- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37018 üzenetére
Nekem se lenne. Következőre AMD-t szeretnék de ha ilyen macerák vannak akkor alaposan utána kell majd járnom vásárlás előtt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37016 üzenetére
Legközelebb vegyél nvidiát
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37014 üzenetére
4890 óta nem volt Radeonom úgyhogy nem vágom az AMD kártyáit de biztos vagyok benne hogy ha 5000-es sorozatnál támogatott volt ez a fícsör akkor a 6000-esnél is mennie kell a virtual super resolutionek.
Itt egy kép ami igazolja.
Ez az opció hiányzik neked? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37012 üzenetére
Ne viccelj már! Puma meg én is 21:9-en toljuk. Annyi hogy driverben beállítod milyen DSR ratio-kat akarsz és onnantól kezdve választhatóak azok a felbontások minden játékban.
AMD-nél VSR-nak hívják. -
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37001 üzenetére
Ha valakinek így néz ki a profilja, akkor sajátkezűleg törölte a saját profilját.
Ha moderátorotok intézkednek, akkor profilképtől-egyedi profilképtől kezdve a hozzászólások száma, hardveraprós üzletek-értékelések stb-stb mind láthatóak maradnak csak annyit látsz, hogy a felhasználó véglegesen kitiltva.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36988 üzenetére
Ez egy strandnak a része, lehet hogy a vidámpark menne valamennyire télen is, de minden más zárva. pár ruhabolt volt csak nyitva ahol lehetett venni rövidgatyát meg képeslapot. kb 3 ember volt míg a szem ellát a hosszú parszakaszon emg néhány futó.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36986 üzenetére
tél van, gondolom szezonális. Vagyis decemberben voltam, minden be volt zárva a környéken
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36980 üzenetére
szarul -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36975 üzenetére
Én pár hónapja az övénél erősebb gépre váltottam, i5 10600K és maradt a GTX 1070 ami előtte egy non k i5 6600 mellett volt.
Na én nem tudom az Ő vga-ja vagy az enyém erősebb e, mert abszolút nem vágom az amd kártyákat, ( talán az enyém kicsit jobb) de mindenesetre nekem iszonyúan kisimult a játék. Van pár minimális beesés amiket korábban mondtam hogy szerintem nincs az a proci ami kiküszöbölné, viszont a játék 99%-ban olyan gyönyörűen fut ahogy én még sosem láttam.Szerintem sem bug a forgalmi dolog, egyszerűen nem úgy csinálták meg az npc ai-kat hogy teljesen élethű tudjon lenni. A V-ben is vannak forgalmi problémák , meg semmibe vezető sávok ilyesmik ..
-
válasz
Wiz Khalifa #36924 üzenetére
Most tényleg amellett érveltek, hogy szegény Rockstar, ami az évtized egyik legsikeresebb online játékát tette le az asztalra, és annyit keres vele, hogy a generációváltáson kívül (ciki lenne nem hozni semmit az új genre) semmi érdeke nem fűződik a kövi rész elkészítéséhez, biztos olyan sokat költ járulékos költségekre, hogy szegények épp csak pozitívban vannak? :jebaited:
Vagy nem értem. Persze hogy vannak kiadásaik, de hát miért ne lennének? -
Dilikutya
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36918 üzenetére
Igazából a lényegen nem változtat.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36888 üzenetére
A túlzások mellett ha már GTA IV és VGA párosítás, akkor inkább Nvidia VGA az ajánlott, mert a játék dobozán is ott virított az Nvidia logó és a gyakorlatban jobban szereti az Nvidia kártyákat a GTA IV-V grafikusmotorja.
-
NYPD
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #36885 üzenetére
Egyelőre még olyan PC sincs szerintem, amin hibátlanul fut legalább a 1440p kimaxolva
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36865 üzenetére
Na azt nem is néztem, látod!
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36794 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36791 üzenetére
Untam, és jó pár évvel ezelőtt kértem, hogy vegyék már le, mondjuk a **szom se gondolta, hogy 8ezer évig nem kaphatok újat.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36778 üzenetére
Amikor ezeket a jelenségeket tapasztaltad akkor AMD VGA volt a gépedben?
Meglehet hogy a játék váltakozó terhelése-számítási igénye miatt dobálja az órajeleket a CPU és a VGA le és fel így lehetnek FPS beszakadások és akadások.
Ha valaki ilyet tapasztal és van rá módja akkor meglehet érdemes fixálni a CPU órajelét BIOS-ból és a VGA órajeleit driver-ből adott játékra -ez esetben külön a GTA IV-re- vonatkozóan.
Anno a GTA IV és a adott játékok miatt külön vettem egy 7200RPM-es 160GB-os HDD-t amiről csak az futott, és egy másik szintén 7200 RPM-es HDD-ről pedig a WinVista.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36769 üzenetére
Semmi ilyesmit nem használok Steam-es GTA IV-nél és gond nélkül megy első indításnál is.
Pedig a 1080 Ti-n 11GB-nyi VRAM van.De már anno 20008-tól kezdve elsőre az 512 majd később a 896 MB VRAM-os HD4850 és GTX275-nél sem kellett ezt beírnom a paranccsorba hogy menjen.
Azt persze nem vitatom, hogy ez megoldás adott esetben, de én érdekesnek találom hogy adott esetben meg kell tenni ezt a külön kört.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Nálam ez nem is működik, nem vesz tudomást róla a program.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Nem vagyok benne biztos, hogy ennek így kéne működnie...
-
McSico
senior tag
válasz
Köszi, kipróbálom.
De jó hogy a frissítés elött erre volt menüpont....
Minden elismerésem a programozóknak... -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36753 üzenetére
Mi van a multival?
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36753 üzenetére
Lassan jönnie kell ennek a résznek ingyen meg mobilra, ahogy a többivel is történt, nem is értem hogy költettek erre a R*-nál, persze örülök, de annak nem ha a modok megint behalnak mint a legutóbbi update-nél.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36724 üzenetére
Meglehet
Sajnos nagyobb felskálázást már nem tudok beállítani, mert az Nvidia driver DSR beállításainál a 4x-es opció a legnagyobb ami elérhető. Az meg az adott megjelenítő natív felbontását-pixelszámát szorozza fel.
De minden esetre meglepett, hogy 4x annyi pixel (3.686.400 vs 14.745.600 pixel)számolása során jelentősen kisimultabb élményt nyújt ha magasabb felbontáson futtatom
Már régen, 12 éve is rémlett valami az Intel E8400 + ATI HD 4850 512MB, Intel i5 750 + HD 4850 majd az Intel i5 750 + GTX 275 896 MB-os időkből, hogy magasabb-dúrvább grafikai beállítások mellett jobban-simábban-egyenletesebben futott a játék...
Meglehet ez a változó mértékű terhelés miatt van és a VGA is intenzívebben dobálja vissza a 3D LOW és 3D HIGH profilok között magát...
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36721 üzenetére
Monitorozás szerint nekem is a processzor kevés, de a két distance csúszkát lejjebb véve megszűntek a gondok. Most belőttem 60-ra , így egész jó.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36718 üzenetére
Nem vesz vissza semmit ( más játékok ugyan úgy futnak mint egy asztali 1060-on, egy közepkategorias i5-el) , a játék hibás. A 25-30 FPS-t nekem is tudja, nem meg az alá, csak a magasabb értékről droppol le, akármit csinálok. a legstabilabb FPS-akkor van, ha az általa felajánlott beállításokat használom.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36718 üzenetére
Nekem a kismiska notimon (i3-3120, Amd7670m 1gb, 8gb 1600mhz ram, 240gb Intel ssd, hd felbontás) közepes beállításokkal jól és egyenletesen fut. Azt a 25-30 közötti fps-t stabilan hozza.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36716 üzenetére
Igen laptop, de teljes értékű 1060 6gb van benne, ami viszi 75 fps-el (nvidia g-sync monitor) a GTA V-t, és az RDR2-t is elfogadhatóan.
PumaK: okés, megpróbálom
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36692 üzenetére
Én is írtam nekik a Gta 5 story mód hiba miatt. Hamar írtak rá, hogy mit próbáljak meg. Nem jött be. Megint írtam nekik (kb 4 napja), azóta lapítanak, mint szar a fűben... Pedig qrvára zavaró, hogy nem látni a térképet, csak az ikonokat rajta.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
25.-e óta semmi válasz nincs, így én is azt fogom tenni amit te és ha óránként nem is, de napi 2-t biztos nyitok (új ticket) aztán meglátjuk mit szólnak hozzá....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36694 üzenetére
Én sok-sok éve nem is játszottam, így már nem sürgős
-
MaxxDamage
félisten
válasz
-
Frawly
veterán
válasz
Wiz Khalifa #36683 üzenetére
A leírások úgy írják, hogy Roman nem kell. Csak Brucie, Packie és Jacob, és nekik is 75% like kell, hogy a különleges szolgáltatásukat nyújtsák (helikopterezés, autós bomba, fegyverek). Úgy néz ki, hogy Stevie-nek kell leszállítanom pár autót, az a hiányzó 2%.
Ha valaki barátnak hiányozna a képessége, vagy nem vittem volna el őket valahová, akkor 1,67 vagy 3,33% hiányozna, nem kereken 2%.
-
Frawly
veterán
válasz
Wiz Khalifa #36671 üzenetére
Remélem nem a mentés bugolt be. Most megtaláltam a hiányzó 2 galambból egyet, a templom jobb tornyán volt. Itt kerestem is korábban, de annyira magasan van, annyira beleolvad a templomkeresztbe, hogy csak nagyon nehezen lehet észrevenni. Pedig először is távcsöves puskával kerestem.
De még át kell néznem 91 galambhelyet. Nagyon szomorú leszek, ha nem találom, akkor ez lesz az első GTA, amit nem játszok ki 100%-ra.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36674 üzenetére
Fent van a support oldalán. Figure be is linkelte a fórumban. Talán annyit írnak hogy fix bug issues vagy valami ilyesmi. Nincs konkrétan megnevezve a sztori javítás ha jól emlékszem.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36662 üzenetére
Én a Gta 5-ben vagyok így, h végigmentem az űrhajódarabokon (újrakezdtem, úgy, h régebben 3-at megtaláltam) és most ez a 3 hiányzik. Csak nemtom, melyik 3? Elvileg a Social Club-ban meg lehetne nézni, csak ott semmi aktivitásom sincs. Gondolom, vmi frissítés miatt nem kell a SC a játéknak. Így viszont most nekem is végig kellene mennem mind az 50 helyszínen. Nem tudom, oda lehet-e olyasmi segédprogi, mint a fent említett?
Néha előveszem a 4-et is. Nemrég kezdtem újra. Megvan ennek is a jó hangulata. 3-tól fölfelé mindegyik Gta fent van és hangulattól függően játszom velük, ahogy időm engedi. -
Frawly
veterán
válasz
Wiz Khalifa #36660 üzenetére
Kösz szépen, ezt én is megtaláltam, meg weboldalban is vannak ilyenek, amik nem csak a helyét mutatják, hanem fényképet is róla, hogy hol van azon belül, milyen emelvényen, stb.. De ez így rettenet gáz lesz, hogy 24 galambért végignézhetem mind a 200 galambhelyet. Vagyis már csak 180, de irtó gáz.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36651 üzenetére
Azom már rég megvan, Steames
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36649 üzenetére
Majd néha lehet ránézek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36647 üzenetére
Az úgy jó vétel volt!
Nána hogy úgy már telepíthető/játszható gond nélkül. -
buckrogers
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #36463 üzenetére
Hali, nekem is ez a problémám, sikerült valahogy megoldanod? Már egy pár órát beletoltam eredmény nélkül. Előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36513 üzenetére
Érdekes konzolos tény (nemhiszem hogy érdekel) hogy az xbox 360változathoz képest a 25 fps átlag (de inkább max
) xbox one x-en már 35 fps. Azaz 10 év alatt 10 fps-t tudott javulni
De ez csak egy ilyen konzolos ficsör
mivel backward kompatibily lett, aztán megjelent
a one x , es arra is patchelték némileg. -
Anulu79
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36491 üzenetére
Szerintem most ez is jó vétel.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36491 üzenetére
Azért ajándék volt.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36485 üzenetére
Értem. Akkor csak számomra új. Köszi az infót.
Utánajárok a seriálnak. -
Anulu79
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36467 üzenetére
Szuper köszi! Online része csak az alapjátéknak van?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36463 üzenetére
Azzal nekem is gondom volt egy időben. Azt hiszem a windows marketplace leszedése és a live újratelepítése oldotta meg valahogy.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36461 üzenetére
IV-ben és EFLC-ben sem tudsz csatlakozni?
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #36419 üzenetére
Asztali deszka:-
Dell 15R-5537/Intel Core i7-4500U -1,8GHz-3GHz/AMD Radeon HD 8850M (2GB GDDR5)/ 8GB DDR3 1600MHz/ SSD 120GBVinnie kellene a játékot, FarCry 4 1366x768 fullon, WarThunder közepes-hight beállításon simán fut fix 60fps-el.-...
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #36417 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ezeket már rég végigjártam, próbáltam már 50 féle verziót, utánajártam a témában, de szerintem nálam más probléma van, mert alapjáraton mikor elindítom a játékot bejön az első "Szöveg" és megáll a játék, lerakom az asztaléra ugye a windows billentyűvel, majd visszalépek akkor elkezdődik a bemutató videó majd rögtön megáll, majd ismét lerakom az asztalra a játékot, majd megint visszalépek akkor 2 mp ideig megy a videó majd leáll, majd ezt megcsinálom 20x, mire eljutok a menüig, és ott vagy tudok egérrel irányítani,vagy nem, de ha engedi valamelyik -availablevidmem 2.0vagy magasabb értékkel, akkor se engedi a grafikát állítani, szóval nálam nagy a bibi ezzel a játékkal, próbáltam 3 féle tört verziót, és eredetit is, de ugyan az a probléma, más játék tökéletesen megy... Kompatibilitást is próbáltam, de az sem segít, erről a hibáról nem olvastam, szóval ez egyedi...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #36413 üzenetére
Doboknia elég nehéz lesz
Van ilyen szó egyáltalán ?
-
Anulu79
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36404 üzenetére
Még nem raktam fel. Majd újra kell tennem a windowst. Aztán akkor kipróbálom.
-
Anulu79
addikt
válasz
Wiz Khalifa #36402 üzenetére
Unaloműzőnek meg a változatosságnak akkor pont megfelelő lesz.
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36392 üzenetére
Köszi!
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36390 üzenetére
Na és mi ez a 2 választás?
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36365 üzenetére
Soha nem lesz többkártyás rendszerem legyen az bármelyik oldal.
Én még próbálkozom, hogy mi mit változtat, illetve az is sokat ront a helyzeten, hogy az 1.4-es patch jobb lenne de mivel ez a Steam nincs mese és a legújabb van lent.
Azért érdekes ez mert hány évet kell várni legalább arra, hogy mindenen tudja az alap 60fps-t, a 144-et már meg se említem.
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36363 üzenetére
Futni fut csak szarul, illetve én 144fps-sel tolnám de csak nagyjából van meg ez is, Gtx 660-on meg i3-on jobban ment a játék, katasztrófa a portolása, ja és nagyon bugos a grafmotor ilyen 300fps-nél.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36359 üzenetére
Most viccelsz, vagy ennyire ***** vagy ?
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36346 üzenetére
mióta megtaláltam, évente előveszem és sírva röhögök 5 percig
-
Tubi2
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36275 üzenetére
Ááááá, ezt még PC-re se tudták normálisan megírni, elég reménytelen a dolog, hogy arra meg vegyék a fáradtságot...
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36194 üzenetére
Több volt az átlag FPS-ed vagy esetleg kevesebb volt a drop?
"...a virágbolti az nem teljesen az volt. Hanem egy eredeti lemezről felrakott GTA volt..."
A virágbolti verzió esetében is eredeti DVD-kről van csinálva 1-1 lemezkép, szóval ugyanazt kapod, mintha letöltötted volna a warez verziót.
Mondjuk, ahogy nézem a virágboltihoz nem kell RGSC, ami teljesen offline játéknál előny lehet. -
JayZ
tag
válasz
Wiz Khalifa #36188 üzenetére
Csak fényévek vannak egy 8gigás modern kártya meg az ajánlottként szerepelt 512es között.. omg
-
JayZ
tag
válasz
Wiz Khalifa #36186 üzenetére
Egy évekkel későbbi GPU kevés neki, ne nevettess..
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36165 üzenetére
GTA 3-at nem próbáltam, így arról nem tudok véleményt mondani.
A Vice City tényleg mikrolaggosnak tűnik, pl. az autók haladásán lehet ezt észrevenni, mintha pár másodpercenként megakadna picit. Ez van fix 60 FPS esetén. Viszont, ha 120-ra fixálod az FPS-t (V-Sync természetesen OFF), akkor sokkal simább lesz az egész, úgy már számomra nem volt zavaró a dolog.
San Andreas-t miért nem V-Sync-el játszod? Egyébként úgy emlékszem, hogy a vertikális szinkronnal volt valami problémája, amikor próbáltam, de, majd lehet a napokban ránézek, mert már kiment a fejemből. Ugyanakkor az biztos, hogymeg tudtam oldani és gond nélkül tudtam vele játszani.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36161 üzenetére
"Mert nekem meg a San Andreas és a társai futnak nem 100-asan."
Tudom, nem a topik témája, de miért, mi a problémád velük? Amikor utoljára néztem a San Andreas-t és a Vice City-t, akkor különösebb gond nélkül futottak "modern" VGA-n és Win10-en. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36161 üzenetére
1800-ért találtam Steam-est
-
Mika1227
őstag
válasz
Wiz Khalifa #36158 üzenetére
Win 10-am van! Majd kipróbálom akkor azt a drivert! Más játék szépen fut!
-
Mika1227
őstag
válasz
Wiz Khalifa #36151 üzenetére
Melyik driverrel pontosan? Bármit állítok akkor is szaggat és más játékoknál nem tapasztaltam ilyet! Valakinek van valami ötlete?!
-
Gigi01
őstag
válasz
Wiz Khalifa #36155 üzenetére
Értem,köszöntem!
-
Gigi01
őstag
válasz
Wiz Khalifa #36153 üzenetére
Oké,köszi,meglátjuk.Én azt hittem mindenkit egybeenged,nem dedikált szerók vannak.
-
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36144 üzenetére
Az nagyon kemény, mert nekem is.
-
debrecenikri
tag
válasz
Wiz Khalifa #36142 üzenetére
Csak szarakszanak a szerverek. Tegnap WIN 10 64 biten modolgattam, olyan 20 indításból ha ötször beengedett nem offline-ban. Szóval csak próbálgatni kell: kilövöd a gémet és újra bejelentkezel.
-
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36140 üzenetére
A probléma itt is fenn áll. (win10x64, steam verzió)
-
nanus
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36089 üzenetére
Ez csak sajna az alap GTA IV-re vonatkozik. EFLChez nem jó
-
nanus
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36089 üzenetére
Kompatibilitást Win 7 -re!
Updatet letölteni telepíteni!Eredeti link:[link]
google a barátod
Én megoldotta a problémámat beállítani a következő programot kompatibilitási módban Windows 7:
C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Grand Theft Auto IV \ GTAIV \ GTAIV.exe
(Ez az út a Steam verzió GTA IV.)
Azt is meg kell telepíteni Games for Windows LIVE: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=201134
És hogy Sur van az utolsó GTA IV javítás (frissítve 7 vagy v1.0.7.0):
English: http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_EN.zip
French: http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/title_update_7_FR.zip -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36038 üzenetére
ez a nyújorki metlife torony.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #36038 üzenetére
Kopterral leszálltam a tetőre és a peremről szépen leestem oda.
-
RpPRO
őstag
válasz
Wiz Khalifa #36026 üzenetére
Igen, portolt játék, régi sztori, sok probléma. Mégis, azt gondolom, h nem a játék maga a fő ludas, hanem a "körítés programok", pl ms live for games, live ID live-in assistant, stb.
-
Tubi2
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #36026 üzenetére
Nincsen, de ha szarozod, akkor ez nem a te topikod...
-
csaba951
veterán
válasz
Wiz Khalifa #35979 üzenetére
Igen, mindenkinek lecserélték - a Steam-es változatot.
-
csaba951
veterán
válasz
Wiz Khalifa #35977 üzenetére
Mert a VC-ből pont idén tavasszal érkezett új verzió PC-re, és nyilván javítottak benne ezt-azt! Meg el is rontottak egy csomó másik dolgot.
GTA IV-hez meg már legalább 5 éve hozzá se nyúltak. Hát ezért!
-
csaba951
veterán
válasz
Wiz Khalifa #35975 üzenetére
Pl. azért mert 7 évvel ezelőtt még nem voltak 2 GB-nál nagyobb VGA kártyák, így nincs is felkészítve rájuk a játék. Ja, meg a Windows 8.1 se volt még sehol!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Wiz Khalifa #35972 üzenetére
Tetszenek a print screenjeid.
-
Tubi2
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #35972 üzenetére
-norestrictions
-nomemrestrictKapcsolókkal?
-
Tubi2
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #35969 üzenetére
Nem akarok szemét lenni, de a Win8 miatt.
Első hsz-ben van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest