- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #36413 üzenetére
Doboknia elég nehéz lesz
Van ilyen szó egyáltalán ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Razim K. #29205 üzenetére
Na ezért nem járok már ide ennyit! Meguntam asok ilyen Hsz-t
Igy gépelek és kész az nem azt jelenti hogy élőben nem tudok beszélni.
na de mind1 semmi gond értem a poént.
de
Ez az hogy ha bemegyek a home gombbal nekem ott legördül a lap és csak az van hogy create new profil vagy sign in. nembirok semmit görgetni stb.
De megnézem még egyszer.köszike
-
Kiskokó
veterán
őő 1.es hsz. bocsi pedig elősször nem láttam benne. megnézem ott. kszi üdv
ja bocss 404 !!!!
valaki helpp! köszi
-
Kiskokó
veterán
üdv
Történt egy win reinstall és most kiakartam próbálni az új kiegészitőjét a GTA-nak.De nem enged bejelentkezni a régi profilomba az Xlivon és nem enegd ujjat csinálni.
Olvastam valami olyat hogy próbáljak akkor Offline profilt csinálni de azt hogy ?
Sehol se kérdez rá hogy offlinet szeretnéke vagy sem.
Valaki segitsen kérem
köszönöm -
Kiskokó
veterán
Hello rég voltam itt.
Újra nekikezdek GTAzni vagyis a kiegészitőt akarom játszani.
Azzal még nem játszottam amiben a Gay tony van meg a másik...
ehhez létezik normális magyarositás? -
Kiskokó
veterán
Értem
Köszi a segitséget.Sajnos csak egy gigabyte Ga45Pl (azthsiezm fejből mondtam) alaplapom van és nem igazán bírom a procit húzni vele mert egyszerűen a legkisebb tuningra visszaáll alap állsba mert nem tud elindulni.
ha nem biosból akarom hanem windows alól cpu tuning progival azzal meg 80%ba fagyás lesz a vége. -
Kiskokó
veterán
Üdv
Adataimnál a gépem.
Légyszi írjatok le minden segítséget, drivert, okosságot amivel tudok FPS-t növelni GTA-4 ben mert így 20 körül megy és ha beesik alá eléggé betud akadozni.
Sztem a gépemen jobban kellene mennie. Driver VGA legujjabat felrakom majd de amugy is max 1-2 hónapos van. a Contig progi nem segitett semmit.
Valami más ötlet? a CPU a vga vagy a Ramom kevés? ramból 5-600 az használ kb. vga grafikus beállitásoknál bőven a meglévő memória alatt van zöldben. tehát elvileg a CPU de azt nem merem húzni mert gyári hűtő van rajta. Inkább valami driveres segitséget vagy valami progis okoságot ajánljatok.köszönöm -
Kiskokó
veterán
Egy csomó képen látom hogy nyitva van a motorháztető meg stb ez most alapból benne van a játékba vagy valami moddal csinálható? valaki megosztaná hogy is megy ez ?
köszi -
Kiskokó
veterán
válasz
Mariann294 #18718 üzenetére
helllo
itt a gta4ben hogy kell milyen progival berakni a kocsikat? Ugy mint a san andreasban? mi a program neve köszi -
Kiskokó
veterán
nos akkor valaki elmondja hol is van az autószalon ?? meg a Sultánnak a brutál változatát hol találom meg?? térkép jöhetne kösz
-
Kiskokó
veterán
A gta2 mikortól lesz a gépeken rajta az internetkávézókban ??
-
Kiskokó
veterán
srácok azon gondolkozok hogy még amikor megjelent konzolra játék volt egy jelentet amikro nico lelő valakit egy háztetőn és az meg a mélybe zuhan... az ki volt?? playboy X et kel ugy megölni vagy kit ?
-
Kiskokó
veterán
Jaj gta4 de rég gameltem vele vagy 1 hete már kijátszottam aztán most ellet felejtve pedig tetszik nagyon.. arra leszek kiváncsi hogy ebbe hogy csinálják majd meg fajinra a Moddolt autókat Ha lesz.
-
Kiskokó
veterán
GTA2 mikortól van a gépeken ? kész a story de nekem még nincs..
-
Kiskokó
veterán
Na vége van.
Kicsit jobb befejezést vártam de mind1.
Nincs valami olyan odal ahol összevan gyűjtve minden kis apróság a GTA-ról hogy miket hol lehet és hogyan csinálni.. Pl a számitógépen nekem nicsn még GTA 2 meg midne telefonszám amit leeht hivni (nem cheat) a játékban és stb ilyen dolgok. -
Kiskokó
veterán
Srácok nálam csak az ajó hogy a telefonba Little jacobnál sosse volt GUN opció amivel tudnám hivni....
azé mondom azt érszervetem volna.. szal hm ez érdekes
-
Kiskokó
veterán
Ugye elvielg leeht fegyvert venni Little jacobtól.. de hol ?? és hogyne? már avgy 65%nál járo kde eddg sose vette mtőle.. aztse tudom hol a kocsija..
-
Kiskokó
veterán
amikro pegorinot kell megölni az mekkora Szoaptás HEEE
kiszállok az égő heliből lelövöm pegorinót de közbe lelőnek a kiba... szimpla járókelő.. hááát mióta van avgy 10 járókelőnél FEGYVER ? Nagyon ritkán lötttek eddig rám civilek.. erre most vagy 10......... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá kezdtem elölörl az egészet.Szerk
Láom Athomi is leirta már a 8058ba.... -
Kiskokó
veterán
nem megnyomni kell hanem folyamtosan nyomkodni egymás után gyorsan. szeritnem bár ott még nem atrtok de már votl oylan küldi amibe igy kellet felmászni csak az teherautó volt.
Bocsi hogy ezt pont nálad irom le de nemtudo mohgy leeht ilyen minimális angoltudás NÉLKÜL játszani ?ne vedd személyed ellen csak pont nálad irtam.
-
Kiskokó
veterán
Jobb felül van egy kocsi ikon és az aneve hogy garázs.
Az mi és hogy műkszik? mert ha odamegyek kocsival nem nagyon nyilik ki.. az ajton nemleht bemenni odalt a kapun az udvaron emg nincs semmi. -
Kiskokó
veterán
válasz
barnam_ #7790 üzenetére
nem az volt a baj csak szimplán megkattant a game.. nem irta kihogy hovak ell menem meg semit se...
amugy a J nél fent azt irja hogy smart shoes meg valmi smart felső kel avgy mi de az mi?? tut ismart shues avgy rajtam emrt az interjú óa nem cseréltem iletve öltön van rajtam.. oda miylne ruha kell ? J betű bal felül.
-
Kiskokó
veterán
Na gyerekek iylenkor mi van ?
Ott tartok hogy
SPOILER
Lelőttem a francis és derricekt hagytam életbe
na de utánaeljövök és hiv packie madj utána kate is... és ezután semmi... nem mutat semit se a térkép se a briefbe sincs semmi. Mentem nemtudok emrt aztirja hogy nem lehet menteni Mission közben.
Most akkor mivan ?
remélem nemkell az utsó savetől folytatno emrt akkro kiba mérges leszek . -
Kiskokó
veterán
Na megvan az első "kötsögség" a GTA részéről. van a bizonso RB nél a No way to subwa? talán eza neve a küldienk.. 2 motorsot kel lekapni.. mig az elős lazán lelövöm a első kanyar után addig a másiakt véggi kelet követenm a földalattin miközbe legalább 300 töltéynt elltem rá amiből avgy 100 BIZTOS találat votl !
na mind1.. biztos megvédte az aurája. -
Kiskokó
veterán
AmikorPackie és 2 haverjával kel pénzért meni egy raktárba ot amikro felvettem a pénzt megkel várni mig midenkit megölök vagy elkell indulni kifelé? mert elősször ottvagyok a pénzel lövöldözök mindenfelé már avgy 10 perce aztán meghalt packie. de az ellenség nme fogyot mindig csak jöttek jöttek. elkellne indulnom kifelé ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #7434 üzenetére
hagyad má szegény embert.. legyen boldog.
-
Kiskokó
veterán
válasz
kanmajom #7385 üzenetére
Hát sztem ez annyira apróság hogy elnézhetjük nekik emelelt az a baromi sok apróság amit beleraktak jóvátaszi.. és nekem ezek miatt tetszik a játék.
kezdve hogy a rendőrautóból alehajtot ablakon kidobja a fánkot a rendőr vagy
a kapcsolódó beltérvilágítás
vagy a városban játó kelő emberek aktivitása.. ( a múltkor emgyek a parkban és két csöevs veszekszik a pián)vagy meállok kurvázni melletem megáll egy pénzszáliitó és felveszia másik kurvát é s továbbmegy.
vagy az úton az aknafedőkön áthaladva hallható hangot és még sok kis apróság..Szerk
Audi : Művésztre. Igen értem alapjában véve a zene tényle művészet ez való igaz. De ez akkor is olyan mitnha utálnád Picasso képeit mert szted amiket festtet az nem jó ( mitn a mai rappben a pénz,pia, nők stb) de attól mégis tetszhet egy két képe..
na midn1 ezen fölösleges vezsekdeni minenkinek a saját dolga mit szeret. én személy szerint nemnagyon figyelem a szöveget.vagyis figyelem de attól hogy nem tetszik attól még nem fogom nem szeretni.
üdv -
Kiskokó
veterán
válasz
audi100td #7366 üzenetére
Bocsihogy belekötök de sose értetemhogy az ember miért azért halgatja a zenét amit mondanka bene és miért nem csak azért mert jó az üteme és uy összeségébe jó a zene.
Pl.. én. Utálo ma magyar zenét de nem a szövege miatt de mégis van olyan amit szeretek mert egy kettő jó fülbemászós..
és bocsi de mindig is viccesnke tarottam hogy valaki azért nem hallgat egy zenét mert XY arról bezsél hogy Igy Biatch meg ugy Lambo..
na midn1 SZVSZ
jólegyél
cs -
Kiskokó
veterán
válasz
audi100td #7290 üzenetére
ne mondtam hogy NAGY tuning.. de több mint a semmi..
Látom a mia világba már nem ugy emgy mi t régen hogy a 3ghz es Pentiumal rendelkezők istenitva voltak a 2ghz esekl szemben.
itt 1ghz már lófasz...
aztse mondtam hogy olyan kurva jó processzor de azrét van ennél bőven ygengébb dual core is..
na midn1 lehet lesz egy E8400 em tudok jó árban
ennyi cs -
Kiskokó
veterán
E
Na felhuztam a procit 3ghz-re és érdekes módon tapasztalom hogy eza kocsog játék nem gyorsult SEMMIT !!!
1ghz + és nemér semmit.. hát ez röhely -
Kiskokó
veterán
Srácok ez a Contig dolgo hogy műkszik? letöltötm valami 138kb kitömörtem van benen egy exe meg egy EULA nevű Readme.
Kattitok a contig.exere és semm icsak gyorsan felvillan egy dosos ebalk és elis tünik. -
Kiskokó
veterán
Hello tudom érdekes kérdés de mondjatok már pár ötletet mivel tudok FPS-t növelni
Procit sajnos nemtudo mhúzni az alaplapom miatt asze mde lehet nem.. jelenleg 2.7en fut ez a max amire tudom huzni de ez semmi szinte alig adott FPS. legujjab driver van fent. a látótávosá meg amásik levan véve első 15 másik 25.
esteleg valmi más trükk hog több legyen az fps jólenne emrt ez igy elég gány 25-10 közt
de inkább 15 körül átlagva főleg a városban kint kocsikázás közbe.. épületkben bent 25-30
köszi előlre is.
( "cserélj procit stb" hsz-ekkel kiméljetek kössz) -
Kiskokó
veterán
Ja meg elfelejtettem hogy neketek is olyan hogy hiába állitom eb a grafikát köv inditáskor visszaáll eredetire?? azaz nem menti el hiába mentettem.
off : nektek is tiszta lassú a PH ?
-
Kiskokó
veterán
kicsit off
De valaki azt mondja meg nekem azz miért van hogy 2 hete egy addot beállitáson elidntl a gépem ami CPU tuningot illet.visszaraktam gyárir eltetl 2 hét most emelném feluygan arra ami 2 hete ment és nemjó:S na ez miéért leht ? semi sem változott. :S -
Kiskokó
veterán
Srácok aza bajom a gamevla hogy nagyon optimalizálatlan.. 800x600 ba is uygan ugy megy mint 1280x1024 ben.. medium / higohn is annyi fpsvel megy mint low /low on--- :S reméem patch segit madj
pontosan tudni már hogy mikor jön ? -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #5964 üzenetére
Dehogynem
Lásd Hitman !! Ha eljutok odaáig tuti énis ful zakóba tolom majd tovább. -
Kiskokó
veterán
Na nemsok időm volt játszani csupán egy két küldetést csináltam meg de mrá msot megfogtt a játék hangulata.. a beszólások amiket bezsél Niko emg Roman.. nekem nagyon tetszik.. csak valahogy gyorsitnai kéne a játékon emrt ez az átlag 15-20 fpsel nem telejsen élvezhető.
kicist huz ka proccon azt majd meglássuk XD -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #5599 üzenetére
Aha.. aza baj hogy húznám éna prcit de se az alaplap miatt nem tudom és a gyári hűtés amitt se (egyenlőre)
-
Kiskokó
veterán
Na nekem ez lett az eredmény ami számomra elfogadhatatlan.
A legnagyobb vicc benen hogy 1024ben is uygan ezt kaptam csak a kihasználtásgok kevesebbek voltak.. de akkor mirétnem hazsnálja ki uygan ugy mint 1280- és legalább gyorsab lenne .. ááá istenem
Statistics
Average FPS: 12.87
Duration: 37.44 sec
CPU Usage: 83%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 99%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: SB Live! Audio [A000]
Intel Pentium III Xeon processzor (e5200)Rakjak fel uj Nvidia drievrt aztmondjátok ? mert olvastam hogy valakinek rossazb lett mint azelőtt stb köszi
-
Kiskokó
veterán
Na mégjobb
Mostmár GTA4.exe -> Social klub -> play -> launchgta4.exe és nem dob vissz a social klubb hanem "gta 4 hibát észlelt ezért leáll" reinstall már volt.. vagy 4 szer.. egyre jobb csak azé nem bazsom földhö a dvdt mert nem az enyém. -
Kiskokó
veterán
Na re
Még mindig nincs senkinek ötlete hogy mitől van az hogy inditanám el a játékot és a Social Klubban a Playre kattintva tölt... és visszadob a Social Klubba és igy tovább.. mindig a social klubbot nyitja meg újra hogy ha a playre megyek.. de miérrt ? -
Kiskokó
veterán
hello
ugye irtam pár napja hogy van egy eredeti GTA4-em csak msot jutotam géphzmegint.
olyna problémám lenne hogy amikor inditom el a Gta4.exevel a játékot.. elindul a social klub ott offlinbe megyek azaz skipelek és katt a playre. bejön a launchgta4.exe ablaka és itt tölt egy kicsit és mindig visszadob a social klubba..
ez mitől lehet semmi hibát nem ir. -
Kiskokó
veterán
hehehe feledtébb jó dolog
felrakom ezt a social klubbot inditanám el erre
"A(z) RGSC hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük." -
Kiskokó
veterán
válasz
-=Sziszi=- #3607 üzenetére
ó télleg köszi azthitem telepitette magától.
-
Kiskokó
veterán
Senkinek sincs ötlete ? Sehol se találo ma social klubos cucc exe-ét[link]
-
Kiskokó
veterán
Hello
van nálam kölcsönebn egy eredeti példány de valami nagyon nem kóser.
Inditanám el a játékot és azt irja hogy a rockstar social club vagymi nem Fut.. rgsc.exe vagy mi.. kerestem az egész gépen de nem is talál ilyet.. ez most hogyis van azt külön kell telepiteni ? -
Kiskokó
veterán
NE WAREZOLJATOK! CÉLOZNI SE RÁ SE SEMMI! Köszönöm előlre ismagam /többiek és a modk részéről is !!
-
Kiskokó
veterán
áá mostmár nagyon várom . tuti hogy kocsikázok egy jót, meg próbálgatom mielőtt a storyba kezdenék..
-
Kiskokó
veterán
én sajna nemtudom .. Mx440 től kezdve Nvidiás vagyok utána votl egy 5900Gt egy 7900 GT zalman most meg a 8800 GT.
Valaki irta hogy a 4850 elverte a 8800 GTS-t hát ez sztem nem csoda a 4850 egy picikát azért fiatalbb és kicist drágbb kártya is... de amugy ezen fölösleges vitatkozni hogy kinek mi.. akinek ati a jó az atit vegyen.. azon is fölös vitatkozni hogy a 4850 elveri a 8800fts mert szarra se megy vele ha ajátékok 70%a nvidiára optimizált.. sajna iylen ez a pénzéhes világ aho ltöbb a lé azt szeretik. -
Kiskokó
veterán
Na mind1 srácok ha enynire nem tetszik ne olvassátok el nemtudok jobbat mondani.
on: Gta midig is nvidiás volt szerintem nem meglepő hogy msot is az ehhez az Nvidia vs Ati dologhoz annyit tudok mondani hogy kb olyan mint az Intel vs AMD
az AMD olcsóbb ha az árat nézzük és játékra tökéletesek de az AMD egy nagyobb megozdulásnál pl autocadben megvan halva. a vele egy kategóriájú de drágább intelnek meg a játék sem okoz gondot se a többi.. -
Kiskokó
veterán
Hát erről ennyit Nvidia powaa.. XD
utálom az atit ésssoe fogm megéretni mirt veszenk atit az emberek.. jaja jobb ár/ telejsitmény araány mi, ja avgy mégse mert mig vlamihez elég a 8600gt addig atiból a drággbb sokal angyob telsitmény kell uyganahhoz aa grafiak eléréshez.. stb.. nam din1 -
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #3066 üzenetére
Jólvann a csak inkább ne legyen balhé érted na..
Am eljött végre ennek az ideje is hogy megjelenik lassan !! Nagyon kiváncsi avgyok rá videók alapján irtóra tetszik aztán majd meglátom mi lesz belőle élőben. Csak nem lesz akor csalódás mint az NFS -ek
-
Kiskokó
veterán
nemkel elötte letezstelni... avgy legalább is itt ne emlitsd most lettünk beoltva sok offért... ne akaorjd má a warezolás miatt megint a balhét. Még a leghalványabb jelét se add.. te tudod azt az pont elég. kösz
-
Kiskokó
veterán
Hát nemzért tudo mhog e za 21.század de sztem felháboritó hogy megveszel egy játékot ami jócskán 10k felett van és akkkor még kötelező hogy legye nhozzá neted.. sztem ez nagy pofátlanság.. jólvan védik védik de ne igy..
-
Kiskokó
veterán
válasz
Sirandrish #2903 üzenetére
azért azt tesemgondoldkomoylan ohgy minden olcsób külföldön ?
-
Kiskokó
veterán
srácok mindjá ittvan feltudjátok fogni? kiváncsi leszek jobban megy e majd mint az UC -- az valami rotka fosul van optimizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest