- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Pubszon #9751 üzenetére
Pubszon:
Biztos félreértettem a viccesnek szánt beírásod és valószinüleg nem csitelésre buzdítottál, hanem épp ellenkezőleg.Driver gond megoldódott, nem kellett újra installni a GTA4-et VGA csere után.
8.12 le
MSI driver fel
MSI driver le
Driver cleaner
8.12 fel
1G vram eseténTextura = High alig jobb, mint a MID, de 2x annyi vid_memot eszik és kb 1 fps-vel lasabb a játék.Wandendorf:
1 hét alatt 4 gépre telepítettem sikeresen a GTA4-et.
Ebből csak 1 volt problémamentes (NVidia-val)
A többinél ez a recept alakult ki XP-re
-XP telepítés
-ATI legújjabb driver telepítés
-Framework 3.5 telepítés
-Xlive telepítés
-GTA4 telepítés.Multi esetén a tüzfalat le kellett kapcsoljam, a kivétel szürés nem sikerült, lehet béna voltam.
-
Geryson
addikt
válasz
Pubszon #9695 üzenetére
Cheatet én sem nyomnám, tuti lesz majd más megoldás is (lévén már itt is többen kipörgették). Fiam cheatel folyamatosan, van vagy 400 bejegyzése is a statisztikájában, az nekem sem kellene (mindazok mellett, hogy azt olvastam, hogy befolyással van a 100%-ra)
hemaka: Bakker, tényleg volt egy ilyen drogos missziód!
Még zenélni is kellett, hogy jöjjenek az érdeklődők!
Magnat: Jó tudni, pedig azóta mindig dudálok amióta rájöttem erre...
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Pubszon #9022 üzenetére
Van egy nagy diadalív szerű építmény, körülötte az úttal, ergo körforgalommal. Nem messze a Roman garázstól keresd. Ha megvan akkor, attól lefelé haladj azon a 2x2 sávos úton, a Pay 'n' Spray felé és a második úton be balra. Azon az úton addig haladsz amíg jobb oldalt nem látsz egy pofás kis parkot a végében a játszótérrel, ami SPOILER! egy roncstelepre néz!
Remélem oda találsz!
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Pubszon #9017 üzenetére
A hinta tud még brutális dolgokat csinálni! Ajánlom figyelmetekbe! Oda kell állni a két lába közé és megvárni (kb. 2mp), hogy irtózatosan megpofozzon! XD Engem majdnem áthajított kocsistul együtt a másik szigetre...na utána az a Blista Combact se akarta venni a rükvercet.
BUÉK!
-
Kommy
veterán
válasz
Pubszon #8004 üzenetére
Két választás van:
1) ha van rivatuner telepítve
2) Rockstar adta ki1) Elösször letöltöd a rivatuner-t itt megteheted
feltelpíted, majd Main fülön (így indul a program ), az alsó nylrí kattintasz ( a driving szettings reszben, mellette forcware detectedet ír), itt megkeresed azt az ikon amelyiknek a neve reset driver settings2) Ha nem működne a rivatunerrel akkor Rockstar által kiadott fix:
nyisd meg a regisztrációs adatbázist és az összes D3D_54082152 nevű bejegyzést töröld, majd indítsd újra a gépet -
Kommy
veterán
válasz
Pubszon #8000 üzenetére
Lehet érdemes lenne megpróbálni a legújabb Games for Windows Live-ot felrakni, hátha megjavul
vagy pedig ezt :
Im using 2.21 and it's there. On the 'main' tab you will see 'driver options', under that is a dropdown 'forceware detect'. To the right is 'customize', click that. You will now see 4 icons, the last one is 'reset driver settings'.If you still have probs with RivaTuner here is the official fix from Rockstar:
"If you don't have RivaTuner installed or if you used any other tweaking tool to alter supported formats list then just start RegEdit and search and delete all D3D_54082152 registry entries. Reboot is required to apply the changes."
-
cizoe
őstag
válasz
Pubszon #7449 üzenetére
Ez a legtöbb topiknál így van, csak itt valahogy nem bírjátok megszokni, hogy mindig lesznek kérdséek, amire 1000x szer is válaszolni kell. Ez az első hszt olvassa el és kuss hozzáállás szerintem baromság. Lehet segíteni és kész.
Az a gáz max, ha előtte két hsz-szel van a problémája megoldása.
athomi: Nekem meg ma reggeltől vannak fekete textúráim...
Eddig nekem is ment minden zsírul.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Pubszon #7367 üzenetére
Én sem az évjáratot nézem csak, de a mai "mainstream" zenék közt nehéz olyat találni aminek van mondanivalója és zenileg is tetszene, mai cuccokból leginkább csak Undergroundot hallgatok, mondjuk a régiekből is.
Sajnos pont az ilyen előadók, mint NAS "ölték meg" a hiphop-ot, a legjobb érzés az volt amikor nem jött el a saját koncertjére, amikor több mint 200km-t utaztam emiatt Pestre és még a kocsim is lerobbant és a lóvét is lehúzták, mintha annyira rászorulnának, miközben dollármilliomosok
De persze kinek mi jön be...
-
törölt tag
válasz
Pubszon #6836 üzenetére
Vistát használok, xp nekem már annyiszor felb...ta az agyam...
Full low-on is akadozik mint a szemét.
Tudnám hogy miért kell fake gépigényeket feltüntetni....
Ezért az egy játékért nem fogok megint tizezreket költeni a gépre.
Ha csak ram kéne, azt még talán vennék, de tudom, hogy a proci is kevés neki, az a 3,2GHz...
Na ennyi volt a GTA4-es pályafutásom. Viszlát. -
_ak_
addikt
válasz
Pubszon #6814 üzenetére
Bár nem zárhatom ki teljesen, de mivel alapon mennek a cuccaim nem valószínű, mindenesetre megnézem majd, köszi a tippet.
audi100td:
Nem tudom, h GTA-e vagy a beta nvidia driver okozza-e, de cod5, nfs uc, fallout 3 éd dead space alatt nem volt kék halálom sőt, fagyásra sem emlékszem, a rendszer sem régi és 3rd party programból is olyan kevés van, amennyire szinte csak lehet, mivel laptopról vagyok többnyire, azért azt a gépet még a játék áradat előtt raktam újra épp azért, h ilyesmi problémáim ne legyenek. -
vzsolo2225
tag
válasz
Pubszon #6216 üzenetére
Ez valami új hadviselés lehet, hogy áttérjünk konzolra, mert hogy az jó, és ott fut mint a félőrült, és 2x is meggondoljuk legközelebb, hogy fejlesztjük-e tökéletesen feleslegesen a gépet százezrekért, mikor úgyis szaggatni fog... Vagy én ezt már nem is értem.
Na, mindegy olyan sokmindent nem tudok vele csinálni, úgyhogy kár is rá szót pazarolni!
janika16: igen, az egérgörgőd felfelé tekerése sokat megmagyaráz contig ügyben... -
Lefty
addikt
válasz
Pubszon #6134 üzenetére
tulajdonképpen egy defregmentáló, kicsit rendberakja a játékhoz a vinyót így növeli a teljesítményt. bemásolod a játék főkönyvtárába, csinálsz róla parancsikont majd a célba beraksz egy -s kapcsolót majd elindítod. de írja a fóruman is amit linkeltem. ha lefut kész, ennyi, kb 2mp. aztán indíthatod a játékot a megszokott módon.
-
athomi
veterán
válasz
Pubszon #5959 üzenetére
Megnyomod a játékban kétszer a fel nyilat, majd beírod: 3595550100
Muszáj volt kipróbálnom.Különben a Times Square-nél van egy épület, aminek az oldalába van egy ablakpucoláshoz használt felvonó. A felvonóval fel lehet menni az épület tetejére, ahol van egy helikopter leszállópálya.
-
vzsolo2225
tag
válasz
Pubszon #5392 üzenetére
Kár hogy ilyen apró, de azért élvezetes kis dolgokat kivettek belőle, mint pl. a repülőgép, vagy a vonat vezetés, meg a pótos kamionozás lehetősége (biciklizés?). Bár lehet, hogy ezek csak engem érdekelnek ennyire...
Egyébként ebben lehet busszal utasokat szállítani, mint a Vice Cityben anno?Tologattam már a jónépet gazdagon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest