatkezelőben, amiről csak tudtam mi az és mit csinál, leállítottam.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
dokee78 #24041 üzenetére
Csak simán a Grand theft autó 4 mappába!És az f3-al tudod elő hozni!És a numerikus billentyűkkel tudsz közlekedni vele :8,5,2,4,6,0 De nem hinném hogy a Episode from Liberty--hez jó!Mert még autókat se lehet bele tenni abba a játékba!Nem jó hozzá ami a sima gta 4 hez jó! De egy próbát megér azért!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
dokee78 #24039 üzenetére
A bal felső sarokban amit látsz az a Simple Native Trainer!Episode from Liberty Cityhez szerintem nem jó!
[link] A grafika javító pedig a RealismIV . több mint 4giga kibontva nekem. 2 hete szedtem le valahonnan de csak most tettem fel mert párnapja szereztem egy 8800gts 640mb karit!Előtte 256mb-os volt és nem láttam értelmét feltenni akkor!
A google-ba kerestem én is de majd utána nézek pontosan honnan szedtem!
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
dokee78 #16107 üzenetére
én is irtam mar h probald meg tuning nelkul a cuccot, ha ez sem megy akkor keress vmi frissebb frameworkot, esetleg masik vga drivert, direct x-et frissitsed websetup-rol
akkor olyat is eltudok kepzelni hogy hdd hiba, memo hiba, gyozodj meg rola h mind1ik jol mukodik.. tesztelgesd, de szerintem ott inkabb szoftverhiba lesz mint driverhiba, esetleg valami program osszeferhetetlenseg...mindent vegig kell jaccani ilyenkor ez van
-
Źşë'
addikt
válasz
dokee78 #15841 üzenetére
[OFF]
előfordulhat, pl hawernal bot sectoros egy wd80 as hdd, es az xpt nem tudtuk feltelepíteni rá, mindig kiírta h a cdn levő filet nem tudja olvasnién kapásból memora gyanakodtam (mert nekem olyan volt h ahogy bebootoltam xpre ami programot betöltött induláskor szinte mind elszállt hibát okozott ablakkal (win installnal se tudott filokat olvasni), kivettem 1iket ill másikat, külön teszteltem mire arra jutottam h 1ik hibás :s)
1x a gépéről leirtottam vmi 1800 férgetaztán fel lett particionálva a hdd, és a dre meg minden további gond nélkül felment
hd sentinel jó cucc, érdemes ráereszteni
[/OFF](#15837) Scorpio06 nagyon jó volt, bar asival még lehetett volna fokozni a hatást
én meg jól megszívtam a kórházban a granyóval lol xD
(#15838) bendzso de egy vírus nem lassít le 3ds alkalmazást hacsak nem eszi a prociidőt, feladatkezelőben nem látsz semmi különöset? meg 4 mag esetében azért ott van plusz is, nem lehet h driver gond? nem tudom elképzelni h miért megy így a gta nálad, am más játékokban jól teljesít? ez lehetne akár mérvadó is
-
Kommy
veterán
válasz
dokee78 #15841 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy amiatt lehet e , de hard disk sentinel-lel meg tudod nézni az állapotát
-
puttputt
őstag
válasz
dokee78 #15037 üzenetére
Érdekes feltöltőid vannak neked
A második megint semmi, de az 1.-t meg tudtam nézni.
Már értem, miért akartam annyiraFantasztikus a fotó!!!
(Amit majd felküldök, az nem asi rendszerű, csak sima felülírós, semmi veszélyforrás játék szempontjából...)
A linkről a skinek (autóhoz-egyebekhez) szintén nem asi rendszerű, nyugodtan használható, mert csak grafikus felületet igényelnek.
Nagyon tudom még ajánlani: [link]
-
Źşë'
addikt
válasz
dokee78 #15041 üzenetére
de lehet, csak a megfelelo asi kell hozza (sima alap gta4hez is volt anno asi csak azt mindig updateltek h mukondjon az adott verzion), regebbi verzios t&t tobbet tudott mint a jelenlegi 1.2es, csak akk en meg nem tudtam h van ilyen
puttputt is linkelt mar egy oldalt ahonnet be lehet nagy valoszinuseggel szerezni
-
Źşë'
addikt
válasz
dokee78 #15037 üzenetére
van egy asis trainer ami ilyen menurendszerrel rendelkezik, nev szerint a THOUSANDTUGS.asi ebbol a legujabb verzio az 1.2es ami m1 1.3as peccsel
es van olyan opcio h change car color, am rengeteg mindent tud allitani, idojaras, napszak, kocsispawn, lock doors, teleport, god mod stb -
Robi86
senior tag
válasz
dokee78 #14295 üzenetére
elég nagy az esély arra, hogy 7600GS-el akármennyire is levesz mindent alapra, 10-15 fpsnél nem lesz neki több, főleg hogy olyan misztikus game ez, hogy néha még high-end konfigoknál is adódnak különféle problémák.
A lényeg, hogy 2mag minimum kell hozzá, és hát próba szerencse
-
AthlonXP
őstag
-
Zozzy
aktív tag
-
Vahur
tag
válasz
dokee78 #8635 üzenetére
Mert a felbontásod kisebbre van állítva mint 1280 x 1024.
Abból már lehet 1280 * 720 HD -t renderelni.Viszont jó eséllyel le fog fagyni ha gyenge a géped, vagy kiírja hogy nincs elég erőforrásod ebben a felbontásban renderelni. ( You don't have enough system resources bla bla bla)
-
Silenzio
addikt
válasz
dokee78 #7233 üzenetére
Miért ne? Amúgy asszem a játék bizonyos beállításokra optimálisabban fut, pl. nálam 15%-kal volt gyorsabb 25/25/25/5-ön (med, high) mint 24/28/24/6-on. Ez nem számottevő különbség, de sebességre érezhető. Alig röccent be. Az árnyékot nem t'om miért tolta 0-ra, nincs sok értelme, azzal se gyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest