- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kipróbáltam ezt a Visual IV-et, de nekem nem nagyon jött be. Pedig én is odavoltam az ilyen videókért.
@priti: Nincs ilyen, de nem is értem mire kéne
Mi értelme így játszanod, ha amint akad egy kis nehézség, máris csalás után nézelődsz?
@fsb1000: Veled mi a helyzet? Most milyen taligán tolod? Vantage topikban (ha jól emlékszem) láttam, hogy kiraktál egy 460 SLI és egy GTX570 eredményt
Most éppen melyik az aktuális?
-
Mariann294
őstag
Egyet értek FSB-vel.Nekem sem tetszik,mivel semmi köze a valósághoz,csúnya.
Nagynehezen megtaláltam azt a videót amit kerestem:
[GTA IV PC MOD Ferrari California gameplay ]
Na ez az igazi!Bár szerintem ez kissé sötét,de gyönyörűen tükröződik a kocsi.
-
fsb1000
nagyúr
Nekem ez nem tetszik. Nincs köze a valósághoz, főleg nem a fotorealisztikus képivilághoz.
A tükröződések szépek, de amugy túlszaturált, túlkontrasztozott, túl gammázott az egész.Pont ahogy a mai kompakt digitális gépek rögzítik a valóságot + még egyet tol a csúszkákon az user. Digitális müanyaglátvány.
Szerintem.Az ENB ugyanez volt, Sokat kellett állítgatni, míg csak a pozitívumai maradtak meg.
-
Geryson
addikt
Brutál.
Tegnap, hogy feltettem mindent felhúztam a legmagasabbra. Az FPS-t nem tudom, de az tuti, hogy 1.200 mega VRAM kell neki, tehát még engedi a kártyám. Hát lehet ezt az újat már nem fogja. Azért örülök, hogy visszatettem megint a GTA 4-et, remélem még csapatok egyet az itteniekkel megint.
-
Silenzio
addikt
A Turismo felirat, vagy az, hogy a Ferrari-ló bedzsangázott és ülve flessel?!
gog megelőzött. Kutyafáját.
Screammm: Benéztem. Q6600-ra gondoltam. Mindegy, így is gyorsabb jóval a cuccod. Amúgy nekem CPU Controllal 4 fps-sel lassabb. Most OFF beállításokon néztem meg, mert nem tűnik előnynek, hogy 1 magra osztja ki az összes rendszerfeladatot... Ti milyen beállítást javasoltok a stuffhoz?
-
snataniel
tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, ha készül a peccs, akkor készül a bankkártyám is a tranzakcióra, de valóban! Hisszük, ha látjuk. Illetve hisszük, ha telepítettük és működik.
sz: De azért legyünk megértőek. 18GB-ios a játék. Ez 18milliárd esély a hibára.
Viszont tény, hogy egy komolyabb teszteléssnél azonnal kiderült volna. Persze lehet, hogy már nem akartak halasztani+tele voltak a boltok a hibás verzióval. Olcsóbb egy patch-et fabrikálni, mint visszarendelni a gammákat. -
kanmajom
tag
heló!
hát el vagyok keseredve hogy egy hd4870 ilyen 30 körüli-alatti fps eket bír kipréselni magából
akkor én 4850-nel mire számítsak? pedig ezt a gémet vártam a legjobban, majdhogynem emiatt újítottam konfigot.raczger: azt írja hogy ilyen 20 fps-t tud azon a konfigon az lazán a játszhatatlan kategória, akkor meg mégis mivel nyugtatott meg
-
-
Sirandrish
legenda
jobban örültem volna egy középkategóriás gépen készült képeknek de azért így is jó...nem a legszebb játék amit valaha láttam az tuti
PuMba: az akkor elég nagy szarság..legalábbis számomra pl...
Hunor: azárt várható volt hogy ilyan nagy pályarészhez kell majd a vas...bár ha tényleg olyan géppel próbálták akkor nekünk sok esélyünk nem lesz...hacsak nem lesz millió beállitási lehetőség..
-
PuMbA
titán
Már elég sok hozzászólás van külföldi fórumokon ,hogy ATI-val nagyon sok a probléma,van akinél 4850-en low-on játszhatatlan,de más meg 4 magos proccal,gtx280-nal és 4gb rammal se tudja maxon futtatni. Sokan írják,hogy elég rosszul portolták,de remélem új driverekkel jó lesz.
Mod: AA nincs a játékban sok ember szerint
-
-
Mr.Grincs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest