- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
SLYM
veterán
válasz
Razim K. #30448 üzenetére
olvasgattam a legutóbbi postokat és én is tanúsíthatom, hogy ennek a játéknak irgalmatlan processzorigénye van. nem VGA, processzor. ez kb csak ennél a játéknál van így, eddig a Q8200-as procimmal, 4 giga rammal és egy 5850 videókártyával minden játék elment maxom, de nem gondoltam volna, hogy ez a már elég régi játék megeszi a gépet, ugyan minden maxon, de a látótávolság, tárgysűrűség, mindegyik 1-en volt és úgy sem volt akadásmentes a game. most i5 2400-al, 8 giga rammal és ugyanazzal a videokártyával minden maxom (kivéve a látótávolság, mert ez 37-en van, ott egyfogy az 1 giga ramja a videókártyának, megkeresni meg már nem keresem meg azt a trükköt, hogy tudom ezt kiszedni) megy a game akadásmentesen. szóval durva
-
Puma K
nagyúr
válasz
Razim K. #30448 üzenetére
"-ha meg őket kérdezed,akkor az i7 is kevés nekik
...felesleges kérdés volt...el fog menni,ez egy 2008-as játék(...ezt ők mindig elfelejtik),viszont néha megakad,mert szarul van optimalizálva maga a game"Ne csesszél már fel ráadásul ilyet írni pont a játék topic-jában.
A játék nincs rosszul optimalizálva. Egy egész élő várost kell meghajtani a CPU-nak, meg még ráadásul ha te éppen száguldozol meg zúzod az embereket / rendőröket akkor még jó hogy szokott akadni, mert sok a feladat, effekt tehát minden amit a CPU-nak kell kiszámolni. 1.0.4-gyes patch előtt akkor bátran ki lehetett még jelenteni, hogy van még mit finomhangolni rajta... a már említett patch óta megfelelő gép mellett megfelelően fut a játék akadás mentesen.
Akkoriban javasolt volt már 4 magra áttérni a jövőre való tekintettel ráadásul alsó hangon 4 GB RAM társaságában, valamint VGA-ból is érdemes volt minimum 256 Bit-es memória busszal (nVidia esetében még akár 192 bit is elég, de 128 Bit már kevés (tapasztalom is laptopomnál 128 Bit van 1 GB-nyi GDDR5-ös memória mellett)) szerelt kártyát választani amin 1 GB VRAM található.
Én a GTA IV-gyet DVD-s verzióban még ezen a konfigon hajtottam:
CPU: Intel E8400: 3GHz@3.6Ghz, 2 fizikai mag
RAM: 2x2 GB / 800 Mhz DDR2
VGA: AMD HD 4850 512MB / 256 Bit
HDD amin a játék volt: WD 500 GB / 7200rpmaztán váltottam és sokkal, de sokkal jobban futott a csúszkál kivételével minden maxon volt (a csúszkák 30-50 között voltak belőve)
CPU: Intel i5-750: 2.6Ghz@3.2Ghz, 4 fizikai mag
RAM: 2x2 GB / 1333 Mhz DDR3
VGA: Nvidia GTX 275 896 MB / 448 Bit
HDD amin a játék volt: WD 500 GB / 7200 rpmkb ekkor jött ki az 1.0.7-es patch
aztán jött a laptop mániám, és itt játszhatatlan volt az egész, de furcsa mód a kiegészítők medium beállításokon tűrhetően futtatta:
CPU: Intel i3-350M: 2.1Ghz, 2 fizikai mag, HT-vel Windows alatt 4
RAM: 2x2 GB 1066 Mhz DDR3
VGA: AMD HD 5470 512 MB / 64 Bit
HDD amin a játék volt: WD 320 GB / 5400 rpma jelenlegi vasam meg:
CPU: Intel i3-2310: 2.1Ghz, 2 fizikai mag, HT-vel Windows alatt 4
RAM: 2x4GB 1333 Mhz DDR3
VGA: Nvidia GT555M 1024 MB / 128 Bit
HDD amin a játék van: Seagate 500 GB / 7200 rpm1366x768-ban a víz (medium) és az árnyék (low, éjszakaiak off) kivételével minden high, a csúszkák meg 30-50 között vannak belőve.
Egyszerűen inkább CPU, sok ram és ha a VRAM több mint 1 GB (persze a már említett memóriabusz vezérlő sebeségekkel) az a lehető legjobb a GTA IV számára.
-
feka007
veterán
válasz
Razim K. #29802 üzenetére
Hát bocs, de őszintén szólva nem tudom mit kéne nézni ebbe, ugyanolyan.
Mondjuk a buszmod nem hülyeség
Szerintem a kocsimodoknak van csak értelme igazából, csak olyan rohadt bonyolult moddolni, hogy sose tudtam túl sok kocsit berakni amit akartam.. Pedig mekkora jó lenne már kicserélni az összes gyári járgányt igazi német, amerikai stb. kocsikra.Tényleg, nincs fent valahol egybe egy pack, ahol így be vannak rakva a modok egybe, és működik?
-
csabika0001
senior tag
válasz
Razim K. #29368 üzenetére
Jah igen ha erre gondolsz , az enbseries ini fájlját amitől igencsak szép lesz én szerkesztettem egy angol leírás alapján. Ezzel van a legtöbb baj mert kegyetlenül terheli a procit ez az ENB , annyira hogy 3,8GHz és 4GHz cpu órajel között kb 3-4 fps van, ezt a minimum FPS re értem.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Razim K. #29365 üzenetére
Frapsal vettem fel , noh meg azt is tudni kell felvétel közben kb feleződik az FPS
úgyhogy örülök hogy ilyen jól sikerült.
"De ezeket nem te csináltad,csak összeolvasztottál pár modot nem?"
Elég sok munka van vele hogy így nézzen ki és így fusson . Modokat dögivel találni neten nekem már ez is nagy szó hogy így összehoztam. -
empir3
tag
válasz
Razim K. #29297 üzenetére
A netről rendeltem. Az alapjáték megy csak patchelve nem. Feltelepítettem, aktiváltam, elinditottam s amikor kellett xlive profilt készíteni, gondoltam nem töltöm az időt online-al, és offline-ra tettem. Kézileg akartam patchelni, és utánna nem indult. Letöröltem, s újra feltettem, az alapjáték megy, de gyakran besszaggatt.
Esetleg átlehet váltani online profilra? -
empir3
tag
válasz
Razim K. #29274 üzenetére
A LauncherGTAIV-et találtam, előhozza a Social Club-ot, ott irja, hogy play offline, rákattintok és a lemez dolgozik. Nem történik semmi. Amúgy a patchban van 3 fájl (Media1.rar, TitleUpdate, UpdateTitle). A TitleUpdate-t elinditom error-t ír ki. Az UpdateTitle elindul, kiirja, hogy sikeresen telepített és ezután a játék nem indul. Hogyan kell telepíteni, vagy jól csináltam?
A segítséget nagyon megköszönném.
Az gond-e, hogy csak offline Xlive profilt készítettem -
Crossfit007
senior tag
válasz
Razim K. #29240 üzenetére
Az nHancer archívumából amit kicsomagolsz file-okat a játék könyvtárába, ott lesz egy olyan, hogy Subtle Depth of Fileld HQ.rar, abból másold ki az iceshader.fx-et a játék könyvtárába, hogy felülírd az alap iceshader.fx-et, ami az alap nHancer-el belekerül.
Remélem értitek.
Igaz így jobban zabálja az fps-t, de a látványvilág filmbéli!És csak az 1.25össel érdemes próbálkozni, a régebbi nHancerekben valami borzalmas pl a fák megjelenítése is, meg bugosak rendesen...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Razim K. #29205 üzenetére
Na ezért nem járok már ide ennyit! Meguntam asok ilyen Hsz-t
Igy gépelek és kész az nem azt jelenti hogy élőben nem tudok beszélni.
na de mind1 semmi gond értem a poént.
de
Ez az hogy ha bemegyek a home gombbal nekem ott legördül a lap és csak az van hogy create new profil vagy sign in. nembirok semmit görgetni stb.
De megnézem még egyszer.köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest